Kaarnalaina

Kaarnalaina Kaarnalaina myöntää helposti ja nopeasti haettavia 2 000-40 000 euron lainoja. Laina-aikaa on saatavilla 2-15 vuotta. Kaarnalaina on täysin suomalainen toimija.

Hae siis itsellesi vakuudeton ja edullinen laina Kaarnalainan kautta. Tämän lainapaikan lainojen avulla voit hoitaa vaikkapa arjen hankintoja tai toteuttaa pitkäaikaisen unelman.

Kaarnalainan laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 2 000-40 000 €
 2. Laina-aika: 2-15 vuotta
 3. Miten nopeasti? Jopa 15 minuutissa

Miksi Kaarnalaina?

Kaarnalaina

Kaarnalaina on kotimainen lainapaikka, joka tarjoaa haettavaksi hyvät ehdot omaavia kulutusluottoja. Lainat hinnoitellaan henkilökohtaisesti ja lainan takaisinmaksu joustaa lainaajan elämäntilanteen mukaan.

Kaikki Kaarnalainan lainatuotteet ovat myös vakuudettomia. Lainoja haetaan suoraan netissä. Kaarnalaina ei myöskään koskaan kysele, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan.

Kuka voi hakea Kaarnalainaa?

 • 24-vuotias
 • Raha-asiat hoidettu moitteettomasti
 • Vuositulot vähintään 18 000 €

Kaarnalaina laina: 2 000 - 40 000 euroa

Kotimainen Kaarnalaina tarjoaa haettavaksi vakuudetonta kulutusluottoa 2 000 – 40 000 euroa. Laina-aikaa Kaarnalainan kulutusluotoille voi saada 2 – 15 vuotta lainasummasta riippuen. Kulutusluottoa haetaan nettihakemuksella ja lainapäätöksen saa välittömästi.
Lainat ovat myös joustavia takaisinmaksujen suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tarvittaessa hakea lyhennysvapaata tai maksaa vaikka koko lainan kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Kaarnalainalla jokaiselle lainanhakijalle tehdään oma henkilökohtaisesti räätälöity lainatarjous.

Hae 2 000 - 40 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Jos haluat varmistaa itsellesi edullisen lainatarjouksen, suosittelemme täyttämään meidän helpon lainahakemuksemme. Sen avulla kilpailutat tuossa tuokiossa useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja laadukkaita toimijoita. Voit siis olla varma, että saamasi lainatarjoukset ovat aina parhaita mahdollisia. Kaarnalaina kuuluu meidän yhteistyökumppaneihimme, joten saat tarjouksen myös sieltä.

Yksi lainahakemus, monta lainatarjousta ja lainaa jopa 60 000 euroa!

Jos täytät Lainaa.comin lainahakemuksen, saat jopa 30+ edullista lainatarjousta vain yhdellä hakemuksella. Lainaa voit hakea pienimmillään 100 euroa ja suurimmillaan 60 000 euroa.

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat vakuudettomia. Muistathan, että hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Jos siis haluat varmistaa itsellesi markkinoiden edullisimmat lainatarjoukset, hae lainaa meidän kauttamme ja anna useiden eri luotonantajien kilpailla parhaimmasta tarjouksesta.

 1. Jopa 30+ lainatarjousta
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Markkinoiden edullisimmat lainatarjoukset!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kaarnalaina kokemuksia

Kotimainen Kaarnalaina tarjoaa lainarahaa unelmien rahoittamiseen. Lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tutkimme hieman tarkemmin kuluttajien kokemuksia Kaarnalainasta ja sen tarjoamista lainoista.

Kaarnalaina koetaan miellyttäväksi ja turvalliseksi paikaksi asioida. Sen taustalta löytyy Santander Consumer Finance Oy, joka on tunnettu tekijä alalla.

Kaarnalaina asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Kaarnalainalta löytyy asiakastuki, joka palvelee arkipäivisin kello 08.30 – 16.30. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 09 8564 5237
Postiosoite

 • Santander Consumer Finance Oy
 • Risto Rytin tie 33
 • 00570 Helsinki

Kannattaa huomioida, että Kaarnalaina ja Santander ovat samaa yritystä, joten myös asiakastuki on osittain yhteinen.

Kaarnalaina lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Minkä suuruisia lainoja Kaarnalaina tarjoaa?

Kaarnalainalta voi hakea 2 000 – 40 000 euroa lainaa.

✅ Miten pitkä laina-aika voi olla?

Laina-aika voi olla 2 – 15 vuotta.

✅ Tarvitaanko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Ei. Lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

✅ Myönnetäänkö lainaa luottotiedottomalle?

Ei. Kaarnalaina edellyttää puhtaita luottotietoja.

✅ Minkä ikäinen voi hakea lainaa?

Vähintään 24-vuotias voi hakea lainaa Kaarnalainalta.

✅ Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea moneen eri tarkoitukseen, kuten remonttiin, uuden auton ostoon, matkusteluun tai arjen rahoittamiseen.

✅ Mitä lainatuotteita on tarjolla?

Tarjolla on kulutusluottoa.

Kaarnalaina Mobiilissa

Kaarnalaina.fi kotisivut mobiilissa
Kaarnalaina.fi näyttää mobiilissa tältä

Lainan hakeminen mobiililla onnistuu ilman mitään ongelmia. Kaarnalaina on pitänyt huolta siitä, että sivusto on mobiiliystävällinen. Lainahakemuksen voi tehdä millä tahansa mobiililaitteella ja luonnollisesti myös asiakastukeen voi ottaa yhteyttä mobiililaitetta käytettäessä.

Sivusto on optimoitu siten, että se asettuu myös pienemmälle näyttökoolle hyvin ja mahdollistaa laadukkaan asioinnin.

Yhteenveto

Kaarnalainan vakuudeton kulutusluotto on apunasi, kun haluat päästä toteuttamaan unelmiasi tai tarvitset ylimääräistä rahoitusta arjen hankintoihin. Voit hakea lainaa 2 000 – 40 000 euroa. Lainalle ei vaadita vakuuksia. Myös takaisinmaksuajat ovat todella joustavia, eli lainasummasta riippuen voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta. Kaarnalainan laina elää mukana elämässä, joten voit tarvittaessa saada myös lyhennysvapaata.

Kaarnalaina pähkinänkuoressa

Lainan hakeminen Kaarnalainan kautta on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Täytät vain hakemuksen helposti netissä ja saat lainapäätöksen itsellesi välittömästi. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Kyseessä on siis täysin kotimainen toimija, joka on osa suurempaa Santander Consumer Finance Oy:tä. Taustalta löytyy kokemusta ja osaamista monien vuosien ajalta.

Yleistä
Nimi:Kaarnalaina
Kotisivut:www.kaarnalaina.fi
Omistaja:Santander Consumer Finance Oy
Y-tunnus:2076455-0
Postiosoite:Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki
Sähköposti:laina.hakemus@santanderconsumer.fi
Puhelinnumero:09 8564 5237
Ikäraja:24 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:9,11 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:08:30 - 16:30
Kaarnalaina lainan tiedot
Lainaa:2 000 - 40 000 €
Pienin lainasumma:2 000 €
Suurin lainasumma:40 000 €
Laina-aika:2 - 15 vuotta
Pienin laina-aika:2 vuotta
Suurin laina-aika:15 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.