Matkalaina

Jos matkakuume iskee päälle, on Matkalaina silloin tarpeen. Sen saat tietenkin meiltä nopeasti ja helposti. Kun lainaa haetaan netistä, on lainapäätös saatavilla välittömästi. Näin ollen Matkalaina pystyy toteuttamaan monia unelmia. Lainaa.comin hakemuksella haettavat lainat ovat aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita myöskään takaajia. Tämä on myös yksi niistä syistä, miksi niitä on helppo ja nopea hakea.

Ota matkalaina ja lähde haaveilemallesi matkalle!

Haaveiletko lyhyestä pyrähdyksestä Eurooppaan vai pidemmästä kaukomatkasta? Sillä ei ole väliä, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 100-60 000 euroa. Kyseisillä summilla pidemmätkin reissut onnistuvat takuulla.

Lainanhakijat pyrkivät etsimään aina edullista ja joustavaa lainaa. Matkalaina on yksi luotonantajista, joka tarjoaa todella monipuolisesti lainaa monissa eri elämäntilanteissa oleville.

Koska meidän kauttamme haettavat lainat kilpailutetaan jopa useilla kymmenillä eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla, saat takuulla lainaehdoiltaan parhaimman mahdollisen lainan.

Kun tarvitset nopean matkalainan, täytä hakemuksemme!

Matkalaina on nopea hakea.

Jos päätät hakea itsellesi lainan meidän helpolla hakemuksellamme, siihen liittyy nopeuden lisäksi useita muitakin etuja. Vakuudettomuus tietenkin on yksi näistä sekä myös se, että lainan käyttötarkoitusta ei kysytä.

Joustavuus matkalainoissa tarkoittaa sitä, että voit saada maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia tai eräpäivän siirron. Tarjolla on myös useita eri lainatuotteita, eli pieniä pikalainoja sekä lainasummiltaan suurempia kulutusluottoja. Lainavalikoimamme on hyvin monipuolinen!

Lainaa.comin hakemuksella matkalainan hakeminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

  • Täytä sivuiltamme löytyvä helppo hakemus
  • Lähetä hakemus eteenpäin
  • Me välitämme sen omille yhteistyökumppaneillemme (30+)
  • Vastaanota useita kymmeniä lainatarjouksia
  • Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva
  • Hyväksy valitsemasi lainatarjous
  • Vastaanota rahat tilillesi

Aloita matkalainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Toteuta unelmasi edullisen matkalainan avulla!

Hakemuksen jälkeen maailma on avoinna ja voit varata juuri sellaisen matkan, mistä olet aina haaveillut. Kauttamme haettava matkalainat ovat myös maksueriltään varsin kohtuullisia. Pääset siis nauttimaan elämästä täysillä ja saat itsellesi upeita ja uusia kokemuksia kauttamme haettavan edullisen matkalainan avulla.

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Lähde sinäkin siis toteuttamaan omia unelmiasi meidän avullamme!

Usein kysyttyä

✅ Paljonko Matkalainaa voi hakea?

Matkalainaa voi hakea 100 – 60 000 euroa.

Matkalaina aiheeseen liittyvät julkaisut