Credit24

Credit24 Credit24 lainapaikan kautta haet itsellesi helposti ja todella nopeasti edullisen lainan. Voit hakea Credit24 jatkuvaa luottoa itsellesi 100 – 4 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotolle on sitäkin saatavilla joustavasti, eli 3 – 36 kuukautta. Tämä lainatuote on paitsi helppo hakea ja nopeasti saatavilla, niin tämän lisäksi siinä ei myöskään kerry kuluja tai korkoja kuin vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä. Credit24 jatkuvaa luottoa voi hyvin pitää siis vaikka kätevänä arjen vararahastona.

 1. Lainasummat: 100 – 4 000 €
 2. Laina-aika: 3 – 36 kk
 3. Miten nopeasti? Jopa 15 minuutissa

Miksi Credit24?

Credit24 lainoja voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti ja ovat vähintään 19-vuotiaita. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

 • Ikä vähintään 19-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Lainan hakeminen Credit24 lainapaikan kautta on myös helppoa, sillä laina haetaan helpolla verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen menee aikaa vain pieni hetki. Kaiken muun hyvän lisäksi, lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Joissain tapauksissa Credit24 saattaa pyytää lainanhakijaa lähettämään lisä liitteitä lainahakemuksen tueksi.

Credit24 laina: 100 - 4 000 euroa

Credit24 tarjoaa haettavaksi yhtä markkinoiden edullisimmista luotoista. Tällä lainapaikalla itse luoton avaus ei maksa mitään, eikö laina itsessään myöskään sisällä mitään piilokuluja. Credit24 ei siis ole lisännyt omiin lainatuotteisiinsa kuukausi-, tai avausmaksuja tai vuosimaksuja.

Kyseessä on jatkuva luotto, jonka luottoraja asettuu välille 100 – 4 000 euroa. Maksuaikaa voi saada 3 – 36 kuukautta. Kuten sanottua tässä lainamuodossa korkoja ja kuluja kertyy vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä.

Luottoa voi myös nostaa omalle tilille aina silloin kun ekstra rahalle on tarvetta, sillä se on myönnettyyn luottorajaan saakka asiakkaan jatkuvassa käytössä. Raha siirtyy tilille noston jälkeen noin 15 minuutissa. Tosin kannattaa huomioida se, että nosto kannattaa ajoittaa aikavälille 08.00 – 22.00, jotta raha olisi mahdollisimman pikaisesti saatavilla.

Hae 100 - 4 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Hae lainaa joko suoraan Credit 24 lainapaikan omien sivujen kautta tai pistä Lainaa.com hakemus töihin. Kumpikin tapa on hyvä, mutta meidän hakemuksemme takaa sinulle ei vain yhtä, vaan jopa useita kymmeniä mahtavia lainatarjouksia. Pääset siis vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ja valitsemaan niistä sinulle itsellesi parhaimman. Huomio myös se, että yksi saamistasi tarjouksista tulee Credit24 lainapaikalta!

Lainahakemuksemme täyttäminen on paitsi helppoa ja nopeaa, niin tämän lisäksi se on myös ilmaista. Se ei myöskään itsessään sido sinua vielä mihinkään. Lainaa.com lainahakemus myös antaa sinulle huimasti enemmän valinnanvaraa lainasummien suhteen, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa. Laina-aikaakin voi saada 1 – 15 vuotta, lainasumman suuruudesta riippuen.

Täytä yksi lainahakemus ja vastaanota jopa 30+ lainatarjousta itsellesi!

Jos päätät hakea lainaa meidän helpolla hakemuksella, niin täytät vain sivuiltamme löytyvän hakemuksen ja klikkaat sen eteenpäin. Me puolestamme otamme kopin ja välitämme lainahakemuksesi omille laadukkaille yhteistyökumppaneillemme. Niitä löytyykin mahtava määrä, joka takaa sen että sinulle on tulossa tutkailtavaksi runsas joukko upeita lainatarjouksia markkinoiden parhailta luotonantajilta.

Voit itse valita mikä tarjouksista on sinun mieleesi ja hyväksyä sen sähköisesti. Lainan hakeminen kauttamme on myös hyvä idea siitä syystä, että paitsi että pääset vertailemaan useita eri toimijoita, niin tämän lisäksi luottotietoihisi tulee vain yksi tarkistuspyyntö. Tämähän on siis vain ja ainoastaan hyvä asia, joten olemme osanneet ajatella myös sen parhaaksesi.

