Fellow Finance

Fellow Finance Fellow Finance tarjoaa edullisia joukkorahoituspalveluja. Voit hakea lainaa Fellow Financen kautta 500-15 000 euroa. Lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia ja kiinteällä korolla. Laina-aikaa Fellow Financen lainoille voi saada 24-84 kuukautta lainasummasta riippuen. Tarjolla on myös yritysrahoitusta, jota voi hakea jopa miljoonaan euroon saakka!

Fellow Finance lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-15 000 €
 2. Laina-aika: 24-84 kk
 3. Miten nopeasti? Saman päivän aikana

Miksi Fellow Finance?

Fellow Finance

Fellow Financen vertaislainat soveltuvat vähintään 20-vuotiaille ja korkeintaan 70-vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville henkilöille. Lainanhakijalla tulee olla käytössään jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset sekä puhtaat luottotiedot.

Kuka voi hakea Fellow Financen lainaa?

Lainan hakeminen on helppoa, sillä lainanhakija täyttää vain helpon lainahakemuksen ja Fellow Finance välittää hakemuksen lainaajilleen, jotka antavat oman edullisen lainatarjouksensa!

Fellow Finance laina: 500 - 15 000 euroa

Fellow Finance -vertaislainapalvelun kulutusluotto on edullinen ja ilman vakuuksia tarjolla oleva laina, joka on nopeasti saatavilla. Sen ehdot ovat joustavat. Voit siis maksaa lainan kerralla pois, ottaa lyhennysvapaata tai korottaa lainasummaa. Laina-aikaakin on saatavilla todella mukavasti, eli 24 – 84 kuukautta. Kulutusluottoa voi hakea maksimissaan 15 000 euroa.

Fellow Financen tarjoamat kulutusluotot kuuluvat markkinoiden edullisimpiin vakuudettomiin lainoihin.

Luotot ovat luonnollisestikin turvallisia ja niihin on liitetty kattava lainaturva työttömyyden, pitkäaikaisen sairauden ja kuoleman varalle. Fellow Financen vakuudeton kulutusluotto sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, eli sen avulla voi yhdistää lainoja, lähteä matkalle, tehdä remonttia tai vaikka vaihtaa auton uudempaan malliin.

Hae 500 - 15 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainasi suoraan Fellow Finance -vertaislainapalvelun kautta tai niin halutessasi hakea lainaa meidän hakemuksellamme. Jos päädyt Lainaa.comin lainahakemuksen käytön kannalle, saat sen myötä itsellesi loistavia lainatarjouksia.

Lainaa.com mahdollistaa myös suuremman lainasumman hakemisen. Voit siis hakea 100 – 60 000 euroa lainaa. Saat yhdellä hakemuksella useita kymmeniä luottotarjouksia.

Lainatarjoukset tulevat suoraan yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat kovan luokan tekijöitä lainamarkkinoilla ja pystyvät varmasti tarjoamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat saatavilla nopeasti ja aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta lainasi kauttamme uskomattoman helposti!

Lainojen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin mitä se on nyt. Täytä vain yksi lainahakemus ja vastaanota itsellesi tukku upeita lainatarjouksia. Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Lainan hakeminen ei myöskään maksa mitään, eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Mikäli päädyt hakemaan lainaa meidän kauttamme, niin luottotietoihisi ei tule kuin yksi ainoa luottotietotarkastus.

 1. Lainaa.com hakemuksella lainaa 100 – 60 000 €
 2. Luottotietosi tarkastetaan vain kerran
 3. Uskomattomat 30+ lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Fellow Finance edut

Fellow Financen tarjoamat lainat ovat saatavilla kiinteällä korolla ja ilman vakuuksia. Lainoihin ei myöskään kuulu mitään piilokuluja. Kyseistä vertaislainapalvelua onkin käyttänyt vuosien kuluessa jo huikeat 591 280 kuluttajaa.

