Halino

Halino Halinon kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti 500 – 8 000 euroa lainaa. Myös takaisinmaksuaikaa on saatavilla mukavasti, eli 1 – 8 vuotta. Kaikki Halinon lainat ovat ehdoiltaan hyviä ja edullisia. Voit hakea niitä myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Lainan hakeminen Halinolta käy näppärästi verkkohakemuksen välityksellä. Lainapäätöksen saat heti ja tämän ansiosta myös lainarahat ovat saatavilla nopealla aikataululla.

Halino-laina lyhyesti:

  1. Lainasummat: 500-8 000 €
  2. Laina-aika: 1-8 vuotta
  3. Miten nopeasti? Jopa 10 minuutissa

Miksi Halino?

Halino

Halino on laadukas ja luotettava lainapaikka, joka tarjoaa edullisia kulutusluottoja. Tämän lainasivuston lainat ovat kilpailukykyisiä. Halinon lainaan on myös mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, mikä tuo joustoa lainanhakijan elämään.

Halinon lainoista ei koskaan peritä ylimääräisiä kuluja. Lainoista peritään ainoastaan korkoa. Voit myös niin halutessasi maksaa koko lainan kerralla pois, eikä siitä koidu sinulle ylimääräisiä kuluja.

Kuka voi hakea Halino-lainaa?

Halino laina: 500 - 8 000 euroa

Halino tarjoaa lainarahoitusta niin arkeen kuin juhlaan. Lainaa voi hakea 500 – 8 000 euroa helpolla ja nopealla verkkohakemuksella. Halinon lainoihin on liitetty mukaan kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Lainoista peritään ainoastaan korkoa, eikä mitään muita kuluja.

Niin halutessaan Halinon lainaan voi ottaa kätevän ja kohtuuhintaisen lainaturvan, joka auttaa elämän muuttuvissa tilanteissa. Halino tarjoaa erilaisia kulutusluottoja ja yhdistelylainaa. Kaikki lainat ovat monikäyttöisiä.

Kaikki tämän luotonantajan kautta haettavat lainat ovat saatavilla vakuudettomina ja ne maksetaan todella nopeasti lainanhakijan tilille.

Hae 500 - 8 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit myös täyttää meidän lainahakemuksemme, jolloin saat yhdellä ainoalla hakemuksella useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Me teemme yhteistyötä kaikkein parhaimpien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja kilpailutamme lainatarjouksesi. Myös Halino on yhteistyökumppanimme.

Yksinkertainen lainahakemuksemme löytyy helposti sivuiltamme ja sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Annamme mahdollisuuden hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Täytä Lainaa.comin hakemus ja kilpailuta lainasi useilla luotonantajilla!

Jos päätät täyttää meidän helpon ja näpsäkän lainahakemuksemme, jää sinulla aikaa muihinkin asioihin elämässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, me hoidamme loput. Voit siis toisin sanoen ottaa iisisti ja antaa meidän hoitaa lainasi kilpailuttamisen.

Kun olemme välittäneet lainahakemuksesi omille yhteistyökumppaneillemme, vastaanotat itsellesi jopa 30+ lainatarjousta laadukkailta ja kovatasoisilta luotonantajilta. Voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Tämän helpommaksi edullisen lainan hakeminen ei voi enää mennä. Hae lainaa meidän kauttamme ja varmista itsellesi halvin mahdollinen lainatarjous!

  1. Uskomattomat 30+ lainatarjousta
  2. Lainaa 100 – 60 000 euroa
  3. Voit ottaa rennosti!
Hae Lainaa

Halino kokemuksia

Muiden lainaajien kokemukset kustakin pankista tai rahoituslaitoksesta antavat hyvin tietoa. Myös me tutustuimme käyttäjien kokemuksiin Halinosta ja totesimme, että tällä kyseisellä lainapaikalla on hyvä maine suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Halinoa pidetään luotettavana ja tasokkaana luotonantajana, jonka lainat ovat ehdoiltaan reiluja, edullisia ja nopeasti saatavilla. Luonnollisesti kuluttajia on ilahduttanut suuresti se seikka, että kaikki Halinon lainat ovat vakuudettomia ja saatavilla ilman lisäkuluja.

Halino asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Halino tarjoaa ammattitaitoisen asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 08.00 – 16.00. Yhteyttä Halinon ystävälliseen asiakastukeen voi ottaa seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

  • 0206 90191
Postiosoite

  • Halino/TF Bank AB
  • PL 5600
  • 00002 Helsinki

Sivuilta löytyy Kysymyksiä ja vastauksia -osio, jossa lainanhakija voi tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Halino lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Miten Halinon lainaa haetaan?

Lainaa haetaan Halinon verkkosivujen kautta helpolla hakemuksella.

✅ Kuka voi hakea Halinon lainaa?

Halinon lainaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat vähintään 22-vuotiaita ja heillä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä sekä pysyvä osoite Suomessa.

✅ Kuinka paljon maksuaikaa voin saada lainalle?

Halinon lainoille voi saada 1-8 vuotta maksuaikaa.

✅ Tarvitsenko lainalle vakuutta?

Et. Halinon lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia.

✅ Miten nopeasti saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

✅ Miten nopeasti lainarahat maksetaan minulle?

Laina maksetaan tilillesi välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

✅ Voinko hakea lisälainaa?

Kyllä. Jos olet hoitanut lainasi takaisinmaksun hyvin, voit hakea lainalle korotusta jopa 8 000 euroon saakka.

✅ Mitä kuluja Halinon lainaan liittyy?

Halinon lainoista ei peritä mitään muuta kuin korkokuluja.

Halino Mobiilissa

Halino.fi kotisivut mobiilissa
Halino.fi näyttää mobiilissa tältä

Halino mahdollistaa lainan hakemisen mobiililla yhtä helposti kuin pöytäkoneellakin. Sivusto toimii loistavasti mobiililaitteella. Riittää, että käytössä on internet-yhteys.

Yhteenveto

Halino on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla jo pitkään tarjoten edullisia lainoja. Aiemmin Halino tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. Suomessa tämä kyseinen toimija on operoinut jo vuodesta 1999 saakka.

Halinolla on siis kokemusta siitä, mitä suomalaiset kuluttajat haluavat. Se on pystynyt vastaamaan kuluttajan odotuksiin todella loistavasti ja juuri siksi se myös nauttii varsin suurta suosiota suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa.

Halino pähkinänkuoressa

Lainan hakeminen Halinon kautta on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Lainaa voi hakea 500 – 8 000 euroa ja maksuaikaakin voi saada jopa 8 vuotta lainasummasta riippuen. Halinon lainoihin ei lisätä minkäänlaisia avaus- tai kuukausimaksuja. Yleensä lainapäätöksen saa heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen ja jos se on myönteinen, rahat maksetaan lainanhakijan tilille saman päivän aikana. Halino ei myöskään vaadi turhaa paperin pyörittelyä, eli kaikki tarvittavat asiakirjat voi allekirjoittaa sähköisesti omien verkkopankkitunnusten avulla.

Yleistä
Nimi: Halino
Kotisivut: www.halino.fi
Omistaja: Halino/TF Bank AB, Suomen sivuliike
Y-tunnus: 2594352-3
Postiosoite: PL 5600, 00002 Helsinki
Sähköposti: info@halino.fi
Puhelinnumero: 0206 90191
Ikäraja: 22 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu:
Korko alkaen: 16,80 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 08:00 - 16:00
Halino lainan tiedot
Lainaa: 500 - 8 000 €
Pienin lainasumma: 500 €
Suurin lainasumma: 8 000 €
Laina-aika: 1 - 8 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 8 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.