GF Money

GF Money GF Money lainapaikan kautta voit helposti ja nopeasti hakea edullisen lainan. Lainaa voi hakea 500 – 3 000 euroa ja aina-aikaa lainoille voi saada 1 – 3 vuotta.

Lainanhakuprosessi GF Money lainapaikalla on helppo, sillä koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa, nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella. Lainat ovat myös aina saatavilla vakuudettomina ja niiden hinnoittelu on todella läpinäkyvää. Mikä parasta, lainarahat ovat saatavilla tilille todella nopeasti, eli jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

 1. Lainasummat: 500 – 3 000 €
 2. Laina-aika: 1 – 3 vuotta
 3. Miten nopeasti? Heti, myönteisen lainapäätöksen jälkeen!

Miksi GF Money?

GF Money on tunnettu lainapaikka, joka toimii pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla laajalti. Se tarjoaa lainanhakijoille lainarahoitusta helposti ja nopeasti. GF Moneyn lainat ovat myös täysin läpinäkyviä hinnoittelunsa puolesta, joka tarkoittaa sitä, että lainasta ei peritä lainkaan järjestelypalkkiota tai luotonhoitomaksua.

Kyseessä on siis vakuudeton ja todella vaivaton laina, jonka hakeminen on helppoa. Koska laina on myös kuluiltaan kohtuullinen ja ehdoiltaan hyvä, niin se sopii käytettäväksi mitä moninaisempiin käyttökohteisiin.

Kuka voi hakea GF Money lainaa?

 • 22-vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Tasaiset tulot

GF Money laina: 500 - 3 000 euroa

GF Money tarjoaa yksityishenkilöille haettavaksi edullista ja hyväehtoista lainaa 500 – 3 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi saada jopa kolme vuotta. GF Moneyn lainat ovat myös todella helposti haettavia, sekä tämän lisäksi myös nopeita, hyväehtoisia ja aina ilman vakuuksia saatavilla. Kospa tämän luotonantajan lainoissa takaisinmaksuaika on suhteellisen pitkä verrattuna lainasummaan, niin niin se tarkoittaa sitä, että kuukausittaiset lainanhoitokulut pysyvät matalina, eikä laina lainanhakijan talous rasitu liikaa.

Kuten sanottua, tämä kyseinen luotonantaja tarjoaa kaikki lainansa ilman vakuuksia, jonka takia se kuitenkin edellyttää lainanhakijalta säännöllisiä tuloja, sekä puhtaita luottotietoja. Lainat ovat myös aina nopeasti saatavilla, eli ne maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun hyväksytty lainapäätös on tehty.

Hae 500 - 3 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Hae lainaa joko suoraan GF Moneyn lainahakemuksella tai vaihtoehtoisesti voit myös täyttää Lainaa.com sivuilta löytyvän helpon hakemuksemme. Kummankin täyttäminen on helppoa ja nopeaa, mutta jos päädyt meidän hakemuksemme kannalle, niin se tarkoittaa sitä, että voit niin halutessasi hakea lainaa myös suuremmalla haitarilla (100 – 60 000 €). Tämän lisäksi, saat itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, mukaan lukien GF Moneyn lainatarjous.

Kun haluat kilpailuttaa lainahakemuksesi, hae lainaa kauttamme!

Lainaa.com lainahakemus toimii siis niin, että kun täytät sen ja klikkaat sen eteenpäin, niin tämän jälkeen sinä voit ottaa rennosti. Me nimittäin välitämme hakemuksesi jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, joista jokainen antaa sinulle oman upean lainatarjouksensa.

Koska teemme yhteistyötä vain kaikkein parhaimpien luotonantajien kanssa, niin voit myös olla varma siitä, että sinulle on varmasti tarjolla halvin mahdollinen lainatarjous. Kuten sanottua, yksi yhteistyökumppaneistamme on GF Money.

Lainatarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa ja valita niiden lukuisasta joukosta itsellesi parhaiten sopivan. Kuten varmasti moni tietää, aina lainaa hakiessa tehdään luottotietojen tarkistus, mutta meidän hakemuksemme hienous on siinä, että vaikka sinä saat itsellesi jopa useita kymmeniä lainatarjouksia, niin sinusta tehdään kuitenkin VAIN YKSI ainut luottotarkistus.

 1. 30 + lainatarjousta
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Yksi luottotarkistus
Hae Lainaa

GF Money kokemuksia

GF Money lainapaikan asiakkaiden kokemuksia lukiessa selviää hyvin äkkiä se, että tätä lainapaikkaa arvostetaan korkealle. Syitä miksi tämä luotonantaja nauttii kuluttajien suurta suosiota on useita. Esimerkiksi se, että GF Moneyn lainat ovat nopeita, edullisia ja aina vakuudettomina saatavilla.

