NordCredit

Hae itsellesi Nordcredit lainasivuston kautta lainaa 100 – 3 000 euroa. Kyseessä on joustaa luotto, joka on myönnettyyn luottorajaan saakka jatkuvasti käytössä. Laina on helppo hakea ja voit nostaa sitä aina silloin kun se sinulle itsellesi sopii. Se toimii siis hyvin samalla tapaa kuin luottokortti. Tästä syystä sitä voikin pitää oivallisesti arjen kätevänä vararahastona.

Nordcredit laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 100 – 3 000 €
 2. Valitse maksuajaksi: 3 – 34 kk
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Jopa muutamissa minuuteissa!

Ensilainaajalle 2 000 euron nosto ilman nostokuluja!

Miksi Nordcredit?

Luotettava ja vaivaton Nordcredit tarjoaa sinulle joustavan lainatuotteen, joka on käytössäsi ympäri vuorokauden. Voit tehdä nostoja joko tekstiviestin välityksellä tai kirjautumalla Omille Sivuillesi.

Tämä kyseinen toimija on myös halunnut pitää huolen siitä, että lainanhakijalle ei koidu liian suuria kuukausikuluja. Tästä syystä se onkin todella läpinäkyvä kulujensa ja kuukausieriensä suhteen. Voit siis hyvin suunnitella talottasi, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Nordcreditin oma verkkosivu on myös äärimmäisen selkeä ja tämän lisäksi myös helppo käyttää. Etusivun ylävalikosta löydät esimerkiksi lisätietoja sen tarjoamasta lainatuotteesta, eli joustoluotosta, laajan UKK-osion ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Kannattaa myös käydä lukaisemassa Nordcreditin blogia, jossa käsitellään kaikille lainanhakijoille hyödyllisiä ja mielenkiintoisia aiheita hieman tarkemminkin.

Kuka voi hakea Nordcredit lainaa?

Nordcredit laina: 100 – 3 000 euroa

Nordcreditin kautta haettava pikalaina on nopea ja hyväehtoinen. Lainan hakeminen käykin todella helposti verkkosivujen kautta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vain täyttää helppo verkkohakemus. Myös lainapäätöksen saat välittömästi ja jos se on myönteinen, niin laina on maksussa välittömästi.

Kuten moni muukin netin lainasivusto, myöskään Nordcredit ei kysele sinulta turhia lainan suhteen. Sinun ei siis tarvitse kertoa mihin olet rahat käyttämässä. Tämä onkin monille lainanhakijoille tärkeä asia, sillä yksityisyys on asia jota kaikki arvostavat.

 • Lainatuotteet – Pikalaina, Pikavippi, Jatkuva luotto
 • Lainasivusto – Selkeä, helppo, täynnä hyödyllistä tietoa
 • Mihin sopii – Elämän yllättävät kulut, matkailu, remontti, harrastukset

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Nordcredit edut

Nordcredit tarjoaa ensilainaajille myös upean edun, eli tarjolla on maksimissaan 2 000 euron suuruinen nosto ilman nostokuluja. Tämä onkin todella hyvä tarjous, sillä sen avulla uusi Nordcredit asiakas voi säästää jopa vajaat kolmesataa euroa. Kuten huomata saattaa, kyseessä on siis todella arvokas etu, jonka avulla Nordcredit lainapaikka haluaa osoittaa omille uusille asiakkailleen miten paljon se heitä arvostaa.

Kokemuksia

Kuluttajien kokemukset tästä lainasivustosta ovat varsin positiivisia, sillä se on pystynyt toimittamaan omille asiakkailleen helposti haettavat ja joustavat pikalainat. Tämän lisäksi se myös on turvallinen toimija, eli senkään asian suhteen ei kuluttajilla ole ollut valittamista.

Nordcreditin kautta haettaville lainoille saa takaisinmaksuaikaa 3 – 34 kuukautta. Kyseessä on joustava luotto, jonka takaisinmaksu on äärimmäisen joustavaa. Voit maksaa luottoa takaisin kuukausittain tai niin halutessasi kerralla kokonaan.

Voit myös tarkastella sekä omia henkilötietojasi, kuin myös laskutushistoriaasi ja avoimia laskujasi näppärästi Omilla Sivuilla. Uudet asiakkaat rekisteröityvät palveluun omia verkkopankkitunnuksiaan käyttäen, kun taas sivuston vanhat asiakkaat käyttävät omaa henkilötunnusta tai PIN-koodia kirjautumiseen.

Finncredit laina on siis todella ketterä lainatuote, jonka avulla voi elämästä tehdä huomattavasti helpompaa. Älä jää siis turhaan murehtimaan äkillistäkin rahapulaa, vaan ota ja hae itsellesi kätevä laina kyseisen lainasivuston kautta.

Kyseessä on siis pikalaina eli jatkuva luotto, joka on käytössäsi sovittuun luottorajaan jatkuvasti. Se toimii siis hyvin samalla tapaa kuin luottokortti ja voit itse päättää että milloin ja minkäverran haluat nostaa rahaa.

 • Todella nopea luottopäätös
 • Luotto saatavilla ilman vakuuksia
 • Todella joustava luoton takaisinmaksu

Nordcredit mahdollistaa lainan hakemisen siis myös juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille henkilöille. Tämä onkin todella mukava asia, sillä valitettavan moni netin lainapaikoista edellyttää nykyisin korkeampaa ikää lainanhakijoilta. Eli, jos olet nuori lainanhakija ja etsit itsellesi hyväehtoista, nopeaa ja edullista lainaa, on Nordcredit todella hyvä vaihtoehto.

