Collector Bank

Collector Bank Collector Bankin kautta voit hakea itsellesi helposti ja nopeasti 2 000-25 000 euroa lainaa. Laina-aikaa tämän laadukkaan nettipankin lainoille voi saada 2-18 vuotta. Lainat ovat helposti haettavissa suoraan Collector Bankin verkkosivujen kautta.

Collector Bank -laina lyhyesti:

  1. Voit hakea lainaa: 2 000-25 000 € väliltä
  2. Valitse maksuajaksi: 2-18 vuotta
  3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Collector Bank?

Collector Bank

Collector Bankin tarjoama lainatuote on Joustolaina, jonka ehdot perustuvat lainanhakijan yksilölliseen tilanteeseen. Sinulta ei koskaan kysytä, mihin tarkoitukseen laina käytetään. Niin halutessasi voit yhdistää Joustolainan avulla myös jo olemassa olevia pienlainojasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lainojen yhdistäminen säästää myös rahaa.

Kuka voi hakea Collector Bank -lainaa?

Collector Bank laina: 2 000 - 25 000 euroa

Collector Bank varteenotettava vaihtoehto, kun tarvitset lainarahaa. Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joilla on vakituiset palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä pysyvää osoitetta Suomessa.

Lainan hakeminen käy helposti verkossa, eli täytät vain nettipankin sivuilta löytyvän lomakkeen ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Kannattaa myös muistaa hyödyntää sivuilta löytyvä lainalaskuri, jossa laina-aikaa ja lainasummaa muuttamalla näet arvioidun kuukausierän.

Joustolaina on saatavilla ilman takaajia tai vakuuksia, minkä takia sen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemus on myös mahdollista allekirjoittaa sähköisesti omilla pankkitunnuksilla.

Hae 2 000 - 25 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainaa myös Lainaa.comin hakemuksella. Meidän kauttamme saat useita kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Lainaa.comin kautta voi hakea 100 – 60 000 euroa lainaa. Hakemuksemme lähettäminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa mihinkään.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Lainaa.comin kautta saat muutamissa minuuteissa jopa reilut 30 upeaa lainatarjousta tasokkailta yhteistyökumppaneiltamme.

Tarjoukset saatuasi pääset vertailemaan sinulle välitettyjä lainatarjouksia ja valitsemaan niistä itsellesi parhaiten sopivan. Kauttamme lainaa haettaessa luottotietoihisi ei tule myöskään kuin vain yksi luottotarkastuspyyntö.

  1. Vain yksi luottotarkastus!
  2. 30 + lainatarjousta, mukaan lukien Collector Bank!
  3. Lainaa kauttamme jopa 100 – 60 000 euroa

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Collector Bank kokemuksia

Collector Bank koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi luotonantajaksi. Se on suuri rahoitusalan yritys, joka toimii laajalti pohjoismaisilla markkinoilla. Toimintaa löytyy Suomen lisäksi Ruotsista ja Norjasta. Se on myös listattu Tukholman pörssiin. Kyseinen nettipankki on perustettu vuonna 1999. Ensimmäiset yksityislainat tämä nettipankki myönsi vuonna 2004.

Collector Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Collector Bank tarjoaa asiakkailleen myös asiakastukea. Yhteyttä asiakaspalveluun voi ottaa joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Asiakaspalvelu

  • 09 3158 9943
Postiosoite

  • Collector Bank AB, Suomen sivuliike
  • Porkkalankatu 20 A
  • 00180 Helsinki

Collector Bankin asiakastuki on avoinna Ma – Pe kello 09:00 – 18:00. Valikoimista löytyy myös laaja UKK-osio, jossa voi tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Collector Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Miten vanha minun tulee olla, että voin hakea lainaa Collector Bankilta?

Vähintään 20-vuotias.

✅ Saanko lainan, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et. Collector Bank edellyttää puhtaita luottotietoja.

✅ Kuinka paljon voin hakea lainaa?

25 000 euroa.

✅ Mistä tiedän, että laina on laitettu maksuun?

Saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

✅ Kuinka paljon laina-aikaa voin saada?

2 – 18 vuotta.

✅ Kuka voi hakea Collector Bank -lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi lainanhakijan tulee asua pysyvästi Suomessa ja hänellä täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

✅ Onko Collector Bank turvallinen luotonanataja?

Kyllä. Collector Bank on ehdottoman turvallinen lainapaikka, josta rahan lainaaminen on 100% turvallista.

Collector Bank Mobiilissa

Collector.fi kotisivut mobiilissa
Collector.fi näyttää mobiilissa tältä

Collector Bankissa voi asioida myös mobiililaitetta käyttäen.

Yhteenveto

Collector Bankilla lainan korko on aina hakijakohtainen, eli siihen vaikuttaa hakijan aiempi maksuhistoria sekä nykyinen taloudellinen tilanne. Parhaimmassa tapauksessa hakija voi saada erinomaisen tarjouksen. Collector Bankin myöntämä laina on myös niin kutsuttu annuiteettilaina. Jokainen maksuerä on siis yhtä suuri, joten omaa talouttaa on helpompi budjetoida.

Collector Bank pähkinänkuoressa

Collector Bankilla lainahakemukseen liitetään kopio uusimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä, verotuspäätöksen erittelyosa ja kuvallinen suomalainen henkilöllisyystodistus. Sellaiseksi luokitellaan esimerkiksi passi, henkilökortti tai ajokortti. Lainanhakija voi maksaa lainansa pois kerralla ilman ylimääräisiä kuluja.

Yleistä
Nimi:Collector Bank
Kotisivut:www.collector.fi
Omistaja:Collector Bank Suomen sivuliike
Y-tunnus:2644718-5
Postiosoite:Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@joustolaina.fi
Puhelinnumero:09 3158 9900
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu:60 €
Kuukausimaksu:3 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:Ma - Pe kello. 09:00 - 18:00
Collector Bank lainan tiedot
Lainaa:2 000 - 25 000 €
Pienin lainasumma:2 000 €
Suurin lainasumma:25 000 €
Laina-aika:2 - 18 vuotta
Pienin laina-aika:2 vuotta
Suurin laina-aika:18 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.