NordCredit

Hae itsellesi Nordcreditin kautta 100 – 3 000 euroa lainaa. Kyseessä on joustava luotto, joka on myönnettyyn luottorajaan saakka jatkuvasti käytössä. Lainaa on helppo hakea ja sitä voi nostaa aina silloin, kun tarve vaatii. Se toimii siis hyvin samalla tavalla kuin luottokortti. Tästä syystä sitä voikin pitää oivallisesti arjen kätevänä vararahastona.

Nordcreditin laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 100 – 3 000 €
 2. Valitse maksuajaksi: 3 – 34 kk
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Jopa muutamissa minuuteissa!

Ensilainaajalle 2 000 euron nosto ilman nostokuluja!

Miksi Nordcredit?

Luotettava ja vaivaton Nordcredit tarjoaa sinulle joustavan lainatuotteen, joka on käytössäsi ympäri vuorokauden. Voit tehdä nostoja joko tekstiviestin välityksellä tai kirjautumalla Omille Sivuillesi.

Tämä kyseinen toimija on halunnut pitää huolen siitä, että lainanhakijalle ei koidu liian suuria kuukausikuluja. Tästä syystä se onkin todella läpinäkyvä kulujensa ja kuukausieriensä suhteen. Voit siis hyvin suunnitella talottasi, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Nordcreditin oma verkkosivu on myös äärimmäisen selkeä ja sitä on helppo käyttää. Etusivun ylävalikosta löydät esimerkiksi lisätietoja tarjotusta lainatuotteesta, eli joustoluotosta, laajan UKK-osion ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Kannattaa myös käydä lukaisemassa Nordcreditin blogia, jossa käsitellään kaikille lainanhakijoille hyödyllisiä ja mielenkiintoisia aiheita hieman tarkemmin.

Kuka voi hakea Nordcreditin lainaa?

Nordcreditin laina: 100 – 3 000 euroa

Nordcreditin kautta haettava pikalaina on nopea ja hyvät ehdot omaava. Lainan hakeminen käy todella helposti verkkosivujen kautta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vain täyttää helppo verkkohakemus. Myös lainapäätöksen saat välittömästi ja jos se on myönteinen, laina maksetaan tilille välittömästi.

Kuten moni muukin netin lainasivusto, myöskään Nordcredit ei kysele sinulta turhia lainan suhteen. Sinun ei siis tarvitse kertoa, mihin olet rahat käyttämässä. Tämä onkin monille lainanhakijoille tärkeä asia, sillä yksityisyys on asia, jota kaikki arvostavat.

 • Lainatuotteet – Pikalaina, Pikavippi, Jatkuva luotto
 • Lainasivusto – Selkeä, helppo, täynnä hyödyllistä tietoa
 • Mihin sopii – Elämän yllättävät kulut, matkailu, remontti, harrastukset

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Nordcreditin edut

Nordcredit tarjoaa ensilainaajille myös upean edun, eli tarjolla on maksimissaan 2 000 euron suuruinen laina ilman nostokuluja. Sen avulla uusi Nordcreditin asiakas voi säästää jopa vajaat kolmesataa euroa. Kyseessä on siis todella arvokas etu, jonka avulla Nordcredit haluaa osoittaa uusille asiakkailleen, miten paljon se heitä arvostaa.

Kokemuksia

Kuluttajien kokemukset tästä lainasivustosta ovat varsin positiivisia, sillä se on pystynyt toimittamaan omille asiakkailleen helposti haettavat ja joustavat pikalainat. Tämän lisäksi se on turvallinen toimija, eli senkään asian suhteen ei kuluttajilla ole ollut valittamista.

Nordcreditin kautta haettaville lainoille saa takaisinmaksuaikaa 3 – 34 kuukautta. Kyseessä on joustava luotto, jonka takaisinmaksu on äärimmäisen joustavaa. Voit maksaa luottoa takaisin kuukausittain tai niin halutessasi kerralla kokonaan.

Voit myös tarkastella omia henkilötietojasi, laskutushistoriaasi ja avoimia laskujasi näppärästi Omilla Sivuillasi. Uudet asiakkaat rekisteröityvät palveluun omia verkkopankkitunnuksiaan käyttäen, kun taas sivuston vanhat asiakkaat käyttävät omaa henkilötunnustaan tai PIN-koodia kirjautumiseen.

Nordcreditin laina on ketterä lainatuote, jonka avulla elämästä voi tehdä huomattavasti helpompaa. Älä jää siis turhaan murehtimaan äkillistä rahapulaa, vaan ota ja hae itsellesi kätevä laina kyseisen lainasivuston kautta.

Kyseessä on siis pikalaina, eli jatkuva luotto, joka on käytössäsi sovittuun luottorajaan asti jatkuvasti. Se toimii siis hyvin samalla tavalla kuin luottokortti ja voit itse päättää, milloin ja minkä verran haluat nostaa rahaa.

 • Todella nopea luottopäätös
 • Luotto saatavilla ilman vakuuksia
 • Todella joustava luoton takaisinmaksu

Nordcredit mahdollistaa lainan hakemisen siis myös juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille henkilöille. Jos siis olet nuori ja etsit lainarahaa, on Nordcredit loistava vaihtoehto.

