BRAbank

BRAbank BRAbank on digitaalinen pankki, jonka kautta voi hakea 1 000-50 000 euroa lainaa. Lainalle saa myös takaisinmaksuaikaa joustavasti, eli 1-15 vuotta. BRAbankin tarjoamat lainat ovat kaikki vakuudettomia ja todella nopeasti saatavilla.

BRAbank-laina lyhyesti:

  1. Voit hakea lainaa: 1 000-50 000 € väliltä
  2. Valitse maksuajaksi: 1-15 vuotta
  3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi BRAbank?

BRAbank

BRAbank on tehnyt lainan hakemisesta helppoa ja sen omille lainoilleen tarjoama laina-aika on joustava. Tämän modernin pankin lainat ovat hinnoittelunsa puolesta kilpailukykyisiä.

Kuka voi hakea BRAbank-lainaa?

BRAbank laina: 1 000 - 50 000 euroa

BRAbank tarjoaa omille asiakkailleen hyvät ehdot omaavaa kulutusluottoa, jota voi siis hakea 1 000 – 50 000 euroa. Tämä kyseinen kulutusluotto on saatavilla vakuudettomana. Sitä haetaan sähköisesti omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Niin halutessaan lainaa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Se lisää myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Koska BRAbankin kulutusluottoa voi hakea jopa 50 000 euroa, voi lainan avulla tehdä remontin, vaihtaa menopelin uudempaan malliin tai rakentaa vaikka uuden saunan kesämökille.

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Niin halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa myös meidän kauttamme helpolla ja nopealla lainahakemuksella. Löydät lainahakemuksen sivuiltamme helposti. Hakemuksemme avulla sinä voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainaa.comin hakemuksella voi hakea jopa 60 000 euron lainaa. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido mihinkään.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Saat siis itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella suuren määrän hyvät ehdot omaavia ja edullisia lainatarjouksia. Voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan ja hyväksyä sen helposti ja nopeasti palvelussamme. Muistathan myös, että jos haet lainaa meidän kauttamme, sinulle tehdään ainoastaan yksi luottotarkastus.

  1. Vain yksi luottotarkastus!
  2. Saat upean lainatarjouksen monilta kymmeniltä eri luotonantajilta
  3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

BRAbank kokemuksia

Kuluttajien kokemukset BRAbankista ovat kaiken kaikkiaan myönteisiä, sillä tämä kyseinen digitaalinen pankki on pyrkinyt tekemään rahan lainaamisesta helppoa ja vaivatonta. Luonnollisesti lainanhakijoita on myös ilahduttanut BRAbankin nopea toiminta. Se maksaakin lainarahat lainanhakijan tilille suorastaan salamannopeasti.

BRAbank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

BRAbank tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, johon voi olla yhteydessä live chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asiakastuki palvelee asiakkaita arkipäivisin kello 09.00 – 19.00 ja lauantaisin kello 10.00 – 16.00.

Asiakaspalvelu

  • 09 4245 5000
Postiosoite

  • Brabank ASA
  • Drammensveien 151
  • 0277 Oslo, Norge

Jos kysymykseen halutaan saada vastaus nopeasti, on live chat paras tapa ottaa yhteyttä. Näin lainaaja pääsee keskustelemaan ammattitaitoisen asiakastukihenkilön kanssa nopeasti. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa BRAbankin laaja ja hyvin koottu UKK-osio, josta löytyy useimmiten kysyttyjä kysymyksiä.

BRAbank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mitä lainatuotteita BRAbankilla on?

BRAbank tarjoaa haettavaksi kulutusluottoa 1 000 – 50 000 euroa sekä tämän lisäksi yhdistelylainaa.

✅ Mikä BRAbank on?

BRAbank on luotettava ja vakavarainen norjalainen nettipankki, joka tarjoaa edullisia lainoja kuluttajille.

✅ Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa?

23 vuotta.

✅ Ovatko lainat saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä.

✅ Miten nopeasti saan lainapäätöksen BRAbankilta?

Saat sen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

✅ Miten nopeasti saan BRAbankin lainan käyttööni?

Kun lainahakemus on täytetty ja BRAbank on hyväksynyt kaikki lainanhakijan lähettämät dokumentit, lainarahat siirretään lainanhakijan tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa.

✅ Pitääkö minun kertoa, mihin tarkoitukseen olen hakemassa lainaa?

Ei. BRAbank ei vaadi lainanhakijalta minkäänlaista selvitystä siitä, mihin laina aiotaan käyttää.

BRAbank Mobiilissa

Brabank.fi kotisivut mobiilissa
Brabank.fi näyttää mobiilissa tältä

Tämän modernin ja laadukkaan digitaalisen pankin lainoja voi hakea myös mobiilissa, eli niin älypuhelimen kuin tabletin välityksellä. BRAbankin mobiiliversiossa on saatavilla kaikki samat ominaisuudet kuin pääsivullakin.
Tarjolla on myös ladattava sovellus, mutta mobiiliversio toimii ilman ongelmia myös suoraan selaimeen avautuvana.

Yhteenveto

BRAbank on norjalainen digitaalinen pankki. Norjalaiset nettipankit ovatkin viime vuosina onnistuneet nousemaan suomalaisten kuluttajien suosioon. Se ei olekaan mikään ihme, kun tarkastelee, miten innovatiivisia ja helppoja rahoitusratkaisuja esimerkiksi juuri BRAbank kuluttajille tarjoaa.

BRAbank pähkinänkuoressa

BRAbankin kautta voi siis hakea edullisen kulutusluoton, joka maksetaan nopesti lainanhakijan tilille. Itse lainahakemus on helppo täyttää, eikä aikaakaan mene kuin muutama minuutti. Sivusto itsessään on tyylikkään yksinkertainen ja selkeä. Myös asiakaspalvelua on saatavilla kattavasti.

Yleistä
Nimi:BRAbank
Kotisivut:www.brabank.fi
Omistaja:
Y-tunnus:
Postiosoite:Starvhusgaten 4, 5014 Bergen, Norway
Sähköposti:asiakaspalvelu@brabank.fi
Puhelinnumero:09 4245 5000
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:7,68 %
Avausmaksu:95 €
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 19:00, 10:00 - 16:00
BRAbank lainan tiedot
Lainaa:1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma:1 000 €
Suurin lainasumma:50 000 €
Laina-aika:1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:15 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.