Collector Bank

Collector Bank Collector Bank :in kautta voit hakea itsellesi helposti ja nopeasti 2 000 – 25 000 euroa lainaa. Laina-aikaa tämän laadukkaan nettipankin lainoille voi saada 2 – 15 vuotta. Lainat ovat helposti haettavissa suoraan Collektor Bankin verkkosivujen kautta ja koska ne ovat kaikki edullisia sekä hyväehtoisia, tarkoittaa se myös sitä, että ne ovat myös todella monikäyttöisiä.

Collector Bank laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 2 000 – 25 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 2 – 15 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Collector Bank?

Collector Bankin tarjoama lainatuote on Joustolaina ja tällä pankilla sen ehdot perustuvat lainanhakijan yksilölliseen tilanteeseen. Sinulta ei myöskään kysellä mihin olet lainaa käyttämässä, vaan voit käyttää lainan kuten parhaaksi näet. Niin halutessasi voit yhdistää Joustolainan avulla myös jo olemassa olevia pienlainojasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Yleensä lainojen yhdistäminen myös säästää rahaa.

Kuka voi hakea Collector Bank lainaa?

Collector Bank laina: 2 000 - 25 000 euroa

Silloin kun tarvitset nopeasti ja helposti itsellesi edullista lainarahaa, on Collector Bank todella varteenotettava vaihtoehto. Tällä lainapaikalla lainakriteerit ovat nekin varsin kohtuulliset, eli lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on vakituiset palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi lainanhakijalta myös edellytetään puhtaita luottotietoja, sekä pysyvää osoitetta Suomessa.

Lainan hakeminen käy helposti verkossa, eli täytät vain Collector Bankin sivuilta löytyvän lomakkeen ja saat alustavan lainapäätöksen itsellesi heti. Kannattaa myös muistaa hyödyntää sivuilta löytyvä lainalaskuri, jossa laina-aikaa ja lainasummaa muuttamalla näet arvioidun kuukausierän.

Mikä parasta, Collector Bankin Joustolaina on myös aina saatavilla ilman takaaja tai vakuutta, jonka takia sen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemus on myös mahdollista allekirjoittaa sähköisesti, omilla pankkitunnuksilla.

Hae 2 000 - 25 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Olet varmasti myös tietoinen siitä, että niin halutessasi voit hakea lainan myös Lainaa com lainahakemuksen avulla. Sehän tarkoittaa toisin sanoen sitä, että täytät vain yhden lainahakemuksen ja sinulle välitetään jopa useita kymmeniä hyväehtoisia sekä edullisia lainatarjouksia lukuisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Lainaa.com:illa lainahaitari on myös hieman laajempi mitä se on Collector Bankilla, eli kauttamme voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa. Voit siis tarvittaessa hakea pienemmän lainan, tai huomattavasti suuremman lainan meidän avullamme. Kaiken muun hyvän lisäksi hakemuksemme täyttäminen on todella helppoa ja nopeaa, se ei maksa mitään, eikä se vielä itsessään sido sinua mihinkään.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Yksi lukuisista eduista jonka itsellesi saat, jos päädyt hakemaan lainaa kauttamme on ehdottomasti se, että sinun täytyy täyttää vain yksi ainoa lainahakemus sivuillamme. Me välitämme sen eteenpäin, jonka jälkeen saat itsellesi vain muutamissa minuuteissa jopa reilut 30 upeaa lainatarjousta tasokkailta yhteistyökumppaneiltamme, joista yksi on itseasiassa kukas muukaan kuin Collector Bank.

Tarjoukset saatuasi pääset vertailemaan sinulle välitettyjä lainatarjouksia ja valitsemaan niistä itsellesi parhaiten soveltuvan. Kauttamme lainaa haettaessa, luottotietoihisi ei tule myöskään kuin vain yksi ainoa luottotarkistuspyyntö, eli ei suinkaan reilua kolmeakymmentä erillistä. Tämä on luonnollisestikin hyvä asia, sillä mitä vähemmän luottotiedoistasi löytyy luotonantajien tarkistuspyyntöjä, sitä parempi homma se on sinun kannaltasi.

