Komplett Bank

Komplettbank.fi Komplett Bank lainapaikan kautta voit hakea itsellesi nopeasti lainaa aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Lainaa haetaan kätevällä ja nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella suoraan Komplett Bankin omilla sivuilla.

Komplett Bank on turvallinen nettipankki, joka myöntää hyväehtoisia ja helposti haettavia lainoja myös suomalaisille kuluttajille. Kyseisen pankin taustalta löytyy sellainen yritys kuin Komplett Bank ASA. Kyseessä on norjalainen nettipankki, joka on aloittanut toimintansa alunperin vuonna 2014.

Komplett Bank laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 1 000 – 50 000 €
 2. Ei määriteltyä laina-aikaa
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Komplett Bank?

Komplett Bank on siis todella helppokäyttöinen ja luotettava nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen hyväehtoista joustoluottoa. Hyväehtoisen joustoluoton lisäksi kyseisellä pankilla on myös oma luottokortti, jota sitäkin voi hakea helposti suoraan netistä, sähköisen hakemuksen välityksellä.
Lainat ovat myös haettavissa ilman vakuuksia. Niiden käyttökohteet ovat siis todella monipuoliset. Komplett Bankin lainoilla voikin rahoittaa vaikka uuden auton oston, uudet puutarhakalusteet tai mikä ettei pitää kunnon juhlat. Koska lainaa voi niin halutessaan hakea myös pienempiä summia, voi se olla hyvä vaihtoehto myös perinteisille pikavipeille.

Komplett Bankin asiakastuki on myös asianmukaisesti hoidettu. Yhteyttä sinne voi ottaa joko sähköpostin (asiakaspalvelu@komplettbank.fi) tai puhelimen (09 42452288) välityksellä. Asiakastuki on avoinna arkipäivisin kello 09.00 – 16.00.

Kuka voi hakea Komplett Bank lainaa?

Komplett Bank laina: 1 000 - 50 000 euroa

Komplett Bankin tarjoamat lainatuotteet ovat todella helposti ja nopeasti haettavissa. Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 saakka. Takaisinmaksuaika on myös todella joustava, sillä lainalle ei ole määritelty lainkaan laina-aikaa, sitä maksetaan siis takaisin oman aikataulun mukaan.

Komplett Bankin etusivulta löytyy myös kätevä lainalaskuri, jossa voi tarkastella minkä verran eri lainasummia maksetaan takaisin kuukausittain. Eli vaikka lainan lyhentäminen onkin joustavaa, niin Komplett Bank on kuitenkin määritellyt lainasummille vähimmäislyhennyksen kuukaudelle. Itse lainahakemuksen tekeminen ei kestä kauan aikaa ja myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Komplett Bankin kautta haettava joustoluotto on todella kätevä lainatuote, joka on myönnettyyn luottorajaan saakka jatkuvasti käytössä.

Kyseisen lainan avulla voi siis saada helposti joustoa elämään ja helpottaa pientä ajoittaista rahapulaa. Joustoluottoa voi nostaa aina silloin kun itse haluaa. Sen avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Esittelemme teille myös esimerkkinä Komplett Bankin 10 000 euron lainalle esimerkkilaskelman, josta selviää näpsäkästi lainan todellinen kulurakenne:

Lainaesimerkki #1 – 10 000€

 • Lainasumma: 10 000€
 • Laina-aika: 5 vuotta
 • Maksettava takaisin: 13 958€

10 000€ laina 5 vuoden maksuajalla on Komplett Bankilla on hyvä valinta, sillä sitä maksetaan takaisin kaiken kaikkeaan vain niinkin pieni summa kuin: 13 958€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (06.06.2019).

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainaa.com mahdollistaa lainan hakemisen aina jopa 60 000 euroon saakka. Voit siis hakea helpolla hakemuksellamme itsellesi niin halutessasi 10 000 euroa enemmän mitä Komplett Bank sinulle tarjoaa. Kun täytät helpon hakemuksemme, tarkoittaa se toisin sanoen sitä, että saat itsellesi sekä Komplett Bankin lainatarjouksen, mutta tämän lisäksi saat myös tukun muita upeita ja edullisia lainatarjouksia!

Hae lainaa nopealla lainahakemuksella ja varmista että nautit parhaasta mahdollisesta tarjolla olevasta lainasta!

