Bank Norwegian

Banknorwegian.fi Bank Norwegianin nettipankin kautta voi hakea itselleen nopean lainan. Lain aa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun helposti täytettävällä verkkohakemuksella.

Kyseessä on turvallinen nettipankki, joka myöntää hyvät ehdot omaavia ja helposti haettavia lainoja suomalaisille kuluttajille. Kyseisen nettipankin taustalta löytyy norjalainen Norwegian Finans Holding. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2007 ja Suomeen kyseinen toimija saapui vuonna 2015.

Bank Norwegianin laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 1 000-60 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 1-15 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Bank Norwegian?

Bank Norwegian

Bank Norwegian on selkeä ja hyvämaineinen nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen monipuolisesti lainarahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Sen lainat ovat myös ehdoiltaan ja kuluiltaan todella kilpailukykyisiä, joka onkin yksi syy, miksi moni suomalainen kuluttaja on päätynyt ottamaan itselleen lainan juuri tältä kyseiseltä nettipankilta.

Bank Norwegianin verkkosivut ovat mukavan selkeät käyttää ja sieltä löytyy tietoa lainoihin liittyen. Verkkosivujen vasemmasta ylälaidasta löytyy kätevä pudotusvalikko, jonka avulla voi tutkia tietoja lainoista, luottokortista, säästötilistä sekä monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta.

Norwegian Bank tarjoaa myös asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 11.00 – 17.00. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa puhelimen (07532 66 200) (+358 7532 66 200) tai yhteydenottolomakkeen avulla. Asiakaspalvelu-välilehdeltä löytyy myös runsas määrä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä.

Kannattaa myös tutustua sivuston käyttöoppaisiin, jotka ovat todella hyödyllistä luettavaa.

Kuka voi hakea Bank Norwegianin lainaa?

Bank Norwegian laina: 1 000 - 60 000 euroa

Bank Norwegianin tarjoamat lainat ovat monipuolisia, sillä niitä voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Tarjolla on siis monipuolisesti lainarahaa erilaisiin tarpeisiin.

Bank Norwegianin lainalla voi hyvin rahoittaa vaikka remontin, uuden veneen oston tai hakea pienen summan kätevää pikalainaa arjen yllättäviin menoihin. Laina-ajat ovat myös todella joustavia, eli lainasummasta riippuen laina-aikaa voi saada aina yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen saakka.

Itse lainahakemus on helppo tehdä, sillä kaikki tapahtuu helposti kyseisen nettipankin omilla verkkosivuilla sähköistä hakulomaketta hyödyntäen.

 • Lainatuotteet – Kulutusluotto, Remonttilaina, Pikalaina
 • Lainahakemus – Nopea, vaivaton ja helppo tehdä
 • Nettipankki – Tunnettu, kansainvälinen toimija

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Esittelemme teille myös esimerkkinä Bank Norwegianin lainalaskelman 10 000 eurolle. Laskelmasta selviää kätevästi lainan todellinen kulurakenne:

Lainaesimerkki #1 – 10 000€

 • Lainasumma: 10 000€
 • Laina-aika: 2 vuotta
 • Maksettava takaisin: 11 709€

10 000€ laina 2 vuoden maksuajalla on Bank Norwegianilla edullinen, sillä sitä maksetaan takaisin kaiken kaikkiaan vain: 11 709€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (04.06.2019).

Hae 1 000 - 60 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainaa.com tarjoaa mahdollisuuden hakea Bank Norwegianin lainaa samalle lainasummalle, eli 1 000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Voit laittaa meidän kätevän hakemuksemme vireille hae lainaa -sivullamme. Saat lainatarjouksen jopa yli 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainahakemuksemme edut ovat moninaisia ja niistä voisi mainita ainakin sen, että hakemuksemme kautta voit myös hakea aavistuksen verran pienempää lainasummaa kuin mitä Bank Norwegian tarjoaa, eli niin halutessasi vain 100 euroa. Meidän hakemuksemme avulla nostat mahdollisuuksiasi saada myönteinen lainapäätös.

Yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta!

Lainaa.comin lainahakemus tuo sinulle jopa yli 30 lainatarjousta. Kaiken tämän saat vain yhdellä hakemuksella!

 1. Teemme vain yhden luottotietotarkastuksen
 2. Tavoitat hakemuksellasi 30+ eri pankkia ja lainantarjoaaja
 3. Voit hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Bank Norwegian edut

Bank Norwegian lainat ovat saatavilla aina ilman vakuuksia tai takaajia, ja niille on saatavilla myös runsaasti muita mukavia etuja. Lainoihin ei ole liitetty piilokuluja, vaan kokonaiskustannukset ovat aina selkeästi esillä ja tiedät, paljonko laina tulee maksamaan.

Maksuvapaa kuukausi – Bank Norwegianin lainoille ei ole tarjolla varsinaisesti maksuvapaita kuukausia, mutta voit valita itse laina-aikasi. Tämän lisäksi sinulle annetaan mahdollisuus maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Tarjolla on myös luottokortti

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen lainojen lisäksi myös luottokorttia. Kyseinen kortti on hyvä valinta henkilölle, joka matkustelee paljon ja tarvitsee itselleen edullisen luottokortin. Kyseiseen luottokorttiin voi saada luottoa jopa 10 000 euroa ja siihen on liitetty paljon muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ilmainen matkavakuutus ja CashPoints-pisteiden keräysmahdollisuus.

Korotonta maksuaikaakin voi saada jopa mukavat 45 vuorokautta. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua myös Bank Norwegianin luottokorttiarvosteluumme.

