Lainaa netistä

Kun lainarahan tarve iskee syystä tai toisesta, voi nykyisin myös onneksi saada lainaa netistä todella helposti ja nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen netissä onkin uskomattoman helppoa ja tämän lisäksi myös suorastaan salamannopeaa. Lainaa.com lainasivuston kautta löydät itsellesi lainan tuossa tuokiossa ja voit myös niin halutessasi kilpailuttaa lainasi useilla tunnetuilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Voit hakea Lainaa.com sivun kautta itsellesi lainaa 100 – 60 000 euroa.

Lainaa.com lainahakemuksen myötä voit helposti lainaa netistä

Lainaa.com sivuston kautta pääset siis sukeltamaan syvälle lainapaikkojen ja tarjolla olevien lainatuotteiden jännittävään maailmaan. Löydät sivuilta myös näppärän lainahakemuksen osoitteesta: hae.lainaa.com. Täytät hakemukseen vain simppelisti omat henkilö-ja yhteystietosi ja klikkaat sen eteenpäin. Tämän jälkeen hakemuksesi välitetään jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa.

Kaiken kaikkiaan saat siis vain yhden hakemuksen avulla itsellesi jopa uskomattomat 30+ edullista ja hyväehtoista lainatarjousta tuossa tuokiossa! Eli toisin sanoen voit hakea lainarahoitusta itsellesi todella näppärästi ja nopeasti.

Hae jopa 60 000 euron lainarahat tästä!

406€

4 360€

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainaa.com lainahakemus mobiilissa
Lainaa.com hakemus näyttää mobiilissa tältä

Lainojen yhdistäminen

Lainaa.com hakemuksen avulla voit myös yhdistää niin halutessasi olemassa olevat lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Jos sinulle on siis kertynyt useita pienehköjä lainasummia, niin lainojen yhdistäminen Lainaa.com sivun kautta voikin olla tarkemman harkitsemisen arvoinen asia. Sen avulla nimittäin säästyy usein rahaa, kun yhdistämisen jälkeen lyhennetään vain yhtä lainaa.

Luonnollisesti myös lainan hallinnointi helpottuu, kun joudut huolehtimaan enää vain yhdestä lainasta. Ei olekaan mikään ihme että yhdistelylainat ovat nostaneet suosiotaan jatkuvasti vuosi toisensa jälkeen. Lainaa.com sivulta löytyvän helpon lainahakemuksen avulla yhdistätkin olemassa olevat lainasi tuosta vain, nopeasti ja helposti.

Kilpailuta lainat

Saat Lainaa.com:n hakemuksella itsellesi helposti runsaan määrän upeita lainatarjouksia, eli kilpailutat suuren määrän pankkeja ja rahoituslaitoksia yhden ainoan Lainaa.com lainahakemuksen avulla. Lainojen kilpailutus on siis järkevää, sillä sen avulla säästyy yleensä pitkä penni rahaa ja niin myös varmistetaan se, että tarjolla on paras mahdollinen lainatarjous. Kannustamme siis lainaa hakiessa muistamaan lainan kilpailuttamisen tärkeyden, sillä se todellakin kannattaa!

Kilpailuta lainat ilmaiseksi tästä!

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lainan hakeminen ilman vakuuksia, onnistuu myös helpolla ja nopealla Lainaa.com lainahakemuksella. Kaikki lainatarjoukset jotka saat itsellesi, ovat ilman vakuuksia saatavilla. Sinun ei siis tarvitse huolehtia vakuuksista tai takaajista. Saat siis itsellesi helposti lainaa ilman vakuuksia ja pääset nauttimaan helposti saatavilla olevasta, edullisesta ja nopeasta lainarahasta.

Lainaa netistä ilman takaajia

Kuten mainittua, Lainaa.com sivusto mahdollistaa sinulle siis myös lainaa ilman takaajia. Täytät vain helpon hakemuksemme ja saat itsellesi useita hyviä lainatarjouksia ilman takaajia. Sinun ei siis tarvitse vaivata sukulaisia tai tuttavia kiusallisilla takaus- tai vakuuspyynnöillä, vaan kaikki hoituu käden käänteessä yksinkertaisen verkkohakemuksen välityksellä.

Vertaile lainat

Lainojen vertailu säästää rahaa ja aikaa. Kannattaakin ihan ehdottomasti hyödyntää ilmainen lainavertailu ja pyytää itselleen mahdollisimman monen eri luotonantajan lainatarjous. Lainavertailu on siis paras tapa varmistua siitä, että tarjolla on kaikkein edullisin laina.

Koska netistä löytyy tätä nykyä jopa reilut sata laadukasta luotonantajaa, olisi niiden vertailu ilman apua todella aikaa vievä prosessi. Kaikeksi onneksi voit kuitenkin hyödyntää esimerkiksi Lainaa.com sivun palveluita ja vertailla todella nopeasti ja näppärästi jopa useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella.

