Bigbank

Bigbank Bigbank nettipankin kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Laina-aikaa voit saada 24 -120 kuukautta, lainasummasta riippuen. Mikä parasta, Bigbankilla lainojen kulurakenne on todella kilpailukykyinen, mutta tämän lisäksi lainaan on myös liitetty ainutlaatuinen peruutusturva, joka takaa sen että muuttuvissa elämäntilanteissakin laina tulee hoidettua sovitulla tavalla.

Bigbank laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 1 000 – 50 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 2 – 10 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Bigbank?

Syitä valita omaksi lainapaikat Bigbank, löytyy enemmän kuin yksi. Kuten mainittua, Bigbank tarjoaa kuluiltaan kilpailukykyistä lainarahaa, mutta tämän lisäksi tämän tasokkaan nettipankin lainatuotteet ovat myös todella helposti haettavissa. Voit myös halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Varsinkin suurempia lainasummia haettaessa, tämä onkin usein todella hyvä idea, sillä se yleensä lisää myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta huomattavasti.

Kuka voi hakea Bigbank lainaa?

Bigbank laina: 1 000 - 50 000 euroa

Silloin kun tarve on edulliselle ja nopeasti saatavilla olevalle lainarahalle, niin kannattaa ehdottomasti kurkata Bigbankin lainatuotevalikoima hieman tarkemminkin läpi. Tarjolla on nimittäin useita erilaisia hyväehtoisia lainoja, joita kaikkia yhdistää se, että ne ovat myös saatavilla ilman vakuuksia.

 • Pieni laina – 1 000 – 3 000 €
 • Iso laina – 3 000 – 50 000 €

Bigbank tarjoaa asiakkailleen myös kätevän verkkopankin, jossa lainanhakija voi tunnistautumisen jälkeen viimeistellä oman lainahakemuksensa. Verkkopankissa voi siis esimerkiksi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti.

Olitpa sitten etsimässä pientä lainarahoitusta tai hieman suurempaa summaa, niin kummatkin löytyvät saman katon alta Bigbankilta. Mikä parasta, kaikki tämän kyseisen nettipankin lainoista ovat myös saatavilla todella nopealla aikataululla, eli yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä siitä, kun Bigbank on tehnyt päätöksen lainan myöntämisestä.

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Olethan kuullut jo sen, että voit hakea lainaa myös niin halutessasi Lainaa.com hakemuksella? Lainahakemus löytyy sivuiltamme ja sen täyttämiseen ei kauan aikaa kulu. Lainan hakeminen kauttamme onkin todella hyvä idea, ainakin siinä tilanteessa, jos sinua kiinnostaa selvittää myös muiden lainapaikkojen lainatarjoukset. Saat siis meidän hakemuksellamme itsellesi mahtavat 30+ lainatarjousta, markkinoiden kovimmilta tekijöiltä. Yksi lainatarjouksen antajista on Bigbank!

Kannattaa huomioida myös se, että Lainaa.com hakemus mahdollistaa myös pienemmän lainan hakemisen, eli jos tarvitset vaikka vain muutaman satasen, niin sekin on mahdollista Lainaa.com hakemuksen avulla. Meidän kauttamme voit nimittäin hakea lainaa väliltä 100 – 60 000 euroa.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Jos päätät kurkata mitä Lainaa.com:in yhteistyökumppaneilla olisi sinulle varattuna, niin ei muuta kuin täyttämään helppo ja nopea lainahakemus sivuillamme. Muutamissa minuuteissa hakemuksen eteenpäin klikkaamisen jälkeen, vastaanotat itsellesi jopa useita kymmeniä edullisia hyväehtoisia lainatarjouksia laadukkailta yhteistyökumppaneitamme. Kuten aiemmin jo mainittiin, yksi näistä on Bigbank nettipankki.

Lainaa.com hakemuksessa on vielä eräs todella suuri etu, joka on se, että kuten varmasti moni tietää, niin aina kun lainaa haetaan, lainapaikka tarkistaa lainanhakijan luottotiedot. Kuitenkin jos haet lainan meidän kauttamme, niin luottotietoihisi tulee vain yksi tarkistuspyyntö, eli ei suinkaan 30 erillistä. Tämä on luonnollisesti hyvä asia sinun luottotietojesi kannalta. Olemme siis myös halunneet ajatella niitä!

