Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia on helppo hakea suoraan netistä, nopealla verkkohakemuksella.Tämä onkin todella mahtava juttu, sillä läheskään kaikilla lainanhakijoilla ei välttämättä ole tarvittavaa omaisuutta vakuudeksi.

Netin lainapaikat ovatkin mullistaneet koko lainanhakuprosessin ja tehneet siitä todella helpon, nopean ja ennen kaikkea vaivattoman kuluttajille. Ei olekaan mikään ihme että moni lainarahan etsijä on päätynyt hakemaan itselleen vakuudettoman lainan helposti ja nopeasti suoraan netistä.

Lainaa netistä 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia
Laina ilman vakuuksia haetaan siis helposti sähköisellä hakemuksella, suoraan jonkun netin lainasivuston kautta. Lainaa voi hakea vakuudettomana aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, eli myös lainahaitari on todella laaja. Luonnollisesti myös kaikki netin lainatuotteet ovat haettavissa ilman vakuuksia, eli niin pikalainat, pikavipit, joustoluotot, kulutusluotot, kuin myös yhdistelylainatkin. Poikkeuksen tekee vain yrityslainat, joihin usein vaaditaan joko henkilötakaus, tai vaihtoehtoisesti jonkinlainen vakuus.

Minkälaisia lainoja voi hakea vakuudettomana:

 • Vakuudettomia lainoja voi hakea 100 – 60 000 euroa netistä
 • Kaikki netin lainatuotteet (paitsi yrityslainat) ovat saatavilla ilman vakuutta
 • Voit myös hakea kätevää yhdistelylainaa ilman vakuutta

Valinnanvaraa siis löytyy todella mukavasti, eli ei ole väliä minkä verran lainarahaa tarvitaan. Netin lainojen yksi erikoisominaisuus onkin että ne ovat tosiaan poikkeuksetta kaikki saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia, helpolla ja nopealla lainahakemuksella.

Voit hakea vakuudetonta lainaa suoraan netistä aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka

Miten löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Edullinen vakuudeton laina löytyy helposti sivuiltamme vertailemalla, laina-arvosteluihin tutustumalla ja kilpailuttamalla eri luotonantajia. Meidän kautta haettavat vakuudettomat lainat ovat myös aina nopeasti saatavilla ja takaisinmaksuaikaakin niille voi saada aina yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen saakka. Kaiken muun hyvän lisäksi nopeus koskee myös vakuudettomia lainoja, eli myös ne ovat saatavilla jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Hae itsellesi edullinen ja hyväehtoinen laina ilman vakuuksia helposti ja nopeasti netistä

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudettomat lainat ovat haettavissa oikeastaan kaikille lainanhakijoille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Luonnollisesti jokainen lainapaikka määrittelee itse omat lainakriteerinsä ja tästä syystä niissä saattaa olla hienoisia eroja lainapaikkakohtaisesti.

Yleensä lainanhakijalta vaaditaan:

 • Vähintään 18-vuoden ikää
 • Puhtaita luottotietoja
 • Pysyvää osoitetta Suomessa

Lainakriteerit ovat siis todella kohtuullisia ja tämä onkin myös yksi niitä syitä miksi netistä haettavat erilaiset lainatuotteet ovat nousseet niin suureen suosioon kuluttajien keskuudessa.

Minkälaiset korot ja kulut ilman vakuuksia saatavissa lainoissa on?

Ilman vakuutta saatavat lainat eivät ole yleensä myöskään hinnoiltaan yhtään kalliimpia, vaan ne noudattelevat netin lainojen yleistä hintatasoa. Jokainen lainasivusto kuitenkin määrittelee myös itse omien lainojensa kulurakenteen ja korot, jonka takia niistä saattaa löytyä eroja. Tästä syystä me kannustammekin aina vertailemaan ja kilpailuttamaan myös vakuudettomat lainat huolellisesti.

Näin toimimalla voi nimittäin varmistaa itselleen markkinoiden edullisimman ja hyväehtoisimman lainan. Muista siis tutustua laatimiimme arvosteluihin, joista selviää tuossa tuokiossa lainapaikkojen tärkeimmät tiedot.

Vakuudeton laina on sekä kuluiltaan kuin myös koroiltaan edullinen valinta lainanhakijalle

Miten haen lainaa ilman vakuuksia?

Lainan hakeminen ilman vakuuksia käy käden käänteessä, helpon verkkohakemuksen avulla. Alapuolelta löydät pähkinänkuoressa ohjeet siihen miten vakuudeton laina haetaan nopeasti ja vaivattomasti.

 1. Täytä lainahakemus haluamallasi lainasivustolla tai lainavertailupalvelussa
 2. Lähetä lainahakemus eteenpäin ja odota lainatarjousta/tarjouksia
 3. Tutustu lainatarjoukseen/tarjouksiin ja valitse itsellesi paras
 4. Hyväksy lainatarjous pankkitunnuksillasi tai Mobiilivarmenteella
 5. Vastaanota lainarahat tilillesi

Kuten siis huomata saattaa, vakuudettoman lainan hakeminen on suorastaan uskomattoman helppoa. Moni netin lainapaikoista ei edes vaadi lisäliitteiden lähettämistä lainahakemuksen tueksi. Jos niitä kuitenkin pyydetään, myös ne voi lähettää helposti ja nopeasti sähköisessä muodossa. Vakuudettoman lainan saaminen ei olekaan koskaan ollut niin helppoa mitä se nykyisin on.

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että lainaa saadakseen ei tarvita mitään pantattavaa omaisuutta.

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudeton laina on saatavilla kaikille sellaisille henkilöille jotka täyttävät lainapaikan lainakriteerit.

Voiko työtön saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä. Myös työtön voi saada lainaa ilman vakuutta.

Kuinka paljon lainaa voi saada ilman vakuuksia?

Tänä päivänä netistä voi saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa.

Ovatko kaikki lainatuotteet saatavilla ilman vakuutta?

Suurin osa netistä haettavista lainatuotteista on saatavilla ilman vakuutta.

Ovatko vakuudettomat lainat kalliita?

Eivät. Nykyiset netistä haettavat vakuudettomat lainat ovat hinnoiltaan todella kilpailukykyisiä.