Bank Norwegian

Banknorwegian.fi Bank Norwegian nettipankin kautta voi helposti hakea itselleen nopean lainan. Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun helposti täytettävällä verkkohakemuksella.

Kyseessä on turvallinen nettipankki, joka myöntää hyväehtoisia ja helposti haettavia lainoja myös suomalaisille kuluttajille. Kyseisen nettipankin taustalta löytyy norjalainen Norwegian Finans Holding. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2007. ja Suomeen kyseinen toimija saapui vuonna 2015.

Bank Norwegian laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 1 000 – 60 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 1 – 15 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Bank Norwegian?

Bank Norwegian on selkeä ja hyvämainen nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen monipuolisesti lainarahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Sen lainat ovat myös ehdoiltaan ja kuluiltaan todella kilpailukykyisiä, joka onkin yksi syy miksi moni suomalainen kuluttaja on päätynyt ottamaan itselleen lainan juuri tältä kyseiseltä nettipankilta.

Bank Norwegianin verkkosivut ovat myös mukavan selkeät käyttää ja sieltä löytyy tietoa todella runsaasti lainoihin liittyen. Verkkosivujen vasemmasta ylälaidasta löytyy esimerkiksi todella kätevä pudotusvalikko, jossa löytyy tietoa suorastaan uskomaton määrä. Siellä voi esimerkiksi tutkailla tarkempia tietoja lainoista, luottokortista, säästötilistä sekä monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta.

Norwegian pankki tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 11.00 – 17.00. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa puhelimen (07532 66 200), (+358 7532 66 200) tai yhteydenottolomakkeen avulla. Asiakaspalvelu välilehdeltä löytyy myös runsas määrä yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja vastaukset niihin.

Kannattaa myös tutustua sivuston käyttöoppaisiin, jotka ovat todella hyödyllistä luettavaa.

Kuka voi hakea Bank Norwegian lainaa?

Bank Norwegian laina: 1 000 - 60 000 euroa

Bank Norwegianin tarjoamat lainat ovat monipuolisia, sillä niitä voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Tarjolla on siis monipuolisesti lainarahaa erilaisiin tarpeisiin.

Bank Norwegian lainalla voi hyvin rahoittaa vaikka remontin, uuden veneen oston tai hakea pienen summan kätevää pikalainaa arjen yllättäviin menoihin. Laina-ajat ovat myös todella joustavia, eli lainasummasta riippuen laina-aikaa voi saada aina yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen saakka.

Itse lainahakemus on myös helppo tehdä, sillä kaikki tapahtuu helposti kyseisen nettipankin omilla verkkosivuilla, sähköistä hakulomaketta hyödyntäen.

 • Lainatuotteet – Kulutusluotto, Remonttilaina, Pikalaina
 • Lainahakemus – Nopea, vaivaton ja helppo tehdä
 • Nettipankki – Tunnettu, kansainvälinen toimija

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Esittelemme teille myös esimerkkinä Bank Norwegianin lainalaskelman 10 000 eurolle, josta selviää kätevästi lainan todellinen kulurakenne:

Lainaesimerkki #1 – 10 000€

 • Lainasumma: 10 000€
 • Laina-aika: 2 vuotta
 • Maksettava takaisin: 11 709€

10 000€ laina 2 vuoden maksuajalla on Bank Norwegianilla edullinen, sillä sitä maksetaan takaisin kaiken kaikkiaan vain: 11 709€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (04.06.2019).

Hae 1 000 - 60 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainaa.com tarjoaa myös mahdollisuuden hakea Bank Norwegian lainaa samalle lainasummalle, eli 1 000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Voit laittaa meidän kätevän hakemuksen vireille hae lainaa sivullamme, josta saat lainatarjouksia paitsi Bank Norwegianilta, niin myös yli 30 + muulta pankilta ja luotonantajalta.

Lainahakemuksemme edut ovat moninaisia ja niistä voisi mainita ainakin sen, että hakemuksemme kautta voit myös hakea aavistuksen verran pienempää lainasummaa kun mitä Bank Norwegian tarjoaa, eli niin halutessasi vain 100 euroa. Lisäksi jos saat Bank Norwegianilta kielteisen lainapäätöksen, on kuitenkin hyvin mahdollista, että saat myönteisen lainapäätöksen joltakin toiselta pankilta tai rahoituslaitokselta. Tällä tavalla maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa ja lainasumman suuruuskin on laajempi kun mitä yllä olevalla pankilla on.

Yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta!

