Luottotili

Luottotilit ovat nykyään suosiossa. Syy tähän löytyy niiden helppoudesta. Tutustu sivuillamme rahoituslaitoksiin, jotka tarjoavat tätä mahtavaa lainatuotetta omille asiakkailleen. Kaiken lisäksi luottotilin hakeminen on helppoa kuin mikä ja siihen menee aikaa vain muutama minuutti.

Luottotili tuo joustoa elämään

Vaikka luottotili onkin nykyisin kovaa suosiota nauttiva lainatuote, joka haetaan suoraan netistä, se toimii kuitenkin samalla tavalla kuin luottokortti. Sitä voi käyttää kätevänä ja edullisena arjen vararahastona, sillä siinä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetun luoton määrästä.

Luottotilin avulla on helppo rahoittaa arjen erilaisia menoja tai mikä ettei pientä remonttia, auton korjausta tai vaikka uuden sohvan ostoa. Se sopii siis loistavasti mitä moninaisimpiin lainarahan tarpeisiin.

Toisin sanoen tämä mainio lainatuote tuo elämään joustoa ja se on käytettävissä silloin, kun lainanhakijalle itselleen sopii.

Luottotili 100-5 000 euroa

Luottotili on sama asia kuin jatkuva luotto, jossa lainanhakijalle määritellään oma henkilökohtainen limiitti eli luottoraja. Luottoa voi nostaa limiitin puitteissa aina silloin, kun se itselle sattuu sopimaan, eli luottotili on siis jatkuvasti käytössä määriteltyyn limiittiin saakka. Yleensä joustoluotto tai luottotili on haettavissa 100 eurosta aina 5 000 euroon saakka. Yleisin limiitti on kuitenkin 2 000 euroa.

Luottotilit ovat myös helposti haettavissa, eli niitä haetaan suoraan netistä ja yleensä myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Jos lainapäätös on myönteinen, ovat rahat käytössä jopa muutamien minuuttien kuluessa.

Rahat käyttöön heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen

Luottotilin avaaminen on täysin ilmaista ja rahat maksetaan hakijalle välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Hakeakseen itselleen luottotiliä lainanhakijan täytyy luonnollisesti olla täysi-ikäinen ja moitteettomat luottotiedot omaava henkilö. Hyvin usein lainapaikka myös edellyttää, että hakijalla on pysyvä osoite Suomessa. Joissain tapauksissa edellytetään myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Nopea, helppo ja joustava lainatuote

Luottotilien hakukriteerit ovat siis varsin matalia ja sen takia se onkin kenen tahansa haettavissa.
Korkoa maksetaan vain avoimen luoton määrästä, eli lainan kulurakenne on varsin kilpailukykyinen.

Luottotilin tai joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa, eli sitä maksetaan takaisin omassa tahdissa. Useimmilla lainapaikoilla saat myös itse valita sen, kuinka paljon on takaisin maksettava kuukausierä. Usein kuitenkin lainapaikka on määritellyt jonkun minimilyhennyksen kuukaudelle. Se ilmoitetaan prosenttimääräisenä avoimen luoton määrästä.

Luottotilin hakeminen hoituu muutamassa minuutissa. Tutustu tarkempiin ohjeisiin siitä, miten haet itsellesi tätä kyseistä lainamuotoa:

  1. Valitse mieluinen lainapaikka
  2. Täytä hakemukseen omat henkilö-ja yhteystiedot sekä toivomasi luottoraja
  3. Vastaanota lainatarjous ja tutustu siihen kaikessa rauhassa
  4. Jos sinulta pyydetään lisätietoja, kuten palkka-tai eläketodistusta, voit yleensä lähettää sen sähköisesti
  5. Jos lainatarjous on mieleinen, hyväksy ja allekirjoita se pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  6. Tämän jälkeen rahat ovat yleensä käytössäsi muutamassa minuutissa

Luottotili on hyvä valinta moneen eri elämäntilanteeseen. Lainaa-sivulta löydät kattavan valikoiman erilaisia laadukkaita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat edullisia luottotilejä omille asiakkailleen. Tutustu siis lainapaikkoihin ja hae itsellesi kätevä joustoluotto elämään joustoa tuomaan.

Joskus luottotili voi olla jopa hyvä vaihtoehto perinteiselle luottokortille, sillä siinä yhdistyvät netin lainatuotteiden nopeus ja luottokortin joustavuus.

Usein kysyttyä

✅ Mikä on luottotili?

Luottotili avataan lainanhakijalle esimerkiksi joustoluoton yhteydessä ja sille määritellään limiitti eli luottoraja. Luottotili on aina lainaajan käytettävissä vuorokauden ajasta riippumatta myönnettyyn limiittiin saakka.

✅ Kuka voi saada luottotilin?

Luottotili voidaan avata vähintään täysi-ikäiselle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Jokainen lainapaikka kuitenkin määrittelee itse omat lainaehtonsa ja tästä syystä ne kannattaa tarkistaa lainakriteereistä.

✅ Miksi luottotili on hyvä juttu?

Luottotili on hyvä asia lainanhakijan kannalta, sillä se on aina lainaajan käytössä myönnettyyn luottorajaan saakka. Se toimii siis esimerkiksi kätevänä arjen vararahastona, josta voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa.

✅ Kuinka suuri luottotilini limiitti voi olla?

Jokaiselle hakijalle määritellään oma henkilökohtainen luottoraja eli limiitti, johon vaikuttaa hakijan taloudellinen tilanne, maksuhistoria sekä vuositulot. Korkeimmat netistä haettavat limiitit luottotileissä voivat olla jopa 50 000 euroa.

✅ Tarvitaanko luottotilin avaamiseen vakuutta?

Ei. Luottotili voidaan yleensä avata ilman vakuutta.

✅ Miten lyhennän luottotilin avointa saldoa?

Luottoa maksetaan takaisin joko erissä tai kertamaksuna. Yleensä luottotilien takaisinmaksu on joustavaa, eli luottotilin haltijalle annetaan itselle mahdollisuus päättää, minkä verran hän lyhentää luottoa takaisin kuukausittain.

✅ Miksi luottotili on hyvä juttu?

Luottotili on hyvä asia lainanhakijan kannalta, sillä se on aina lainaajan käytössä myönnettyyn luottorajaan saakka. Se toimii siis esimerkiksi kätevänä arjen vararahastona, josta voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa.

✅ Miten nopeasti saan rahat käyttööni, kun teen noston luottotililtä?

Yleensä rahat maksetaan jopa muutamissa minuuteissa.