Nordax Bank

Nordax Bank Nordax Bank -pankin kautta voit hakea itsellesi helposti ja nopeasti 3 000-60 000 euroa. Laina-aikaa on mahdollista saada 1-15 vuotta lainasummasta riippuen.

Koko lainanhakuprosessi tapahtuu helposti ja nopeasti yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainat ovat saatavilla vakuudettomina.

Nordax Bank -laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 3 000-60 000 €
 2. Laina-aika: 1-15 vuotta
 3. Miten nopeasti? Saman päivän aikana

Miksi Nordax Bank?

Nordax Bank

Nordax Bank on hyvämaineinen lainapaikka, jonka kautta voi hakea helposti ja nopeasti itselleen edullisen vakuudettoman lainan.
Tämän luotonantajan verkkosivut ovat myös selkeät ja helppokäyttöiset, minkä takia löydät niiltä kaiken tarvittavan välittömästi.

Lainahakemuksen täyttämiseen ei mene kauan aikaa. Löydät hakemuksen Nordax Bankin sivuilta. Niin halutessasi saat apua lainahakemuksen täyttämiseen puhelimitse numerosta: 030 603 6060.

Kuka voi hakea Nordax Bankin lainaa?

 • 23-vuotias
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vuositulot vähintään 16 000 €

Nordax Bank laina: 3 000 - 60 000 euroa

Nordax Bankin tarjoamat lainat ovat edullisia lainatuotteita. Tarjolla on siis vakuudetonta lainaa ja yhdistelylainaa. Lainaa voi hakea 3 000 – 60 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa lainoille voi saada 1 – 15 vuotta. Kumpaankin lainatuotetta on myös mahdollisuus hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä lisää myönteisen lainapäätöksen todennäköisyyttä.

Nordax Bankin lainat ovat joustavia. Velallinen voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa halutessaan koko lainan kerralla pois. Tämä nettipankki mahdollistaa myös lainan korotuksen, kun lainanhakija on ollut asiakkaana vähintään kolmen kuukauden ajan ja hoitanut lainan takaisinmaksun sovitusti.

Hae 3 000 - 60 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainaa myös meidän lainahakemuksemme kautta. Lainaa.comin hakemusta puoltaa esimerkiksi se, että sen täyttämällä saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Niiden joukosta löydät myös Nordax Bankin tarjouksen. Lainaa voi hakea 100 – 60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen ei koskaan maksa mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään!

Vain yksi ainoa lainahakemus ja saat itsellesi 30+ lainatarjousta!

Hae lainaa näppärällä Lainaa.comin hakemuksella ja vastaanota itsellesi jopa reilut 30+ upeaa lainatarjousta meidän yhteistyökumppaneiltamme, joista yksi on Nordax Bank. Meidän kauttamme lainaa hakiessa sinulle tehdään vain yksi luottotarkastus, vaikka saatavilla onkin uskomattomat 30+ lainatarjousta. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, ettei luottotietoihisi tule luottotarkastuspyyntöjä monilta eri luotonantajilta.

 1. Uskomattomat 30+ lainatarjousta
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Vain yksi luottotarkastus

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Nordax Bank kokemuksia

Kyseessä on suuri pohjoismainen toimija, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa. Kyseessä on siis iso tekijä, joka hoitaa asiansa aina juuri niin kuin pitääkin. Kuluttajien kokemuksia tarkastellessa kävikin hyvin äkkiä selväksi, että Nordax Bank koetaan todella luotettavaksi.

Lainan hakeminen Nordax Bankilta koetaan prosessiltaan helpoksi ja nopeaksi. Tämän lisäksi lainanhakijoita on myös ilahduttanut pankin edullinen kulurakenne ja joustavat takaisinmaksuajat.

Nordax Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Nettipankki tarjoaa helposti tavoitettavissa olevan ammattitaitoisen asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 09.00 – 17.00. Siihen voi ottaa yhteyttä muutamallakin eri tavalla, eli:

Asiakaspalvelu

 • 030 603 6060
Postiosoite

 • Nordax Bank AB
 • Box 23124
 • 104 35 Stockholm, Sverige

Nordax Bankin sivuilta löytyy myös laaja UKK-osio, jossa voi tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Nordax Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Minkä suuruista lainaa Nordax Bank myöntää?

Pankki myöntää 3 000 – 60 000 euron suuruista lainaa.

✅ Kuinka paljon maksuaikaa voi saada?

Maksuaikaa voi saada 1-15 vuotta lainasummasta riippuen.

✅ Vaaditaanko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Ei. Lainat myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia.

✅ Periikö pankki kuukausimaksua lainanmaksun yhteydessä?

Kyllä. Lainojen maksuerään lisätään viiden euron kuukausimaksu.

✅ Voiko lainaa hakea, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä?

Pankki edellyttää puhtaita luottotietoja, jotta laina voidaan myöntää.

✅ Miten asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä?

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

✅ Voiko Nordax Bankilta lainata rahaa mobiililaitteella?

Kyllä. Nordax Bankin sivut toimivat myös älypuhelimilla tai tableteilla asioitaessa.

Nordax Bank Mobiilissa

Nordax.fi kotisivut mobiilissa
Nordax.fi näyttää mobiilissa tältä

Nordax Bank toimii loistavasti myös kaikilla mobiililaitteilla asioidessa, eli lainanhakija voi täyttää lainahakemuksen, tutustua Nordax Bankin sivuihin tai ottaa yhteyttä asiakastukeen millä tahansa mobiililaitteella.

Lainan hakeminen mobiililla onnistuu siis todella sujuvasti Nordax Bankin sivuilla.

Yhteenveto

Lainan hakeminen Nordax Bankin kautta on kaiken kaikkiaan helppo ja nopea prosessi. Nordax Bank haluaa kuitenkin varmistua siitä, että lainanhakijan taloudellinen tilanne sallii lainan ottamisen. Tästä syystä Nordax Bank pyytää hakijalta tiettyjä tietoja, joiden avulla se pystyy arvioimaan hakijan taloudellista tilannetta kokonaisvaltaisesti.

Itse lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja tapahtuu kokonaisuudessaan Nordax Bankin verkkosivuilla. Lainapäätöksen lainanhakija saa itselleen sähköpostin ja tekstiviestin välityksellä.

Nordax Bank pähkinänkuoressa

Moni suomalainen kuluttaja onkin päätynyt ottamaan itselleen Nordax Bankin kulutusluoton tai yhdistelylainan. Lainat ovat ehdoiltaan hyviä ja kulurakenteiltaan kilpailukykyisiä. Nordax Bank tarjoaa myös vapaaehtoisen lainaturvan.

Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman kohdatessa. Nordax Bank onkin luotettava ja tunnettu luotonantaja, joka auttaa ihmisiä elämän eri tilanteissa ja varmistaa edullisen lainarahoituksen.

Yleistä
Nimi:Nordax Bank
Kotisivut:www.nordax.fi
Omistaja:Nordax Bank AB
Y-tunnus:2578342-7
Postiosoite:Box 23124, SE-104 35 Stockholm, Sweden
Sähköposti:info@nordax.fi
Puhelinnumero:030-603 6060
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:7,9 %
Avausmaksu:89 €
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:09:00 - 17:00
Nordax Bank lainan tiedot
Lainaa:3 000 - 60 000 €
Pienin lainasumma:3 000 €
Suurin lainasumma:60 000 €
Laina-aika:1 - 15 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:15 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.