Credigo

Credigo.fi Credigon kautta voi hakea itselleen nopean lainan. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Laina-aikaa Credigon lainoille voi saada 2-5 vuotta.

Koko lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaisuudessaan helposti täytettävällä verkkohakemuksella. Kyseessä on siis turvallinen lainasivusto, joka myöntää edullisia ja helposti haettavia kulutusluottoja, jotka kaiken muun hyvän lisäksi ovat saatavilla jopa niinkin nopeasti kuin 10 minuutissa.

Credigo-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-5 000 €
 2. Laina-aika: 2-5 vuotta
 3. Miten nopeasti: Jopa 10 minuutissa

– Yli 400 000 asiakasta Pohjoismaissa – 10 vuoden kokemus – Ei piilotettuja kuluja – Ilmainen asiakaspalvelu

Miksi Credigo?

Credigo

Credigo on tunnettu ja hyvämaineinen lainasivusto, joka on myös kotimainen toimija. Se tarjoaa omille asiakkailleen todella helposti ja nopeasti lainarahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Kyseisen lainasivuston tarjoamat lainat ovat kilpailukykyisiä myös ehdoiltaan ja kuluiltaan. Tästä syystä moni suomalainen kuluttaja onkin valinnut sen omaksi lainapaikakseen.

Tämän lainapaikan verkkosivut ovat nekin todella selkeät käyttää. Kannattaa myös hyödyntää sieltä löytyvä kätevä lainalaskuri, josta näkee selkeästi, miten paljon kuukausierä muuttuu, kun lainasumma ja laina-aika muuttuvat.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Credigo-pikavippi ei sisällä lainkaan piilokuluja ja asiakaspalvelumme on aina ilmaista.

Kuka voi hakea Credigo-lainaa?

Credigo laina: 500 - 5 000 euroa

Credigon tarjoama näppärät ja nopeasti saatavilla olevat lainat ovat käyttökohteiltaan monipuolisia, sillä niiden avulla voi hyvin paikata väliaikaista rahantarvetta. Voit lähteä matkalle, tehdä remonttia tai hankkia uusia kodinkoneita.

Credigo.fi:n lainarahat tilille nopeasti
Credigo.fi lainarahat tilille nopeasti!

Myös laina-ajat ovat todella joustavia, eli takaisinmaksuaikaa voi saada aina kahdesta vuodesta jopa 5 vuoteen saakka.
Lainan hakeminen onnistuu aina ilman liitteitä ja lainat ovat vakuudettomina saatavilla. Kannattaa myös huomioida, että Credigolla jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, jonka mukaan lainatarjous määrittyy. Saat luottopäätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

 • Lainatuotteet – pikalaina, kulutusluotto
 • Lainahakemus – helppo ja todella nopea
 • Lainasivusto – tunnettu, kotimainen toimija

Hae 500 - 5 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit myös hakea lainaa itsellesi Lainaa.comin lainahakemuksella. Hakemuksemme täyttäminen on helppoa ja saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia vain muutamissa minuuteissa. Lainaa voi hakea 100 – 60 000 euroa. Lainahakemuksemme täyttäminen ei myöskään maksa mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Täytä yksi lainahakemus ja vastaanota itsellesi jopa 30 + edullista lainatarjousta!

Me välitämme lainahakemuksesi eteenpäin jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Teemme yhteistyötä vain alan parhaimpien tekijöiden kanssa, joten kaikki sinulle välitetyt lainatarjoukset ovat ehdoiltaan ja kuluiltaan hyviä. Luottotietoihisi tehdään ainoastaan yksi tarkastus.

 1. Jopa 30+ lainatarjousta
 2. Lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkastus

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Credigo edut

Credigo myöntää nopeaa ja helppoa kulutusluottoa, joka kaiken muun hyvän lisäksi on saatavilla ilman vakuuksia, takaajia tai ikäviä piilokuluja. Kyseessä on siis edullinen laina, joka on saatavilla tilille jopa 10 minuutissa. Niin halutessasi voit myös maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Credigo kokemuksia

Kokemukset Credigosta ovat hyviä. Lainan hakeminen sieltä on koettu helpoksi ja turvalliseksi. Luonnollisesti Credigon asiakkaita on myös ilahduttanut se, että kaikki sen kautta haettavat lainat ovat myös nopeasti saatavilla.

Tämän lainapaikan motto kuuluukin: ”Helppo ja nopea kulutusluotto”.

