Lainavertailu

Lainavertailu 2019 sivumme avulla löydät itsellesi parhaan lainan nopeasti. Alta löydät kaikki Lainaa.com:in arvostelut.

GF Money Arvostelu:
GF Money
Lainaa 500 - 3 000 €
Lainarahat tilillä: Alle 15 min

GF Money tarjoaa helposti ja nopeasti lainaa aina 500 eurosta jopa 3 000 euroon saakka. GF Money tarjoaa myös yrityslainaa.

Ikäraja: 22 vuotta.
Euroloan Arvostelu:
Euroloan
Lainaa 500 - 10 000 €
Lainarahat tilillä: alle 2 min

Euroloan tarjoaa nopeaa ja kätevää lainaa aina 500 eurosta jopa 10 000 euroon saakka, 6-60 kk maksuajalla. Laina maksetaan tilille jopa muutamissa minuuteissa.

 • Kotimainen
Ikäraja: 20 vuotta.
Credit24 Arvostelu:
Credit24
Lainaa 100 - 4 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana
Ikäraja: 19 vuotta.
Fellow Finance Arvostelu:
Fellow Finance
Lainaa 500 - 15 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Fellow Financen lainatuotteet ovat yrityslaina sekä kulutusluotto. Kulutusluottoa voi saada 500-15000 euroa, 2-7 vuoden maksuajalla. Lainarahat siirretään pankkitilille saman päivän aikana.

Ikäraja: 20 vuotta.
Ferratum Arvostelu:
Ferratum
Lainaa 1 - 2 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana
Ikäraja: 20 vuotta.
Bigbank Arvostelu:
Bigbank
Lainaa 1 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Bigbank tarjoaa haettavaksi 1000 – 50 000 euron suuruista lainaa jonka hakeminen netistä on helppoa. Vielä helpompaa on toki pistää hakemus vireille suoraan jo Lainaa.com:lla jonka myötä saat peräti 30+ lainatarjousta, mukaan lukien Bigbankilta.

Ikäraja: 22 vuotta.
Collector Bank Arvostelu:
Collector Bank
Lainaa 2 000 - 25 000 €
Lainarahat tilillä:

Lainaa.com:in hakemuksella saat yli 30+ eri lainatarjousta – Collector Bank mukaan lukien! Hae kauttamme jopa 60 000 euron lainaa täyttämällä hakemuksemme tästä!

Ikäraja: 20 vuotta.
Avida Arvostelu:
Avida
Lainaa 2 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: 1-2 päivää

Avida on Ruotsalainen pankki jonka kautta voi hakea peräti 50 000 euron suuruista lainaa. Tutustu arvosteluun ja hae lainaa joko suoraan Avidalta tai mahtavalla Lainaa.com:in hakemuksella!

Ikäraja: 24 vuotta.
Nordea Arvostelu:
Nordea
Lainaa 2 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Nordea tarjoaa lainaa aina 2000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Lainan hakeminen on helppoa joko Nordean omilta sivuilta tai meidän suositun lainahakemuksella joka löytyy tästä!

Ikäraja: 18 vuotta.
BRAbank Arvostelu:
BRAbank
Lainaa 1 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Hae itsellesi jopa 50 000 euron lainaa joko suoraan pankin sivuilta tai Lainaa.com:in omalla hakemuksella!

 • Entinen Monobank
Ikäraja: 23 vuotta.
POP Pankki Arvostelu:
POP Pankki
Lainaa 2 000 - 100 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Uutuus: Hae lainaa meidän hakemuksellamme ja kilpailutat yli 30 + eri pankkia, Pop Pankki mukaan lukien!

 • Uutuus
 • Tuttu ja turvallinen
Ikäraja: 23 vuotta.
Komplett Bank Arvostelu:
Komplett Bank
Lainaa 1 000 - 50 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Hae Komplett Bankin kautta itsellesi edullinen ja hyväehtoinen laina 1 000 – 50 000 euroa tai elämää helpottava näppärä luottokortti!

