Euroloan

Euroloan.fi Euroloan tarjoaa haettavaksi lainaa 500 -10 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi saada 6 – 60 kuukautta. Kaikki Euroloanin kautta haettavat lainat ovat myös vakuudettomina saatavilla ja koska kyseessä on niin kutsuttu jatkuva luotto, tarkoittaa se myös sitä, että laina on asiakkaan käytössä jatkuvasti myönnettyyn luottorajan saakka. Lainasta ei myöskään kerry korkoja tai kuluja, kuin vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä.

 1. Lainasummat: 500 – 10 000 €
 2. Laina-aika: 6 – 60 kk
 3. Miten nopeasti? Noin 15 minuutissa

Miksi Euroloan?

Euroloan lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on pysyvä osoite Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalta vaaditaan myös henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta.

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa, sillä se tapahtuu kokonaisuudessaan Eurolaonin omien verkkosivujen kautta, yksinkertaisella hakemuksella. Lainapäätöksen saat itsellesi välittömästi. Lainan hakeminen itsessään ei myökään maksa vielä mitään, eikä sido sinua mihinkään, eli voit täyttää hakemuksen vaikka vain uteliaisuudesta ja kurkata että minkälainen lainatarjous tällä lainapaikalla olisi sinulle tarjolla?

Kuka voi hakea Euroloan lainaa?

Euroloan laina: 500 - 10 000 euroa

Euroloanin tarjoamaa lainatuote on todella näppärä ja monikäyttöinen, sillä se soveltuu hyvin mitä moninaisimpiin lainarahan tarpeisiin. Lainalle määritelty henkilökohtainen luottoraja myös tuo joustavuutta arkeen, kun rahaa voi nostaa mihin vuorokauden aikaan tahansa oman tarpeen mukaan.

Euroloanin lainaa voikin käyttää esimerkiksi auton vaihtoon, remontin tekemiseen tai miksei vaikka unelmien matkan rahoittamiseen. Lainat ovat myös varsin kilpailukykyisiä hinnoiltaan, sekä totta kai myös hyväehtoisia.

Euroloan on myös siitä mukava lainapaikka, että se mahdollistaa luoton noston myös tekstiviestin välityksellä. Mikä parasta, tekstiviestillä luottoa nostettaessa summa siirtyy rekisteröidylle tilille heti noston jälkeen. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että esimerkiksi Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin kyseessä ollessa, rahat ovat tililläsi välittömästi noston jälkeen.

Hae 500 - 10 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainan hakeminen Euroloan lainapaikan kautta on helppoa ja nopeaa, mutta haluamme myös muistuttaa, että sinulla on olemassa myös toinenkin vaihtoehto lainan hakemiseen. Voit nimittäin hakea lainaa myös niin halutessasi helpon Lainaa.com hakemuksen avulla. Sen täyttäminen käy näpsäkästi sivuillamme. Jos päätät käyttää meidän lainahakemustamme, tarkoittaa se toisin sanoen sitä, että yhdellä ainoalla lainahakemuksella saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Meidän kauttamme lainaa voi myös hakea suuremmalla lainahaitarilla, eli 100 – 60 000 euroa!

Lainatarjoukset välitetään sinulle yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat kaikki tunnettuja ja kovatasoisia luotonantajia. Tästä syystä lainatarjoukset ovat myös sekä kuluiltaan kuin myös ehdoiltaan suorastaan uskomattoman hyviä. Yhdellä lainahakemuksella saat siis itsellesi jopa reilut kolmekymmentä lainatarjousta, joista yksi on Euroloanin!

Hae ja kilpailuta lainat helposti kauttamme!

Hae lainaa helposti ja jätä vaivalloiset ja hitaat lainahakemukset unholaan. Lainaa.com lainahakemus on äärimmäisen helppo ja nopea täyttää, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sinun ei tarvitse enää käyttää kallisarvoista vapaa-aikaasi vaivalloisten ja hitaiden hakemusten täyttämiseen.

Täytät vain yhden ainoan hakemuksen sivuillamme ja tämän jälkeen pääset tutkailemaan jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Paitsi että haet lainaa helposti ja suorastaan uskomattoman nopeasti meidän hakemuksemme avulla, niin tämän lisäksi luottotietosi tarkistetaan vain yhden ainoan kerran, sinä saat itsellesi jopa reilut kolmekymmentä lainatarjousta.

 1. Lainaa.com lainahakemuksella lainaa 100 – 60 000 €
 2. Luottotietoihisi tulee vain yksi tarkistuspyyntö
 3. Yhdellä hakemuksella useita kymmeniä lainatarjouksia!
Hae Lainaa

Euroloan kokemuksia

Tutkailimme myös hieman lainaajien kokemuksia tähän kyseiseen lainapaikkaan liittyen ja niitä läpi käydessä kävikin hyvin äkkiä selväksi se, että suomalaiset kuluttajat ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä tämän kyseisen lainapaikan toimintaan. Se nimittäin koetaan hyväehtoiseksi sekä edulliseksi luotonantajaksi, jonka toiminta on läpinäkyvää ja rehellistä.