 1. Jopa monia kymmeniä lainatarjouksia
 2. Lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkistusmerkintä
Hae Lainaa

Credit24 kokemuksia

Credit24 kokemuksia tarkastellessa kävi hyvin äkkiä selväksi, että kuluttajat ovat olleet tämän kyseisen lainapaikan toimintaan enemmän kuin tyytyväisiä. Se on nimittäin pystynyt toimittamaan omille asiakkailleen lainan, jonka kulurakenne, lainaehdot, kuin myös haettavuus ovat kaikki hyviä. Moni on myös ilahtunut siitä, että kyseessä on todella joustava lainatuote, jonka takaisinmaksuaikakin on todella kuluttajaystävällinen.

Koska Credit24 lainaa voi nostaa omalle tililleen juuri sen verran kuin itse tarvitsee, ovat kuluttajat myös huomanneet että se voi hyvin korvata luottokortin. Kokemuksia tarkastellessa tuli siis enemmän kuin selväksi, että Credit24 jatkuva luotto koetaan tuvalliseksi, luotettavaksi ja edulliseksi lainatuotteeksi, joka sopii moneen eri elämäntilanteeseen.

Credit24 asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credit24 tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, jota on saatavilla muutamallakin eri tavalla. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai Credit24 Online-palvelun välityksellä. Asiakastuki on avoinna kello. 08.00 – 22.00, joka päivä.

 • Puhelimitse: 0800 144 344
 • Sähköpostitse: asiakaspalvelu@credit24.fi

Sivustolta löytyy myös kattava FAQ-osio, jossa lainaaja voi kaikessa rauhassa päästä tutkailemaan yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia.

Credit24 lainaan liittyviä kysymyksiä

Miten nopeasti Credit24 laina maksetaan?

Jopa 15 minuutissa. Koska kyseessä on pikalaina, voit saada lainarahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

Kuka voi hakea Credit24 lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 19-vuotiaat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee myös olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

Voinko muuttaa laskun eräpäivää?

Credit24 antaa sinun valita sinulle sopivan eräpäivän. Jos haluat myöhemmin muuttaa eräpäivää, eräpäivän muutos maksaa 5 euroa.

Kuinka paljon voin hakea Credit24 lainaa?

Voit hakea lainaa 4 000 euroa.

Mitä kuluja Credit24 lainoista peritään?

Credit24 lainoista ei peritä mitään muita kuluja kuin korkoa.

Credit24 Mobiilissa

Credit24.com/fi kotisivut mobiilissa
Credit24.com/fi näyttää mobiilissa tältä

Credit24 mahdollistaa myös lainan hakemisen mobiililla, joka tarkoittaa siis sitä, että lainaajan käytössä ovat kaikki samat palvelut myös mobiililaitteilla asioidessa.

Voit siis niin halutessasi hakea lainaa mobiililla, nostaa rahaa, tarkastella laskujasi, saldotietojasi tai ottaa vaikka käyttöön lisäpalveluja. Tarjolla on myös Credit24 mobiilisovellus, jonka voi ladata näpsäkästi joko Google Play- tai App Store-kaupasta laitteelleen.

Yhteenveto

Credit24 on siis joustava luotto elämän eri tilanteisiin. Se on myös helposti ja nopeasti haettavissa, eikä siihen ole sisällytetty piilokuluja tai nostopalkkiota. Voit hakea jatkuvaa luottoa 100 – 4 000 euroa ja maksuaikaa voit saada sille 3 – 36 kuukautta. Joustolimiitin hakeminen on myös aina täysin turvallista, eli kaikki tiedot käsitellään aina ja joka tilanteessa luottamuksellisesti.

Credit24 pähkinänkuoressa

Credit24 lainapaikkaa pyörittävä IPF Digital Finland Oy on turvallinen ja luotettava luotonantaja, joka toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröintitunnuksella. Se on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Kyseessä on siis vakavarainen ja luotettava toimija, jonka kautta rahan lainaaminen on aina 100% turvallista.

Tämän lainapaikan kautta voit siis hakea uskomattoman helposti itsellesi nopean pikalainan, eli joko pienen pikavipin tai elämään joustoa tuovan Joustolimiitti-luoton. Kummatkin ovat hyväehtoisia ja edullisia, sekä sopivat moneen eri käyttökohteeseen.

Yleistä
Nimi: Credit24
Kotisivut: www.credit24.fi
Omistaja: IPF Digital Finland Oy
Y-tunnus: 1979999-1
Postiosoite: Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
Puhelinnumero: 0800 144 344
Ikäraja: 19 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen: 19,92 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu: 0,75 - 6, 00 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 08:00 - 22:00
Credit24 lainan tiedot
Lainaa: 100 - 4 000 €
Pienin lainasumma: 100 €
Suurin lainasumma: 4 000 €
Laina-aika: 3 - 36 kk
Pienin laina-aika: 3 kk
Suurin laina-aika: 36 kk
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.