Kulutusluotto

Kulutusluotto on yksi tunnetuimpia netin lainatuotteista. Se maksetaan kertamaksuna luotonhakijan tilille ja se on tarkoitettu nimensäkin mukaisesti kuluttamiseen. Sen avulla voi siis ostaa vaikka uuden auton, pesukoneen, tehdä remontin tai lähteä haaveilemalleen matkalle.

Käyttökohteet ovat siis moninaiset ja juuri siksi kyseisestä lainatuotteesta onkin tullut yksi suositummista. Kulutusluottoja voi hakea netistä aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka ja takaisinmaksuaikaakin niille voi saada tosi joustavasti, eli 1 – 15 vuotta. Niiden lainahaitari on siis varsin laaja ja takaisinmaksuaika joustava. Juuri näiden ominaisuuksiensa ansioista se soveltuu upeasti todella erityyppisiin käyttökohteisiin.
Kulutusluotto

Kulutusluotto on suosittu lainatuote, jota voi hakea aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka

Netistä haettavan Kulutusluoton edut

Kulutusluoton etuja ovat siis ehdottomasti se että se on monipuolinen, helposti haettava, nopeasti saatavilla oleva ja hyväehtoinen lainatuote. Kyseessä on siis varsin mainio lainatyyppi, joka sopii monenlaisille lainanhakijoille, monentyyppisiiin käyttökohteisiin. Useimmat kuluttajat arvostavatkin suuresti sitä, että lainanhakuprosessi on helppo ja rahat nopeasti saatavilla.

Kulutusluoton etuja ovat esimerkiksi seuraavat seikat:

 • Ovat helposti haettavissa
 • Saatavilla vakuudettomina
 • Monipuolinen lainatuote

Netistä haettavat kulutusluotot ovat siis myös poikkeuksetta saatavilla ilman vakuutta tai takaajia, joka paitsi nopeuttaa lainanhakuprosessia, niin myös madaltaa kynnystä hakea niitä.

Komplett BankArvostelu:
Komplett Bank
Lainasumma: 1 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Hae Komplett Bankin kautta itsellesi edullinen ja hyväehtoinen laina 1 000 – 50 000 euroa tai elämää helpottava näppärä luottokortti!

 • Tunnettu
 • Ilman vakuuksia
Ikäraja: 23 vuotta.

Bank NorwegianArvostelu:
Bank Norwegian
Lainasumma: 1 000 - 60 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Bank Norwegian on tunnettu norjalainen nettipankki, jonka kautta haet itsellesi joko edullisen lainan 1 000 - 60 000 euroa tai hyväehtoisen luottokortin!

 • Tunnettu
 • Edullinen
 • Ilman vakuuksia
Ikäraja: 23 vuotta.

Onko kulutusluotto turvallinen lainatuote?

Kyllä. Kulutusluotto on ehdottoman turvallinen lainatuote. Lainasivustot jotka myöntävät kulutusluottoja ovat myös hyvin säädeltyjä, jonka ansiosta kuluttaja voi luottaa siihen että koko prosessi alusta loppuun saakka on turvallinen. Nykyisin oikeastaan kaikki netin lainasivustot ovat myös merkitty Etelä-Suomen Aluehallinto rekisteriin ja luonnollisesti ne myös noudattavat kaikkia nykyisiä tietoturvalakeja.

Mistä löydän edullisen kulutusluoton?

Nykyisin edullisen kulutusluoton etsiminen ei ole homma eikä mikään, sillä esimerkiksi meidän sivujemme kautta löytyy todella runsain määrin lainapaikkoja, joilla lainatuotevalikoimaan kuuluu edullisia, hyväehtoisia ja nopeasti saatavilla olevia kulutusluottoja. Kannattaa siis tutustua sivujemme antiin ja vertailla helposti ja nopesti runsas määrä netin lainapaikkoja.

 • Tutustu sivujemme arvosteluihin
 • Vertaile ja kilpailuta monia luotonantajia
 • Tutustu huolella lainatarjouksiin

Kannattaa myös aina muistaa pyytää tarjous useammalta kuin vain yhdeltä lainasivustolta, sillä kilpailuttaminen takaa yleensä edullisemman lainan. Hyvä idea on myös käyttää hyväksi netin lainavertailupalveluja, joissa vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella saa itselleen jopa kymmeniä hyviä lainatarjouksia.

