GF Money

GF Money GF Money -lainapaikan kautta voit hakea edullisen lainan. Lainaa voi hakea 500-3 000 euroa ja laina-aikaa voi saada 1-3 vuotta.

Lainanhakuprosessi GF Moneylla on helppo, sillä koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella. Lainat ovat saatavilla vakuudettomina ja niiden hinnoittelu on todella läpinäkyvää. Lainarahat maksetaan tilille välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

GF Money -laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-3 000 €
 2. Laina-aika: 1-3 vuotta
 3. Miten nopeasti? Heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen!

Miksi GF Money?

GF Money

GF Money on tunnettu lainapaikka, joka toimii laajalti pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla. Se tarjoaa rahoitusta helposti ja nopeasti. GF Moneyn lainat ovat hinnoittelultaan läpinäkyviä, eli lainasta ei peritä lainkaan järjestelypalkkiota tai luotonhoitomaksua.

Kyseessä on siis vakuudeton laina, jonka hakeminen on helppoa. Koska laina on kulurakenteeltaan kohtuullinen ja ehdoiltaan hyvä, se sopii käytettäväksi mitä moninaisempiin käyttökohteisiin.

Kuka voi hakea GF Money -lainaa?

 • 22-vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Tasaiset tulot

GF Money laina: 500 - 3 000 euroa

Tämä luotonantaja tarjoaa yksityishenkilöille haettavaksi edullista lainaa 500 – 3 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi saada jopa kolme vuotta. Pitkä laina-aika takaa sen, ettei luotonhakijan talous joudu rasituksen alaiseksi. GF Moneyn lainoille ei myöskään koskaan vaadita vakuuksia.

Kaikki lainat saa aina ilman vakuuksia. Tämän takia hakijoilta edellytetään säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Lainat maksetaan hakijan tilille nopeasti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Hae 500 - 3 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainaa suoraan GF Moneyn sivujen kautta tai täyttää Lainaa.comin sivuilta löytyvän helpon hakemuksemme. Jos haet lainaa meidän kauttamme, voi saada sitä aina 100 eurosta 60 000 euroon. Saat itsellesi useita kymmeniä lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita juuri sinulle sopivimman.

Kun haluat kilpailuttaa lainahakemuksesi, hae lainaa kauttamme!

Lainaa.com lähettää täyttämäsi hakemuksen eteenpäin jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille.

Koska teemme yhteistyötä vain kaikkein parhaimpien luotonantajien kanssa, saat varmasti edullisimman lainatarjouksen. Teemme yhteistyötä myös GF Moneyn kanssa.

Lainatarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa ja valita niiden joukosta itsellesi parhaiten sopivan. Lainaa hakiessa tehdään luottotietojen tarkistus. Meidän kauttamme lainaa hakiessa sinusta tehdään VAIN YKSI luottotarkistus, vaikka saatkin monta lainatarjousta.

 1. 30 + lainatarjousta
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Yksi luottotarkistus

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

GF Money kokemuksia

Kyseessä on korkealle arvostettu luotonantaja. Sen tarjoamat lainat ovat nopeita, edullisia ja aina vakuudettomina saatavilla.

Tämän lisäksi niiden läpinäkyvä hinnoittelu on seikka, joka on ihastuttanut monia. Kuluttajien hyvä palaute kertoo luotonantajan luotettavuudesta ja lainojen läpinäkyvästä hinnoittelusta.

GF Money asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakkaille on tarjolla ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakastuki, joka palvelee lainaajia arkisin kello 09.00 – 17.00. Yhteyttä voi ottaa seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 0600 30 6000
Postiosoite

 • GF Money Oyj
 • Mikonkatu 2 D
 • 00100 Helsinki

Kannattaa myös tutustua sivuilta löytyvään ”Usein kysyttyjä kysymyksiä” -osioon.

GF Money lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa 500 – 3 000 euroa.

✅ Tarvitaanko GF Money -lainalle vakuuksia?

Ei. Lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia.

✅ Peritäänkö GF Money -lainoista järjestelypalkkiota tai muita lisäkuluja?

Ei. Laina on saatavilla ilman lisäkuluja, eli siitä ei peritä järjestelypalkkiota tai tilinhoitomaksua.

✅ Kuka voi hakea GF Money -kertaluottoa?

Lainaa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa, heillä on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

✅ Miten haen lainaa GF Moneyn kautta?

Haet lainaa GF Moneyn verkkosivujen kautta helpolla hakemuksella. Kirjaudut palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi ja täytät hakemuksen.

✅ Miten nopeasti voin saada GF Money -lainan tililleni?

Laina maksetaan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

GF Money Mobiilissa

Gfmoney.fi kotisivut mobiilissa
Gfmoney.fi näyttää mobiilissa tältä

GF Moneylta on mahdollista hakea lainaa myös mobiililla. GF Moneyn mobiilisivusto avautuu nopeasti selaimeen ja sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin itse pääsivukin.

Mobiilikäyttäjä pääsee niin halutessaan ottamaan esimerkiksi yhteyttä asiakastukeen, jos tarve vaatii. GF Money on pitänyt mobiilisivustonsa toimivuudesta kaikin puolin hyvää huolta.

Yhteenveto

Tarjolla on edullista ja hyvät ehdot omaavaa lainaa jokaiselle lainanhakijalle sopivilla ehdoilla. Lainaa voi hakea 500 – 3 000 euroa ja laina-aikaa voi saada 1 – 3 vuotta.

Lainahakemuksen tekeminen on suorastaan salamannopeaa ja lainarahat ovat saatavilla välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Tämä lainapaikka on selkeästi halunnut tehdä koko lainanhakuprosessissa mahdollisimman helpon. Kaikki sopimukset allekirjoitetaan sähköisesti. Näin kuluttaja välttyy turhalta papereiden pyörittelyltä.

GF Money pähkinänkuoressa

GF Money on moderni Fintech-yritys, joka on pyrkinyt tekemään rahoituksen mahdollisimman helpoksi niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2012.

Tämä luotonantaja listaa tärkeiksi arvoikseen vastuullisuuden, joustavuuden, luotettavuuden ja kehityksen. Kyseessä on siis asianmukaisesti toimiva ja luotettava lainapaikka. Toimintaa GF Moneylla on Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa.

Yleistä
Nimi:GF Money
Kotisivut:www.gfmoney.fi
Omistaja:GF Money Oyj
Y-tunnus:2509115-6
Postiosoite:Mikonkatu 2 D, 00100 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelinnumero:0600 30 6000
Ikäraja:22 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 17:00
GF Money lainan tiedot
Lainaa:500 - 3 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:3 000 €
Laina-aika:1 - 3 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:3 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.