Mitä muita etuja saa Bank Norwegianin laina-asiakkaana?

Norwegian tarjoaa lainojen lisäksi myös lentolippuja, säästötilin ja luottokortin. Laina-asiakkaana voit kätevästi anoa itsellesi vaikkapa säästötiliä suoraan Norwegianin sivuilla. Voit lisäksi hankkia itsellesi luottokortin, jossa on jopa 10 000 euron luottoraja.

 • Luottokortti – jossa pisteitä ja jopa 10 000 euron luottoraja
 • Lentolippuja – Etu-asiakkaana voit saada ennakkotietoja alennuksista ennen kuin ne julkaistaan muille
 • Säästötili – jossa 100 000 euron lakisääteinen takuu

Bank Norwegian kokemuksia

Kokemukset Bank Norwegianiin liittyen ovat kaiken kaikkiaan varsin positiivisia. Lainan hakeminen on koettu sekä helpoksi että turvalliseksi.

Moni kuluttaja on vertailun jälkeen päätynyt ottamaan niin lainan kuin luottokortin Bank Norwegianilta.

 • Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka
 • Lyhyin laina-aika on 1 vuotta ja pisin 15 vuotta
 • Voit maksaa laskun myös OmatSivut-palvelun kautta

Lainan hakeminen Bank Norwegianin kautta on myös turvallista, sillä se on huolehtinut asianmukaisesti myös sivustonsa suojauksesta.

Tämä kyseinen nettipankki pitää siis asiakkaiden tiedot turvassa ja luottamuksellisina koko lainaprosessin ajan.

Bank Norwegian asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tarjolla on myös ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakastuki, johon voi ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen tai puhelimen (07532 66 200), ulkomailta soittaessa (+358 7532 66 200), välityksellä.

Asiakaspalvelu

 • +356-7532 66 200
Postiosoite

 • Bank Norwegian AS
 • Postboks 338
 • 0101 Oslo, Norja

Bank Norwegian lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Voinko hakea Bank Norwegianin lainaa myös mobiililaitteella?

Bank Norwegian lainahakemus mobiilissa
Lainahakemus mobiilissa

Kyllä. Bank Norwegianin lainoja voi niin halutessaan hakea myös mobiililaitteella, eli sivusto on hyvin optimoitu. Voit siis laittaa lainahakemuksen menemään vaikka liikkeellä ollessasi.

 • Norwegian laina haettavissa mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella
 • Lainat aina saatavilla nopeasti
 • Myös luottokorttia voi hakea mobiililaitteella

Kuten moni varmasti tietää, Norwegian on tunnettu, turvallinen ja edullinen nettipankki, joka mahdollistaa omille asiakkailleen edullista lainarahaa nopealla aikataululla.

✅ Miten nopeasti saan Bank Norwegianin lainan tililleni?

HETI. Bank Norwegianin kautta haettava laina maksetaan tilillesi todella nopealla aikataululla, eli usein jo muutamassa minuutissa. Siirtoaikaan vaikuttaa tietysti myös se, mitä pankkia käytät. Joskus rahojen saapuminen voi kestää kaksi pankkipäivää.

✅ Tarvitseeko minulla olla takaajia Norwegianin lainalle?

Ei. Sinulla ei tarvitse olla takaajia.

✅ Voinko hakea enemmän kuin yhtä lainaa?

Kyllä. Niin halutessasi voit hakea myös lisää lainaa Bank Norwegianilta, mutta huomioi kuitenkin, että edellinen laina pitää olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

✅ Millaiset takaisinmaksuajat Bank Norwegianin lainoilla on?

Laina-aikaa on saatavilla 1 – 15 vuotta!

Bank Norwegian Mobiilissa

Banknorwegian.fi kotisivut mobiilissa
Banknorwegian.fi näyttää mobiilissa tältä

Lainaa voit hakea itsellesi näppärästi myös mobiililaitteella. Avaat vain kyseisen nettipankin sivut omalla mobiililaitteellasi suoraan selaimessa ja aloitat asioinnin. Sinun ei siis tarvitse ladata erillistä mobiilisovellusta.

Yhteenveto

Bank Norwegianin myöntämien lainojen korot ovat varsin kilpailukykyisiä ja lainoille saa mukavasti takaisinmaksuaikaa.

Bank Norwegianin lainat soveltuvatkin todella hyvin mitä moninaisempiin lainarahan tarpeisiin. Ne maksetaan hakijan tilille tuossa tuokiossa.

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

Bank Norwegian on tunnettu ja hyvämaineinen nettipankki, joka on toiminut Suomen markkinoilla jo hyvän aikaa. Se tarjoaa haettavaksi edullisia lainoja sekä luottokortin.

Bank Norwegianin luottokortti sisältää monia hyviä etuja, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi paljon reissaavalle.

Yleistä
Nimi:Bank Norwegian
Kotisivut:www.banknorwegian.fi
Omistaja:Bank Norwegian
Y-tunnus:
Postiosoite:Snaroyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
Sähköposti:asiakaspalvelu@banknorwegian.fi
Puhelinnumero:07-532 66 200, +356-7532 66 200
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luottokortti
Nostokulu:0 €
Korko alkaen:6,99 %
Avausmaksu:95 €
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:11:00 - 17:00
Bank Norwegian lainan tiedot
Lainaa:1 000 - 60 000 €
Pienin lainasumma:1 000 €
Suurin lainasumma:60 000 €
Laina-aika:1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:15 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.