Fellow Finance

Fellow Finance Fellow Finance on lainapaikka, joka tarjoaa omille asiakkailleen edullisia joukkorahoituspalveluja. Voit hakea lainaa Fellow Financen kautta 500 – 15 000 euroa kulutusluottoa ja mikä parasta, lainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia ja kiinteällä korolla. Laina-aikaa Fellow Financen lainoille voi saada 24 – 84 kuukautta, lainasummasta riippuen. Tarjolla on myös yritysrahoitusta, jota voi hakea jopa miljoonaan euroon saakka!

 1. Lainasummat: 500 – 15 000 €
 2. Laina-aika: 24 – 84 kk
 3. Miten nopeasti? Saman päivän aikana

Miksi Fellow Finance?

Fellow Finance vertaislainat ovat haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 20-, mutta korkeintaan 70-vuotiaita vakituisesti Suomessa asuvia henkilöitä. Lainanhakijalla tulee myös jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset käytössään, sekä puhtaat luottotiedot.

Kuka voi hakea Fellow Finance lainaa?

Lainan hakeminen on myös helppoa, sillä lainanhakija täyttää vain helpon lainahakemuksen ja Fellow Finance välittää hakemuksen lainaajilleen, jotka antavat oman edullisen lainatarjouksensa!

Fellow Finance laina: 500 - 15 000 euroa

Fellow Finance vertaislainapalvelun kulutusluotto on edullinen ja ilman vakuuksia tarjolla oleva laina, joka kaiken lisäksi on myös todella nopeasti saatavilla. Se on myös ehdoiltaan todella joustava, joka tarkoittaa sanoen sitä, että voit maksaa sen kokonaan kerralla pois, ottaa lyhennysvapaata tai niin halutessasi hakea vaikka lainasummaan korotusta.
Laina-aikaakin on saatavilla todella mukavasti, eli 24 – 84 kuukautta ja maksimisumma jota Fellow Finance kulutusluottoa voi hakea on 15 000 euroa.

Tämä lainapaikka itse kertookin, että sen tarjoamat kulutusluotot ovat yksiä markkinoiden edullisimpia vakuudettomia lainoja.

Luonnollisesti ne ovat myös turvallisia ja niihin on myös liitetty kattava lainaturva, työttömyyden, pitkäaikaisen sairausloman, sekä kuoleman varalle. Fellow Finance vakuudeton kulutusluotto käy myös monenlaisiin käyttökohteisiin, eli sen avulla voi yhdistää lainoja, lähteä matkalle, tehdä remonttia tai vaikka vaihtaa auton uudempaan malliin.

Hae 500 - 15 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainasi suoraan Fellow Finance vertaislainapalvelun kautta, tai niin halutessasi klikata itsesi meidän kätevän ja nopean lainahakemuksen pariin ja pistää hakemuksen vetämään meidän avullamme. Jos päädyt Lainaa.com lainahakemuksen käytön kannalle, niin saat sen myötä itsellesi upean määrän etuja.

Sellaisia ovat esimerkiksi se, että Lainaa.com mahdollistaa huomattavasti suuremman lainasumman hakemisen, eli 100 – 60 000 euroa, mutta myös se, että vain yhdellä lainahakemuksella saat kauttamme jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia.

Lainatarjoukset tulevat meidän yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat todella kovan luokan tekijöitä lainamarkkinoilla ja pystyvät varmasti tarjoamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat myös saatavilla todella nopeasti, sekä aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta lainasi kauttamme uskomattoman helposti!

Koskaan aiemmin ei siis lainojen kilpailuttaminen ole ollut niin helppoa mitä se nyt meidän kauttamme on. Täytät vain yhden lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi tukun upeita lainatarjouksia. Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten soveltuvan. Lainan hakeminen ei myöskään maksa mitään, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Hae lainaa ihmeessä kauttamme ja varmista itsellesi halvin mahdollinen laina joka markkinoilta on saatavilla.

Mikä parasta, jos päädyt hakemaan lainaa meidän kauttamme, niin luottotietoihisi ei tule kuin vain yksi ainoa luottotietotarkistus. Vaikka lainatarjouksia onkin saatavilla useita kymmeniä, niin luottotarkistuksia sinulle tehdään vain yksi ainut kappale!

 1. Lainaa.com hakemuksella lainaa 100 – 60 000 €
 2. Luottotietosi tarkistetaan vain kerran
 3. Uskomattomat 30+ lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme
Hae Lainaa

Fellow Finance edut

Fellow Financen tarjoamat lainat ovat saatavilla aina kiinteällä korolla ja ilman vakuuksia. Lainoihin ei myöskään kuulu mitään piilokuluja. Kyseinen vertaislainapalvelu onkin rahoittanut vuosien kuluessa jo huikeat 591 280 lainarahan tarvetta, nopeasti, helposti ja edullisesti.

Fellow Finance kokemuksia

Fellow Finance kokemuksia kertoo paremmin kuin hyvin sen, että tämä vertaislainapalvelu on onnistunut tarjoamaan suomalaisille kuluttajille mieluisia lainatuotteita sekä rahoitusratkaisuja. Fellow Financella on jo myös ihan mukavasti kokemusvuosia takanaan, sillä se aloitti toimintansa vuonna 2014.

