Ferratum

Ferratum Ferratum-lainasivuston kautta haet itsellesi tuossa tuokiossa jopa 2 000 euroa edullista lainarahaa. Takaisinmaksuaikaa Ferratumin Joustava-luotolle voi saada joustavasti, eli 3-54 kuukautta.

Kyseessä on siis uskomattoman joustava lainatuote, jonka hakemiseen menee vain muutama minuutti. Tähän lainatuotteeseen ei sisälly piilokuluja.

Ferratum-laina lyhyesti:

  1. Voit hakea lainaa: 2 000 €
  2. Valitse maksuajaksi: 3-54 kuukautta
  3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Ferratum?

Ferratum

Syitä valita Ferratumin Joustava-luotto löytyy useita. Kyseinen lainatuote on helppo hakea ja uskomattoman nopeasti saatavilla. Joustava-luotto on käytössäsi jatkuvasti määriteltyyn limiittiin eli luottorajaan saakka. Voit siis toisin sanoen tehdä nostoja juuri silloin, kun se itsellesi parhaiten sattuu sopimaan.

Kuka voi hakea Ferratumin lainaa?

Ferratum laina: 1 - 2 000 euroa

Kun tarvitset itsellesi nopeasti muutamia tuhansia euroja edullista lainaa, Ferratumin Joustava-luotto on enemmän kuin hyvä vaihtoehto. Kaiken lisäksi tässä lainatuotteessa kuluja ja korkoa kertyy vain ja ainoastaan nostetun luoton määrän mukaan.

Joustava-luotto toimii hyvin samalla tavalla kuin luottokortti, eli siinä lainanhakijalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa laina on käytettävissä. Voit siis tehdä nostoja vaikka keskellä yötä ja nostaa juuri sen kokoisia summia kuin tarve vaatii.

Lainan takaisinmaksu on todella joustavaa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Lainaajalle annetaan myös mahdollisuus päättää, minkä verran lainaa lyhennetään kuukausittain. Huomioi kuitenkin, että Ferratum on määritellyt vähimmäislyhennyseräksi kuukaudelle 3% lainasaldosta. Minimilyhennyksen tulee kuitenkin olla vähintään 20 euroa.

Hae 1 - 2 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Muistathan, että niin halutessasi voit hakea lainaa myös meidän hakemuksellamme. Lainahakemus löytyy sivuiltamme ja sen täyttäminen on todella simppeliä ja nopeaa. Jos päätät hakea lainaa Lainaa.comin hakemuksella, saat jopa yli 30 tarjousta. Pääset siis tutustumaan suureen määrään edullisia lainatarjouksia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi!

Lainaa.comin hakemuksella voit hakea itsellesi lainaa huomattavasti laajemmalla lainahaitarilla, eli jopa 100 – 60 000 euroa.

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Kauttamme tehty simppeli lainahakemus tuo sinulle yhdellä ainoalla hakemuksella jopa useita kymmeniä lainatarjouksia. Kaikki sinulle välitetyt tarjoukset ovat myös ehdoiltaan hyviä ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Voit siis olla varma, että tarjolla on aina halvin mahdollinen laina, olipa hakemasi lainasumma mikä tahansa!

Koska Lainaa.com kilpailuttaa puolestasi suuren määrän tasokkaita luotonantajia, tarkoittaa se myös sitä, että luottotietosi tarkastetaan vain yhden kerran.

  1. Vain yksi luottotarkastus!
  2. Jopa 30+ edullista ja hyväehtoista lainatarjousta
  3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Ferratum kokemuksia

Ferratumilla on suomalaisten keskuudessa varsin hyvä maine, sillä sen edulliset ja nopeat lainat on koettu elämää helpottaviksi ja ehdoiltaan reiluiksi. Lainapaikka on ollut esillä mediassa, sillä se on mainostanut tuotteitaan varsin aktiivisesti. Myös tästä syystä se koetaan tuttuna ja turvallisena lainapaikkana, jossa on miellyttävä asioida.

