MyLender

MyLender MyLender-lainasivuston kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti 500-30 000 euroa lainaa. Laina-aikaa on saatavilla 1-12 vuotta. My Lender -lainat ovat myös vakuudettomia.

Lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti My Lenderin omien verkkosivujen kautta. Täytä vain yksinkertainen lainahakemus ja saat lainapäätöksen välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat maksetaan tilille vain 15 minuutissa.

MyLender-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 500-30 000 €
 2. Laina-aika: 1-12 vuotta
 3. Miten nopeasti? Jopa 15 minuutissa

Miksi MyLender?

MyLender

MyLenderin kautta voit hakea myös yhdistelylainaa. Näin voit siis yhdistää kaikki aiemmat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi.

MyLenderin lainat ovat hintatasoltaan kilpailukykyisiä, jonka takia moni suomalainen kuluttaja on päätynyt hakemaan itselleen lainan juuri tältä luotonantajalta. MyLender itse kuvailee toimintaansa nopeaksi ja mutkattomaksi. Tästä syystä lainarahan hakeminen sieltä onkin suorastaan ennennäkemättömän helppoa.

Kuka voi hakea MyLender lainaa?

 • 26-vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot (palkka tai eläke)

MyLender laina: 500 - 30 000 euroa

MyLenderin kautta voit hakea itsellesi hyvät ehdot omaavaa ja edullista lainaa 500 – 3 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aikaa tämän lainapaikan lainoille on saatavilla 1 – 12 vuotta. MyLenderin lainatuotteita ovat esimerkiksi Omalaina 2 000 – 30 000 €, Yhdistelylaina ja Omaraha 500 – 1 900 €. Olipa lainarahan tarve pieni tai suuri, My Lenderin kautta hoidat asiat kuntoon helposti ja nopeasti.

Asiointia helpottaa huomattavasti kätevä MyLenderin Online-palvelu, joka mahdollistaa lainan sekä omien tietojen hallinnoinnin helposti verkossa. Kaikki lainat ovat myös helposti haettavissa ja nopeasti saatavilla. Lainarahat maksetaan tilille yleensä saman päivän aikana.

Hae 500 - 30 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Tee hakemus meidän kauttamme ja saat markkinoiden edullisimman lainatarjouksen. Täytät vain Lainaa hakemuksen ja klikkaat sen eteenpäin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta, eli sinä voit ottaa rennosti ja odotella lainatarjouksia. Me välitämme hakemuksesi useille kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. MyLender on yksi näistä. Meidän kauttamme voit hakea 100 – 60 000 euroa lainaa ja takaisinmaksuaikaakin kauttamme haetuille lainoille saa uskomattoman hyvin, eli 1 – 20 vuotta.

Kilpailuta lainahakemuksesi helposti avullamme!

Lainahakemuksemme täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit valita itsellesi mieluisen saamistasi lainatarjouksista. Kannattaa myös huomioida, että meidän kauttamme lainaa hakiessasi sinusta tehdään vain yksi luottotarkastus. Hyödynnä siis helppo hakemuksemme ja hae lainaa sen avulla!

 1. Useita kymmeniä lainatarjouksia (30+)
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkistus!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

MyLender kokemuksia

Kokemuksia lukiessa on helppo huomata, että kuluttajat pitävät MyLenderiä luotettavana luotonantajana. Sen kautta voi siis huoletta hakea itselleen edullista lainarahaa. MyLender on kotimainen rahoitusyhtiö, jonka ensisijaisena tavoitteena on tarjota kotitalouksille arkea helpottavia rahoituspalveluja. MyLender on panostanut siihen, että kaikki sen kautta haettavat lainat ovat nopeasti ja mutkattomasti saatavilla.

MyLender asiakaspalvelu ja yhteystiedot

MyLenderillä on asiantunteva asiakastuki, joka palvelee asiakkaita arkipäivisin kello 09.00 – 17.00. Yhteydenotto käy helposti seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 010 323 7200
Postiosoite

 • My Lender Oy
 • PL 149
 • 00131 Helsinki

Muista myös tutustua tarkemmin sivuilta löytyvään Usein kysyttyä -osioon, sillä sinne on koottu todella mukava määrä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä.

MyLender lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Kuka voi hakea lainaa MyLender-lainasivustolta?

Lainaa voivat hakea vähintään 26-vuotiaat henkilöt, jotka asuvat pysyvästi Suomessa. Lainanhakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

✅ Miten haen lainaa?

Lainaa haetaan helposti suoraan MyLenderin sivujen kautta.

✅ Miten nopeasti saan lainapäätöksen?

Lainapäätös on saatavilla välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

✅ Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Saat lainarahat tilille saman päivän aikana.

✅ Onko MyLender turvallinen lainapaikka?

Kyllä. MyLender on luotettava, turvallinen ja kotimainen lainapaikka.

✅ Tarvitsenko vakuutta lainalle?

Et. MyLenderin lainoille ei tarvita vakuutta.

✅ Voinko muuttaa laskun eräpäivää?

Kyllä. Voit tarvittaessa muuttaa laskun eräpäivää Online-palvelussa.

✅ Mitä lainatuotteita My Lender tarjoaa haettavaksi?

MyLenderin lainatuotteita ovat Omalaina, Omaraha ja Yhdistelylaina.

MyLender Mobiilissa

MyLender.fi kotisivut mobiilissa
MyLender.fi näyttää mobiilissa tältä

Lainan hakeminen mobiililla onnistuu helposti ja nopeasti. Voit siis täyttää lainahakemuksen niin älypuhelimella kuin tabletilla. MyLender on pitänyt huolta siitä, että sivusto on käyttäjäystävällinen.

Voit siis tehdä lainahakemuksen myös liikkeellä ollessasi.

Yhteenveto

MyLenderinn kautta haet itsellesi helposti ja vaivattomasti lainaa 500 – 30 000 euroa. Kyseessä on vakuudeton kertaluotto, johon voi saada jopa 12 vuotta takaisinmaksuaikaa.

Lainapäätöksen saa välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos se on myönteinen, rahat maksetaan tilille noin 15 minuutissa. Kannattaa myös tutustua tarkemmin tämän lainapaikan tarjoamaan yhdistelylainaan, jonka avulla voit säästää kuukausittain suuria summia rahaa.

MyLender pähkinänkuoressa

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kolme erilaista lainatuotetta. Ne ovat edellä mainitut Omaraha, Omalaina ja Yhdistelylaina. MyLenderillä on hyvä maine kuluttajien keskuudessa ja se on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä on turvallinen ja luotettava toimija.

Tämän luotonantajan verkkosivut ovat myös täynnä hyödyllistä tietoa. Eräs kuluttajia ilahduttanut seikka on se, että MyLender on todella läpinäkyvä perimiensä kulujen suhteen. Tästä syystä lainaajan onkin helppo suunnitella omaa kuukausittaista budjettiaan.

Yleistä
Nimi:MyLender
Kotisivut:www.mylender.fi
Omistaja:My Lender Oy
Y-tunnus:2714535-7
Postiosoite:PL 149, 00131 Helsinki
Sähköposti:lainahakemus@mylender.fi
Puhelinnumero:010 323 7200
Ikäraja:26 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:13,69 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 17:00
MyLender lainan tiedot
Lainaa:500 - 30 000 €
Pienin lainasumma:500 €
Suurin lainasumma:30 000 €
Laina-aika:1 - 12 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:12 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.