Kaiken muun hyvän lisäksi lainojen vertailu on myös aina ilmaista, eli voit siis huoletta vertailla lainat kauttamme, eikä se maksa sinulle yhtään mitään. Lainoja vertaillessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama seikka, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

  • Muista tsekata lainojen korko
  • Vertaile lainojen takaisinmaksuaikoja
  • Tarkista lainaehdot huolella

Vertaile lainoja siis kauttamme, sillä se on helppoa kuin mikä, eikä siihen edes kulu paljon aikaa. Tästä syystä sitä ei koskaan kannata skipata lainanhakuprosessissa, vaan hyödyntää sen mukanaan tuomat edut. Lainavertailu varmistaa sinulle siis markkinoiden edullisimman ja hyväehtoisimman lainan, helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Tutustu laajaan lainavertailuun tästä!

Hyvä tietää – kysymyksiä ja faktaa netistä lainaamisesta

Lainaa netistä
Lainaa netistä

Nyrkkisääntönä aina netistä lainaa hakiessa on se, että luottotiedot ovat kunnossa. Luottotiedot kertovat nimittäin lainaajalle sen että miten lainanhakija on aiemmin hoitanut raha-asiansa. Kannattaa siis pyrkiä pitämään omista luottotiedoista hyvää huolta, sillä ne vaikuttavat lainan hakemisen ohella myös moneen muuhun asiaan, kuten esimerkiksi asunnon vuokraamiseen ja jopa työnhakemiseen.

Voit myös tarkistaa omat luottotietosi helposti ja veloituksetta kerran vuodessa, joko Asiakastieto Oy:n tai Bisnoden kautta.

Voiko netistä saada lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä. Voit saada lainaa netistä myös ilman vakituista työpaikkaa. Kaikki netin lainasivustoista eivät suinkaan vaadi että sinulla on vakituinen työpaikka. Luonnollisesti jokainen lainapaikka kuitenkin määrittelee itse omat lainakriteerinsä, joten parhaiten selvität jokaisen lainasivuston ehdot tutustumalla niiden omilta sivuilta löytyviin tietoihin tai Lainaa.com sivun kattaviin lainapaikka arvosteluihin.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia kun haen lainaa Lainaa.com:n kautta?

Ei. Kuten aiemmin jo mainittiin, sinun ei tarvitse hommata itsellesi vakuuksia tai takaajia, vaan voit hakea kaikkia lainoja helposti ja nopeasti, huolehtimatta kyseisistä asioista. Lainan hakemisesta tuleekin huomattavasti helpompaa ja kynnys madaltuu, kun ei tarvitse vaivata päätään kyseisillä asioilla.

Lainaa voi myös hakea mobiililla
Lainaa voi myös hakea mobiililla!

Tarvitseeko minun toimittaa liitteitä lainan saamiseksi?

Ei. Lainaa.com mahdollistaa sinulle lainojen hakemisen helpolla ja nopealla verkkohakemuksella, ilman että sinun täytyy liittää mukaan ylimääräisiä dokumentteja. Toki tässäkin voi olla hieman eroja lainapaikkakohtaisesti, sekä tietenkin haetun lainan määrä voi myös omalta osaltaan vaikuttaa siihen tarvitaanko mukaan liiteitä. Jos lainapaikka tarvitsee sinulta lisäinformaatiota lainahakemukseesi liittyen, niin saat siitä itsellesi pyynnön ja voit toimittaa pyydetyt liitteet yleensä kätevästi sähköisessä muodossa.

Maksaako lainan hakeminen Lainaa.com sivuston kautta?

Ei. Lainan hakeminen on aina ilmaista. Voit siis kaikessa rauhassa ja ilman huolen häivää tehdä lainahakemuksen ja klikata sen menemään, ilman pelkoa siitä että siitä koituisi sinulle jotakin kuluja. Koska lainan hakeminen on ilmaista, tarkoittaa se myös sitä, että voit tarkistaa Lainaa.com sivun kautta helposti sinulle tarjolla olevat lainatarjoukset ja niin halutessasi myös kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi.

Mihin vuorokauden aikaan lainaa voi hakea?

Voit hakea lainaa netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä koko lainanhakuprosessi tapahtuu netissä Lainaa.com:in omien verkkosivujen kautta. Jos sinulla on kiire lainarahojen saannin kanssa, niin yleissääntönä on kuitenkin se, että hakemus kannattaa laittaa menemään ns. virka-aikana. Näin tekemällä varmistat mahdollisimman nopean lainarahojen maksun tilillesi.

