Joustoluotto

Joustoluotto on yksi netistä haettavissa lainatuotteista. Se on toimintaperiaatteeltaan hieman erilainen kuin monet muut lainatuotteet, sillä joustoluotossa luotonhakijalle myönnetään oma henkilökohtainen limiitti, eli luottoraja. Tämän limiitin puitteissa luottoa voi sitten nostaa aina silloin kun ekstra rahalle on tarvetta. Joustoluottoihin liittyykin monia todella hyviä etuja, jonka takia moni kuluttaja onkin päätynyt ottamaan itselleen kätevän ja elämää helpottavan joustoluoton.

Joustoluotto

Netistä haettavan Joustoluoton edut

Joustoluoton etuja ovat esimerkiksi se, että ne ovat helposti haettavissa, nopeasti saatavilla ja niiden lainakriteerit ovat varsin kohtuullisia. Tämän lisäksi yksi suurimpia etuja on myös se, että joustoluotossa kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan siitä luoton määrästä joka on nostettu.

Joustoluotto on hyväehtoinen lainatuote, jossa kuluja ja korkoja kertyy vain nostetusta luotosta

Joustoluottoa voi siis pitää hyvin kätevänä arjen vararahastona, vähän samalla tapaa kuin luottokorttia. Joustoluottoja myös löytyy nykyisin todella monelta eri lainasivustolta, eli valinnanvaraakin on todella runsaasti.

Joustoluoton edut pähkinänkuoressa:

 • Helppo hakuprosessi
 • Nopeasti saatavilla
 • Kuluja ja korkoja kertyy vain nostetusta luotosta

Komplett BankArvostelu:
Komplett Bank
Lainasumma: 1 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Hae Komplett Bankin kautta itsellesi edullinen ja hyväehtoinen laina 1 000 – 50 000 euroa tai elämää helpottava näppärä luottokortti!

 • Tunnettu
 • Ilman vakuuksia
Ikäraja: 23 vuotta.

Joustoluotto on siis hyväehtoinen ja helposti haettava lainatuote. Joustoluottoa voi hakea aina sadasta eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Yleisin joustoluotolle myönnetty limiitti, eli luottoraja asettuu kuitenkin välille 100 – 2 000 euroa. Joustoluottoa maksetaan takaisin joustavasti, eli luotonhaltija voi maksaa sitä takaisin kuukausittain tai kerralla koko luoton. Luottoa myös vapautuu aina lisää käyttöön, kun luottoa lyhennetään.

Joustoluotto on helppo hakea ja sitä voi saada aina 100 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Haku tapahtuu näpsäkästi sähköisen hakemuksen avulla.

Onko joustoluotto turvallinen lainatuote?

Kyllä. Joustoluotto on myös ehdottoman turvallinen lainatuote. Tästä pitää huolen nykyinen lainsäädäntö, sekä asianmukaiset sivustojen suojausmenetelmät. Joustoluottoa hakiessa ei siis tarvitse turhaan stressata turvakysymyksiä miettien, sillä koko prosessi alusta loppuun on tehty todella turvalliseksi ja helpoksi kuluttajalle.

Mistä löydän edullisen joustoluoton?

Edullinen joustoluotto löytyy helposti esimerkiksi meidän sivujemme kautta, tutustumalla kattaviin ja mielenkiintoisiin arvosteluihimme. Suosittelemme ehdottomasti aina myös kilpailuttamaan ja vertailemaan joustoluoton, sillä myös niissä saattaa olla eroja sekä koroissa kuin myös muissakin kuluissa lainapaikkakohtaisesti.

 • Tutustu sivuiltamme löytyviin arvosteluihin
 • Vertaile ja kilpailuta
 • Tutustu hyvin lainatarjoukseen

Vaikka lainarahalla olisikin kiire, niin kannattaa aina kuitenkin ottaa pieni aikalisä ja tutustua kunnolla muutamaankin eri lainasivustoon jotka myöntävät joustoluottoja. Tämä on nimittäin ehdottomasti paras tapa varmistaa se, että tarjolla on edullinen ja hyväehtoinen laina.

Mistä nopea joustoluotto?