Tämän lisäksi niiden läpinäkyvä hinnoittelu on myös asia joka on ihastuttanut monia. Asiakkaiden palaute on siis ollut varsin hyvää kautta linjan. Lainaajien kokemuksia siis kertoo sekin omalta osaltaan selkeästi siitä, että kyseessä on laadukas luotonantaja, jonka lainat ovat soveltuvia monenlaiseen lainarahan tarpeeseen.

GF Money asiakaspalvelu ja yhteystiedot

GF Money tarjoaa omille asiakkailleen myös ystävällisen ja todella ammattitaitoisen asiakastuen, joka palvelee lainaajia arkisin kello 09.00 – 17.00. Yhteyttä voi ottaa seuraavilla tavoilla:

 • Puhelimitse: (0600 30 6000)
 • Live chatin välityksellä
 • Sähköpostin avulla: (asiakaspalvelu@gfmoney.fi)

Kannattaa myös tutustua sivuilta löytyvään “Usein kysyttyjä kysymyksiä”-osioon, jonne on siis kerätty runsas määrä asiakkaiden yleisimpiä kysymyksiä, sekä niiden vastaukset.

GF Money lainaan liittyviä kysymyksiä

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa 500 – 3 000 euroa.

Tarvitsenko vakuutta GF Money lainalle?

Et. Lainat ovat saatavilla ilman vakuutta.

Peritäänkö GF Money lainoista järjestelypalkkiota tai muita lisäkuluja?

Ei. Laina on saatavilla ilman lisäkuluja, eli siitä ei peritä järjestelypalkkiota tai luotonhoitomaksua.

Kuka voi hakea GF Money kertaluottoa?

Lainaa voivat hakea 22-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa, heillä on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Miten haen lainaa GF Moneyn kautta?

Haet lainaa GF Moneyn verkkosivujen kautta helpolla hakemuksella. Kirjaudut ensin palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi ja täytät hakemuksen.

Miten nopeasti voin saada GF Money lainan tililleni?

Laina maksetaan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

GF Money Mobiilissa

Gfmoney.fi kotisivut mobiilissa
Gfmoney.fi näyttää mobiilissa tältä

GF Money lainapaikka mahdollistaa lainan hakemisen myös mobiililla, eli lainahakemuksen voi niin halutessaan pistää vetämään myös liikkeellä ollessa. GF Moneyn mobiilisivusto avautuu nopeasti selaimeen ja sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin itse pääsivukin.

Mobiilikäyttäjä pääsee siis niin halutessaan ottamaan myös esimerkiksi yhteyttä asiakastukeen, jos tarve vaatii. Moni nykyinen lainanhakija haluaakin että tarjolla on mahdollisuus hakea lainaa mobiililla, joten on todella loistava asia, että GF Money on myös pitänyt mobiilisivustonsa toimivuudesta hyvin huolta.

Yhteenveto

GF Money tarjoaa siis edullista ja hyväehtoista lainaa monenlaisiin hankintoihin ja mikä parasta, juuri jokaiselle lainanhakijalle sopivilla ehdoilla. Lainaa voi siis hakea 500 – 3 000 euroa ja laina-aikaa voi saada 1 – 3 vuotta.

Lainahakemuksen tekeminen on suorastaan salamannopeaa ja lainarahat ovat saatavilla jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Tämä lainapaikka on selkeästi halunnut tehdä koko lainanhakuprosessissa mahdollisimman helpon kuluttajalle, jonka takia esimerkiksi kaikki allekirjoitukset voi tehdä helposti ja nopeasti, joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

GF Money pähkinänkuoressa

GF Moneyn tarjoamat lainat ovat hyväehtoisia ja edullisia. GF Money on moderni Fintech-yritys, joka on pyrkinyt tekemään rahoituksen mahdollisimman helpoksi, sekä kuluttajille kuin myös yrityksillekin. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2012, eli toimintavuosiakin on jo mukavasti takana.

Tämä kyseinen lainapaikka listaa omiksi arvoikseen vastuullisuuden, joustavuuden, luotettavuuden ja kehityksen. Kyseessä on siis asianmukaisesti toimiva ja luotettava lainapaikka, joka pitää kunnia-asianaan sitä, että se pystyy olemaan tukena asiakkaidensa erilaisissa elämäntilanteissa. Toimintaa GF Moneylla on Suomen lisäksi, Ruotsissa ja Tanskassa.

Yleistä
Nimi: GF Money
Kotisivut: www.gfmoney.fi
Omistaja: GF Money Oyj
Y-tunnus: 2509115-6
Postiosoite: Mikonkatu 2 D, 00100 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelinnumero: 0600 30 6000
Ikäraja: 22 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00 - 17:00
GF Money lainan tiedot
Lainaa: 500 - 3 000 €
Pienin lainasumma: 500 €
Suurin lainasumma: 3 000 €
Laina-aika: 1 - 3 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 3 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Alle 15 min
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.