Autolaina

Lainaa.com lainapalvelun kautta löydät itsellesi myös edullisen autolainan, silloin kun on aika vaihtaa menopeli uudempaan malliin. Moni pankki ja rahoituslaitos tarjoaa omissa lainatuotevalikoimissaan myös hyväehtoisia autolainoja, joista ilahduttavan moni on myös mahdollista hakea helposti suoraan netistä.

Yleensä autolaina on kulutusluotto, joka on vieläpä kaiken lisäksi saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Mutta, myös autolainojen ollessa kyseessä, kannattaa muistaa vertailun tärkeys, sillä eri luotonantajilla löytyy suuriakin eroja lainan kuluissa ja koroissa. Vertailussa ja kilpailuttamisessa suurena apuna toimii Lainaa.com, joka vertailee puolestasi jopa useita kymmeniä eri luotonantajia.

Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin kun olet ottamassa autolainaa

Kun olet ottamassa itsellesi autolainaa, kannattaa kiinnittää huomiota moniin erilaisiin seikkoihin. Sellaisia ovat esimerkiksi lainan takaisinmaksuaika, lainan korkotaso sekä lainasta perittävät muut kulut. Nämä kaikki tiedot selviävät todella helposti ja nopeasti Lainaa.com:in kautta. Avullamme elämästäsi tulee siis huomattavasti helpompaa ja löydät itsellesi takuuvarmasti edullisen ja hyväehtoisen autolainan avullamme.

Tsekkaa tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot

Kun ollaan ostamassa autoa, myös rahoituksen suhteen on kuitenkin olemassa useita eri vaihtoehtoja. Voit nimittäin ostaa auton kokonaan lainarahalla, esimerkiksi hyväehtoisella kulutusluotolla. Moni netin kautta haettavista autolainoista onkin juuri näitä edullisia ja hyväehtoisia kulutusluottoja, jotka vain kulkevat nimellä autolaina. Kun kilpailutat autolainan kauttamme, voit olla varma että saat itsellesi aina markkinoiden edullisimman lainatarjouksen.

Tarjolla on myös osamaksusopimus, joka tarjoaa yleensä pitkän takaisinmaksuajan sekä kiinteän koron. Hyvin usein osamaksu saattaa kuitenkin tulla kalliimmaksi. Jos kuitenkin törmäät ohittamattoman hyvään tarjoukseen autokaupan taholta, niin kannattaa myös harkita tätä vaihtoehtoa. Kannattaa muuten huomioida, että yleensä osamaksusopimukset eivät ole saatavilla kuin uusille autoille. Jos siis olet ostamassa vaihtoautoa, kannattaa rahoitus sille hankkia esimerkiksi Lainaa.com:in kautta.

Esimerkiksi tilanteessa, jossa olet löytänyt mieluisan auton itsellesi, mutta sitä myy yksityishenkilö, kannattaa ehdottomasti hakea laina sille Lainaa.com:in kautta. Pistät vain helpon hakemuksen vetämään, valitset mieluisen lainatarjouksen ja vastaanotat lainarahat tuossa tuokiossa. Lainaa.com:in avulla ei tosiaankaan kauan mene, kun olet jo huristelemassa uudella autollasi pitkin pikiteitä.

Onkin auton ostajasta itsestään kiinni, että mikä tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista sopii juuri hänen tarpeisiinsa, sillä kummassakin on luonnollisesti omat hyvät puolensa.

Kilpailuta avullamme autolainat aina 70 000 euroon saakka!

Koska voit hakea ja kilpailuttaa kauttamme autolainoja jopa 70 000 euroon saakka, tarkoittaa se sitä että voit katsella itsellesi hieman kalliimpaakin menopeliä. Säästät siis huimasti omaa aikaasi, kun täytät sivuillamme vain yhden lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi jopa 25 lainatarjousta. Kannattaa myös muistaa, että kun kilpailutat ja haet autolainan kauttamme, ei lainahakemuksen täyttäminen maksa sinulle mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään. Kun olet vastaanottanut itsellesi nipun upeita ja edullisia lainatarjouksia, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Kuten aiemmin jo mainittiin, myös autolainat kannattaa kilpailuttaa, sillä parhaassa tapauksessa voit säästää kilpailuttamisen avulla jopa tuhansia euroja koko laina-aikana. Vaikka autokauppojen osamaksu – ja rahoitussopimukset saattavat äkkiseltään kuulostaa houkuttelevilta, niin harva kuitenkaan tutustuu niiden ehtoihin ja todellisiin kuluihin tarpeeksi huolellisesti. Tämä onkin asia johon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä vaikka autokuume iskisi miten kovaa, niin silti kannattaa muistaa se että myös rahoitussopimuksiin kannattaa niihinkin perehtyä aina huolella.