Syitä hakea lainaa hakemuksellamme on useita. Ensinäkin se, että voit hakea suurempaa lainasummaa, eli 60 000 euroa kauttamme. Kaiken muun hyvän lisäksi lainan hakeminen itsessään on meidän hakemuksellamme todella helppoa ja nopeaa. Säästät myös rutkasti omaa aikaasi, kun täytät vain yhden lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi useita kymmeniä upeita lainatarjouksia.

Yhdellä hakemuksella jopa uskomattomat 30 + lainatarjousta!

Lainaa.com lainahakemus tuo sinulle tullessaan siis uskomattomat yli 30 + lainatarjousta. Voit siis ottaa iisisti ja tutustua saamiisi ehdotuksiin kaikessa rauhassa. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat myös laadukkaita, tunnettuja ja turvallisia toimijoita, jonka ansiosta voit olla varma että sinulle on aina tarjolla markkinoiden edullisin ja hyväehtoisin laina.

 1. Huomioi että sinulle tehdään vain yksi luottotietojen tarkistus
 2. Hakemuksesi välitetään yli 30+ eri pankille ja rahoituslaitokselle
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Komplett Bank edut

Komplett Bank on hyväehtoinen nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen helposti haettavia ja edullisia lainatuotteita haettavaksi. Lainapäätökset ovat aina saatavilla todella nopeasti, rahat maksetaan tilillesi viivyttelemättä ja lainan takaisinmaksu on todella joustavaa. Lisäksi tällä nettipankilla on myös tarjota luottokortti joka on helposti haettavissa suoraan pankin kotisivuilla.

Maksuvapaa kuukausi – Vaikka Komplett Bank ei tarjoakaan omille asiakkailleen varsinaista maksuvapaata kuukautta, antaa se kuitenkin mahdollisuuden todella joustavaan lainanlyhennykseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saat itse päättää luoton lyhennystahdin. Voit siis niin halutessasi maksaa kuukausittain vaikka vain minimilyhennyksen, joka on varsin kohtuullinen. Lainaaja perii korkoa vain nostetusta luoton määrästä, eli siinäkin mielessä kyseessä on kilpailukykyinen ja todella joustava luotonantaja.

Tarjolla on myös luottokortti

Komplett Bankilla on tarjota myös hyväehtoinen ja helposti haettava luottokortti. Komplett Bank Mastercard kerää käteviä bonuspisteitä ja siihen ei kuulu lainkaan vuosimaksua. Kyseiseen korttiin saa myös korotonta maksuaikaa ostoksille jopa huikeat 50 vuorokautta. Luottoraja kyseisessä kortissa voi nousta jopa 10 000 euroon.

Komplett Bank kokemuksia

Kuluttajien kokemukset Komplett Bankista ovat kaiken kaikkiaan varsin positiivisia. Sen kautta lainarahan hakeminen on koettu todella helpoksi ja myös suhteellisen nopeaksi. Todella moni onkin päätynyt ottamaan kätevän pikalainan sen kautta, sillä sen tarjoamat lainat ovat paitsi kilpailukykyisiä hinnoiltaan, niin tämän lisäksi myös joustavia ja helposti haettavia.

Koska kyseessä on joustoluotto, tarkoittaa se sitä että siinä kuluja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä.

 • Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka
 • Joustava takaisinmaksu
 • Lainan voi maksaa takaisin omassa tahdissa

Kuten sanottua lainanhakeminen on Komplett Bankin kautta myös todella turvallista, sillä se on huolehtinut sivustonsa suojauksesta asianmukaisesti.

Tämä kyseinen nettipankki pitää siis asiakkaan tiedot turvassa ja luottamuksellisina koko lainaprosessin ajan.

Komplett Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Komplett Bankin asiakaspalveluun saat helposti yhteyden joko puhelimitse: 09 42452288 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@komplettbank.fi. Suomenkielinen asiakastuki palvelee arkisin kello 9 – 16.

 • Komplett Bank ASA
 • PL 7640
 • 00002 Helsinki

Komplett Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

Mitä tuotteita Komplett Bank tarjoaa?


Komplett Bank kortti
Komplett Bank kortti

Komplett Bank tarjoaa haettavaksi tukun hyväehtoisia, nopeita ja edullisia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi:

 • Joustoluotto
 • Kulutusluotto
 • Luottokortti

Tällä tunnetulla ja luotettavalla nettipankilla on siis listoillaan runsain määrin upeita lainatuotteita. Voit niin halutessasi hakea sekä lainaa kuin myös luottokorttia kumpaakin, helpolla ja nopealla nettihakemuksella!

