Blue Finance

Bluefinance.fi Voit hakea itsellesi Blue Finance -lainasivuston kautta nopean ja edullisen pikavipin (100 – 700 €) tai elämään joustoa tuovan edullisen joustoluoton (5 000 €). Kummatkin lainoista ovat suorastaan salamannopeasti saatavilla, eikä niihin vaadita vakuutta tai takaajia.

Blue Finance -laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 100 – 5000 €
 2. Valitse maksuajaksi: 3 – 34 kk
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Heti!

Miksi Blue Finance?

Blue Finance -lainasivuston lainatuotteet ovat helposti ja nopeasti saatavilla. Lainapäätös tulee heti välittömästi lainahakemuksen tekemisen jälkeen ja jos se on myönteinen, rahat maksetaan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Luonnollisesti lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido lainanhakijaa vielä mihinkään. Lainapaikan tarjoama pikavippi onkin yksi markkinoiden nopeimmista ja edullisimmista.

Blue Finance -lainapaikan oma verkkosivu on täynnä tärkeää tietoa. Siellä voi tutustua kumpaankin lainatuotteeseen helposti ja kattavasti. Kannattaa myös käydä tutustumassa UKK-osioon, josta löytyy tukku hyödyllisiä kysymyksiä.

Tämän lisäksi kuluttajalla on mahdollisuus valita itse eräpäivä, tehdä maksusuunnitelma, tutkailla sähköistä laskua sekä hallinnoida muilla tavoin omia tietojaan ja lainojaan. Kyseessä on helppokäyttöinen ja nopea lainasivusto, jonka sähköiset palvelut ovat omaa luokkaansa.

Kuka voi hakea Blue Finance -lainaa?

Blue Finance -laina: 100 – 5 000 euroa

Blue Finance tarjoaa kahta eri lainatuotetta, jotka ovat pikavippi ja joustoluotto. Pikavipin suuruus on 100 – 700 euroa ja sen saa kätevästä kertalainana heti pankkitilille nautittavaksi. Tarjolla on myös Joustoluotto, jonka myötä voit saada jopa 5 000 euron luottotilin. Joustoluotolta voit siirtää rahaa omalle pankkitilillesi tarpeen mukaan.

 • Lainatuotteet – Pikavippi, Joustoluotto
 • Lainasivusto – Informatiivinen, helppo
 • Mihin sopii – Odottamattomat arjen menot

Lainatuote: 100 – 700 euron pikavippi

Blue Finance -pikavippi on saatavilla täysin ilman vakuuksia tai takaajia ja sitä voi hakea aina 100 eurosta jopa 700 euroon saakka. Kannattaa muistaa, että tämän kyseisen lainasivuston pikavippiin on liitetty upea uuden asiakkaan etu, joka on ilmainen 100 – 300 euron ensilaina. Se on siis saatavilla täysin ilman kuluja ja korkoja!

Lainatuote: 5 000 euron joustoluotto

Blue Financen joustoluotto on loistava lainatuote, jonka avulla elämään saa mukavasti joustoa. Se on helposti haettavissa, nopeasti saatavilla ja kuluiltaan kilpailukykyinen. Voit saada itsellesi jopa 5 000 euron luottorajan, joka on jatkuvasti käytössäsi sinulle myönnettyyn luottorajaan saakka. Nostoja voit tehdä juuri niin usein kuin haluat, ja kuluja sinulle kertyy vain nostetusta luotosta.

Joustoluoton hakeminen lainapaikalta ei myöskään maksa sinulle yhtään mitään. Kyseessä on siis tarkemman tutustumisen arvoinen lainatuote, jonka takaisinmaksu on joustavaa.

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Tsekkasimme myös, mitä Blue Financen lainat maksavat ja esittelemme teille kolme esimerkkilaskelmaa, joiden avulla on helppo selvittää, mitä minkäkin kokoinen laina tulee sinulle todellisuudessa maksamaan:

Lainaesimerkki #1 – 100€ Pikavippi

 • Lainasumma: 100€
 • Laina-aika: 1 kk
 • Maksettava takaisin: 100€

100€ pikavippi 1 kuukauden maksuajalla on hyvinkin edullinen, kiitos Blue Financen mahtavan edun, jossa uusille asiakkaille on tarjolla 100 – 300 euroa ilmaiseksi, eli toisin sanoen ilman korkoja tai mitään kuluja.