 • Tunnettu
 • Ilman vakuuksia
Ikäraja: 23 vuotta.
Bank Norwegian Arvostelu:
Bank Norwegian
Lainaa 1 000 - 60 000 €
Lainarahat tilillä: Saman päivän aikana

Bank Norwegian on tunnettu norjalainen nettipankki, jonka kautta haet itsellesi joko edullisen lainan 1 000 – 60 000 euroa tai hyväehtoisen luottokortin!

 • Tunnettu
 • Edullinen
 • Ilman vakuuksia
Ikäraja: 23 vuotta.
Credigo Arvostelu:
Credigo
Lainaa 500 - 5 000 €
Lainarahat tilillä: alle 10 min

Credigo tarjoaa haettavaksi 500 – 5 000 euron suuruista kulutusluottoa aina 2 vuoden – 5 vuoden maksuajalla. Lainaa.com kilpailuttaa myös Credigon lainat!

Ikäraja: 20 vuotta.

Koska Suomen lainamarkkinoilta löytyy nykyisin todella runsas määrä luotonantajia, tarkoittaa se sitä että valinnanvaraa löytyy sekä lainapaikkojen, kuin myös itse lainatuotteidenkin osalta runsain määrin. Monipuolisuushan on totta kai vain ja ainoastaan hyvä asia, mutta luonnollisesti se saattaa myös vaikeuttaa lainojen itsenäisesti tehtävää vertailuprosessia. Tässä kuitenkin Lainaa.com voi olla suureksi avuksi, sillä laajan lainavertailumme avulla voit todella helposti ja nopeasti tsekata lainasummat, maksuajat, kuin myös kätevät lainaesimerkitkin.

Lainavertailu – löydä itsellesi edullisen laina!

Lainojen vertailu ja kilpailutus onkin hyvä asia, ainakin silloin jos halutaan löytää edullinen ja hyväehtoinen lainatuote. Lainaa.com lainavertailu myös ottaa kaikki lainan kulut huomioon, eli siis toisin sanoen näet sen avulla selkeästi sen mitä laina tulee sinulle kokonaisuudessaan maksamaan.

Lainavertailuissa keskitymme siis tuomaan esille lainojen todellista kulurakennetta, mutta tämän lisäksi myös maksuajat joutuvat syyniin, lainaehdoista puhumattakaan. Koemme myös tärkeäksi valottaa sitä miten esimerkiksi lainan maksun viivästyminen tai muutokset maksuaikatauluun vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainavertailu onnistuu myös mobiilissa
Lainavertailu onnistuu myös mobiilissa

Lainavertailu paljastaa myös edut ja tarjoukset

Lainaa.com lainavertailu myös esittelee lainamarkkinoiden kuumimmat edut ja tarjoukset, joita hyödyntämällä voit todella helposti paitsi säästää rahaa, niin tämän lisäksi myös saada itsellesi esimerkiksi maksu-tai lyhennysvapaita kuukausia.

Lainavertailu siis pyrkii kattavasti ja puolueettomasti kertomaan sinulle kaiken tarvittavan tiedon, kun olet etsimässä itsellesi edullista ja hyväehtoista lainatuotetta netistä.

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi kerromme myös yleensä sen, että kuinka nopeasti mikäkin lainapaikka pystyy toimittamaan lainarahat tilille. Nopeus on nimittäin myös yksi niitä seikkoja, joita lainanhakijat kiinnostuneina vertailevat.

Netistä haettavat lainat ovatkin yleensä saatavilla todella nopeasti tilille ja nopeudesta on myös muodostunut eräänlainen kilpailu valtti lainapaikkojen kesken.