Nordcreditin asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Nordcreditiltä löytyy myös ammattitaitoinen ja ystävällinen
asiakastuki, johon voi ottaa yhteyttä joko sähköpostin (asiakaspalvelu@gfmoney.fi) tai puhelimen (09 427 05044) välityksellä. Tarjolla on myös kätevä live chat, joka on nopea tapa olla yhteydessä tämän lainapaikan asiantunteviin asiakastukihenkilöihin.

 • Nordcredit/GF Money Consumer Finance Oy
 • Kristiinankatu 3 B
 • 20100 Turku

Nordcredit – Lainaa edullisilla kuukausierillä!

Nordcreditin lainaan liittyviä kysymyksiä

Kuka voi hakea lainaa Nordcreditin kautta?

UKK kuka voi hakea lainaa
UKK Kuka voi hakea lainaa

Nordcreditin pikalaina on kaikkien vähintään 18-vuotiaiden ja puhtaat luottotiedot omaavien henkilöiden haettavissa. Lainakriteerit ovat siis enemmän kuin kohtuullisia, joten Nordcreditin näpsäkkä joustava luotto sopii todella monenlaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille.

 • 18-vuotias
 • Luottotiedot kunnossa
 • Vakituinen osoite Suomessa

Onko lainan hakeminen Nordcreditin kautta helppoa?

Kyllä. Kovinkaan paljon helpommaksi lainan hakeminen ei enää voisi mennä. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu nopeasti kyseisen lainapaikan sivujen kautta ja alustavan lainapäätöksen saat itsellesi välittömästi. Jos se on myönteinen, rahat maksetaan sinulle niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa.

Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa Nordcreditin kautta?

18-vuotias.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Lainan hakeminen Nordcreditin kautta on todella helppoa, sillä kaikki tapahtuu sähköisesti. Kirjaudut vain omilla verkkopankkitunnuksillasi palveluun, jonka jälkeen syötät toivomasi lainasumman sekä omat henkilö- ja yhteystietosi. Tulotiedot voit lähettää näppärästi Instantor-palvelun kautta.

Kuinka nopeasti saan Nordcreditin lainan käyttööni?

Tämä lainasivusto tietää, että lainanhakijoille on tärkeää saada rahat nopeasti tilille. Tästä syystä se maksaakin rahat jopa muutamissa minuuteissa lainanhakijan tilille, eli toisin sanoen pääset nauttimaan niistä todella nopeasti.

Nordcredit mobiilissa

Nordcredit.fi kotisivut mobiilissa
Nordcredit.fi näyttää mobiilissa tältä

Tämä kyseinen lainasivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla asioidessa. Tarjolla ei kuitenkaan ole ainakaan vielä erillistä mobiilisovellusta. Kun haluat asioida Nordcreditin lainasivustolla mobiililaitetta käyttäen, kirjoitat vain osoitekenttään Nordcreditin URL-osoitteen ja sivu avautuu laitteellasi suoraan selaimeen. Helppoa kuin mikä!

Voit siis asioida täysin normaalisti millä tahansa mobiililaitteella, eli hakea lainaa mobiililla, olla yhteydessä asiakastukeen tai kirjautua Nordcreditin palveluun. Toisin sanoen sinulla on kaikki samat ominaisuudet käytössäsi myös Nordcreditin mobiiliversiossa kuin itse pääsivustollakin.

Yhteenveto

Hyvämaineinen ja monien suomalaisten kuluttajien tuntema Nordcredit tarjoaa haettavaksi luottokortin tavoin toimivia pikalainoja. Tämä luotto on monipuolinen ja sopii kuin nenä päähän käytettäväksi vaikkapa arjen yllättävien tilanteiden varalle.

Nordcredit noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja sen lisäksi taustalta löytyvä GF Money Consumer Finance Oy on ollut toiminnassa jo vuodesta 2011. Kokemusta on siis siitä, mitä suomalainen kuluttaja haluaa.

Nordcredit pähkinänkuoressa

Nordcredit on kotimainen lainapaikka, joka tarjoaa nopeita ja edullisia pikalainoja omille asiakkailleen. Tämän kyseisen lainapaikan lisäksi GF Money Consumer Finance Oy hallinnoi myös toista lainasivustoa, Lainasto.fi:tä. Kummatkin ovat tunnettuja ja turvallisia toimijoita, joilta lainan hakeminen käy käden käänteessä ja on aina turvallista. Nordcreditin taustalta löytynyt yritys on Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisteröimä, turvallinen ja luotettava toimija.

Yleistä
Nimi: NordCredit
Kotisivut: www.nordcredit.fi
Omistaja: GF Money Consumer Finance Oy
Y-tunnus: 2382033-5
Postiosoite: Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku
Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelinnumero: 09-427 05044
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu: 14 %
Korko alkaen: 5 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 08:00-22:00, 12:00-20:00
NordCredit lainan tiedot
Lainaa: 100 - 3 000 €
Pienin lainasumma: 100 €
Suurin lainasumma: 3 000 €
Laina-aika: 3 – 34 kk
Pienin laina-aika: 3 kk
Suurin laina-aika: 34 kk
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? Heti
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

NordCredit lainaan liittyviä kysymyksiä

Millaista lainaa NordCredit tarjoaa?

NordCredit tarjoaa joustoluottoa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi saada 100 – 3 000 euroa.

Kuinka pitkä laina-aika on?

Laina-aika voi olla 3 – 34 kuukautta.

Minkä ikäinen lainanhakijan tulee olla?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet.

Voiko luottotiedoton hakea lainaa?

Ei. Luottotietojen tulee olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää.