BRAbank

BRAbank BRAbank on digitaalinen pankki, jonka kautta voi hakea lainaa 1 000- 50 000 euroa. Lainalle saa myös takaisinmaksuaikaa joustavasti, eli 1 – 15 vuotta. Mikä parasta, BRAbankin tarjoamat lainat ovat myös kaikki vakuudettomia ja todella nopeasti saatavilla.

BRAbank laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 1 000 – 50 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 1 – 15 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi BRAbank?

Syitä valita lainapaikaksi BRAbank on useita. Esimerkiksi se, että kyseinen digitaalinen pankki on todella joustava, se on tehnyt lainan hakemisesta helppoa ja sen omille lainoilleen tarjoama laina-aika on todella joustava, ovat kaikki lainanhakijoita ilahduttavia asioita. Tämän modernin pankin lainat ovat myös todella kilpailukykyisiä hinnoittelunsa puolesta.

Kuka voi hakea BRAbank lainaa?

BRAbank laina: 1 000 - 50 000 euroa

BRAbank tarjoaa omille asiakkailleen hyväehtoista kulutusluottoa, jota voi siis hakea 1 000 – 50 000 euroa. Tämä kyseinen kulutusluotto on vakuudettomana saatavilla ja sitä haetaan sähköisesti, omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Niin halutessaan lainaa voi myös hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka luonnollisesti lisää myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Koska BRAbankin kulutusluottoa voi hakea jopa 50 000 euroa, tarkoittaa se sitä että sen avulla voi hyvinkin helposti tehdä remontin, vaihtaa menopelin uudempaan malliin tai rakentaa vaikka uuden saunan kesämökille.

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Niin halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa myös meidän kauttamme, helpolla ja nopealla lainahakemuksella. Löydät lainahakemuksen sivuiltamme helposti ja mikä parasta Lainaa.com hakemuksen täyttäminen on jos mahdollista vieläkin nopeampaa ja helpompaa. Kaiken lisäksi saat itsellesi yhdellä ainoalla hakemuksella jopa useita kymmeniä huikeita lainatarjouksia, mukaan lukien BRAbankin tarjouksen.

Kannattaa myös huomioida että Lainaa.com hakemuksella voit saada laina jopa 60 000 euroa, eli 10 000 euroa enemmän mitä tämä norjalainen nettipankki tarjoaa. Lainan hakeminen oin myös totta kai aina ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään!

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Saat siis itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella suuren määrän hyväehtoisia ja edullisia lainatarjouksia. Voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan ja hyväksyä sen helposti ja nopeasti palvelussamme. Muistathan myös, että jos haet lainaa meidän kauttamme, niin paitsi että se on helppoa ja nopeaa, niin tämän lisäksi sinusta tehdään vain yksi ainoa luottotarkistus. Sinulle ei siis tule luottotietoihin kysely merkintöjä useiden lainapaikkojen toimesta.

 1. Vain yksi luottotarkistus!
 2. Saat upean lainatarjouksen monilta kymmeniltä eri luotonantajilta
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

BRAbank kokemuksia

Kuluttajien kokemukset ovat kaiken kaikkiaan myönteisiä, sillä tämä kyseinen digitaalinen pankki on pyrkinyt tekemään rahan lainaamisesta todella helppoa ja vaivatonta. Luonnollisesti lainanhakijoita on myös ilahduttanut BRAbankin nopea toiminta, sillä kuten sanottua, se maksaa lainarahat lainanhakijan tilille suorastaan salamannopeasti.

BRAbank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

BRAbank tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, jonne voi olla yhteydessä live chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asiakastuki palvelee asiakkaita arkipäivisin kello. 09.00 – 19.00 ja lauantaisin kello. 10.00 – 16.00.