Lainaesimerkki #2 – 200€ Pikavippi

 • Lainasumma: 200€
 • Laina-aika: 12 kk
 • Maksettava takaisin: 275€

200€ pikavippi 12 kk maksuajalla ilman avajaistarjousta maksaa kokonaisuudessaan vain niinkin vähän kuin : 275€.

Lainaesimerkki #3 – 2 000€ Joustoluotto

 • Lainasumma: 2 000€
 • Laina-aika: 12 kk
 • Maksettava takaisin: 3 381,33€

Jos taas päätät ottaa itsellesi hieman suuremman lainan, eli 2 000 euron suuruisen Joustoluoton, maksat sitä takaisin 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kokonaisuudessaan vain : 3 381,33€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (12.06.2019).

Blue Financen edut

Blue Finance tarjoaa omille asiakkailleen mukavasti erilaisia etuja. Uudet asiakkaat pääsevät nauttimaan esimerkiksi ilmaisesta 100 – 300 euron ensilainasta sekä joustavasta takaisinmaksusta, todella helposta lainanhakuprosessista ja äärimmäisen nopeista lainan maksuista.

Lyhennysvapaa kuukausi – Blue Financen pikavipissä takaisinmaksuaika on 360 vuorokautta, mutta lainaa lyhennetään 6 erässä vuoden aikana. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että joka toinen kuukausi on automaattisesti lyhennysvapaa. Tällä kyseisellä lainapaikalla sinun ei siis tarvitse erikseen hakea itsellesi lyhennysvapaata kuukautta, sillä saat niitä itsellesi automattisesti kuusi kappaletta vuodessa.

Kokemuksia

Kuluttajien kokemukset Blue Finance -lainasivustosta ovat todella myönteisiä. Se on pystynyt tarjoamaan täyden palvelupaketin, jossa lainan hakeminen on tehty äärimmäisen helpoksi ja nopeaksi. Laina on myös kuluiltaan äärimmäisen kilpailukykyinen. Blue Finance ei myöskään ole unohtanut sitä, että useimmat kuluttajat osaavat arvostaa lainapaikkaa, joka antaa mahdollisimman paljon tietoa omasta toiminnastaan.

Pikavippiin voi saada takaisinmaksuaikaa mahtavat 360 vuorokautta, eli noin vuoden verran. Pikavippiä kuitenkin lyhennetään vain kuudessa erässä vuoden kuluessa, mikä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että lainaa lyhennetään vain joka toinen kuukausi. Myös tämä seikka on ollut useimmille pikavipin ottajille todella iloinen yllätys, sillä Blue Financella joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa.

 • Lainapäätös 3 minuutissa
 • Rahat heti tilille
 • Joka toinen kuukausi lyhennysvapaa

On siis enemmän kuin helppo ymmärtää, miksi tämän kyseisen lainasivuston tarjoamat lainatuotteet ovat nousseet kuluttajien suosioon. Varsinkin pikavippi on koettu todella näppäräksi arjen apulaiseksi, sillä se on saatavilla suorastaan uskomattoman nopeasti ja helposti.

Blue Financen asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tarjolla on myös ystävällinen asiakastuki, joka palvelee kuluttajia arkipäivisin kello 07.00-23.00 ja viikonloppuisin kello 09.00-17.00.

Yhteyttä voi ottaa yhteyttä joko sähköpostin (info@bluefinance.fi), puhelimen (060 0303 060) välityksellä tai live chatin välityksellä.

 • Blue Finance Oy
 • Linnakatu 18
 • 20100 Turku

Blue Financen lainaan liittyviä kysymyksiä

Miten Blue Financen Joustoluotto toimii?

Blue Finance Joustoluoton hakemus
Blue Financen Joustoluoton hakemus

Bluefinance.fi:n Joustoluotto mahdollistaa sinulle siis jopa 5 000 euron limiitin, joka on jatkuvasti käytössäsi. Kuluja ja korkoja sinulle kertyy kuitenkin vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä. Moni kuluttaja onkin huomannut tämän kyseisen lainatuotteen edut ja hakenut sen itselleen helpolla ja nopealla verkkohakemuksella.

 • Tuo elämään joustoa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen

Voit maksaa Joustoluottoa takaisin joko kuukausittaisissa erissä tai vaihtoehtoisesti koko lainan kerralla pois.