Netistä haettavat kulutusluotot ovat poikkeuksetta edullisia ja hyväehtoisia

Mistä nopea kulutusluotto?

Suurin osa netin lainasivustoista pystyy maksamaan myös kulutusluotot ulos todella nopealla aikataululla. Luonnollisesti rahansiirtoajoissa on hieman eroja lainapaikkakohtaisesti, mutta voisi sanoa että yleensä kyseinen lainatuote maksetaan ulos saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä. Myös nopeat kulutusluotot löytyvät kätevästi meidän sivuiltamme.

Kulutusluottojen korot

Kulutusluottojen korkotaso vaihtelee siis hieman lainapaikkakohtaisesti, mutta yleensä niiden vuosikorot asettuvat välille 9 – 30%. Kuten huomata saattaa eroa voi siis löytyä useiden prosenttien verran. Tästä syystä vertailu on äärimmäisen tärkeää, sillä niin toimimalla voidaan varmistaa se että tarjolla on paras mahdollinen lainatarjous edullisella kulurakenteella.

Muista tarkistaa kulutusluottio hakiessa ainakin seuraavat asiat:

 1. Nimellinen korko
 2. Todellinen vuosikorko
 3. Kulutusluottoon liitetyt muut kulut

Kulutusluottoihin on liitetty yleensä myös korkojen lisäksi muita kuluja, joita voivat olla esimerkiksi nostokulut, laskutuskulut tai vaikka erilaiset käsittelykulut. Myös nämä vaihtelevat lainapaikkakohtaisesti ja siksi myös ne kannattaa muistaa tsekata huolella ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Yleensä kulutusluottojen kulut ovat kuitenkin todella kohtuullisia ja juuri siitä syystä se koetaan hyväehtoiseksi lainatuotteeksi.

Miten kulutusluottoa haetaan?

Netistä haettavia kulutusluottoja haetaan siis suoraan lainapaikan sivuilta sähköisellä hakemuksella. Lainanhakijan täytyy tunnistaututua omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella sivuille, täyttää pyydetyt tiedot (henkilö-ja yhteystiedot) ja klikata hakemus eteenpäin.

Hae kätevä ja monipuolinen kulutusluotto helposti suoraan netistä helpolla verkkohakemuksella

Joissakin tapauksissa mukaan pyydetään liittämään todistus tuloista. Tätä ei kuitenkaan vaadita kaikilla lainapaikoilla. Kun hakemus on klikattu eteenpäin, on lainapäätös myös yleensä saatavilla todella nopeasti. Jos se on myönteinen, myös lainarahat maksetaan tilille yleensä saman päivän aikana, joskus jopa muutamissa minuuteissa.

Usein kysyttyä

Minkälaisia kulutusluottoja on tarjolla?

Kulutusluottoja on olemassa sekä vakuudettomia kuin myös vakuudellisia.

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Pääperiaate on että lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jotkut lainapaikat saattavat kuitenkin edellyttää 19, 20 tai jopa 23-vuoden ikää lainanhakijalta. Lainanhakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa, suomalainen henkilötunnus, sekä monesti myös säännölliset palkka-tai eläketulot.

Voinko hakea kulutusluottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä. Useimmat luotonantajat mahdollistavat kulutusluoton hakemisen myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä voikin olla hyvä idea, jos omat tulosi ovat matalat tai epäsäännölliset tai haettu lainasumma nousee korkeaksi. Rinnakkaishakijan käyttö nostaa myönteisen lainapäätöksen todennäköisyyttä tällaisessa tilanteessa huomattavasti.

Miten maksan takaisin kulutusluottoa?

Kulutusluottoa maksetaan takaisin yleensä kuukausittain ja maksuaikaa niille on yleensä saatavilla 1 – 15 vuotta.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka voi olla sekä vakuudeton, kuin myös vakuudellinenkin.

Voinko hakea kulutusluottoa vaikka olen työtön?

Netistä löytyy runsaasti sellaisia luotonantajia, jotka myöntävät kulutusluottoja myös työttömille henkilöille.

Tarvitseeko minun kertoa luotonantajalle sitä, mihin aion kulutusluoton käyttää?

Yleensä ei. Varsinkin netistä kulutusluottoa haettaessa, lainapaikka ei yleensä tarvitse tietoa lainan käyttötarkoituksesta.