Instabank

Instabank Instabank myöntää helposti ja nopeasti 500-50 000 euroa lainaa. Laina-ajaksi voi valita 3-15 vuotta tai vaihtoehtoisesti joustavan takaisinmaksun. Lainan hakeminen käy kätevästi Instabankin verkkosivujen kautta näppärällä verkkohakemuksella.

Tämä pankki tarjoaa haettavaksi joustoluottoa, yhdistelylainaa ja kulutusluottoa. Kaikki Instabankin lainatuotteet ovat saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.

Instabank-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-50 000 €
 2. Laina-aika: 3-15 vuotta / Joustava takaisinmaksu
 3. Miten nopeasti? Saman päivän aikana

Miksi Instabank?

Instabank

Instabank on monien hyvin tuntema laadukas nettipankki, joka tarjoaa helposti haettavaa ja edullista lainarahoitusta elämän eri tilanteisiin. Tämän nettipankin tarjoamat monipuoliset lainatuotteet ovat ehdoiltaan ja kuluiltaan kilpailukykyisiä.

Instabank tarjoaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti suunnitellun takaisinmaksuaikataulun. Lainoihin on myös mahdollista liittää lainaturvavakuutus, joka antaa turvaa elämän yllättäessä.

Kuka voi hakea Instabankin lainaa?

 • 23-vuotias
 • Bruttotulot vuodessa yli 20 000 euroa
 • Puhtaat luottotiedot

Instabank laina: 500 - 50 000 euroa

Instabankin kautta haet itsellesi 500 – 50 000 euroa lainaa ja saat vastauksen lainahakemukseesi välittömästi. Laina-aikaa voi saada 3-15 vuotta. Niin halutessasi voit myös valita joustavan laina-ajan. Lainoista ei peritä lainkaan avausmaksua, eli lainasta veloitetaan vain korkokulut sekä kuukausittainen viiden euron tilinhoitomaksu.

Instabankin kulutusluotto on todella kätevä lainatuote moneen eri käyttötarkoitukseen. Lainanhakijan ei siis tarvitse selvittää erikseen, mihin tarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Voit niin halutessasi hakea myös yhdistelylainaa, jonka avulla voit niputtaa yhteen jo olemassa olevat lainasi ja säästää näin kuukausikuluissa ja samalla helpottaa lainojen hallintaa.

Hae 500 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainaa joko suoraan Instabankin nettisivujen kautta tai Lainaa.comin hakemuksella. Meidän kauttamme hakiessa saat jopa useita kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Teemme yhteistyötä myös Instabankin kanssa. Saat siis tarjouksen myös Instabankilta, vaikka hakisit lainaa meidän hakemuksellamme.

Saa 30+ lainatarjousta yhdellä hakemuksella!

Meidän hakemuksemme täyttämällä saat siis yli 30 lainatarjousta. Sinusta kuitenkin tehdään vain yksi luottotietojen tarkistuspyyntö. Lainoja voi hakea aina 100 eurosta 60 000 euroon.

Voit siis hakea pientä pikalainaa tai suurta kulutusluottoa. Lainahakemuksemme täyttäminen ei myöskään maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Kannattaa myös huomioida, että kaikki kauttamme haettavat lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia.

 1. Useita kymmeniä lainatarjouksia
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Yksi lainahakemus, yksi luottotarkistus

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Instabank kokemuksia

Instabank nauttii suurta luottamusta suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Instabankin lainojen edullinen kulurakenne on yksi niistä syistä, miksi kuluttajat valitsevat tämän kyseisen lainan.

Instabank on läpinäkyvä toimintansa suhteen, eli se kertoo avoimesti lainoihinsa liittyvät kulut ja ehdot. Tällainen toiminta lisää asiakastyytyväisyyttä. Lainojen takaisinmaksu tapahtuu todella helposti. Lainaaja voi siis ottaa joko joustavan takaisinmaksun tai valita 3 – 15 vuoden laina-ajan.

