Credigo

Credigo.fi Credigo lainasivuston kautta voi hakea itselleen nopean lainan helposti ja nopeasti. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Laina-aikaa Credigon lainoille voi saada 2 – 5 vuotta.

Koko lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaisuudessaan helposti täytettävällä verkkohakemuksella. Kyseessä on siis turvallinen lainasivusto, joka myöntää hyväehtoisia ja helposti haettavia kulutusluottoja, jotka kaiken muun hyvän lisäksi ovat saatavilla jopa niinkin nopeasti kuin 10 minuutissa.

 1. Lainasummat: 500 – 5 000 €
 2. Laina-aika: 2 – 5 vuotta
 3. Miten nopeasti? Jopa 10 minuutissa

– Yli 400 000 asiakasta Pohjoismaissa – 10 vuoden kokemus – Ei piilotettuja kuluja – Ilmainen asiakaspalvelu

Miksi Credigo?

Credigo on tunnettu ja hyvämainen lainasivusto, joka kaiken lisäksi on vielä täysin kotimainen toimija. Se tarjoaa omille asiakkailleen todella helposti ja nopeasti lainarahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Kyseisen lainasivuston tarjoamat lainat ovat myös ehdoiltaan ja kuluiltaan todella kilpailukykyisiä. Tästä syystä moni suomalainen kuluttaja onkin valinnut sen omaksi lainapaikakseen.

Credigo.fi:n lainarahat tilille nopeasti
Credigo.fi lainarahat tilille nopeasti!

Tämän lainapaikan verkkosivut ovat nekin todella selkeät käyttää. Kannattaa myös hyödyntää sieltä löytyvää kätevä lainalaskuri, jossa näkee selkeästi miten paljon kuukausierä muuttuu kun lainasumma ja laina-aika muuttuvat.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Credigo-pikavippi ei sisällä lainkaan piilotettuja kustannuksia ja asiakaspalvelumme on aina ilmaista.

Kuka voi hakea Credigo lainaa?

Credigo laina: 500 - 5 000 euroa

Credigon tarjoama näppärä ja nopeasti saatavilla olevat lainat ovat myös käyttökohteiltaan monipuolinen, sillä niiden avulla voi hyvin paikata väliaikaista rahantarvetta. Koska Credigo lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka, niin se myös sopii mitä moninaisempiin käyttökohteisiin. Voit esimerkiksi lähteä matkalle, maksaa yllättävän laskun, ostaa uuden kodinkoneen tai vaikka pistää auton vaihtoon.

Myös laina-ajat ovat todella joustavia, eli takaisinmaksuaikaa voi saada aina kahdesta vuodesta jopa 5 vuoteen saakka.
Mikä parasta, lainan hakeminen onnistuu aina ilman liitteitä ja lainat ovat vakuudettomina saatavilla. Kannattaa myös huomioida, että Credigolla jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, jonka mukaan lainatarjous määrittyy. Toiminta on myös mukavan ripeää, eli luottopäätöksen saat itsellesi välittömästi ja rahat tilille jopa 10 minuutissa!

 • Lainatuotteet – pikalaina, kulutusluotto
 • Lainahakemus – helppo ja todella nopea
 • Lainasivusto – tunnettu, kotimainen toimija

Hae 500 - 5 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Jos haluat, voit myös hakea lainan itsellesi helposti Lainaa.com lainahakemuksella. Mikä parasta, hakemuksemme täyttäminen on helppoa ja saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia vain muutamissa minuuteissa. Hakemuksemme täyttäminen onkin todella hyvä idea, jos haluat tarkistaa, että mitä muilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla olisi sinulle tarjolla. Mikä parasta, meidän hakemuksemme avulla haet lainaa myös hieman suuremmalla haitarilla, eli 100 – 60 000 euroa. Lainahakemuksemme täyttäminen ei myöskään maksa sinulle mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Täytä yksi lainahakemus ja vastaanota itsellesi jopa 30 + edullista lainatarjousta!

