Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, eikä siihen kulu aikaa kuin muutama minuutti nykyisin. Netistä löytyy runsain määrin laadukkaita lainasivustoja kuin myös lainapalvelujakin, jotka tarjoavat omille asiakkailleen hyväehtoisia yhdistelylainoja.

Yleensä myös yhdistelylainojen kriteerit ovat varsin kohtuullisia. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseinen lainatyyppi on haettavissa monen tyyppisille henkilöille. Jos siis kärvistelet usean pienen lainan kanssa joka kuukausi ja maksettavana on monia pieniä lainanlyhennyksiä, niin lainojen yhdistäminen voisi olla tällaisessa tapauksessa todella hyvä, jos ei jopa suositeltava idea. Kannattaa siis ehdottomasti lukea tämä artikkeli loppuun ja tutustua tarkemmin siihen, miten lainojen yhdistäminen tapahtuu nopeasti ja helposti. Tämän jälkeen on jäljellä yksi helpommin hallittava ja edullinen laina, jota on helppo lyhentää.

Voit hakea yhdistelylainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka helposti ja nopeasti netistä

Miksi lainojen yhdistäminen on hyvä asia?

Lainojen yhdistäminen säästää yleensä selvää rahaa, kun monta pienempää lainasumma niputetaan yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Paitsi että lainojen yhdistely säästää euroja, niin tämän lisäksi moni yhdistelylainoja tarjoava lainasivusto pystyy myös tarjoamaan todella kilpailukykyisen koron. Usein myös yhdistelylainoille on saatavilla pidempi takaisinmaksuaika lainalle.

Hyviä syitä lainojen yhdistäminen on siis suositeltavaa ja kaiken lisäksi se on vielä tänä päivänä todella helppoa.

 • Säästät selvää rahaa
 • Yhtä lainaa on helpompi hallinnoida kuin montaa pientä
 • Tarjolla yleensä parempi korko ja joustavampi takaisinmaksuaika

Luonnollisesti on myös huomattavasti helpompi hallinnoida yhtä ainutta lainaa, kun useita pieniä. Tästä syystä lainat yhdistämällä yleensä oman talouden hallinta helpottuu ja esimerkiksi kuukausibudjetin laadinnasta tulee huomattavasti helpompaa. Joskus lainojen yhdistelyn ansioista saattaa jäädä jopa enemmän rahaa laitettavaksi säästöön, kun oma talous on paremmin hallinnassa.

Yhdistä lainasi tästä

406€

4 360€

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on siis nykyisin todella helppo ja nopea homma. Ilahduttavan moni lainasivusto tarjoaa nimittäin omissa lainatuote valikoimissaan myös yhdistelylainaa. Ne ovat myös yleensä haettavissa helposti netin kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yhdistelylainat on myös mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa, joka voikin olla hyvä idea ainakin siinä tilanteessa, jos haettava lainasumman nousee hieman korkeammaksi.

Mistä löydän edullisen yhdistelylainan?

Edullinen yhdistelylaina löytyy helposti sivujemme kautta, vertailemalla ja tutustumalla lainapaikka arvosteluihin. Luonnollisesti kannattaa myös hyödyntää erilaisten lainapalvelujen toimintaa, sillä niissä yhdellä ainoalla lainahakemuksella saa itselleen useita hyviä lainatarjouksia. Lainapalvelujen hyödyntäminen nopeuttaakin prosessia huomattavasti ja yhdistelylainan etsijä saa itselleen useita hyviä lainatarjouksia todella helposti ja nopeasti.

Edullinen yhdistelylaina löytyy helposti ja nopeasti Lainaa.com sivuston kautta

Lainojen yhdistäminen askel askeleelta:

 • Laske tämänhetkisen lainojesi yhteissaldo
 • Etsi sopiva lainasivusto tai lainapalvelu
 • Tee lainahakemus kyseiselle summalle
 • Vastaanota lainatarjous/tarjoukset ja tutustu niihin
 • Valitse paras mahdollinen
 • Maksa vanhat lainat kerralla pois
 • Lyhennä ja hallinnoi tämän jälkeen kuukausittain vain yhtä lainaa

Yllä olevien ohjeiden avulla voit helposti yhdistää lainat ja säästää kuukausittain pitkän pennin.

Muista vertailla myös yhdistelylainat

Myös yhdistelylainojen vertailu on tärkeää, sillä se on ehdottomasti paras tapa löytää itselle edullinen lainatarjous. Tästä syystä me kannustammekin pyytämään lainatarjouksia usealta eri luotonantajalta. Hyvä idea voi olla esimerkiksi tehdä lainahakemus jopa muutamallekin eri lainapalvelulle. Tällä varmistetaan että tarjolla on mahdollisimman monta lainatarjousta joista valita.

Lainahakemuksen tekemiseen ei myöskään kulu kuin muutama minuutti. Tämän takia edes kiireellä ei voi perustella sitä etteikö näin tekisi. Kannattaa siis yhdellä kertaa hoitaa asia kuntoon ja pistää lainahakemus menemään useampaankin paikkaan. Tämän jälkeen voi tutustua kaikessa rauhassa saatuihin lainatarjouksiin ja valita niistä itselleen mieluisimman.

Onko väliä mitä lainoja haluan yhdistää?

Ei. Yhdistelylainojen hienous onkin juuri siinä, että ei ole mitään väliä sillä mitä lainoja halutaan yhdistää. Hyvin yleistä onkin, että yhdistelylainan avulla niputetaan yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi vaikkapa joukko pieniä pikavippejä tai pikalainoja.

Lainoja joita voi yhdistää:

 1. Pikavipit ja pikalainat
 2. Kulutusluotot
 3. Luottokorttilaskut
 4. Osamaksut

Voit yhdistää sekä vanhat lainat kuin myös osamaksutkin helposti yhdistelylainan avulla

Kaikki edellä mainitut ovat vain esimerkkejä, eli lainat voivat olla myös muunlaisiakin. Joka tapauksessa jos useita pienehköjä lainasummia on kertynyt vuosien mittaan useita, niin ne kannattaa yleensä ehdottomasti yhdistää. Kuten aiemmin jo mainittiin, niin yleensä yhdistelylainat ovat myös kuluiltaan ja korkotasoltaan todella kilpailukykyisiä. Tämän ansiosta lainojen yhdistely saattaa kuukausittain säästää huomattavan summan rahaa, kun kuluja ja korkoja maksetaan vain yhdestä ainoasta lainasta.

Usein kysyttyä

Miksi lainojen yhdistäminen on viisasta?

Lainat yhdistämällä säästät yleensä selvää rahaa, mutta tämän lisäksi myös lainan hallinnointi helpottuu, kun jatkossa lyhennät vain yhtä ainoaa lainaa kuukausittain.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille sellaisille henkilöille, joille on kertynyt vuosien mittaan useampia pienehköjä lainoja.

Minkälaisia lainoja voin yhdistää yhdistelylainan avulla?

Ylensä yhdistelylainan avulla voi niputtaa yhteen monenlaisia lainatuotteita, luottokorttivelkoja ja jopa osamaksuja.

Miten paljon voin hakea yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistämiseen tarkoitettua yhdistelylainaa voi hakea Lainaa.com sivuilta jopa 60 000 euroa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pystyt yhdistämään suuren määrän pienehköjä lainasummia, yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Tarvitsenko yhdistelylainaa varten vakuutta tai takaajaa?

Suurin osa netistä haettavista yhdistelylainoista on saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.