Nordcredit asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Valikoimista löytyy myös ammattitaitoinen ja ystävällinen
asiakastuki, jonne yhteyttä voi ottaa joko sähköpostin (asiakaspalvelu@gfmoney.fi) tai puhelimen (09 427 05044) välityksellä. Tarjolla on myös todella kätevä live chat, joka on todella nopea tapa olla yhteydessä tämän lainapaikan asiantunteviin asiakastukihenkilöihin.

 • Nordcredit/GF Money Consumer Finance Oy
 • Kristiinankatu 3 B
 • 20100 Turku

Nordcredit – Lainaa edullisilla kuukausierillä!

Nordcredit lainaan liittyviä kysymyksiä

Kuka voi hakea lainaa Nordcredit lainapaikan kautta?

UKK kuka voi hakea lainaa
UKK Kuka voi hakea lainaa

Nordcredit pikalaina on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Lainakriteerit ovat siis enemmän kuin kohtuullisia ja tästä syystä tämän lainasivuston näpsäkkä joustava luotto sopiikin todella monenlaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille.

 • 18-vuotta
 • Luottotiedot kunnossa
 • Vakituinen osoite Suomessa

Onko lainan hakeminen Nordcredit lainasivun kautta helppoa?

Kyllä. Kovinkaan paljon helpommaksi lainan hakeminen ei enää voisi mennä. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu nopeasti kyseisen lainapaikan sivujen kautta ja alustavan lainapäätöksen saat itsellesi välittömästi. Jos se on myönteinen, rahat maksetaan sinulle niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa.

Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa Nordcredit lainasivuston kautta?

18-vuotta.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Lainan hakeminen Nordcredit lainasivuston kautta on todella helppoa, sillä kaikki tapahtuu sähköisesti sen omien verkkosivujen kautta. Kirjaudut vain omilla verkkopankkitunnuksillasi palveluun, jonka jälkeen syötät toivomasi lainasumman, sekä omat henkilö-ja yhteystietosi. Tulotiedot voit lähettää näppärästi Instantor-palvelun kautta.

Kuinka nopeasti saan Nordcredit lainan käyttööni?

Tämä lainasivusto tietä että lainanhakijoille on tärkeää lainarahojen nopea tilille maksu. Tästä syystä se maksaakin rahat jopa muutamissa minuuteissa lainanhakijan tilille, eli toisin sanoen pääset nauttimaan niistä todella nopeasti.

Nordcredit mobiilissa

Nordcredit.fi kotisivut mobiilissa
Nordcredit.fi näyttää mobiilissa tältä

Tämä kyseinen lainasivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla asioidessa. Tarjolla ei kuitenkaan ole ainakaan vielä erillistä mobiilisovellusta. Kun haluat asioida Nordcredit lainasivustolla mobiililaitetta käyttäen, kirjoitat vain osoitekenttään Nordcreditin URL-osoitteen ja sivu avautuu laitteellasi suoraan selaimeen. Helppoa kuin mikä siis!

Voit siis asioida täysin normaalisti millä tahansa mobiililaitteella, eli hakea lainaa mobiililla, olla yhteydessä asiakastukeen kuin myös kirjautua Nordcreditin palveluun. Toisin sanoen sinulla on kaikki samat ominaisuudet käytössäsi myös Nordcreditin mobiiliversiossa, kuin itse pääsivustollakin.

Yhteenveto

Hyvämainen ja monien suomalaisten kuluttajien tuntema Nordcredit tarjoaa haettavaksi luottokortin tavoin toimivia pikalainoja. Tämä luotto on monipuolinen ja sopii kuin nenä päähän käytettäväksi vaikkapa arjen yllättävien tilanteiden varalle.

Koska tämä lainapaikka noudattaa Suomen lainsäädäntöä omassa toiminnassaan ja tämän lisäksi GF Money Consumer Finance Oy on ollut toiminnassa jo vuodesta 2011, eli sillä on myös todella hyvin kokemusta siitä mitä suomalainen lainanhakija haluaa.

Nordcredit pähkinänkuoressa

Nordcredit on kotimainen lainapaikka, joka tarjoaa nopeita ja edullisia pikalainoja omille asiakkailleen. Tämän kyseisen lainapaikan lisäksi GF Money Consumer Finance Oy hallinnoi myös toista lainasivustoa, joka on sellainen kuin Lainasto.fi. Kummatkin ovat tunnettuja ja turvallisia toimijoita, joilta lainan hakeminen käy käden käänteessä ja on aina turvallista. Nordcreditin taustalta löytynyt yritys on Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisteröimä, turvallinen ja luotettava toimija.

Yleistä
Nimi: NordCredit
Kotisivut: www.nordcredit.fi
Omistaja: GF Money Consumer Finance Oy
Y-tunnus: 2382033-5
Postiosoite: Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku
Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelinnumero: 09-427 05044
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina ja Luotto
Nostokulu: 14 %
Korko alkaen: 5 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 08:00-22:00, 12:00-20:00
NordCredit lainan tiedot
Lainaa: 100 - 3 000 €
Pienin lainasumma: 100 €
Suurin lainasumma: 3 000 €
Laina-aika: 3 – 34 kk
Pienin laina-aika: 3 kk
Suurin laina-aika: 34 kk
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? Heti
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.