Miten nopeasti saan Komplett Bank lainapäätöksen?

Saat Komplett Bankin kautta hakemasi lainan käyttösi yleensä saman päivän aikana, joskus jopa muutamissa minuuteissa. Siirtoaikaan vaikuttaa olennaisesti myös hakijan oman pankin siirtoajat.

Tarvitseeko minulla olla takaajia Komplett Bankin lainalle?

Ei. Et tarvitse koskaan Komplett Bankin kautta haettaville lainoille takaajia.

Voinko hakea enemmän kuin yhtä lainaa?

Kyllä. Voit halutessasi hakea myös lisää lainaa tämän laadukkaan nettipankin kautta. Aiempi laina että täytyy olla kuitenkin kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

Mitä kuluja Komplett Bankin lainoihin kuuluu?

Komplett Bankin lainoissa takaisinmaksuajat ovat joustavia, eli niitä ei ole ennalta määrätty.

Komplett Bank Mobiilissa

Komplettbank.fi kotisivut mobiilissa
Komplettbank.fi näyttää mobiilissa tältä

Koska suurimmalla osalla ihmisistä on tänä päivänä mobiililaite jokapäiväisessä käytössä, on myös äärimmäisen tärkeää että lainaa voi hakea ja hallinnoida myös mobiililaitteen avulla.

Komplett on pitänyt tästä asiasta hyvin huolta, jonka ansiosta siellä pystyy asioimaan ilman mitään ongelmia todella helposti myös matkapuhelimen tai tabletin avulla. Sivu avautuu suoraan selaimessa, eli sinun ei edes tarvitse ladata laitteellesi mitään ylimääräisiä sovelluksia.

Yhteenveto

Komplett Bankin myöntämien lainojen kulut ovat kilpailukykyisiä. Se ei esimerkiksi peri lainkaan nostopalkkiota, vuosimaksua tai veloitusta sähköpostilaskusta. Luonnollisesti myös kuluttajat ovat huomanneet tämän ja myös tämä voi olla yksi syy miksi Komplett Bankin tarjoama joustoluotto nauttii todella suurta suosiota.

Takaisinmaksu on siis myös todella joustavaa, eli luottoa maksetaan omaan tahtiin takaisin. Lainan hakeminen käy helposti ja hakemus on todella nopea täyttää. On myös mukavaa että vaikka kyseessä on joustoluotto, niin Komplett Bankilla sitä voi hakea jopa 50 000 euroon saakka. Tämä antaa runsaasti liikkumavaraa, kun lainarahoitusta voi hakea joko pieneen tai vähän suurempaankin lainarahan tarpeeseen.

Komplett Bank pähkinänkuoressa

Komplett Bank on monipuolinen ja tunnettu nettipankki, joka tarjoaa edullisten lainojen lisäksi omille asiakkailleen myös hyväehtoista luottokorttia haettavaksi. Kyseessä onkin täyden palvelun nettipankki, jonka valikoimista löytyy oikeanlainen tuote moneen eri tarpeeseen. Kaiken muun hyvän lisäksi tämän kyseisen toimijan kautta haettavat lainatuotteet ovat myös aina nopeasti haettavissa ja salamana saatavilla.

Komplett Bank on perustettu vuonna 2014, eli sillä on muutamien vuosien vankka kokemus erilaisten rahoitustuotteiden menestyksekkäästä tarjoamisesta. Kaikki tämän nettipankin kautta haettavista lainatuotteista ovat myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Jos siis tarvitse itsellesi edullista lainarahaa, nopealla aikataululla, voi hyvä idea olla klikata itsensä Komplett Bankin antoisaan maailmaan.

Yleistä
Nimi: Komplett Bank
Kotisivut: www.komplettbank.fi
Omistaja: Komplett Bank ASA
Y-tunnus:
Postiosoite: PL 7640, 00002 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
Puhelinnumero: 09-424 522 88
Ikäraja: 23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luottokortti
Nostokulu: 0 €
Korko alkaen: 14.90%
Avausmaksu: 95 €
Kuukausimaksu: 5 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00 - 16:00
Komplett Bank lainan tiedot
Lainaa: 1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma: 1 000 €
Suurin lainasumma: 50 000 €
Laina-aika: -
Pienin laina-aika:
Suurin laina-aika:
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.