Instabank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Instabank tarjoaa asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 10.00 – 16.00. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • +358 75 3266 170
Postiosoite

 • Instabank ASA
 • Drammensveien 175
 • 0277 Oslo, Norja

Instabank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Minkä suuruista lainaa Instabank tarjoaa?

Instabank myöntää 500 – 50 000 euron suuruista lainaa.

✅ Kuinka paljon maksuaikaa voi saada?

Laina-aika voi olla 3 – 15 vuotta. Vaihtoehtoisesti hakijalle voidaan suunnitella myös joustava takaisinmaksusopimus.

✅ Mitä lainatuotteita on tarjolla?

Instabank tarjoaa kulutusluottoa ja joustoluottoa.

✅ Mikä on Instabankin tarjoama lainaturvavakuutus?

Lainaturvavakuutus turvaa lainan maksun elämän yllättävissä tilanteissa. Jos hakija esimerkiksi joutuu sairaslomalle tai työttömäksi, on takaisinmaksu silti turvattu.

✅ Onko Instabankilla asiakaspalvelua?

Kyllä. Instabank tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

✅ Myönnetäänkö lainaa luottotiedottomille?

Lainanhakijalla täytyy olla puhtaat luottotiedot.

✅ Minkä ikäinen lainanhakijan tulee olla?

Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias.

Instabank Mobiilissa

Instabank.fi kotisivut mobiilissa
Instabank.fi näyttää mobiilissa tältä

Instabankilta voi hakea lainaa myös mobiililaitteella. Nettisivut ovat mobiiliystävälliset, joten lainaa voi hakea niin älypuhelimella kuin tabletillakin. Sivut toimivat moitteettomasti.

Lainaajalla on käytössään kaikki samat palvelut niin mobiiliversiossa kuin pääsivustollakin. Lainahakemuksen täyttämisen lisäksi onnistuu niin yhteydenotto asiakaspalveluun kuin omien tietojen tarkastelu.

Yhteenveto

Instabank on vakavarainen ja tunnettu nettipankki, jolla on suuret tavoitteet. Se tarjoaa erilaisia rahoitusalan palveluita ja sen lainat ovat nopeita ja edullisia.

Instabank on perustettu Norjassa vuonna 2016. Suomessa se on harjoittanut toimintaansa muutamien vuosien ajan. Suomalaiset lainanhakijat ovat ottaneet ilahtuneina vastaan Instabankin edulliset lainatuotteet.

Instabank pähkinänkuoressa

Instabank tarjoaa yksityisasiakkaille 500 – 50 000 euroa lainarahaa. Lainan hakeminen käy helposti tämän nettipankin verkkosivujen kautta ja sen lainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia.

Instabank tarjoaa kulutusluottoa, joustoluottoa ja yhdistelylainaa. Tämän kyseisen nettipankin lainat mukautuvat hakijan omaan taloustilanteeseen. Niille voi valita joko joustavan takaisinmaksun tai kiinteisiin maksueriin perustuvan takaisinmaksun. Lainapäätös on saatavilla välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen ja jos se on myönteinen, lainarahat maksetaan saman päivän aikana.

Instabankin lainat kuuluvat markkinoiden edullisimpiin, eli kulut on pidetty hyvin kurissa.

Yleistä
Nimi:Instabank
Kotisivut:www.instabank.fi
Omistaja:Instabank ASA
Y-tunnus:2986430-4
Postiosoite:Drammensveien 175, 0277 Oslo, Norja
Sähköposti:asiakaspalvelu@instabank.fi
Puhelinnumero:+358 75 3266 170
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luotto
Nostokulu:
Korko alkaen:7,99 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:10:00 - 16:00
Instabank lainan tiedot
Lainaa:500 - 50 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:50 000 €
Laina-aika:3 - 15 vuotta
Pienin laina-aika:3 vuotta
Suurin laina-aika:15 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.