 • BRAbank puhelintuki: 09 4245 5000
 • Live chat-palvelu
 • Sähköposti: (asiakaspalvelu@brabank.fi)

Jos eteen nousevaan kysymykseen halutaan saada vastaus nopeasti, niin paras yhteydenottotapa on silloin luonnollisestikin live chat, asiakastuen aukioloaikana. Lainaaja pääsee välittömästi keskustelemaan ammattitaitoisen asiakastukihenkilön kanssa. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa BRAbankin laaja ja hyvin koottu UKK-osio, sillä se pitää sisällään hurjan määrän yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia.

 • Brabank ASA
 • Drammensveien 151
 • 0277 Oslo, Norge

BRAbank lainaan liittyviä kysymyksiä

Mitä lainatuotteita BRAbankilla on?

BRAbankilla tarjoaa haettavaksi kulutusluottoa 1 000 – 50 000 euroa, sekä tämän lisäksi yhdistelylainaa.

Mikä BRAbank on?

BRAbank on luotettava ja vakavarainen Norjalainen nettipankki, joka tarjoaa hyväehtoisia ja edullisia kuluttajille.

Kuinka vanha minun tulee olla että voin hakea lainaa?

23 vuotta.

Ovatko lainat saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä.

Miten nopeasti saan lainapäätöksen BRAbankilta?

Välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Miten nopeasti saan BRAbank lainan käyttööni?

Kun lainahakemus on täytetty ja BRAbank on hyväksynyt kaikki lainanhakijan lähettämät dokumentit. Lainarahat siirretään lainanhakijan tilille yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Pitääkö minun kertoa mihin tarkoitukseen olen lainaa hakemassa?

Ei. BRAbank ei vaadi lainanhakijalta minkäänlaista selvitystä siitä, mihin laina aiotaan käyttää.

BRAbank Mobiilissa

Brabank.fi kotisivut mobiilissa
Brabank.fi näyttää mobiilissa tältä

Tämän modernin ja laadukkaan digitaalisen oankin lainoja voi hakea myös mobiilissa, eli sekä älypuhelimen kuin myös tabletinkin välityksellä. BRAbankin mobiiliversiossa onkin saatavilla kaikki samat ominaisuudet kuin ns. pääsivullakin.
Tarjolla on myös ladattava sovellus, mutta mobiiliversio toimii ilman ongelmia myös suoraan selaimeen avautuvana.

Yhteenveto

BRAbank on norjalainen netti-tai digitaalinen pankki ja kuten moni varmasti tietää, norjalaiset nettipankit ovat laadukkaita ja luotettavia toimijoita, jotka ovat viime vuosina myös nousseet suureen suosioon meidän suomalaisten keskuudessa. Se ei olekaan mikään ihme, kun tarkastelee miten innovatiivisia ja helppoja rahoitusratkaisuja esimerkiksi juuri tämä nyt esittelyssä oleva nettipankki kuluttajille tarjoaa.

BRAbank pähkinänkuoressa

BRAbankin kautta voi siis hakea hyväehtoisen kulutusluoton, joka maksetaan kohtuu nopesti lainanhakijan tilille. Itse lainahakemus on nopea ja helppo täyttää, eikä se viekään aikaa kuin muutaman hassun minuutin. Sivusto itsessään on tyylikkään yksinkertainen ja ainakin meidän mielestämme helppo ja selkeä käyttää. Voisi siis sanoa että asiointi oli mukavaa ja helppoa. Myös asiakastukea oli niin tarvitessa saatavilla varsin hyvin ja nopeasti.

Yleistä
Nimi: BRAbank
Kotisivut: www.brabank.fi
Omistaja:
Y-tunnus:
Postiosoite: Starvhusgaten 4, 5014 Bergen, Norway
Sähköposti: asiakaspalvelu@brabank.fi
Puhelinnumero: 09 4245 5000
Ikäraja: 23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu:
Korko alkaen: 7,68 %
Avausmaksu: 95 €
Kuukausimaksu: 5 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00 - 19:00, 10:00 - 16:00
BRAbank lainan tiedot
Lainaa: 1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma: 1 000 €
Suurin lainasumma: 50 000 €
Laina-aika: 1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 15 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.