Myös nopeat joustoluotot löytyvät meidän sivujemme kautta, eli voit ensin tutustua kattaviin ja puolueettomiin lainapaikka arvosteluihimme ja mieluisan löytyessä tehdä helpon sähköisen hakemuksen. Lainahakemuksenhan voi niin halutessaan tehdä useampaankin paikkaan ja varmistaa näin, että lainatarjouksia olisi mahdollisimman monta tutkailtavana.

Joustoluotto on kätevä lainatuote, joka on saatavilla yleensä todella nopeasti!

Yleensä joustoluotot maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa tai viimeistään saman päivän aikana. Kyseessä on siis myös todella nopea lainatuote, joka voi joskus olla jopa hyvä vaihtoehto pikavipille.

Joustoluottojen korot ja kulut

Joustoluottojen kulurakenne eroaa suuresti muista netin lainatuotteista, sillä tosiaan tässä kyseisessä lainassa kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta lainan määrästä. Joustoluotossa korkotaso alkaa yleensä noin neljästä prosentista.

Kuten sanottua, niin korot, kuin myös muutkin kulut vaihtelevat kuitenkin lainapaikkakohtaisesti, jonka takia kannattaa muistaa aina vertailun tärkeys. Joustoluottoihin kuuluu myös muita kuluja, joita voivat olla esimerkiksi luoton käsittely-, ja nostokulut sekä laskutuskulut.

Miten haen joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on helppoa kuin mikä, sillä se tapahtuu helposti lainapaikan omien verkkosivujen kautta. Yleensä lainahakemuksen täyttämiseen ei menekään aikaa kuin muutama minuutti. Alapuolella voit tutustua helppoon ja selkeään ohjeeseen, jossa käymme askel askeleelta läpi sen miten joustoluottoa haetaan.

 1. Etsi mieluinen lainapaikka/lainapalvelu
 2. Täytä sähköinen hakemus
 3. Klikkaa se eteenpäin
 4. Vastaanota lainatarjous/tarjoukset
 5. Valitse mieluinen ja hyväksy luotto
 6. Vastaanota rahat

Yleensä joustoluotot ovat myös saatavilla ilman vakuutta tai ilman takaajia, joka luonnollisesti madaltaa monien kynnystä niiden hakemiseen. Joustoluoton hakuprosessi on siis äärimmäisen helppo ja nopea, jonka takia se soveltuu hyvin myös kiireiselle lainanhakijalle.

Usein kysyttyä

Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on lainamuoto, jossa lainanhakijalle myönnetään niin sanottu jatkuva luottotili. Sille määritellään joku tietty luottoraja eli limiitti ja se on lainaajan käytössä jatkuvasti sovittuun luottorajaan saakka. Sieltä voi siis nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa, juuri itselle soveltuvia summia.

Mihin joustoluotto soveltuu?

Joustoluotto on monipuolinen lainatuote, jota voi käyttää arjen yllättäviin menoihin, remonttiin, matkusteluun ja harrastustoiminnasta koituvien laskujen maksamiseen.

Tarvitaanko joustoluottoon vakuus tai takaaja?

Yleinen käytäntö on että joustoluotto on ilman vakuuksia tai takaajia saatavilla.

Onko joustoluotto kallis lainatuote?

Ei. Kuitenkin myös joustoluotot kannattaa kilpailuttaa, sillä niistä perittävissä nostopalkkioissa/provisioissa, sekä koroissa löytyy usein eroja lainapaikkakohtaisesti.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain. Yleensä niille on määritelty joku minimilyhennys, joka täytyy vähintään maksaa.

Kuka voi hakea itselleen Joustoluottoa?

Joustoluotto on haettavissa lainapaikasta riippuen, kaikille vähintään täysi-ikäisille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Jokainen lainapaikka kuitenkin määrittelee itse omat ikärajansa, sekä muut lainaehtonsa.

Kuinka paljon takaisinmaksuaikaa Joustoluotolle voi saada?

Hyvin yleistä on, että Joustoluotoissa takaisinmaksuaika vaihtelee välillä 3 – 36 kuukautta. Yleensä Joustoluottoja myös maksetaan takaisin joustavasti, eli luotonantaja on määritellyt kuukausittaisen vähimmäislyhennyksen, joka avoinna olevasta lainasummasta tulee minimissään lyhentää.

Miten Joustoluoton luottoraja määrittyy?

Joustoluoton luottoraja määritellään jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttavat lainanhakijan tulot, maksuhistoria sekä sen hetkinen taloudellinen tilanne.