Avida

Avida Avida on luotettava lainanantaja, jonka kautta voi hakea lainaa helposti ja nopeasti 2 000- 50 000 euroa. Lainoille saa myös maksuaikaa mukavasti, eli 1 – 15 vuotta. Mikä parasta, Avida Financen lainat ovat myös kaikki vakuudettomia ja ilman takaajia saatavilla. Kannattaa myös muistaa että lainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä sido vielä mihinkään.

Avida laina lyhyesti:

  1. Voit hakea lainaa: 2 000 – 50 000 € väliltä
  2. Valitse maksuajaksi: 1 – 15 vuotta
  3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Avida?

Hyviä syitä valita itselle Avida laina on useita. Kyseessä on nimittäin edullinen ja hyväehtoinen laina, jonka hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Tämän lainapaikan sivu on myös todella selkeä, jonka ansiosta lainanhakija löytää kaiken tarvitsemansa sieltä helposti ja nopeasti. Lainan hakeminen käy myös helposti, näpsäkän verkkohakemuksen avulla. Tämä luotonantaja on myös joustava, eli niin halutessasi voit myös maksaa koko lainan etuajassa pois, ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

Kuka voi hakea Avida lainaa?

Avida laina: 2 000 - 50 000 euroa

Avida tarjoaa siis haettavaksi hyväehtoisia kulutusluottoja, joita voi hakea jopa 2 000 – 50 000 euroa. Avidan kulutusluotot ovat myös aina vakuudettomina saatavilla. Voit myös hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka totta kai vahvistaa myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Koska Avida kulutusluottoa voi hakea jopa 50 000 euroa, tarkoittaa se sitä, että lainat ovat myös todella monikäyttöisiä. Tämän helposti saatavilla olevan kulutusluoton avulla voit siis vaikka rahoittaa remontin, ostaa uuden auton tai tehdä unohtumattoman matkan unelmiesi kohteeseen. Unohtamatta tietenkään sitä, että Avida mahdollistaa myös lainojen yhdistämisen, joka usein säästää pitkän pennin rahaa.

Hae 2 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit myös niin halutessasi hakea lainaa myös meidän avullamme, helpolla ja näppärällä lainahakemuksella. Lainahakemus löytyy sivuiltamme ja sen täyttäminen on suorastaan uskomattoman helppoa ja nopeaa. Meidän lainahakemuksemme tuo sinulle, ei vain yhtä, vaan jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia, useilta eri luotonantajilta. Niiden joukosta löytyy myös Avidan tarjous!

Eräs huomionarvoinen seikka on myös se, että Lainaa.com hakemuksella voit saada lainaa jopa 60 000 euroa, kun Avidalla maksimisumma lainoille on 50 000 euroa. Toisin sanoen, Lainaa.com hakemuksella saat paitsi huikean määrän lainatarjouksia, niin tämän lisäksi myös niin halutessasi 10 000 euroa enemmän lainarahaa.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Lainaa.com hakemus tuo siis sinulle jopa useita kymmeniä lainatarjouksia, eikä sinun tarvitse täyttää kuin vain yksi ainoa lainahakemus. Lainan hakeminen ei vielä itsessään sido sinua mihinkään ja se on myös aina täysin ilmaista. Kannattaa myös huomioida, että jo päätät hakea lainan Lainaa.com hakemuksella, tarkoittaa se myös sitä, että sinusta tehdään vain yksi luottotarkistus. Toisin sanoen luottotietoihisi ei tule kysely merkintöjä monien eri lainapaikkojen toimesta.

  1. Vain yksi luottotarkistus!
  2. Saat upean lainatarjouksen jopa useilta kymmeniltä eri luotonantajilta
  3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Avida kokemuksia

Lainaajien kokemukset Avidasta ovat kaiken kaikkiaan todella myönteisiä, sillä tämä kyseinen luotonantaja on onnistunut tekemään rahan lainaamisesta todella helppoa ja nopeaa. Lainanhakijoille on myös ollut iloinen asia huomata, että lainarahat ovat tämän lainaajan kautta saatavilla varsin nopealla aikataululla.