Miksi sitten autolaina saattaa olla järkevämpää ottaa esimerkiksi meidän kauttamme?

Syy miksi myös autolainat kannattaa vertailla ja kilpailuttaa kauttamme on se, että koska teemme yhteistyötä todella monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, niin se tarkoittaa sitä että saat itsellesi useita hyviä lainatarjouksia. Pistämme siis luotonantajat kilpailemaan siitä, kuka niistä pystyy tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen lainan uutta autoasi varten. Autokauppojen omat osamaksu – ja rahoitussopimukset ovat siitä ongelmallisia, että niissä lainatarjous tulee yleensä vain yhdeltä ainoalta yhteistyökumppanilta, eli kyseessä ei ole lainan kilpailutus tai vertailu.

Voit siis hakea itsellesi Lainaa.com:in kautta lainaa auton ostoon tai käsirahaan. Lainaa voi hakea 500 – 70 000 € ja takaisinmaksuaikaa voit saada 1 – 15 vuotta. Voit siis ostaa halvan kesäauton tai hieman hulppeamman menopelin avullamme. Mikä parasta, kaikki kauttamme saatavat lainatarjoukset ovat todella edullisia ja hyväehtoisia.

Hae autolaina jo ennen kaupoille menoa

Moni autonostaja haluaa myös päästä ns. lyömään kaupat lukkoon välittömästi, kun se oikea auto osuu kohdalle. Lainaa.com:in kautta lainatarjousten saaminen ei kuitenkaan kestä kauan aikaa, eli saat ne itsellesi todella nopeasti. Itse asiassa voit tehdä hakemuksen niin halutessasi vaikka autokaupassa oman mobiililaitteesi välityksellä. Tuossa tuokiossa sinulle alkaa saapua toinen toistaan upeampia lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi parhaan.

Kun olet valinnut itsellesi mieluisen lainatarjouksen ja hyväksyt sen, niin lainarahat myös maksetaan sinulle todella nopeasti. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että pääset lyömään kaupat lukkoon alta aikayksikön. Kaikki kauttamme haettavat autolainat ovat myös yleensä saatavilla ilman vakuutta, joka myös sekin omalta osaltaan helpottaa huomattavasti lainanhakuprosessia.

Voit myös kilpailuttaa autolainat kauttamme valmiiksi, eli sitten kun löydät itsellesi mieluisen auton, sinulla on jo laina valmiiksi katsottuna. Koska lainan kilpailutus Lainaa.com:in kautta ei maksa mitään, voi tämä olla myös hyvä vaihtoehto.

Usein kysyttyä

Voinko käyttää autolainaa myös käytettyyn autoon?

Voit ostaa sekä käytetyn auton kuin myös uuden auton autolainalla.

Tarvitaanko autolainaan vakuutta tai takaajia?

Autolainaa on mahdollista hakea vakuudellisena sekä ilman vakuutta.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin mitä lainasopimuksessa on sovittu?

Kyllä. Lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman ylimääräisiä kustannuksia on mahdollista.

Voinko kilpailuttaa myös autolainan?

Kyllä. Autolainaa voi kilpailuttaa aivan samalla tavalla kun mitä tahansa muutakin lainaa.

Kannattaako ottaa autolaina vai osamaksusopimus?

Kummallakin on omat hyvät puolensa. Kannattaa siis istua alas ja miettiä omaa taloudellista tilannetta sekä toiveita ja muodostaa sen jälkeen päätös asiasta. Kummatkin, sekä autolaina kuin myös osamaksusopimus ovat edullisia ja hyviä tapoja rahoittaa auto.