 1. Vain yksi luottotarkistus!
 2. 30 + lainatarjousta, mukaan lukien Collector Bank!
 3. Lainaa kauttamme jopa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Collector Bank kokemuksia

Kuluttajien kokemukset Collector Bankista ovat myönteisiä, sillä se koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi luotonantajaksi, jota se toki onkin. Collector Bank onkin todella suuri rahoitusalan yritys, joka toimii laajalti Pohjoismaisilla markkinoilla. Kyseinen nettipankki on perustettu vuonna 1999, eli se on nyt 20 vuotta vanha. Toimintaa löytyy Suomen lisäksi myös Ruotsista ja Norjasta. Se on myös noteerattu Tukholman pörssiin.

Ensimmäiset yksityislainat tämä nettipankki myönsi vuonna 2004. Suomessa se on toiminut tosiaan jo useiden vuosien ajan, jonka takia onkin hyvin helppo ymmärtää, että se koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi nettipankiksi, jonka puoleen voi kääntyä esimerkiksi sellaisessa tilanteessa kun tarvitaan edullista lainaa.

Collector Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Collector Bank tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea. Yhteyttä asiakaspalveluun voi ottaa joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

 • Collector Bank puhelintuki: 09 3158 9943
 • Sähköposti: (asiakaspalvelu@joustolaina.fi)

Collector Bankin asiakastuki on avoinna Ma – Pe kello. 09:00 – 18:00. Valikoimista löytyy myös laaja UKK-osio, jossa voi tutustua yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin, sekä niiden vastauksiin. Myös niihin kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä sieltä löytyy runsain määrin hyödyllistä tietoa lainanhakijoille.

 • Collector Bank AB, Suomen sivuliike
 • Porkkalankatu 20 A
 • 00180 Helsinki

Collector Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

Miten vanha minun tulee olla että voin hakea lainaa Collector Bankilta?

20-vuotta.

Saanko lainan vaikka minulla löytyy luottotiedoista merkintä?

Ei. Collector Bank edellyttää puhtaita luottotietoja.

Kuinka paljon voin maksimissaan hakea lainaa?

25 000 euroa.

Miten tiedän että laina on laitettu maksuun?

Saat siitä ilmoituksen itsellesi tekstiviestillä.

Kuinka paljon laina-aikaa voin saada?

2 – 15 vuotta.

Collector Bank Mobiilissa

Collector.fi kotisivut mobiilissa
Collector.fi näyttää mobiilissa tältä

Collector Bankissa pääsee asioimaan ilman mitään ongelmia myös millä tahansa mobiililaitteella, joka tarkoittaa sitä, että lainahakemuksen voi laittaa menemään myös liikkeellä ollessa. Mobiililaitteilla voi myös ottaa yhteyttä asiakastukeen, sekä kirjautua omille sivuille.

Yhteenveto

Collector Bankilla lainan korko on aina hakijakohtainen, eli siihen vaikuttaa hakijan aiempi maksuhistoria, sekä nykyinen taloudellinen tilanne. Hyvässä lykyssä tältä nettipankilta voikin saada itselleen siis todella loistavan lainatarjouksen. Collector Bankin myöntämä laina on myös niin kutsuttu annuiteettilaina, joka tarkoittaa sitä, että siinä jokainen maksuerän yhtä suuri sisältäen, sekä luoton lyhennyksen, kulut kuin myös koron.

Collector Bank pähkinänkuoressa

Collector Bankilla lainahakemukseen liitetään kopio uusimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä, sekä verotuspäätöksen erittelyosa, sekä kuvallinen suomalainen henkilöllisyystodistus. Sellaiseksi luokitellaan esimerkiksi passi, henkilökortti tai ajokortti. Niin halutessaan lainaaja voi myös maksaa ottamansa lainan kokonaan kerralla pois milloin haluaa, eikä siitä koidu hänelle mitään ylimääräisiä kustannuksia.

Yleistä
Nimi: Collector Bank
Kotisivut: www.collector.fi
Omistaja: Collector Bank Suomen sivuliike
Y-tunnus: 2644718-5
Postiosoite: Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@joustolaina.fi
Puhelinnumero: 09 3158 9900
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu: 60 €
Kuukausimaksu: 3 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: Ma - Pe kello. 09:00 - 18:00
Collector Bank lainan tiedot
Lainaa: 2 000 - 25 000 €
Pienin lainasumma: 2 000 €
Suurin lainasumma: 25 000 €
Laina-aika: 2 - 15 vuotta
Pienin laina-aika: 2 vuotta
Suurin laina-aika: 15 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä?
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.