 1. Yksi luottotarkistus!
 2. Useita kymmeniä lainatarjouksia, mukaan lukien Bigbank!
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Bigbank kokemuksia

Bigbank on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 saakka, eli kokemusvuosia sillä on Suomen lainamarkkinoilta jo 10 vuotta. Sen maine suomalaisten kuluttajien keskuudessa onkin todella hyvä ja ilahduttavan moni lainarahan tarpeessa oleva suomalainen onkin jo ymmärtänyt kääntyä sen edullisten ja helposti haettavien lainatuotteiden puoleen.

Monien kuluttajien myönteiset kokemukset pohjautuvat myös varmasti omalta osaltaan siihen, että paitsi että Bigbankin tarjoamat lainat ovat helposti haettavia ja nopeasti saatavilla, niin tämän lisäksi ne ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä. Niiden avulla vois siis tehdä vaikka remontin, vaihtaa auton, lähteä matkalle, tai kattaa normaalista elämisestä aiheutuneita yleiskuluja.

Bigbank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Bigbank tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea. Yhteyttä asiakaspalveluun voi ottaa joko puhelimen, tai sähköpostin välityksellä.

 • Bigbank puhelintuki: 09 4259 9691
 • Sähköposti: (info@bigbank.fi)

Bigbankin asiakastuki on avoinna arkisin kello. 09:00 – 16:30.

 • Bigbank AS Suomen sivuliike
 • PL 334
 • 00130 Helsinki

Bigbank lainaan liittyviä kysymyksiä

Kuinka vanha minun tulee olla että voin hakea lainaa Bigbankin kautta?

22-vuotta.

Voinko hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä. Se onkin hyvä idea jos omat tulosi ovat matalat tai epäsäännölliset.

Mikä on maksimisumma jonka voin lainaa?

50 000 euroa.

Voinko maksaa lainan kokonaisuudessaan pois ennenaikaisesti?

Kyllä. Laina on mahdollista maksaa kokonaan pois nopeammin mitä maksusuunnitelma määrittelee. Tästä ei myöskään aiheudu lainaajalle ylimääräisiä kustannuksia.

Miten nopeasti lainapäätös on saatavilla?

Saat lainapäätöksen saman päivän aikana, yleensä heti sen jälkeen kun olet toimittanut kaikki pyydetyt liitteet Bigbankille.

Bigbank Mobiilissa

Bigbank.fi kotisivut mobiilissa
Bigbank.fi näyttää mobiilissa tältä

Niin halutessasi voit asioida Bigbank nettipankissa myös millä tahansa mobiililaitteella, eli älypuhelimella tai tabletilla. Mobiilisivusto on hyvin optimoitu, joka tarkoittaa sitä, että se on myös pienemmän näytön omaavilla laitteilla miellyttävä käyttää. Myös lainahakemuksen voi halutessaan pistää vetämään mobiilissa, eli toisin sanoen sen voi tehdä niin halutessaan myös liikkeellä ollessaan.

Yhteenveto

Bigbank on todella iso toimija, joka operoi useissa eri maissa Suomen lisäksi. Tämä kansainvälinen toimija tarjoaakin suomalaisille lainanhakijoille kahta erillistä lainatuotetta, eli ns. pientä lainaa – 1 000 – 3 000 euroa ja isoa lainaa – 3 000 – 50 000 euroa. Kuten sanottua, kummatkin lainatuotteista ovat helposti haettavia, nopeasti saatavilla ja käyvät todella moninaisiin kohteisiin.

Bigbank pähkinänkuoressa

Bigbank lainat ovat haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 22-vuotiaita ja heillä on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee olla myös puhtaat luottotiedot. Bigbank myös määrittelee lainanhakijan tulotasoa, eli minimissään lainanhakijan palkka – tai eläketulot (netto), tulisi olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina minimissään 1 200 euroa per kuukausi.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos omat tulot ovat kovin matalat tai epäsäännölliset ja toiveissa olisi hieman suurempi lainasumma, niin silloin kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan rinnakkaishakija, jonka avulla myönteisen lainapäätöksen mahdollisuus nousee huomattavasti suuremmaksi.

Yleistä
Nimi: Bigbank
Kotisivut: www.bigbank.fi
Omistaja: Bigbank AS Suomen sivuliike
Y-tunnus: 2292157-2
Postiosoite: Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
Sähköposti: info@bigbank.fi
Puhelinnumero: 09 4259 9691
Ikäraja: 22 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu:
Korko alkaen: 21,90 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu: 0 - 12,50 €/kk
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: Arkisin klo. 09:00 - 16:30
Bigbank lainan tiedot
Lainaa: 1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma: 1 000 €
Suurin lainasumma: 50 000 €
Laina-aika: 2 - 10 vuotta
Pienin laina-aika: 2 vuotta
Suurin laina-aika: 10 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.