Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, eikä siihen kulu kuin muutama minuutti. Netistä löytyy runsain määrin laadukkaita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat hyvät ehdot omaavia yhdistelylainoja.

Yleensä yhdistelylainojen kriteerit ovat varsin kohtuullisia. Tämä tarkoittaa sitä, että monenlaiset hakijat voivat hakea yhdistelylainaa. Yhdistelylaina sopii tilanteeseen, jossa hakijalla on useita pieniä lainoja. Kannattaa siis ehdottomasti lukea tämä artikkeli loppuun ja tutustua tarkemmin siihen, miten lainojen yhdistäminen hoituu helposti.

Miksi lainojen yhdistäminen on hyvä asia?

Lainojen yhdistäminen säästää yleensä selvää rahaa, kun monta pienempää lainasumma niputetaan yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Yhdistelylainoille saa usein myös kilpailukykyisen koron ja pitkän takaisinmaksuajan.

Hyviä syitä lainojen yhdistämiseen:

 • Säästät selvää rahaa
 • Yhtä lainaa on helpompi hallinnoida kuin montaa pientä
 • Tarjolla yleensä parempi korko ja joustavampi takaisinmaksuaika

Luonnollisesti on myös huomattavasti helpompi hallinnoida yhtä ainutta lainaa kuin useita pieniä. Tästä syystä lainat yhdistämällä oman talouden hallinta helpottuu ja esimerkiksi kuukausibudjetin laadinnasta tulee huomattavasti helpompaa. Joskus lainojen yhdistelyn ansioista saattaa jäädä jopa enemmän rahaa laitettavaksi säästöön, kun oma talous on paremmin hallinnassa.

Yhdistä lainasi tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, sillä monet rahoituslaitokset tarjoavat yhdistelylainaa. Yhdistelylaina on myös haettavissa helposti netin kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yhdistelylainaa on mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa. Erityisesti suurempien lainasummien kanssa tämä on jopa suositeltavaa.

Voit hakea yhdistelylainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka helposti ja nopeasti netistä

Mistä löydän edullisen yhdistelylainan?

Edullinen yhdistelylaina löytyy helposti sivujemme kautta vertailemalla ja tutustumalla lainapaikka-arvosteluihin. Luonnollisesti kannattaa myös hyödyntää erilaisten lainapalvelujen toimintaa, sillä niissä yhdellä ainoalla lainahakemuksella saa itselleen useita hyviä lainatarjouksia. Lainapalvelujen hyödyntäminen nopeuttaa prosessia huomattavasti.

Edullinen yhdistelylaina löytyy helposti ja nopeasti Lainaa.comin sivuston kautta

Lainojen yhdistäminen askel askeleelta:

 • Laske olemassa olevien lainojesi yhteissaldo
 • Etsi sopiva lainasivusto tai lainapalvelu
 • Tee lainahakemus kyseiselle summalle
 • Vastaanota lainatarjous/tarjoukset ja tutustu niihin
 • Valitse paras mahdollinen
 • Maksa vanhat lainat kerralla pois
 • Lyhennä ja hallinnoi tämän jälkeen kuukausittain vain yhtä lainaa

Yllä olevien ohjeiden avulla voit helposti yhdistää lainat ja säästää kuukausittain pitkän pennin.

Muista vertailla myös yhdistelylainat

Myös yhdistelylainojen vertailu on tärkeää, sillä se on ehdottomasti paras tapa löytää itselleen edullisin lainatarjous. Tästä syystä me kannustammekin pyytämään lainatarjouksia usealta eri luotonantajalta.

Lainatarjousten saamisen jälkeen niihin olisi hyvä tutustua kaikessa rauhassa.

Onko väliä, mitä lainoja haluan yhdistää?

Ei. Yhdistelylainojen hienous on juuri siinä, että lainoja voi yhdistää monipuolisesti. On yleistä, että yhdistelylainan avulla niputetaan yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi vaikkapa joukko pieniä pikavippejä tai pikalainoja.

Lainat, joita voi yhdistää:

 1. Pikavipit ja pikalainat
 2. Kulutusluotot
 3. Luottokorttilaskut
 4. Osamaksut

Voit yhdistää sekä vanhat lainat kuin myös osamaksutkin helposti yhdistelylainan avulla

Kaikki edellä mainitut ovat vain esimerkkejä, eli lainat voivat olla myös muunlaisia. Pääsääntönä voidaan pitää, että kaikki pienet lainat kannattaa yhdistää. Yhdistelylainat ovat kuluiltaan ja korkotasoltaan todella kilpailukykyisiä. Tämän ansiosta lainojen yhdistely saattaa kuukausittain säästää huomattavan summan rahaa, kun kuluja ja korkoja maksetaan vain yhdestä ainoasta lainasta.

Usein kysyttyä

✅ Miksi lainojen yhdistäminen on viisasta?

Lainat yhdistämällä säästät yleensä selvää rahaa, mutta tämän lisäksi myös lainan hallinnointi helpottuu, kun jatkossa lyhennät vain yhtä ainoaa lainaa kuukausittain.

✅ Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille sellaisille henkilöille, joille on kertynyt vuosien mittaan useampia pienehköjä lainoja.

✅ Minkälaisia lainoja voin yhdistää yhdistelylainan avulla?

Ylensä yhdistelylainan avulla voi niputtaa yhteen monenlaisia lainatuotteita, luottokorttivelkoja ja jopa osamaksuja.

✅ Miten paljon voin hakea yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistämiseen tarkoitettua yhdistelylainaa voi hakea Lainaa.com sivuilta jopa 60 000 euroa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pystyt yhdistämään suuren määrän pienehköjä lainasummia yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

✅ Tarvitsenko yhdistelylainaa varten vakuutta tai takaajaa?

Suurin osa netistä haettavista yhdistelylainoista on saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.