Luonnollisesti suomalaisia lainaajia on myös ilahduttanut se, että kyseessä on kotimainen palvelu. Kaiken kaikkiaan Euroloan onkin helpottanut toimintavuosiensa aikana jo reilun 100 000 kuluttajan rahapulaa edullisilla lainoillaan.

Euroloan asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Euroloan tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, jota on saatavilla ympäri vuorokauden. Yhteyttä Euroloan asiakaspalveluun voi ottaa sekä puhelimen kuin myös sähköpostinkin välityksellä. Tällä lainapaikalla on myös sähköinen palvelu (MyEuroloan), jonne kirjautumalla voi tutkailla helposti omia tietojaan.

 • Puhelimitse: 010 2171 011
 • Sähköpostin avulla: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Kannattaa myös tutustua Euroloanin sivuilta löytyvään UKK-osioon, jonne on kerätty kaikki yleisimmät kysytyt kysymykset, sekä niiden vastaukset.

 • Euroloan / Mash Finance Oyj
 • Pohjoisesplanadi 37 A
 • 00100 Helsinki

Euroloan lainaan liittyviä kysymyksiä

Mikä ikäraja Euroloanilla on?

20-vuotta.

Kuinka nopeasti saan Euroloan lainan tililleni?

Laina on saatavilla tilille jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Tarvitaanko lainalle vakuutta tai takausta?

Ei. Euroloan lainat on aina saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.

Kyseessä on siis hyväehtoinen, suomalainen ja hyväehtoinen lainapaikka. Sen avulla pystyy rahoittamaan näppärästi niin pienen kuin vähän suuremmankin lainarahan tarpeen. Kaiken muun hyvän lisäksi tämän kyseisen lainapaikan kautta haettavat lainat ovat myös aina saatavilla todella nopealla aikataululla.

 • Kansainvälinen
 • Todella nopea
 • Edullinen

Miten maksan lainaa takaisin?

Euroloan lainapaikalla takaisinmaksuaika on riippuvainen nostamastasi lainasummasta ja kuukausittaiset lainanlyhennykset voi hoitaa kätevästi ja helposti omassa My Euroloan -palvelussa.

Voinko vaihtaa laskun eräpäivää?

Kyllä. Voit vaihtaa sen kerran laskutuskauden aikana my.euroloan.com -palvelussa. Eräpäivän vaihtaminen tulee tehdä ennen eräpäivää ja siitä peritään pieni maksu.

Mikä on My.Euroloan-palvelu?

Kyseessä on sähköinen palvelu, jossa lainaaja voi hallinnoida omia tietojaan sekä lainaansa.

Voinko hakea lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Euroloan edellyttää lainanhakijalta puhtaita luottotietoja jotta lainaa voidaan myöntää.

Euroloan Mobiilissa

Euroloan.fi kotisivut mobiilissa
Euroloan.fi näyttää mobiilissa tältä

Euroloan mahdollistaa myös lainaa mobiililla, eli voit täyttää lainahakemuksen suvereenisti myös millä tahansa mobiililaitteella. Tämän ansiosta voit hakea lainaa myös liikkeellä ollessasi ilman mitään ongelmia. Lainanhakijalla on siis kaikki samat toiminnot käytössään myös mobiililaiteilla asioidessa. Todella moni kuluttaja onkin jo huomannut että lainan hakeminen mobiililla on helppoa ja nopeaa.

Yhteenveto

Euroloan on laadukas luotonantaja, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti edullisen lainarahan. Tämä lainapaikka onkin ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 saakka, eli kokemusvuosiakin sillä on plakkarissa jo todella mukava määrä. Euroloanin lainoista ei myöskään koskaan peritä kiinteää kuukausimaksua ja mikä parasta, lainasta peritään kuluja ja korkoa vain nostetusta luoton määrästä.

Euroloan pähkinänkuoressa

Euroloan tarjoilee omille asiakkailleen edullisella korolla varustettuja lainoja, joiden käyttökohteet ovat moninaiset. Lainaa voi siis hakea 500 – 10 000 euroa. Koska lainan hakeminen on myös aina ja joka tilanteessa ilmaista Euroloanin kautta, voit hyvin hakea lainaa turvallisin mielin, ilman pelkoa siitä, että sinulle koituisi siitä jotakin ylimääräisiä kuluja.

Euroloanin taustalta löytyvä Mash Finance Oyj on myös turvallinen ja luotettava toimija, jonka maine rahoitusmarkkinoilla on hyvä. Voit siis huoletta pistää hakemuksen vetämään ja jäädä odottelemaan itsellesi edullista ja ehdoiltaan hyvää lainatarjousta.

Yleistä
Nimi: Euroloan
Kotisivut: www.euroloan.com/fi
Omistaja: Mash Finance Oyj
Y-tunnus: 2159120-9
Postiosoite: Pohjoisesplanadi 37 A, 00100 HELSINKI
Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi
Puhelinnumero: 010-2171 011
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu: 0€
Kuukausimaksu: 0€
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 24h
Euroloan lainan tiedot
Lainaa: 500 - 10 000 €
Pienin lainasumma: 500 €
Suurin lainasumma: 10 000 €
Laina-aika: 6 - 60 kk
Pienin laina-aika: 6 kk
Suurin laina-aika: 60 kk
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? alle 2 min
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.