Euroloan

Euroloan.fi Euroloan tarjoaa 500-10 000 euroa lainaa. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi saada 6-60 kuukautta. Kaikki Euroloanin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Jatkuva luotto on asiakkaan käytössä myönnettyyn luottorajan saakka. Lainasta kertyy korkoja ja kuluja vain nostetun luoton mukaan.

Euroloan-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-10 000 €
 2. Laina-aika: 6-60 kk
 3. Miten nopeasti? Noin 15 minuutissa

Miksi Euroloan?

Euroloan

Euroloanin lainaa voivat hakea vähintään 20-vuotiaat henkilöt, jotka asuvat pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalta vaaditaan myös henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta.

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa, sillä se tapahtuu kokonaisuudessaan Eurolaonin omien verkkosivujen kautta. Lainapäätöksen saat välittömästi. Lainan hakeminen itsessään ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään.

Kuka voi hakea Euroloanin lainaa?

Euroloan laina: 500 - 10 000 euroa

Euroloanin laina soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Lainalle määritelty henkilökohtainen luottoraja tuo joustavuutta arkeen, kun rahaa voi nostaa mihin vuorokauden aikaan tahansa oman tarpeen mukaan.

Euroloanin lainaa voikin käyttää esimerkiksi uuteen autoon, remontin tekemiseen tai miksei vaikka unelmien matkan rahoittamiseen. Lainat ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä ja omaavat hyvät ehdot.

Euroloan mahdollistaa nostojen tekemisen myös puhelimitse. Kun nostoja tehdään tekstiviestitse, maksetaan summa hakijan tilille välittömästi. Jos siis kyseessä on esimerkiksi Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin tili, rahat ovat tilillä välittömästi noston jälkeen.

Hae 500 - 10 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainan hakeminen Euroloanin kautta on helppoa ja nopeaa, mutta käytössäsi on myös toinen tapa. Voit nimittäin hakea lainaa myös niin halutessasi helpon Lainaa.comin hakemuksen avulla. Sen täyttäminen käy näpsäkästi sivuillamme. Jos päätät käyttää meidän lainahakemustamme, saat itsellesi useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Meidän kauttamme lainaa voi hakea suuremmalla lainahaitarilla, eli 100 – 60 000 euroa!

Välitämme sinulle yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset, jotka ovat niin kuluiltaan kuin ehdoiltaan uskomattoman hyviä. Yhdellä lainahakemuksella saat siis jopa reilut 30 lainatarjousta, joista yksi on Euroloanin!

Täytä hakemus ja kilpailuta lainat helposti kauttamme!

Hae lainaa helposti meidän avullamme. Lainaa.comin lainahakemus on äärimmäisen helppo ja nopea täyttää.

Täytä hakemus sivuillamme, jonka jälkeen pääset vertailemaan saamiasi lainatarjouksia. Huomioi myös, että hakemalla lainaa meidän kauttamme luottotietosi tarkastetaan vain yhden kerran.

 1. Lainaa.com lainahakemuksella lainaa 100 – 60 000 €
 2. Luottotietoihisi tulee vain yksi tarkastuspyyntö
 3. Yhdellä hakemuksella useita kymmeniä lainatarjouksia!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Euroloan kokemuksia

Tutkimme kuluttajien kokemuksia Euroloanista ja ne osoittautuivat suurimmaksi osaksi positiivisiksi. Euroloan koetaan edulliseksi luotonantajaksi, jonka toiminta on läpinäkyvää ja rehellistä.

Luonnollisesti suomalaisia kuluttajia on ilahduttanut se, että kyseessä on kotimainen palvelu. Kaiken kaikkiaan Euroloan onkin helpottanut toimintavuosiensa aikana jo reilun 100 000 kuluttajan rahapulaa edullisilla lainoillaan.

Euroloan asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Euroloan tarjoaa asiakastukea, jota on saatavilla ympäri vuorokauden. Yhteyttä Euroloanin asiakaspalveluun voi ottaa niin puhelimen kuin sähköpostin välityksellä. Tällä lainapaikalla on myös sähköinen palvelu (MyEuroloan), johon kirjautumalla voi tutkia helposti omia tietojaan.

