Credit24

Credit24 Credit24-lainapaikan kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti edullisen lainan. Voit hakea Credit24:n jatkuvaa luottoa 100 – 4 000 euroa. Laina-aika on 3 – 36 kuukautta. Korkoja ja kuluja kertyy ainoastaan nostetun luoton määrästä. Credit24:n jatkuvaa luottoa voi hyvin pitää vaikka kätevänä arjen vararahastona.

Credit24 lyhyesti:

 1. Lainasummat: 100 – 4 000 €
 2. Laina-aika: 3 – 36 kk
 3. Miten nopeasti? Jopa 15 minuutissa

Miksi Credit24?

Credit24

Credit24:n lainoja voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti ja ovat vähintään 19-vuotiaita. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainan hakeminen lainapaikan kautta on myös helppoa, sillä lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Kaiken muun hyvän lisäksi lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Joissain tapauksissa Credit24 saattaa pyytää lainanhakijaa lähettämään lisäliitteitä lainahakemuksen tueksi.

Kuka voi hakea Credit24-lainaa?

 • Ikä vähintään 19 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Credit24 laina: 100 - 4 000 euroa

Tämä lainapaikka tarjoaa haettavaksi yhtä markkinoiden edullisimmista luotoista. Tällä lainapaikalla luoton avaus ei maksa mitään, eikä laina itsessään myöskään sisällä piilokuluja. Credit24 ei ole lisännyt omiin lainatuotteisiinsa kuukausi- tai avausmaksuja, eikä myöskään vuosimaksuja.

Kyseessä on jatkuva luotto, jonka luottoraja asettuu välille 100 – 4 000 euroa. Maksuaikaa voi saada 3 – 36 kuukautta. Tässä lainamuodossa korkoja ja kuluja kertyy vain ja ainoastaan nostetun luoton määrän mukaan.

Luottoa voi nostaa omalle tililleen aina silloin, kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta. Se on asiakkaan jatkuvassa käytössä aina luottorajaan asti. Raha siirtyy tilille nostopyynnön tekemisen jälkeen noin 15 minuutissa. Tosin kannattaa huomioida, että nosto kannattaa ajoittaa aikavälille 08.00 – 22.00, jotta raha olisi mahdollisimman pikaisesti saatavilla.

Hae 100 - 4 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Hae lainaa joko suoraan lainapaikan omien sivujen kautta tai pistä Lainaa.comin hakemus töihin. Meidän kauttamme pääset vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ja valitsemaan niistä sinulle parhaiten sopivan.

Lainahakemuksemme täyttäminen on helppoa ja nopeaa ja myös ilmaista. Se ei sido hakijaa vielä mihinkään. Lainaa.comin lainahakemus antaa sinulle huimasti enemmän valinnanvaraa lainasummien suhteen, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa. Laina-aikaakin voi saada 1 – 20 vuotta lainasumman suuruudesta riippuen.

Täytä yksi lainahakemus ja vastaanota jopa 30+ lainatarjousta itsellesi!

Jos päätät hakea lainaa meidän helpolla hakemuksellamme, täytät vain sivuiltamme löytyvän hakemuksen ja klikkaat sen eteenpäin. Me puolestamme otamme kopin ja välitämme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme. He käyvät hakemuksen läpi ja antavat lainatarjouksia.

Voit hyväksyä parhaimman lainatarjouksen sähköisesti. Kun haet lainaa kauttamme, luottotietoihisi tulee ainoastaan yksi tarkastuspyyntö.

 1. Jopa monia kymmeniä lainatarjouksia
 2. Lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkastusmerkintä

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Credit24 kokemuksia

Kuluttajan kokemukset Credit24-luotonantajasta ovat lähes poikkeuksetta positiivisia. Se on pystynyt myöntämään asiakkailleen lainoja, joiden kulurakenne, lainaehdot ja haettavuus ovat huippuluokkaa. Moni on ilahtunut siitä, että kyseessä on joustava lainatuote, jonka takaisinmaksuaikakin on todella kuluttajaystävällinen.

Tällä lainalla voi korvata helposti luottokortin. Lainapaikan tarjoama jatkuva luotto koetaan tuvalliseksi, luotettavaksi ja edulliseksi lainatuotteeksi, joka sopii moneen eri elämäntilanteeseen.

Credit24 asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credit24 tarjoaa asiakastukea, jota on saatavilla muutamallakin eri tavalla. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai Online-palvelun välityksellä. Asiakastuki on avoinna joka päivä kello 08.00 – 22.00.

Asiakaspalvelu

 • 0800 144 344
Postiosoite

 • IPF Digital Finland Oy
 • Hämeentie 15
 • 00500 Helsinki

Sivustolta löytyy kattava FAQ-osio, josta löytyvät useimmiten kysytyt kysymykset.

Credit24 lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Miten nopeasti Credit24-laina maksetaan?

Koska kyseessä on pikalaina, voit saada lainarahat tilillesi parhaimmillaan alle 15 minuutissa.

✅ Kuka voi hakea Credit24-lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 19-vuotiaat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee myös olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

✅ Voinko muuttaa laskun eräpäivää?

Saat itse valita lainallesi sopivan eräpäivän. Jos haluat myöhemmin muuttaa eräpäivää, eräpäivän muutos maksaa 5 euroa.

✅ Kuinka paljon voin hakea Credit24-lainaa?

Voit hakea lainaa 4 000 euroa.

✅ Mitä kuluja Credit24-lainoista peritään?

Lainoista ei peritä mitään muita kuluja kuin korkoa.

Credit24 Mobiilissa

Credit24.com/fi kotisivut mobiilissa
Credit24.com/fi näyttää mobiilissa tältä

Credit24 mahdollistaa lainan hakemisen mobiililla. Mobiililaitteella ovat käytössä täysin samat ominaisuudet kuin pöytäkoneella lainaa haettaessakin.

Voit niin halutessasi käyttää mobiililaitetta lainan hakemiseen, rahan nostamiseen, laskujesi tarkastelemiseen, saldotietojesi tutkimiseen tai vaikka lisäpalveluiden käyttöön ottamiseen. Tarjolla on myös mobiilisovellus, jonka voi ladata näpsäkästi joko Google Play- tai App Store-kaupasta.

Yhteenveto

Credit24 myöntää joustavaa luottoa elämän eri tilanteisiin. Se on helposti ja nopeasti haettavissa, eikä siihen ole sisällytetty piilokuluja tai nostopalkkiota. Voit hakea jatkuvaa luottoa 100 – 4 000 euroa. Maksuaikaa voi saada 3 – 36 kuukautta. Joustolimiitin hakeminen on täysin turvallista, eli kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Credit24 pähkinänkuoressa

Credit24-lainapaikan taustalta löytyvä IPF Digital Finland Oy on turvallinen ja luotettava luotonantaja, joka toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröintitunnuksella. Se on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc -konsernia. Kyseessä on siis vakavarainen ja luotettava toimija, jonka kautta rahan lainaaminen on aina 100% turvallista.

Yleistä
Nimi:Credit24
Kotisivut:www.credit24.fi
Omistaja:IPF Digital Finland Oy
Y-tunnus:1979999-1
Postiosoite:Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@credit24.fi
Puhelinnumero:0800 144 344
Ikäraja:19 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:19,92 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:0,75 - 6, 00 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:08:00 - 22:00
Credit24 lainan tiedot
Lainaa:100 - 4 000 €
Pienin lainasumma:100 €
Suurin lainasumma:4 000 €
Laina-aika:3 - 36 kk
Pienin laina-aika:3 kk
Suurin laina-aika:36 kk
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.