Autolaina

Lainaa.com-lainapalvelun kautta löydät itsellesi edullisen autolainan silloin, kun on aika vaihtaa menopeli uudempaan malliin. Moni pankki ja rahoituslaitos tarjoaa omissa lainatuotevalikoimissaan autolainoja, joita on mahdollista hakea helposti suoraan netistä.

Yleensä autolaina on kulutusluotto, jonka voi saada ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainojen kohdalla kannattaa muistaa vertailun tärkeys, sillä eri luotonantajien kesken löytyy suuria eroja lainan kuluissa ja koroissa. Lainaa.com toimii suurena apuna vertailemisessa ja kilpailuttamisessa, sillä se vertailee puolestasi jopa useita kymmeniä eri luotonantajia.

Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin, kun olet ottamassa autolainaa

Kun olet ottamassa itsellesi autolainaa, on syytä kiinnittää huomiota moniin eri seikkoihin. Sellaisia ovat esimerkiksi lainan takaisinmaksuaika, lainan korkotaso sekä lainasta perittävät muut kulut. Nämä kaikki tiedot selvität kätevästi Lainaa.comin avulla.

Tsekkaa tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot

Markkinoilla on monia vaihtoehtoja autokauppojen rahoitukseen. Auton voi rahoittaa kokonaan lainarahalla, kuten vaikkapa kulutusluotolla. Moni netin kautta haettava autolaina on käytännössä kulutusluotto. Kun kilpailutat autolainan kauttamme, voit olla varma, että saat itsellesi markkinoiden edullisimman lainatarjouksen.

Autokaupan voi rahoittaa osamaksusopimuksella, joka tarjoaa yleensä pitkän takaisinmaksuajan ja kiinteän koron. Hyvin usein osamaksu saattaa kuitenkin tulla kalliimmaksi kuin autolaina. Osamaksusopimuksia tarjotaan yleensä vain uusille autoille. Jos hankinnassa on käytetty auto, käänny Lainaa.comin puoleen ja pistä rahoitus kuntoon.

Lainahakemuksen lähettäminen on helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen valitset itsellesi mieluisan lainatarjouksen ja vastaanotat lainarahat tuossa tuokiossa. Pääset siis nauttimaan uudesta autostasi tuossa tuokiossa.

Eri rahoitusvaihtoehtoja on paljon. On auton ostajasta kiinni, mikä rahoitustapa sopii parhaiten juuri omiin tarpeisiin.

Kilpailuta avullamme autolainat aina 60 000 euroon saakka!

Koska voit hakea ja kilpailuttaa kauttamme autolainoja jopa 60 000 euroon saakka, tarkoittaa se käytännössä sitä, että voit katsella itsellesi hieman kalliimpaakin menopeliä. Säästät siis huimasti omaa aikaasi, kun täytät sivuillamme vain yhden lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi jopa 30 lainatarjousta.

Kun kilpailutat ja haet autolainaa kauttamme, ei lainahakemuksen täyttäminen maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään. Kun olet saanut lainatarjoukset, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Autolainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä sen avulla voi säästää jopa tuhansia euroja. Vaikka autokauppojen osamaksu- ja rahoitussopimukset saattavat äkkiseltään kuulostaa houkuttelevilta, harva kuitenkaan tutustuu niiden ehtoihin ja todellisiin kuluihin tarpeeksi huolellisesti.

Kilpailuta autolainat

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Miksi autolaina on järkevämpää ottaa meidän kauttamme?

Teemme yhteistyötä monien eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Se tarkoittaa sitä, että saat itsellesi useita hyviä lainatarjouksia. Pistämme luotonantajat kilpailemaan siitä, kuka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen lainan uutta autoasi varten. Autokauppojen omat osamaksu- ja rahoitussopimukset ovat siitä ongelmallisia, että niissä lainatarjous tulee yleensä vain yhdeltä ainoalta yhteistyökumppanilta.

Voit siis hakea itsellesi Lainaa.comin kautta lainaa auton ostoon tai käsirahaan. Lainaa voi hakea 100-60 000 € ja takaisinmaksuaikaa voi saada 1-20 vuotta. Voit siis ostaa halvan kesäauton tai hieman hulppeamman menopelin avullamme edullisesti.

Hae autolaina jo ennen kaupoille menoa

Moni ostaja haluaa myös päästä niin sanotusti lyömään kaupat lukkoon välittömästi, kun sopiva auto osuu kohdalle. Lainaa.comin kautta lainatarjousten saaminen ei kestä kauan, eli saat tarjoukset itsellesi nopeasti. Itse asiassa voit tehdä hakemuksen niin halutessasi vaikka autokaupassa oman mobiililaitteesi välityksellä. Tuossa tuokiossa sinulle alkaa saapua toinen toistaan upeampia lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan.

Kun olet valinnut itsellesi mieluisen lainatarjouksen ja hyväksyt sen, lainarahat maksetaan sinulle heti tämän jälkeen. Pääset lyömään kaupat lukkoon alta aikayksikön. Kaikki kauttamme haettavat autolainat ovat saatavilla ilman vakuutta, mikä omalta osaltaan helpottaa huomattavasti lainanhakuprosessia.

Voit myös kilpailuttaa autolainat kauttamme valmiiksi. Kun löydät itsellesi mieluisen auton, sinulla on jo laina valmiiksi katsottuna. Koska lainan kilpailutus Lainaa.comin kautta ei maksa mitään, on kilpailuttaminen vain järkevää.

Usein kysyttyä

✅ Voinko käyttää autolainaa myös käytettyyn autoon?

Voit ostaa sekä käytetyn auton kuin myös uuden auton autolainalla.

✅ Tarvitaanko autolainaan vakuutta tai takaajia?

Autolainaa on mahdollista hakea vakuudellisena sekä ilman vakuutta.

✅ Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin mitä lainasopimuksessa on sovittu?

Kyllä. Lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman ylimääräisiä kustannuksia on mahdollista.

✅ Voinko kilpailuttaa myös autolainan?

Kyllä. Autolainaa voi kilpailuttaa aivan samalla tavalla kun mitä tahansa muutakin lainaa.

✅ Kannattaako ottaa autolaina vai osamaksusopimus?

Kummallakin on omat hyvät puolensa. Kannattaa siis istua alas ja miettiä omaa taloudellista tilannetta sekä toiveita ja muodostaa sen jälkeen päätös asiasta. Kummatkin, sekä autolaina kuin myös osamaksusopimus ovat edullisia ja hyviä tapoja rahoittaa auto.

Autolaina aiheeseen liittyvät julkaisut