Lainalle saa mukavasti maksuaikaa. Toisin sanoen siis Joustoluotto erääntyy maksettavaksi noin 30 vuorokauden kuluessa ensimmäisestä nostosta.

Onko Blue Finance turvallinen lainapaikka?

Kyllä. Kyseessä on ehdottoman turvallinen lainapaikka, josta lainan hakeminen käy uskomattoman helposti ja nopeasti.

Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa?

18-vuotias.

Mihin Blue Finance -laina soveltuu?

Lainat sopivat todella hyvin monenlaisiin lainarahan tarpeisiin, eli pikavipillä voi rahoittaa yllättäviä arjen menoja, kun taas joustoluottoa voi pitää kätevänä vararahaston. Sillä voi helposti rahoittaa vaikka pientä remonttia, auton vaihdon tai miksei vaikka uuden sohvan ostoa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainarahat ovat saatavilla suorastaan uskomattoman nopeasti, eli muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Tarvitaanko lainalle vakuutta tai takausta?

Ei. Kaikki haettavat lainat ovat saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.

Kaikki nämä seikat huomioon ottaen, ei ole mikään ihmekään, että Blue Finance on monen suomalaisen kuluttajan mieleen.

 • Salamannopea
 • Hyväehtoinen
 • Edullinen

Blue Finance mobiilissa

Bluefinance.fi kotisivut mobiilissa
Bluefinance.fi näyttää mobiilissa tältä

Blue Finance toimii myös mobiilissa, eli voit hakea lainaa niin halutessasi myös älypuhelinta tai tablettia käyttäen. Avaat vain yksinkertaisesti sivun selaimessa ja aloitat asioinnin. Sinun ei siis tarvitse ladata mobiililaitteellesi mitään erillistä sovellusta.

Yhteenveto

Kun ollaan etsimässä edullista ja nopeasti saatavilla olevaa lainarahoitusta, on Blue Finance ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen. Onkin lainanhakijasta itsestään kiinni, kumpi lainatuotteista sopii itselle paremmin. Tarjolla on kätevä pikavippi 100 – 700 euroa sekä uskomattoman edullinen joustoluotto, jossa limiittiä voi saada jopa 5 000 euroa.

Tarjolla on myös uuden asiakkaan etuja ilmaisen 100 – 300 euron ensilainan muodossa! Kyseessä on siis täysin ilmainen laina, jos laina maksetaan takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Kannattaakin ihan ehdottomasti hyödyntää tämä etu ja napata ilmainen laina omaan käyttöön!

Blue Finance pähkinänkuoressa

Blue Finance on kotimainen lainasivusto, jonka taustalta löytyy Blue Finance Oy. Tämä kyseinen luotonantaja on palvellut asiakkaita jo useiden vuosien ajan, joten se tietää, mitä suomalaiset kuluttajat haluavat. Kyseessä on siis suomalainen, luotettava ja vakavarainen luotonantaja, jonka lainatuotteet ovat todella edullisia.

Yleistä
Nimi: BlueFinance
Kotisivut: www.bluefinance.fi
Omistaja: Blue Finance Oy
Y-tunnus: 2431091-9
Postiosoite: Linnakatu 18, 20100 TURKU
Sähköposti: info@bluefinance.fi
Puhelinnumero: 060-0303 060
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu: 0€
Korko alkaen: 30%
Avausmaksu: 0€
Kuukausimaksu: 0€
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 07:00-23:00, 09:00-17:00
Blue Finance lainan tiedot
Lainaa: 100 - 5 000 €
Pienin lainasumma: 100 €
Suurin lainasumma: 5 000 €
Laina-aika: 3 - 34 kk
Pienin laina-aika: 3 kk
Suurin laina-aika: 34 kk
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? Heti
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

BlueFinance lainaan liittyviä kysymyksiä

Millaista luottoa Blue Finance myöntää?

Tarjolla on pikavippejä ja joustoluottoa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi hakea 100 – 5 000 euroa.

Mitä laina-aikaa luotoille voi saada?

Laina-aika voi olla 3 – 34 kuukautta.

Minkä ikäisenä voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea, kun on täyttänyt 18 vuotta.

Voiko luottotiedoton hakea lainaa?

Ei, luottotietojen tulee olla kunnossa.