Komplett Bank

Komplettbank.fi Komplett Bankin kautta voit hakea itsellesi nopeasti lainaa aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Lainaa haetaan kätevällä ja nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella suoraan Komplett Bankin omilla sivuilla.

Komplett Bank on turvallinen nettipankki, joka myöntää edullisia ja helposti haettavia lainoja myös suomalaisille kuluttajille. Kyseisen pankin taustalta löytyy Komplett Bank ASA. Kyseessä on norjalainen nettipankki, joka on aloittanut toimintansa alun perin vuonna 2014.

Komplett Bankin laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 1 000-50 000 €
 2. Ei määriteltyä laina-aikaa
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Komplett Bank?

Komplett Bank

Komplett Bank on helppokäyttöinen ja luotettava nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen joustoluottoa. Joustoluoton lisäksi kyseisellä pankilla on myös oma luottokortti, jota sitäkin voi hakea helposti suoraan netistä sähköisen hakemuksen kautta.
Lainat ovat haettavissa ilman vakuuksia. Niiden käyttökohteet ovat siis todella monipuoliset. Komplett Bankin lainoilla voikin rahoittaa vaikka uuden auton oston, uudet puutarhakalusteet tai lähteä matkustelemaan. Koska lainaa voi niin halutessaan hakea myös pienempiä summia, se on hyvä vaihtoehto myös perinteisille pikavipeille.

Komplett Bankin asiakastuki on myös asianmukaisesti hoidettu. Yhteyttä sinne voi ottaa joko sähköpostin (asiakaspalvelu@komplettbank.fi) tai puhelimen (09 42452288) välityksellä. Asiakastuki on avoinna arkipäivisin kello 09.00 – 16.00.

Kuka voi hakea Komplett Bankin lainaa?

Komplett Bank laina: 1 000 - 50 000 euroa

Komplett Bankin tarjoamat lainatuotteet ovat todella helposti ja nopeasti haettavissa. Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 saakka. Takaisinmaksuaika on myös todella joustava, sillä lainalle ei ole määritelty lainkaan laina-aikaa. Sitä maksetaan siis takaisin oman aikataulun mukaan.

Komplett Bankin etusivulta löytyy kätevä lainalaskuri, jossa voi tarkastella, minkä verran eri lainasummia maksetaan takaisin kuukausittain. Eli vaikka lainan lyhentäminen onkin joustavaa, niin Komplett Bank on kuitenkin määritellyt lainasummille vähimmäislyhennyksen. Itse lainahakemuksen tekeminen ei kestä pitkään ja myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Komplett Bankin kautta haettava joustoluotto on kätevä lainatuote, joka on myönnettyyn luottorajaan saakka jatkuvasti käytössä.

Kyseisen lainan avulla voi saada helposti joustoa elämään ja helpottaa pientä ajoittaista rahapulaa. Joustoluottoa voi nostaa aina silloin, kun itse haluaa. Sen avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Esittelemme teille Komplett Bankin 10 000 euron lainalle esimerkkilaskelman, josta selviää näpsäkästi lainan todellinen kulurakenne:

Lainaesimerkki #1 – 10 000€

 • Lainasumma: 10 000€
 • Laina-aika: 5 vuotta
 • Maksettava takaisin: 13 958€

10 000€ laina 5 vuoden maksuajalla on hyvä valinta, sillä sitä maksetaan takaisin kaiken kaikkeaan vain niinkin pieni summa kuin: 13 958€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (06.06.2019).

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainaa.com mahdollistaa lainan hakemisen jopa 60 000 euroon saakka. Saat yli 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Hae lainaa nopealla lainahakemuksella ja varmista, että nautit parhaasta mahdollisesta tarjolla olevasta lainasta!

Syitä hakea lainaa hakemuksellamme on useita. Säästät omaa aikaasi, kun täytät ainoastaan yhden hakemuksen.

Yhdellä hakemuksella jopa uskomattomat 30 + lainatarjousta!

Lainaa.comin lainahakemus tuo sinulle tullessaan yli 30 lainatarjousta. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat laadukkaita, tunnettuja ja turvallisia toimijoita, joiden ansiosta saat aina markkinoiden edullisinta lainaa.

 1. Huomioi, että sinulle tehdään vain yksi luottotietojen tarkastus
 2. Hakemuksesi välitetään yli 30+ eri pankille ja rahoituslaitokselle
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Komplett Bank edut

Komplett Bank on nettipankki, joka tarjoaa omille asiakkailleen helposti haettavia ja edullisia lainatuotteita. Lainapäätökset ovat saatavilla todella nopeasti, rahat maksetaan tilillesi viivyttelemättä ja lainan takaisinmaksu on todella joustavaa. Lisäksi tällä nettipankilla on myös luottokortti, joka on helposti haettavissa suoraan pankin kotisivuilta.

Maksuvapaa kuukausi – Vaikka Komplett Bank ei tarjoakaan omille asiakkailleen varsinaista maksuvapaata kuukautta, antaa se kuitenkin mahdollisuuden todella joustavaan lainanlyhennykseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saat itse päättää luoton lyhennystahdin. Voit maksaa minimilyhennystä, joka on varsin kohtuullinen. Komplett Bank perii korkoja ainoastaan nostetun luoton määrästä.

