Lainaa mobiililla

Nykyisin lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa, kun koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka näppärästi lainaajan sivuilla. Halutessasi voit hakea lainan myös mobiililaitetta käyttämällä ja siinä meneekin aikaa vain muutama minuutti. Voit siis hakea lainaa 20 – 70 000 euroa myös älypuhelimen tai tabletin, eli mobiililaitteen välityksellä.

Lainaa mobiililla
Lainaa mobiililla

Se että lainaa on mahdollisuus nykyisin hakea myös mobiililla, tarjoaakin sinulle helpon, nopean ja ilman vakuuksia olevan lainan tuossa tuokiossa. Jos rahapula iskee liikkeellä ollessa, niin sekään ei haittaa, sillä otat vain mobiililaitteesi esille, avaat lainapaikan sivun ja pistät hakemuksen menemään.

Hae lainaa nopeasti mobiililaitteella

Lainan hakeminen mobiililaitteella on siis nykyisin todella helppoa ja kyseinen palvelu on myös käytettävissä kaikille lainanhakijoille. Luonnollisesti lainakriteerit vaihtelevat aina hieman lainapaikkakohtaisesti, mutta yleisesti ottaen lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat 18 -20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi moni lainapaikka myös edellyttää että lainanhakija asuu pysyvästi Suomessa.

Sellaiset henkilöt jotka ovat yhtään enemmän tutustuneet esimerkiksi meidän sivujemme lainapaikka arvosteluihin, tietävät myös sen että hyvin usein lainasivusto edellyttää lainanhakijalla olevan käytössä joko jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tämä siitä syystä, että niiden avulla lainanhakija tunnistautuu palveluun ja myös allekirjoittaa lainasopimuksen.

Hommaa itsellesi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Pankkitunnukset siis toimivat eräänlaisena sähköisenä henkilöllisyystodistuksena ja koska netin kautta lainaa haettaessa lainanhakijalla ja luotonmyöntäjälle ei synny niin sanottua face-to-face kohtaamista. Tämän takia onkin äärimmäisen tärkeää, että henkilön henkilöllisyys pystytään todentamaan aukottomasti jollakin muulla tavalla.

Eli, jos siis haluat hakea lainaa netistä, niin ihan ensimmäiseksi kannattaa hommata itselle verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne (jos sellaisia ei vielä ole käytössä). Niiden hankkiminen on kaikeksi onneksi todella helppoa, eli otat vain yhteyttä omaan pankkiisi tai matkapuhelinoperaattoriin ja siellä kyllä neuvotaan ja opastetaan asian suhteen.

Hae mobiililla mikä tahansa netin lainatuotteista

Kuten moni tietää, Niin erilaisia lainatuotteita löytyy myös todella upeasti nykyisin, eli tarjolla on esimerkiksi erilaisia pikalainoja, pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Kaikkia edellä mainittuja voi hakea niin halutessaan myös mobiililaitetta käyttäen.

Joustoluottojen kyseessä ollessa myös luoton nostot on usein mahdollista tehdä tekstiviestin välityksellä.

Muista vertailla lainapaikat ja lainatuotteet

Myös mobiililla lainaa haettaessa kannattaa kuitenkin myös silloin muistaa vertailla sekä itse lainasivustot kuin myös niiden tarjoamat lainatuotteetkin. Tällä tavoin varmistetaan nimittäin se kaikkein edullisin tarjolla oleva lainatuote.

Netistä haettavat lainat ovat myös yleisesti ottaen aina saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia. Näin on asianlaita myös silloin, kun lainaa haetaan jotakin mobiililaitetta käyttäen. Kynnys lainan hakemiseen on siis varsin pieni.

Lataa sovellus tai avaa sivu suoraan selaimeen

Jotkut netin lainapaikoista tarjoavat myös oman erillisen sovelluksen, jonka lataamalla asioinnista tulee vielä entistäkin helpompaa. Mutta jos et halua ladata omalle mobiililaitteellesi mitään ylimääräisiä sovelluksia muistia viemään, niin voit niin halutessasi asioida myös suoraan selaimeen avautuvassa versiossa.

Koska netin lainapaikkojen mobiiliversiot ovat nykyisin myös ihan poikkeuksetta taidolla ja ammattitaitoisesti optimoituja, tarkoittaa se myös sitä että niissä asiointi on helppoa ja vaivatonta. Verkkosivu siis asettuu pienemmällekin näyttökoolle hyvin ja toimii ajasta ja paikasta riippumatta loistavasti.

Lainaa mobiililla – Iso kasa plussia!

Jos pitäisi vielä erikseen luetella myönteisiä puolia mobiili lainaamiseen liittyen, niin niitä ovat ehdottomasti se että hakuprosessi on todella helppo, käsittelyaika on äärimmäisen nopea ja lainarahat ovat aina saatavilla ilman erillistä selvitystä käyttökohteesta. Negatiivisia puolia ei oikeastaan edes löydy, ainakaan enää nykyisin, sillä kuten aiemmin jo mainittiin, niin nykyiset mobiilisivustot toimivat yhtä laadukkaasti kuin jos asioisit lainapaikan pääsivustolla.

Mobiililainaamisen edut:

  • Nopea lainanhakuprosessi
  • Voit hakea missä ja milloin vain
  • Lainarahat tilillä todella nopeasti
  • Laina aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia
  • Nykyiset mobiilisivut toimivat loistavasti

Myös siinä mielessä mobiili lainaaminen on hyvä asia, että nykyisin harva meistä haluaa istua sisällä pöytäkoneen ääressä hoitamassa päivittäisiä asioitaan. Nykyiset kuluttajat haluavat ihan poikkeuksetta päästä asioimaan niin nettipankissa, netin lainasivustoilla kun vaikka verovirastossakin sähköisesti mobiililaitteen välityksellä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainaa voi hakea myös liikkeellä ollessaan. Koska lainarahat luvataan yleensä tilille noin muutamissa minuuteissa, niin niistä pääsee myös nauttimaan tuossa tuokiossa.

Usein kysyttyä

Voiko kaikkia lainoja hakea myös mobiililla?

Kyllä.

Voinko hakea lainaa kaikilla mobiililaitteilla?

Kyllä. Nykyiset lainapaikat tukevat poikkeuksetta kaikkia mobiililaitteita, eli voit hakea lainaa iOS, Android ja jopa Windows-laiteilla.

Onko lainan hakeminen mobiililla turvallista?

Kyllä. Mobiilisti lainan hakeminen on ihan yhtä turvallista kuin siinä tapauksessa jos lainahakemus tehdään pöytäkoneella tai läppärillä. Lainapaikat ovat pitäneet asianmukaisesti huolta myös mobiiliversioidensa asianmukaisesta suojauksesta.

Pitääkö minun ladata laitteelleni joku sovelllus ennen kuin voin hakea lainaa mobiililla?

Joillakin lainapaikoilla on oma ladattava sovellus tarjolla, jonka voi niin halutessaan ladata omalle mobiililaitteelleen. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan lainaa voi hakea myös lainapaikan suoraan selaimeen avautuvassa versiossa.

Kuka voi hakea lainaa mobiililla?

Kuka tahansa henkilö joka täyttää lainapaikan lainakriteerit voi niin halutessaan hakea lainaa myös mobiilissa.