Ferratum

Ferratum Ferratum lainasivuston kautta haet itsellesi tuossa tuokiossa ja todella helposti, jopa 2 000 euroa edullista lainarahaa. Takaisinmaksuaikaa Ferratumin Joustavalle-luotolle voi sitäkin saada joustavasti, eli 3 – 54 kuukautta. Kyseessä on siis uskomattoman joustava lainatuote, jonka hakemiseen ei mene aikaa kuin muutama minuutti. Mikä parasta, tähän lainatuotteeseen ei ole piilotettu minkäänlaisia piilokuluja.

Ferratum laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 2 000 €
 2. Valitse maksuajaksi: 3 – 54 kuukautta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Ferratum?

Syitä valita omaksi lainatuotteeksi Ferratum Joustava-luotto löytyy useita. Ensinnäkin, kyseinen lainatuote on paitsi todella helppo hakea, niin se on myös uskomattoman nopeasti saatavilla. Joustava-luotto on myös käytössäsi jatkuvasti määriteltyyn limiittiin eli luottorajaan saakka. Voit siis toisin sanoen tehdä nostoja juuri silloin kun se itsellesi parhaiten sattuu sopimaan.

Kuka voi hakea Ferratum lainaa?

Ferratum laina: 1 - 2 000 euroa

Kun tarvitset itsellesi nopeasti edullista lainaa muutamia tuhansia euroja, niin Ferratum Joustava-luotto on enemmän kuin hyvä vaihtoehto. Kaiken lisäksi tässä lainatuotteessa kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä, eli se on myös kuluiltaan todella kilpailukyinen.

Joustava-luotto toimii hyvin samalla tapaa kuin luottokortti, eli siinä lainanhakijalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa laina on jatkuvasti käytettävissä. Toisin sanoen, voit siis tehdä nostoja vaikka keskellä yötä ja nostaa juuri sen kokoisia summia kun tarve vaatii.

Lainan takaisinmaksu on myös todella joustavaa, eli sitä maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Lainaajalle annetaan myös mahdollisuus päättää, että minkä verran lainaa lyhennetään kuukausittain. Huomioi kuitenkin, että Ferratum on määritellyt vähimmäislyhennyseräksi kuukaudelle 3% lainasaldosta, jonka tulee kuitenkin minimissään olla vähintään 20 euroa.

Hae 1 - 2 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Muistathan että niin halutessasi voit hakea lainaa myös meidän hakemuksellamme. Lainahakemus löytyy sivuiltamme ja sen täyttäminen on todella simppeliä ja nopeaa. Jos päätät hakea lainaa Lainaa.com hakemuksella, niin se ei tuo sinulle tulessaan vain yhtä lainatarjousta, vaan jopa reilut 30+ hyväehtoista tarjousta. Pääset siis tutustumaan suureen määrään hyväehtoisia ja edullisia lainatarjouksia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi!

Kannattaa huomioida myös sellainen seikka, että Lainaa.com hakemuksella voit hakea itsellesi lainaa huomattavasti laajemmalla lainahaitarilla, eli jopa 100 – 60 000 euroa. Voit toki hakea myös 2 000 euron suuruista lainaa ja katsoa, että mitä muilla netin lainapaikoilla olisi sinulle tarjolla?

Yhdellä hakemuksella monta kymmentä upeaa lainatarjousta!

Kauttamme tehty simppeli lainahakemus tuo sinulle siis yhdellä ainoalla hakemuksella, jopa useita kymmeniä lainatarjouksia. Kaikki sinulle välitetyt tarjoukset ovat myös ehdoiltaan hyviä ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Voit siis olla varma että tarjolla on aina halvin mahdollinen laina, olipa hakemasi lainasumma mikä tahansa!

Koska Lainaa.com kilpailuttaa puolestasi suuren määrän tasokkaita luotonantajia, tarkoittaa se myös sitä, että luottotietosi tarkistetaan vain yhden kerran. Niihin ei siis tule tarkistus merkintää monilta eri lainapaikoilta. Tämä on luonnollisestikin lainanhakijan kannalta hyvä asia!