Tarjolla on myös luottokortti

Komplett Bankilla on tarjota myös edullinen ja helposti haettava luottokortti. Komplett Bank Mastercardilla keräät käteviä bonuspisteitä. Kyseiseen korttiin saa korotonta maksuaikaa ostoksille jopa huikeat 50 vuorokautta ja luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa. Komplett Bank Mastercardilla ei ole vuosimaksua.

Komplett Bank kokemuksia

Kuluttajien kokemukset Komplett Bankista ovat kaiken kaikkiaan varsin positiivisia. Sen kautta lainarahan hakeminen on koettu todella helpoksi ja myös suhteellisen nopeaksi.

Koska kyseessä on joustoluotto, kertyy kuluja vain nostetun luoton määrästä.

 • Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka
 • Joustava takaisinmaksu
 • Lainan voi maksaa takaisin omassa tahdissa

Komplett Bank on huolehtinut sivujensa suojauksesta, joten lainan hakeminen on turvallista.

Tämä kyseinen nettipankki pitää asiakkaan tiedot turvassa ja luottamuksellisina koko lainaprosessin ajan.

Komplett Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Komplett Bankin asiakaspalveluun saat yhteyttä joko puhelimitse: 09 42452288 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@komplettbank.fi. Suomenkielinen asiakastuki palvelee arkisin kello 9 – 16.

Asiakaspalvelu

 • 09 424 522 88
Postiosoite

 • Komplett Bank ASA
 • PL 7640
 • 00002 Helsinki

Komplett Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mitä tuotteita Komplett Bank tarjoaa?


Komplett Bank kortti
Komplett Bank -kortti

Komplett Bank tarjoaa haettavaksi tukun nopeita ja edullisia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi:

Tällä tunnetulla ja luotettavalla nettipankilla on listoillaan runsain määrin upeita lainatuotteita. Voit niin halutessasi hakea niin lainaa kuin luottokorttia kätevällä nettihakemuksella.

✅ Miten nopeasti saan Komplett Bankin lainapäätöksen?

Saat Komplett Bankin kautta hakemasi lainan käyttöösi yleensä saman päivän aikana joskus jopa muutamissa minuuteissa. Siirtoaikaan vaikuttaa olennaisesti myös hakijan oman pankin siirtoajat.

✅ Tarvitseeko minulla olla takaajia Komplett Bankin lainalle?

Ei. Et tarvitse koskaan Komplett Bankin kautta haettaville lainoille takaajia.

✅ Voinko hakea enemmän kuin yhtä lainaa?

Kyllä. Voit halutessasi hakea myös lisää lainaa tämän laadukkaan nettipankin kautta. Aiemman lainan täytyy olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

✅ Mitä kuluja Komplett Bankin lainoihin kuuluu?

Komplett Bankin lainoissa takaisinmaksuajat ovat joustavia, eli niitä ei ole ennalta määrätty.

Komplett Bank Mobiilissa

Komplettbank.fi kotisivut mobiilissa
Komplettbank.fi näyttää mobiilissa tältä

Koska suurimmalla osalla ihmisistä on tänä päivänä mobiililaite käytössään, on myös äärimmäisen tärkeää, että lainaa voi hakea ja hallinnoida mobiililaitteen avulla.

Komplett Bank on huolehtinut tästä. Mobiililaitteita varten ei tarvitse ladata erillisiä sovelluksia, vaan asiat hoituvat suoraan nettiselaimen kautta.

Yhteenveto

Komplett Bankin myöntämien lainojen kulut ovat kilpailukykyisiä. Se ei esimerkiksi peri lainkaan nostopalkkiota, vuosimaksua tai veloitusta sähköpostilaskusta. Luonnollisesti myös kuluttajat ovat huomanneet tämän.

Takaisinmaksu on joustavaa, eli luottoa maksetaan takaisin omaan tahtiin. Lainan hakeminen käy helposti ja hakemus on nopea täyttää. On myös mukavaa, että joustoluottoa voi hakea jopa 50 000 euroon saakka. Tämä antaa runsaasti liikkumavaraa.

Komplett Bank pähkinänkuoressa

Komplett Bank on monipuolinen ja tunnettu nettipankki, joka tarjoaa edullisten lainojen lisäksi myös luottokortin. Tämä täyden palvelun nettipankki on monen mieleen.

Komplett Bank on perustettu vuonna 2014, eli se tietää, mitä suomalainen kuluttaja haluaa. Kaikki tämän nettipankin kautta haettavista lainatuotteista ovat myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Yleistä
Nimi:Komplett Bank
Kotisivut:www.komplettbank.fi
Omistaja:Komplett Bank ASA
Y-tunnus:
Postiosoite:PL 7640, 00002 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@komplettbank.fi
Puhelinnumero:09-424 522 88
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Luottokortti
Nostokulu:0 €
Korko alkaen:14.90%
Avausmaksu:95 €
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 16:00
Komplett Bank lainan tiedot
Lainaa:1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma:1 000 €
Suurin lainasumma:50 000 €
Laina-aika:-
Pienin laina-aika:
Suurin laina-aika:
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.