Ferratum asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ferratum tarjoaa omille asiakkailleen asiakastukea. Yhteyttä asiakaspalveluun voi ottaa joko puhelimen, live chatin tai sähköpostin välityksellä.

Asiakaspalvelu

  • 0800 166 308
Postiosoite

  • Ferratum Finland Oy
  • Ratamestarinkatu 11 A
  • 00520 Helsinki

Kannattaakin olla yhteydessä asiakastukeen, jos mieleen nousee kysymyksiä lainoihin tai toimintaan liittyen. Asiakastuki on avoinna arkisin kello 08.00 – 20.00.

Ferratum lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Tarvitsenko lainaan vakuuksia?

Et. Ferratumin Jatkuva-luotto on saatavilla ilman vakuuksia.

✅ Miten pitkän laina-ajan voin saada lainalleni?

3 – 54 kuukautta.

✅ Toimiiko Ferratum myös mobiilissa?

Kyllä. Sinulla on kaikki ominaisuudet käytössä myös Ferratumin mobiiliversiossa.

✅ Voinko siirtää laskun eräpäivää tarvittaessa?

Kyllä. Ferratum antaa mahdollisuuden eräpäivän siirtoon. Tämän asian osalta sinun tulee olla yhteydessä Ferratumin asiakastukeen.

✅ Miten vanha minun tulee olla, että voin hakea lainaa?

20 vuotta.

✅ Mitä lainatuotteita Ferratumilla on?

Ferratumin tarjoama lainatuote on Joustava-luotto.

✅ Peritäänkö Ferratumin lainoista avauspalkkiota?

Ei. Ferratumin lainat ovat saatavilla aina ilman avauspalkkiota.

✅ Voinko tarvittaessa muuttaa luoton eräpäivää?

Maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa olla välittömästi yhteydessä Ferratumin asiakastukeen, jossa osataan auttaa ja opastaa myös kyseisen asian suhteen.

Ferratum Mobiilissa

Ferratum.fi kotisivut mobiilissa
Ferratum.fi näyttää mobiilissa tältä

Ferratum mahdollistaa sen, että pystyt hoitamaan kaikki asiasi myös mobiililaitteen välityksellä. Sivusto on tehty mobiiliystävälliseksi. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että niin halutessasi voit pistää lainahakemuksen vetämään myös liikkeellä ollessasi.

Sinulla tulee vain olla käytössäsi mobiililaite ja siinä toimiva nettiyhteys.

Yhteenveto

Ferratum on tunnettu lainapaikka, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo useiden vuosien ajan. Kyseessä on suuri kansainvälinen toimija, joka operoi yli 20 maassa. Se on myös listattu Frankfurtin pörssiin. Tämä vakavarainen luotonantaja pystyy takaamaan myös suomalaisille kuluttajille nopean, joustavan ja vakuudettoman lainan suorastaan uskomattoman nopeasti ja turvallisesti.

Ferratum pähkinänkuoressa

Ferratumin Joustava-luottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Koska tämän lainapaikan tarjoama lainatuote on jatkuvasti tarjolla oleva luottotili, tarkoittaa se sitä, että voit pitää Ferratumin Joustava-luottoa hyvin arjen vararahastona. Kyseisestä lainasta ei myöskään koidu mitään kuluja, jos lainaa ei nosteta.

Yleistä
Nimi:Ferratum
Kotisivut:www.ferratum.fi
Omistaja:Ferratum Finland Oy
Y-tunnus:1950970-4
Postiosoite:Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@ferratum.fi
Puhelinnumero:0800 552 136
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Luotto ja Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:20%
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:Arkisin klo. 08:00 -20:00
Ferratum lainan tiedot
Lainaa:1 - 2 000 €
Pienin lainasumma:1 €
Suurin lainasumma:2 000 €
Laina-aika:3 - 54 kk
Pienin laina-aika:3 kk
Suurin laina-aika:54 kk
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.