Miksi Lainaa.com palvelua kannattaa käyttää?

Lainaa.com palvelua kannattaa käyttää, jos haluaa varmistaa että tarjolla on edullisin mahdollinen lainatarjous joka markkinoilta löytyy. Tämän lisäksi kyseisen palvelun käyttäminen myös säästää aikaa, kun saat itsellesi jopa mahtavat 30+ lainatarjousta, vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella.

Minkä verran voin hakea lainaa kauttanne?

Voit hakea lainaa netistä 100 – 60 000 euroa helposti ja nopeasti. Tarjolla on siis monenlaisia lainamuotoja, jotka kaikki ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Niin halutessasi voit hakea itsellesi esimerkiksi seuraavia lainatuotteita:

Kenelle Lainaa.com palvelun käyttäminen sopii?

Lainaa.com palvelun käyttäminen sopii loistavasti kaikille sellaisille henkilöille jotka haluavat löytää itselleen nopeasti ja helposti edullisen lainan netin laajoilta lainamarkkinoilta. Tämän palvelun avulla nimittäin säästät niin omaa aikaasi kuin myös rahoja, kun täytät vain yhden ainoan lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi jopa useita kymmeniä mahtavia lainatarjouksia!

Onko Lainaa.com lainapalvelun käyttäminen turvallista?

Kyllä. Kyseisen palvelun käyttäminen on täysin turvallista, eli voit täysin huoletta täyttää lainahakemuksen ja klikata sen eteenpäin. Kaikki tietosi ovat aina suojattuna asianmukaisesti ja sinulle välitetyt lainatarjoukset sekä niiden sisältämät tiedot pysyvät vain ja ainoastaan sinun, lainapalvelun, sekä luotonantajan välisinä.

Lainoja löytyy siis joka lähtöön ja voit kattaa niillä helposti niin pientä kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta. Itse lainahakemuksen teko on helppoa ja äärimmäisen nopeaa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse koskaan enää stressata äkillistä rahapulaa, sillä siihen on olemassa helppo ja nopea ratkaisu Lainaa.com sivun muodossa!

Usein kysyttyä

Miten haen lainaa netistä?

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja turvallista. Valitse ensiksi pankki tai lainapaikka jossa tutustut huolellisesi lainan ehtoihin. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen joka sisältää muun muassa henkilötietosi sekä tietysti tilinumero johon laina voidaan maksaa. Hakemuksen lähetettyä, pankki tai lainaaja tarkistaa luottotietosi ja mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä niin laina hyväksytään ja maksetaan ilmoittamallesi pankkitilillesi.

Voinko hakea useatakin lainaa kerralla?

Saman lainaajan tai pankin luona voit usein ainoastaan hakea ja saada yhtä lainaa kerralla. Mikäli tarvitset enemmän lainaa, voit anoa pankiltasi korotusta nykyiseen lainaasi. Tietysti voit myös halutessasi hakea lainaa usealta eri pankilta ja lainaajalta. Voit huoletta täyttää lainahakemus monella eri pankilla ja hakea lainaa. Toki on hyvä pitää mielessä että jokaisen hakemuksen yhteydessä otetaan luottotiedoista ote. Jos sinulla on luottotiedoissa monta kyselyä eri pankeilta, niin mahdollisuudet saada uutta lainaa saattaa johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Maksaako lainan hakeminen netistä mitään?

Ei. Varsinaisen lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei koskaan maksa sinulle mitään. Se on aina ilmaista.

Mitä korkoa saa kun lainaa netistä?

Todellinen vuosikorko vaihtelee eri pankeilla. Vuosikoron suuruus on Lainaa.com:in sivuilla haitarilla 10 – 30% väliltä riippuen pankista tai lainaajasta. Toki nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%. Tämä lukee nykyään myös laissa jossa asetettiin lainoille korkokatto. Laki astui voimaan 1.9.2019 ja sen myötä kaikki lainat joita on otettu 1.9.2019 jälkeen eivät saa ottaa 20 prosenttia enempää nimelliskorkoa.

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka täyttävät lainapaikan kriteerit. Hakijan tulee olla kuitenkin vähintään 18-vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Miten suuren lainan voin hakea?

Netistä voi hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Yrityslainojen kohdalla summa nousee jopa miljooniin.

Milloin lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos lainarahalla on kiire, kannattaa hakemus kuitenkin tehdä lainapaikan asiakastuen aukioloaikana, sillä se nopeuttaa prosessia.

Voinko hakea lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Voit toki hakea lainaa myös tässä tilanteessa, mutta mitä luultavimmin lainapäätös on kielteinen. Netin lainapaikat edellyttävät nimittäin yleensä puhtaita luottotietoja lainanhakijoilta. Lue lisää luottotiedoista täällä.