Mikä parasta, Lainaa.com lainahakemus ei tuo sinulle tullessaan vain yhtä ainoaa lainatarjousta, vaan peräti 30. Nämä välitetään sinulle eri pankeilta ja lainanantajilta. Täytät siis vain yhden hakemuksen ja pääset tutustumaan uskomattoman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen upeaan lainatarjoukseen.

 1. Teemme vain yhden luottotieto-tarkistuksen
 2. Tavoitat hakemuksellasi 30+ eri pankkia ja lainantarjoaaja
 3. Voit hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka
Hae Lainaa

Bank Norwegian edut

Bank Norwegian lainat ovat saatavilla aina ilman vakuuksia tai takaajia ja niille on myös saatavilla runsaasti muita mukavia etuja. Kuulostaa nimittäin varmasti mukavalle, että kyseisen nettipankin lainoihin ei ole myöskään liitetty minkäänlaisia piilokuluja tai piilomaksuja. Niiden kokonaiskustannukset ovat siis aina selkeästi esillä ja tiedät jatkuvasti mitä olet maksamassa ja minkä verran.

Maksuvapaa kuukausi – Bank Norwegianin lainoille ei ole tarjolla varsinaisesti maksuvapaita kuukausia, mutta voit kuitenkin itse valita sen minkälaisella takaisinmaksuajalla maksat lainaa takaisin. Tämän lisäksi sinulle annetaan myös mahdollisuus maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Tarjolla on myös luottokortti

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen lainojen lisäksi haettavaksi myös luottokorttia. Kyseinen kortti on hyvä valinta henkilölle joka matkustelee paljon ja tarvitsee itselleen hyväehtoisen luottokortin. Kyseiseen luottokorttiin voi saada luottoa jopa 10 000 euroa ja siihen on myös liitetty paljon muita hyviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ilmainen matkavakuutus ja CashPoints-pisteiden keräysmahdollisuus.

Korotonta maksuaikaakin voi saada jopa mukavat 45 vuorokautta. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua myös Bank Norwegian luottokortti arvosteluumme.

Mitä muita etuja saa Bank Norwegian laina-asiakkaana?

Norwegian tarjoaa lainojen lisäksi myös lentolippuja, säästötiliä sekä luottokorttia. Laina-asiakkaana voit kätevästi anoa itsellesi vaikkapa säästötiliä suoraan Norwegianin sivuilla. Voit lisäksi hankkia itsellesi luottokortin jossa jopa 10 000 euron luottoraja.

 • Luottokortti – jossa pisteitä ja jopa 10 000 euron luottoraja
 • Lentolippuja – Etu-asiakkaana voit saada ennakkotietoja alennuksista ennen kun ne julkaistaan muille
 • Säästötili – jossa 100 000 euron lakisääteinen takuu

Bank Norwegian kokemuksia

Kokemukset Bank Norwegian nettipankkiin liittyen ovat kaiken kaikkiaan varsin positiivisia. Lainan hakeminen on koettu sekä helpoksi kuin myös todella turvalliseksi.

Moni kuluttaja onkin vertailun jälkeen päätynyt juuri tämän kyseisen nettipankin puoleen, sillä paitsi että sillä on tarjota hyväehtoista lainaa, niin tämän lisäksi se tarjoaa kuluttajille myös monia muita mielenkiintoisia tuotteita, kuten edellä mainitut säästötili ja luottokortti.

 • Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka
 • Lyhyin laina-aika on 1 vuotta ja pisin 15 vuotta
 • Voit maksaa laskun myös OmatSivut-palvelun kautta

Kuten sanottua lainanhakeminen on Bank Norwegianin kautta myös turvallista, sillä se on huolehtinut asianmukaisesti myös sivustonsa suojauksesta.

Tämä kyseinen nettipankki pitää siis asiakkaiden tiedot turvassa ja luottamuksellisina koko lainaprosessin ajan.

Bank Norwegian asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tarjolla on myös ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakastuki, jonne yhteyttä voi ottaa joko yhteydenottolomakkeen tai puhelimen (07532 66 200) tai ulkomailta soittaessa (+358 7532 66 200) välityksellä.

 • Bank Norwegian AS
 • Postboks 338
 • 0101 Oslo, Norja

Bank Norwegian lainaan liittyviä kysymyksiä

Voinko hakea Bank Norwegian lainaa myös mobiililaitteella?