Säästä satasia lainavertailun avulla

Lainoja vertailemalla voit helposti säästää jopa satoja euroja, joten suosittelemme todellakin käyttämään tätä palvelua hyväksi. Eli, vaikka lainarahalla olisikin kova kiire ja rahat tarvittaisiin käyttöön mahdollisimman nopealla aikataululla, niin muutama minuutti kannattaa aina kuitenkin ottaa aikalisää ja varmistaa näin, että tarjolla on halvin mahdollinen laina joka markkinoilta on löydettävissä.

Lainavertailun avulla löydät siis itsellesi helposti ja nopeasti 100 – 60 000 euron suuruisen lainan. Kaikki Lainaa.com sivuston kautta vertailtavat ja haettavat lainat ovat myös siitä mukavia että ne ovat saatavilla vakuudettomina, niitä haetaan suoraan netistä helpolla ja nopealla hakemuksella ja ne ovat myös aina nopeasti saatavilla. Lainavertailun käyttämistä puoltaa siis moni asia.

Lainavertailu
Lainaa.com Lainavertailu

Syitä miksi lainavertailun käyttäminen on hyvä asia:

 • Lainavertailu on aina ilmaista
 • Saat neuvoja, vinkkejä ja lisätietoja lainoista ja lainapaikoista
 • Olet kartalla lainojen kulurakenteesta
 • Tiedät miten kilpailutat ja vertailet lainat menestyksekkäästi

Hanki siis itsellesi lainavertailun suosiollisella avustuksella edullinen ja hyväehtoinen laina nopeasti netistä. Lainaa.com esimerkiksi auttaa sinua lainanhakuprosessissa, niin että sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi lainojen vertailuun. Avullamme voit siis vertailla lainasummia, lainatuotteita ja lainasivustoja todella helposti. Voit hyödyntää palveluamme myös siinä vaiheessa kun olet vasta miettimässä lainan ottamista. Lainavertailun avulla sinulle nimittäin selviää todella helposti se että mikä lainatuote soveltuisi sinun tarpeisiisi parhaiten.

Vaikka Lainaa.com tekeekin puolestasi vertailun ja nopeuttaa lainanhakuprosessia, niin tästä huolimatta sinun tulee kuitenkin itse miettiä se että minkä verran lainaa todellisuudessa tarvitset, minkälainen takaisinmaksuaika olisi sinulle paras mahdollinen ja onko sinulla joitain muita toiveita lainapaikalle.

Voit tutustua kaikessa rauhassa lainapaikka arvosteluihimme ja tutustua mielenkiintoisiin artikkeleihin. Niiden avulla lainojen vertailusta tulee huomattavasti helpompaa ja löydät itsellesi markkinoiden edullisimman lainan tuossa tuokiossa, ilman hampaiden kiristelyä!

Kaikkien lainojen ja arvosteluiden määrä tänään (15.09.2019.) yhteensä:27

Usein kysyttyä

Miksi lainavertailua kannattaa tehdä?

Lainavertailun avulla pystyt säästämään helposti satoja, tai parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja.

Mihin seikkoihin minun tulee kiinnittää huomiota lainavertailua tehdessä?

Erityishuomiota kannattaa kiinnittää lainan todelliseen vuosikorkoon, sekä lainasta perittäviin erilaisiin kuluihin. Pääsääntö on, että edullista lainaa etsittäessä, lainan todellisen vuosikoron tulisi olla mahdollisimman matala.

Maksaako lainavertailu jotain?

Ei. Lainavertailu on aina ilmaista, joten senkin takia se kannattaa aina muistaa tehdä.

Miten vertailen lainat?

Lainojen vertailu on helppoa esimerkiksi Lainaa.com hakemuksen avulla. Voit vertailla lainoja myös itsenäisesti, mutta luonnollisesti se on huomattavasti hitaampaa.

Miten lainavertailu toimii?

Lainavertailu esittelee kaikki lainaan liitetyt kulut, sekä koron, selkeästi ja helppotajuisesti, niin että saatujen tietojen perusteella on helppo valita juuri itselle sopiva laina.