Credigo on huolehtinut asianmukaisesti msivustonsa suojauksesta. Sille on kunnia-asia, että asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot ovat aina turvassa. Hae lainaa 500 – 5 000 euroa ja vastaanota lainapäätös heti!

 • Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka
 • Lyhyin laina-aika on 1 vuotta ja pisin 5 vuotta
 • Voit maksaa laskun myös ”Omat Sivut” -palvelun kautta

Credigo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credigo tarjoaa helposti tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 09.00 – 20.00 ja lauantaisin kello 10.00 – 18.00. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä muutamallakin eri tavalla, eli:

Asiakaspalvelu

 • 09 4272 0663
Postiosoite

 • Credigo
 • Unioninkatu 20 – 22
 • 00130 Helsinki

Sivuilta löytyy myös todella laaja UKK-osio, jossa lainanhakija voi tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin..

Credigo lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mihin Credigon laina sopii käytettäväksi?

Credigon lainan avulla voit rahoittaa vaikka yllättävän matkan, maksaa odottamattoman laskun tai ostaa uuden kodinkoneen rikki menneen tilalle.

Hyviä syitä hakea lainaa Credigolta:

 • Nopea
 • Edullinen
 • Hyvät ehdot omaava

✅ Pyytääkö Credigo liitteitä lainahakemuksen tueksi?

Credigolle ei tarvitse lähettää mitään lisäliitteitä lainahakemuksen tueksi.

✅ Miten nopeasti pikalaina on saatavilla?

Pikalaina on saatavilla todella nopeasti, eli jopa 10 minuutissa. Tästä syystä kyseisen lainapaikan lainatuotteet soveltuvatkin hyvin myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat lainarahat käyttöönsä nopeasti!

✅ Voinko hakea lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Credigo edellyttää lainanhakijalta puhtaita luottotietoja.

✅ Voinko siirtää laskun eräpäivää?

Ota yhteyttä Credigon asiakastukeen keskustellaksesi eräpäivän siirrosta.

Credigo Mobiilissa

Credigo.fi kotisivut mobiilissa
Credigo.fi näyttää mobiilissa tältä

Credigo toimii loistavasti myös mobiililaitteilla asioidessa, eli voit hakea lainaa, maksaa laskuja ja hallinnoida tietojasi näppärästi niin puhelimella kuin myös tabletilla. Avaat vain sivun suoraan selaimessa ja asioit aivan samalla tavalla kuin pöytäkoneellakin. Voit siis niin halutessasi hakea lainaa mobiililla kuin vaikkapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Yhteenveto

Credigon myöntämien lainojen kulurakenne on todella kilpailukykyinen. Syynä tähän on ennen kaikkea se, että lainoista ei peritä kuin korkoja ja tilinhoitomaksua. Credigo on myös uskomattoman nopea lainojensa toimittamisessa, eli lainarahat ovat saatavilla jopa 10 minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Koska Credigo on kaiken lisäksi kotimainen, on se selkeästi suomalaisten kuluttajien mieleen.

Credigo pähkinänkuoressa

Kyseisen lainapaikan taustalta löytyy kotimainen Northmill Oy, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006. Northmill Oy hallinnoi myös toista tunnettua lainasivustoa, joka on EasyCredit. Kyseessä on luotettava ja tunnettu luotonantaja, jonka edulliset lainat ovat monille suomalaisille kuluttajille jo entuudestaan tuttuja. Credigo tarjoaa omille asiakkailleen lainat selkeällä hinnoittelulla, helpolla ja nopealla hakuprosessilla sekä edullisilla hinnoilla.

Credigon lainoissa kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan, minkä takia oman talouden suunnittelu on helppoa. Lainalaskurista voit myös tarkistaa kätevästi kaikki lainaan liittyvät kulut, eli yllätyksiä ei pääse syntymään.

Yleistä
Nimi:Credigo
Kotisivut:www.credigo.fi
Omistaja:Northmill Oy
Y-tunnus:2680454-1
Postiosoite:Unioninkatu 20 - 22, 00130 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@credigo.fi
Puhelinnumero:09-4271 0663
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:0€
Korko alkaen:19,95 %
Avausmaksu:0€
Kuukausimaksu:1,50 - 9,90 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00-20:00, 10:00-18:00
Credigo lainan tiedot
Lainaa:500 - 5 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:5 000 €
Laina-aika:2 - 5 vuotta
Pienin laina-aika:2 vuotta
Suurin laina-aika:5 vuotta
Heti tilille *):HETI
Laina tilillä?alle 10 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.