Fellow Finance kokemuksia

Fellow Finance on onnistunut tarjoamaan suomalaisille kuluttajille mieluisia rahoituspalveluita jo pitkään. Se nimittäin aloitti toimintansa vuonna 2014.

Viimeisen viiden vuoden aikana se on lunastanut paikkansa suomalaisilla lainamarkkinoilla. Fellowe Finance koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi toimijaksi, josta voi hyvillä mielin lainata itselleen monikäyttöisen ja edullisen kulutusluoton tai yritysten kohdalla yrityslainan.

Fellow Finance asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Fellow Finance tarjoaa asiakkailleen asiakastukea, johon voi ottaa yhteyttä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 09.00 – 17.00.

Asiakaspalvelu

 • 0203 80101
Postiosoite

 • Fellow Finance
 • Pursimiehenkatu 4 A
 • 00150 Helsinki

Tutustu ihmeessä myös sivuilta löytyvään ”Usein kysyttyä” -osioon.

Fellow Finance lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mikä on Fellow Financen toimintaperiaate?

Fellow Financen toimintaperiaate on selkeä. Se yhdistää ihmiset helposti ja turvallisesti. Toisin sanoen siis Fellow Finance toimii luotettavana alustana lainanhakijan ja luotonantajan välillä taaten turvallisen ja anonyymin lainaprosessin.

Syitä, miksi Fellow Finance on hyvä valinta:

 • Turvallinen
 • Edullinen
 • Joustava

Fellow Financen kautta haettavat lainat ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä.

✅ Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Fellow Finance -vertaislainapalvelun kautta voit hakea 500 – 15 000 euroa lainaa. Tarjolla on edullisen kulutusluoton lisäksi myös yrityslaina ja kätevä yhdistelylaina.

✅ Voinko hakea Fellow Financen lainaa myös mobiililla?

✅ Miten nopeasti saan lainarahat käyttööni?

Lainarahat maksetaan tilille todella nopeasti saman päivän aikana.

✅ Voinko hakea korotusta lainaani?

Kyllä. Voit niin halutessasi hakea lainaasi korotusta, kun olet maksanut aikataulun mukaisesti vähintään kolme lainan takaisinmaksuerää ja lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Fellow Finance Mobiilissa

Fellowfinance.fi kotisivut mobiilissa
Fellowfinance.fi näyttää mobiilissa tältä

Fellow Finance toimii loistavasti myös mobiililaitteella asioitaessa. Toisin sanoen mobiiliversiossa on tarjolla kaikki samat palvelut kuin itse pääsivustollakin.

Myös lainahakemuksen voi laittaa menemään niin älypuhelimella kuin tabletilla. Voit siis hakea lainaa mobiililla ilman mitään ongelmia!

Yhteenveto

Fellow Finance on laadukas ja luotettava markkinapaikka niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja lainat ovat yleisesti ottaen todella edullisia.

Kyseessä on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitusvälittäjä, jonka hintatasoltaan edulliset vertaislainat ovat tavoittaneet jo noin 150 miljoonaa kuluttajaa Euroopassa.

Fellow Finance pähkinänkuoressa

Vaikka Fellow Financen tarjoama lainatuote on vertaislaina, on se käytännössä aivan kuin kulutusluotto. Ero on, että Fellow Financella yhdessä lainassa saattaa olla monta sijoittajaa.

Vaikka Fellow Finance toimii nykyisin varsin laajalti kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla, on se silti täysin suomalainen palvelu.

Yleistä
Nimi:Fellow Finance
Kotisivut:www.fellowfinace.fi
Omistaja:Fellow Finace Oyj
Y-tunnus:2568782-2
Postiosoite:Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@fellowfinance.fi
Puhelinnumero:0203 80101
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:0€
Korko alkaen:14,62%
Avausmaksu:2,3 - 6 %
Kuukausimaksu:0,4 - 1 %
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 17:00
Fellow Finance lainan tiedot
Lainaa:500 - 15 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:15 000 €
Laina-aika:2 - 7 vuotta
Pienin laina-aika:2 vuotta
Suurin laina-aika:7 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.