Homma toimii niin, että kun täytät simppelin lainahakemuksemme, me välitämme sen eteenpäin, jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Koska teemme yhteistyötä vain alan parhaimpien tekijöiden kanssa, tarkoittaa se myös sitä, että kaikki sinulle välitetyt lainatarjoukset ovat myös ehdoiltaan ja kuluiltaan todella hyviä. Meidän lainahakemuksemme mahdollistaa siis sinulle helpon ja nopean lainan haun, huiman määrän mahtavia lainatarjouksia, suuren lainahaitarin, sekä vain yhden luottotarkistuksen. Hae lainaa kauttamme ja varmista että sinulle on tarjolla paras mahdollinen saatavilla oleva lainatarjous!

 1. Jopa 30+ lainatarjousta
 2. Lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkistus
Hae Lainaa

Credigo edut

Credigo lainapaikka tarjoilee nopeaa ja helppoa kulutusluottoa, joka kaiken muun hyvän lisäksi on myös aina saatavilla ilman vakuuksia, takaajia tai ikäviä piilokuluja. Kyseessä on siis edullinen laina, joka on saatavilla tilille jopa 10 minuutissa. Niin halutessasi voit myös maksaa lainasi takaisin nopeammin kuin mitä maksusuunnitelmasi sanoo, eli toisin sanoen se on myös lainaehtojensa kuin myös takaisinmaksuaikojensa puolesta todella joustava toimija.

Credigo kokemuksia

Kokemuksia Credigo lainasivustosta ovat hyviä. Lainan hakeminen sieltä on koettu sekä helpoksi kuin myös todella turvalliseksi. Luonnollisesti Credigon asiakkaita on myös ilahduttanut se, että kaikki sen kautta haettavat lainat ovat myös nopeasti saatavilla.

Tämän lainapaikan motto kuuluukin “Helppo ja nopea kulutusluotto”.

Hae lainaa Credigolta ja voit jättää stressaamisen, sillä lainanhakeminen tämän lainapaikan kautta on tosiaan uskomattoman selkeää, helppoa ja tämän lisäksi myös todella turvallista. Kyseinen lainasivusto on nimittäin huolehtinut asianmukaisesti myös sivustonsa suojauksesta.
Se tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tälle kyseiselle lainasivustolle on kunnia-asia, että se huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta koko lainaprosessin ajan, alusta loppuun saakka. Hae lainaa 500 – 5 000 euroa ja vastaanota lainapäätös heti!

 • Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka
 • Lyhyin laina-aika on 1 vuotta ja pisin 5 vuotta
 • Voit maksaa laskun myös “Omat Sivut”-palvelun kautta

Kuten sanottua lainanhakeminen on Credigon kautta selkeää, helppoa ja tämän lisäksi myös todella turvallista. Kyseinen lainasivusto on nimittäin huolehtinut asianmukaisesti sivustonsa suojauksesta.

Se tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tälle kyseiselle lainasivustolle on kunnia-asia että se huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta koko lainaprosessin ajan, alusta loppuun saakka.

Credigo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credigo tarjoaa myös omille asiakkailleen helposti tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 09.00 – 20.00 ja Lauantaisin kello 10.00 – 18.00 Yhteyttä sinne voi ottaa muutamallakin eri tavalla, eli:

 • Puhelimitse (09 4272 0663)
 • Live chatin välityksellä
 • Sähköpostin avulla (asiakaspalvelu@credigo.fi)

Sivuilta löytyy myös todella laaja UKK-osio, jossa lainanhakija voi tutustua yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

 • Credigo
 • Unioninkatu 20 – 22
 • 00130 Helsinki

Credigo lainaan liittyviä kysymyksiä

Mihin Credigo laina sopii käytettäväksi?

Credigon lainan avulla voit nopeasti todella helposti rahoittaa vaikka yllättävän matkan, maksaa odottamattoman laskun tai vaikka ostaa uuden kodinkoneen rikki menneen tilalle.
Hyviä syitä hakea Credigolta lainaa:

 • Nopea
 • Edullinen
 • Hyväehtoinen

Pyytääkö Credigo liitteitä lainahakemuksen tueksi?