 1. Vain yksi luottotarkistus!
 2. Jopa 30+ edullista ja hyväehtoista lainatarjousta
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Ferratum kokemuksia

Ferratum lainapaikalla on suomalaisten keskuudessa varsin hyvä maine, sillä sen edulliset ja nopeat lainat on koettu elämää helpottaviksi ja hyväehtoisiksi. Lainapaikka on myös ollut paljon esillä mediassa, sillä se on mainostanut tuotteitaan varsin aktiivisesti. Myös tästä syystä se koetaan tuttuna ja turvallisena lainapaikkana, jossa on miellyttävä asioida.

Ferratum asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ferratum tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea. Yhteyttä asiakaspalveluun voi ottaa joko puhelimen, live chatin tai sähköpostin välityksellä.

 • Puhelintuki: 0800 166 308 (asiakastuki) / 0800 552 136 (laskutus)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Kannattaakin olla yhteydessä asiakastukeen, jos mieleen nousee kysymyksiä sen lainoihin tai toimintaan liittyen. Asiakastuki on avoinna arkisin kello. 08.00 – 20.00.

 • Ferratum Finland Oy
 • Ratamestarinkatu 11 A
 • 00520 Helsinki

Ferratum lainaan liittyviä kysymyksiä

Tarvitsenko lainaan vakuuksia?

Ei. Ferratum Jatkuva-luotto on saatavilla ilman vakuutta.

Miten pitkän laina-ajan voin saada lainalleni?

3 – 54 kuukautta.

Toimiiko Ferratum myös mobiilissa?

Kyllä. Sinulla on kaikki samat ominaisuudet käytössä myös Ferratum mobiiliversiossa.

Voinko siirtää laskun eräpäivää tarvittaessa?

Kyllä. Ferratum antaa mahdollisuuden myös eräpäivän siirtoon. Tämän asian osalta tule olla yhteydessä Ferratum asiakastukeen.

Miten vanha minun tulee olla että voin hakea lainaa?

20-vuotta.

Ferratum Mobiilissa

Ferratum.fi kotisivut mobiilissa
Ferratum.fi näyttää mobiilissa tältä

Ferratum lainasivusto mahdollistaa sen, että pystyt hoitamaan kaikki asiat myös mobiililaitteen välityksellä. Sivusto on siis tehty todella mobiiliystävälliseksi. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että niin halutessasi voit pistää lainahakemuksen vetämään myös liikkeellä ollessasi, vaikka junassa tai bussissa istuessa.

Sinulla tulee vain olla käytössäsi toimiva internet-yhteys ja joku mobiililaite.

Yhteenveto

Ferratum on tunnettu lainapaikka, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo useiden vuosien ajan. Kyseessä on suuri kansainvälinen toimija, joka operoi jopa reilussa parissa kymmenessä eri maassa. Se on myös listattu Frankfurtin pörssiin. Tämä vakavarainen luotonantaja pystyy siis takaamaan myös suomalaisille kuluttajille nopean, joustavan ja vakuudettoman lainan suorastaan uskomattoman nopeasti ja turvallisesti.

Ferratum pähkinänkuoressa

Ferratum Joustavaa-luottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Koska tämän lainapaikan tarjoama lainatuote on jatkuvasti avoinna oleva luottotili, tarkoittaa se sitä, että voit pitää Ferratum Joustavaa-luottoa hyvin myös arjen vararahastona. Kyseisestä lainasta ei myöskään koidu mitään kuluja, jos lainaa ei ole nostettuna.

Yleistä
Nimi: Ferratum
Kotisivut: www.ferratum.fi
Omistaja: Ferratum Finland Oy
Y-tunnus: 1950970-4
Postiosoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi
Puhelinnumero: 0800 552 136
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Luotto ja Laina
Nostokulu:
Korko alkaen: 20%
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: Arkisin klo. 08:00 -20:00
Ferratum lainan tiedot
Lainaa: 1 - 2 000 €
Pienin lainasumma: 1 €
Suurin lainasumma: 2 000 €
Laina-aika: 3 - 54 kk
Pienin laina-aika: 3 kk
Suurin laina-aika: 54 kk
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.