Bank Norwegian lainahakemus mobiilissa
Lainahakemus mobiilissa

Kyllä. Bank Norwegianin lainoja voi niin halutessaan hakea myös mobiililaitteella, eli sivusto on hyvin optimoitu. Voit siis laittaa lainahakemuksen menemään vaikka liikkeellä ollessa.

 • Norwegian laina haettavissa mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella
 • Lainat aina saatavilla nopeasti
 • Myös luottokorttia voi hakea mobiililaitteella

Kuten moni varmasti tietää, Norwegian on hyväehtoinen, tunnettu, turvallinen ja edullinen nettipankki, joka mahdollistaa omille asiakkailleen edullista lainarahaa nopealla aikataululla.

Miten nopeasti saan Bank Norwegian lainan tililleni?

HETI. Bank Norwegianin kautta haettava laina maksetaan tilillesi todella nopealla aikataululla, eli usein jo muutamassa minuutissa. Siirtoaikaan vaikuttaa tietysti myös se, mitä pankkia käytät. Korkeintaan lainan tilille saaminen saattaa kestää 2 pankkipäivää.

Tarvitseeko minulla olla takaajia Norwegian lainalle?

Ei. Sinulla ei tarvitse olla lainoille takaajia.

Voinko hakea enemmän kuin yhtä lainaa?

Kyllä. Niin halutessasi voit hakea myös lisää lainaa Bank Norwegianilta, mutta huomioi kuitenkin, että edellinen laina pitää olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

Mitkä takaisin-maksuajat Bank Norwegian lainoilla on?

Laina-aikaa lainoille on saatavilla 1 – 15 vuotta!

Bank Norwegian Mobiilissa

Banknorwegian.fi kotisivut mobiilissa
Banknorwegian.fi näyttää mobiilissa tältä

Lainaa voit hakea itsellesi näppärästi myös mobiililaitteella. Avaat vain kyseisen nettipankin sivut omalla mobiililaitteellasi suoraan selaimessa ja aloitat asioinnin. Sinun ei siis tarvitse ladata matkapuhelimellesi tai tabletillesi mitään sovelluksia asioidaksesi siellä.

Yhteenveto

Bank Norwegianin myöntämien lainojen korot ovat myös varsin kilpailukykyisiä. Tämä onkin yksi niitä syitä miksi moni lainarahan tarpeessa oleva kuluttaja on päättänyt kääntyä juuri tämän kyseisen toimijan puoleen. Lainoille saa myös todella joustavasti takaisinmaksuaikaa.

Bank Norwegian lainat soveltuvatkin todella hyvin mitä moninaisempiin lainarahan tarpeisiin, sillä tosiaan niiden avulla voi helpottaa pientä, kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta todella helposti ja nopeasti. Koska Norwegianin myöntämät lainat ovat myös saatavilla todella nopeasti, ovat ne myös ihan mahtava valinta tilanteeseen jossa tarvitaan nopeasti lainarahaa.

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

Bank Norwegian on tunnettu ja hyvämainen nettipankki, joka on toiminut Suomen markkinoilla jo hyvän aikaa. Se tarjoaa haettavaksi paitsi edullista lainaa, niin tämän lisäksi myös hyväehtoista ja paljon mukanaan etuja tuovaa luottokorttia. Tämän norjalaisen toimijan lainatuotteet ovat siis kaikki hyväehtoisia, nopeita ja helposti haettavia.

Moni suomalainen kuluttaja onkin huomannut kyseisen toimijan potentiaalin ja on päätynyt ottamaan itselleen lainan sen kautta. Jos siis hakusessa on edullinen, nopea ja turvallinen laina tai hyväehtoinen luottokortti, kera mahtavien etujen, suosittelemme lämpimästi että klikkaat itsesi välittömästi tämän norjalaisen toimijan hyvin toimiville nettisivuille ja täytät siellä helpon ja nopean lainahakemuksen.

Yleistä
Nimi: Bank Norwegian
Kotisivut: www.banknorwegian.fi
Omistaja: Bank Norwegian
Y-tunnus:
Postiosoite: Snaroyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
Sähköposti:
Puhelinnumero: 07-532 66 200, +356-7532 66 200
Ikäraja: 23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luottokortti
Nostokulu: 0 €
Korko alkaen: 6,99 %
Avausmaksu: 95 €
Kuukausimaksu: 5 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 11:00 - 17:00
Bank Norwegian lainan tiedot
Lainaa: 1 000 - 60 000 €
Pienin lainasumma: 1 000 €
Suurin lainasumma: 60 000 €
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 15 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.