Credigolle ei tarvitse lähettää mitään lisäliitteitä lainahakemuksen tueksi.

Miten nopeasti pikalaina on saatavilla?

Pikalaina on saatavilla todella nopeasti, eli jopa 10 minuutissa. Tästä syystä kyseisen lainapaikan lainatuotteet soveltuvatkin hyvin myös sellaisille henkilöille jotka tarvitsevat lainarahat käyttöönsä nopeasti!

Voinko hakea lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Credigo edellyttää lainanhakijalta puhtaita luottotietoja.

Voinko siirtää laskun eräpäivää?

Tilanteessa jossa tarvitset eräpäivän siirron, ota yhteyttä Credigon asiakastukeen.

Credigo Mobiilissa

Credigo.fi kotisivut mobiilissa
Credigo.fi näyttää mobiilissa tältä

Credigo toimii loistavasti myös mobiililaitteilla asioidessa, eli voit hakea lainaa, maksaa laskuja, sekä hallinnoida tietojasi näppärästi sekä puhelimella kuin myös tabletillakin. Avaat vain sivun suoraan selaimessa ja asioit aivan samalla tapaa kuin pöytäkoneellakin. Voit siis niin halutessasi hakea lainaa mobiililla, sekä hoitaa myös kaikki lainan hallinnointiin liittyvät asiat kätevästi myös mobiililaitetta käyttämällä.

Lainan hakeminen mobiililla onnistuu siis Credigolla helposti. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että ei ole väliä missä liikut, voit aina pistää lainahakemuksen vetämään tai ottaa yhteyttä Credigon asiakastukeen. Sinulla tulee vain olla toimiva internetyhteys ja joku mobiililaite.

Voit siis niin halutessasi hoitaa kaikki lainan hakuun tai hallinnointiin liittyvät asiat kätevästi myös mobiililaitetta käyttämällä.

Yhteenveto

Kuten tuossa jo aiemmin mainittiinkin niin Credigon myöntämien lainojen kulurakenne on myös todella kilpailukykyinen. Syynä tähän on ennen kaikkea se, että se ei tosiaankaan peri lainoistaan kuin korkoja ja tilinhoitomaksua. Credigo on myös uskomattoman nopea lainojensa toimittamisessa, eli lainarahat ovat saatavilla jopa 10 minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Koska Credigo on kaiken lisäksi kotimainen ja luotettava toimija, niin on helppo ymmärtää, miksi se on niin kovin suosittu lainanhakijoiden keskuudessa.

Credigo pähkinänkuoressa

Kyseisen lainapaikan taustalta löytyy kotimainen Northmill Oy, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006. Northmill Oy hallinnoi myös toista tunnettua lainasivustoa, joka on EasyCredit. Kyseessä on siis luotettava ja tunnettu luotonantaja, jonka hyväehtoiset lainat ja luotot ovat monille suomalaisille kuluttajille jo entuudestaan tuttuja. Credigo tarjoaa omille asiakkailleen lainat selkeällä hinnoittelulla, helpolla ja nopealla hakuprosessilla sekä edullisilla hinnoilla.

Credigon lainoissa kuukausierä myös pysyy samana koko laina-ajan, jonka takia oman talouden suunnittelu on helppoa. Lainalaskurista voit myös tarkistaa kätevästi kaikki lainaan liittyvät kulut, eli yllätyksiä ei pääse syntymään.

Yleistä
Nimi: Credigo
Kotisivut: www.credigo.fi
Omistaja: Northmill Oy
Y-tunnus: 2680454-1
Postiosoite: Unioninkatu 20 - 22, 00130 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
Puhelinnumero: 09-4271 0663
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu: 0€
Korko alkaen: 19,95 %
Avausmaksu: 0€
Kuukausimaksu: 1,50 - 9,90 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00-20:00, 10:00-18:00
Credigo lainan tiedot
Lainaa: 500 - 5 000 €
Pienin lainasumma: 500 €
Suurin lainasumma: 5 000 €
Laina-aika: 2 - 5 vuotta
Pienin laina-aika: 2 vuotta
Suurin laina-aika: 5 vuotta
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? alle 10 min
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.