Asiakaspalvelu

 • 010 2171 011
Postiosoite

 • Euroloan / Mash Finance Oyj
 • Pohjoisesplanadi 37 A
 • 00100 Helsinki

Kannattaa tutustua Euroloanin sivuilta löytyvään UKK-osioon, jonne on kerätty kaikki useimmiten kysytyt kysymykset.

Euroloan lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mikä ikäraja Euroloanin lainoilla on?

20 vuotta.

✅ Kuinka nopeasti saan Euroloanin lainan tililleni?

Laina on saatavilla tilille muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

✅ Tarvitaanko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Ei. Euroloanin lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Kyseessä on siis suomalainen, edullisia lainoja myöntävä lainapaikka. Sen avulla pystyy rahoittamaan näppärästi niin pienen kuin vähän suuremmankin tarpeen. Kaiken muun hyvän lisäksi Euroloanin kautta haettavat lainat ovat saatavilla todella nopealla aikataululla.

 • Kansainvälinen
 • Todella nopea
 • Edullinen

✅ Miten maksan lainaa takaisin?

Euroloanin lainojen takaisinmaksuaika on riippuvainen nostamastasi lainasummasta. Kuukausittaiset lainanlyhennykset voi hoitaa kätevästi ja helposti omassa My Euroloan -palvelussa.

✅ Voinko vaihtaa laskun eräpäivää?

Kyllä. Voit vaihtaa eräpäivän kerran laskutuskauden aikana my.euroloan.com-palvelussa. Eräpäivän vaihtaminen tulee tehdä ennen eräpäivää ja siitä peritään pieni maksu.

✅ Mikä on My.Euroloan -palvelu?

Kyseessä on sähköinen palvelu, jossa lainaaja voi hallinnoida omia tietojaan ja lainaansa.

✅ Voinko hakea lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Euroloan edellyttää lainanhakijalta puhtaita luottotietoja, jotta laina voidaan myöntää.

Euroloan Mobiilissa

Euroloan.fi kotisivut mobiilissa
Euroloan.fi näyttää mobiilissa tältä

Euroloan myöntää lainaa mobiililla haettaessa. Voit siis käyttää älypuhelinta tai tablettia lainahakemuksen tekemiseen.

Yhteenveto

Euroloan on laadukas luotonantaja, joka mahdollistaa edullisten lainojen hakemisen helposti ja nopeasti. Tämä lainapaikka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 saakka, eli kokemusta löytyy. Euroloanin lainoista ei koskaan peritä kiinteää kuukausimaksua ja kuluja ja korkoja peritään vain nostetun luoton määrästä.

Euroloan pähkinänkuoressa

Euroloan tarjoaa edullisen koron lainoja, joille saa mukavasti laina-aikaa. Lainaa voi hakea 500 – 10 000 euroa. Lainan hakeminen Euroloanin kautta on aina ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään.

Euroloanin taustalta löytyvä Mash Finance Oyj on turvallinen ja luotettava toimija, jonka maine rahoitusmarkkinoilla on hyvä. Voit siis huoletta pistää hakemuksen vetämään ja jäädä odottelemaan itsellesi edullista ja ehdoiltaan hyvää lainatarjousta.

Yleistä
Nimi:Euroloan
Kotisivut:www.euroloan.com/fi
Omistaja:Mash Finance Oyj
Y-tunnus:2159120-9
Postiosoite:Pohjoisesplanadi 37 A, 00100 HELSINKI
Sähköposti:asiakaspalvelu@euroloan.fi
Puhelinnumero:010-2171 011
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu:0€
Kuukausimaksu:0€
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:24h
Euroloan lainan tiedot
Lainaa:500 - 10 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:10 000 €
Laina-aika:6 - 60 kk
Pienin laina-aika:6 kk
Suurin laina-aika:60 kk
Heti tilille *):HETI
Laina tilillä?alle 2 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.