Viimeisen viiden vuoden aikana se onkin lunastanut paikkansa suomalaisilla lainamarkkinoilla. Kun tutustuu netin Fellow Finance kokemuksia hakutuloksiin, niin hyvin äkkiä käy myös selväksi, että tämä kyseinen lainapaikka koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi toimijaksi, josta voi hyvillä mielin lainata itselleen monikäyttöisen ja hyväehtoisen kulutusluoton ja yritysten kyseessä ollessa yrityslainan.

Fellow Finance asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Fellow Finance tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, jonne voi ottaa yhteyttä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello. 09.00 – 17.00.

 • Puhelimitse: 0203 80101
 • Sähköpostin avulla: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Tutustu ihmeessä myös sivuilta löytyvään “Usein kysyttyä”-osioon, sillä siellä voit tutkailla valtaisaa määrää yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia.

 • Fellow Finance
 • Pursimiehenkatu 4 A
 • 00150 Helsinki

Fellow Finance lainaan liittyviä kysymyksiä

Mikä on Fellow Financen toimintaperiaate?

Fellow Financen toimintaperiaate on selkeä. Kyseinen palvelu nimittäin vain yksikertaisesti yhdistää ihmiset helposti ja turvallisesti. Toisin sanoen siis Fellow Finance toimii luotettavana alustana lainaajan ja luotonantajan välillä, taaten turvallisen ja anonyymin lainaprosessin.

Syitä miksi Fellow Finance on hyvä valinta:

 • Turvallinen
 • Edullinen
 • Joustava

Yleensä Fellow Financen kautta haettavat lainat ovatkin todella kilpailukykyisiä hinnoiltaan, sillä tämän palvelun ideana on ollut tarjota lainarahan tarpeessa oleville helppo, nopea ja hinnoiltaan todella kilpailukykyinen lainapaikka.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Fellow Finance vertaislainapalvelun kautta voit hakea lainaa 500 – 15 000 euroa. Tarjolla on edullisen kulutusluoton lisäksi myös hyväehtoinen yrityslaina, sekä kätevä yhdistelylaina.

Voinko hakea Fellow Financen lainaa myös mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessasi hakea lainaa myös mobiililaitteella. Tämä tarkoittaa siis sitä että voit hakea lainaa mobiililla vaikka junassa tai bussissa istuessa.

Miten nopeasti saan lainarahat käyttöön?

Lainarahat maksetaan tilille todella nopeasti aina saman päivän aikana.

Voinko hakea korotusta lainaani?

Kyllä. Voit niin halutessasi hakea lainaasi korotusta kun olet maksanut aikataulun mukaisesti vähintään kolme lainan takaisinmaksuerää ja lainan nostamisesta on kulunut aikaa vähintään kaksi kuukautta.

Fellow Finance Mobiilissa

Fellowfinance.fi kotisivut mobiilissa
Fellowfinance.fi näyttää mobiilissa tältä

Fellow Finance toimii loistavasti myös millä tahansa mobiililaitteella asioidessa, eli sekä yksityishenkilö, kuin yritys, tai sijoittajakin pääsee asioimaan Fellow Financen verkkosivulla ilman mitään ongelmia laitteella kuin laitteella. Toisin sanoen siis, mobiiliversiossa ovat tarjolla kaikki samat palvelut kuin itse pääsivustollakin.

Myös lainahakemuksen voi laittaa menemään mobiilissa, eli sen voi siis täyttää vaikka junassa istuessa, jos laina rahalle tulee äkillisesti tarvetta. FellowFinance siis mahdollistaa lainaa mobiililla, ilman mitään ongelmia!

Yhteenveto

Fellow Finance on laadukas ja luotettava markkinapaikka sekä yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin. Lainan hakeminen tämän kyseisen luotonantajan kautta on äärimmäisen helppoa ja lainat ovat yleisesti ottaen todella hyväehtoisia ja edullisia.

Kyseessä onkin Pohjoismaiden suurin joukkorahoitusvälittäjä, jonka hyväehtoiset ja hintatasoltaan edulliset vertaislainat ovat tavoittaneet jo vajaat 150 miljoonaa kuluttajaa Euroopassa.

Fellow Finance pähkinänkuoressa

Vaikka Fellow Financen tarjoama lainatuote on vertaislaina, on se kuitenkin kulutusluotto ja aivan yhtään selkeä ja helppo hakea kuin mikä tahansa muu netistä haettavat lainatuote. Fellow Financella yhdessä lainassa saattaakin olla monta sijoittajaa.

Vaikka tämä kyseinen vertaislainapalvelu toimiikin nykyisin varsin laajalti kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla, niin kyseessä on silti täysin suomalainen palvelu, jonka nopeat, helpot, edulliset ja turvalliset lainat ovat olleet nyt jo vuosien ajan muidenkin kuin vain meidän suomalaisten lainaajien ilona.

Yleistä
Nimi: Fellow Finance
Kotisivut: www.fellowfinace.fi
Omistaja: Fellow Finace Oyj
Y-tunnus: 2568782-2
Postiosoite: Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi
Puhelinnumero: 0203 80101
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu: 0€
Korko alkaen: 14,62%
Avausmaksu: 2,3 - 6 %
Kuukausimaksu: 0,4 - 1 %
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00 - 17:00
Fellow Finance lainan tiedot
Lainaa: 500 - 15 000 €
Pienin lainasumma: 500 €
Suurin lainasumma: 15 000 €
Laina-aika: 2 - 7 vuotta
Pienin laina-aika: 2 vuotta
Suurin laina-aika: 7 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.