Avida asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Avida tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, jonne voi olla yhteydessä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asiakastuki palvelee asiakkaita arkipäivisin kello. 09.00 – 11.30 ja kello. 12.15 – 16.00.

Avida puhelintuki: 075 755 0070 / 075 755 0075
Sähköposti: (luotto@avidafinans.fi), (maksupalvelu@avidafinans.fi)

Kannattaa siis rohkeasti olla yhteydessä Avidan asiakastukeen, jos mieleen nousee kysymyksiä kyseisen lainapaikan lainoihin tai toimintaan liittyen.

  • Avida Finans AB, sivuliike Suomessa
  • Linnoitustie 6 B
  • 02600 Espoo

Avida lainaan liittyviä kysymyksiä

Kuka voi hakea Avida lainaa?

24 – 70 vuotias, Suomessa pysyvästi asuva henkilö (viimeiset 3-vuotta), jolla on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi lainanhakijalta vaaditaan vähintään 16 000 euron vuosituloja.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Rahat maksetaan tilille yleensä 1-2 pankkipäivässä.

Miten lainan maksu tapahtuu?

Lainaa maksetaan takaisin aina kuukauden 28.päivä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä.

Pitääkö minun toimittaa lainahakemukseen liitteitä mukaan?

Avida pyytää lainahakemuksen liitteeksi yleensä, todistuksen tuloista. Eli riippuen lainanhakijan tilanteesta, dokumentti voi olla esimerkiksi, palkkakuitti, eläketodistus, tulos-ja taselaskelma tai todistus muista tuloista.

Mitä kuluja lainaan sisältyy?

Avida kulutusluotosta peritään koron lisäksi, avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Avida Mobiilissa

Avidafinance.com kotisivut mobiilissa
Avidafinance.com näyttää mobiilissa tältä

Voit asioida Avida lainapaikalla myös millä tahansa mobiililaitteella, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että voit niin halutessasi hakea lainaa myös mobiililla. Itse asiassa, Avida tarjoaa kaikki samat palvelut asiakkailleen mobiilissa, kuin pääsivullakin.

Yhteenveto

Avida on luotettava ja tunnettu luotonantaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1983 saakka. Tämän luotonantajan lainatuotteet mahdollistavat helpon arjen tasapainottamisen, jonka ansiosta elämästä tulee huomattavasti mukavampaa ja stressittömämpää. Avida tarjoaa siis hyväehtoisia sekä edullisia kulutusluottoja, kuin myös yhdistelylainaakin. Kuten sanottua, lainat ovat myös aina vakuudettomina saatavilla.

Avida pähkinänkuoressa

Voit siis hakea Avidan kautta itsellesi hyväehtoisen kulutusluoton, joka myös maksetaan kohtuullisen nopealla aikataululla tilillesi. Myös lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti, eikä siihen kulu aikaa kuin pieni hetki. Sivusto itsessään on myös todella informatiivinen, eli sieltä löytyy paljon monenlaista tietoa rahan lainaamiseen ja kulutusluottoihin liittyen.

Yleistä
Nimi: Avida
Kotisivut: www.avidafinance.com/fi-fi/
Omistaja: Avida Finans AB
Y-tunnus: 2541768-9
Postiosoite: Linnoitustie 6 B, 02600 Espoo
Sähköposti: luotto@avidafinans.fi
Puhelinnumero: 075 755 0070
Ikäraja: 24 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu:
Korko alkaen: 7,90 %
Avausmaksu: 150 €
Kuukausimaksu: 5 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: Ma-pe: 09.00-11.30 ja 12.15-16.00
Avida lainan tiedot
Lainaa: 2 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma: 2 000 €
Suurin lainasumma: 50 000 €
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 15 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? 1-2 päivää
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.