Nordea

Nordea Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita pankkipalveluja sekä yksityisasiakkaille, kuin myös yrityksillekin. Pankin kautta voit hakea sekä kulutusluottoa kuin myös joustoluottoa, aina 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Laina-aikaa Nordean joustoluotoille voi saada 1 – 5,5 vuotta. Kyseessä on vakuudeton kertaluotto.

Nordea laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 2 000 – 50 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 1 – 5,5 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Nordea?

Moni kuluttaja on valinnut omaksi lainapaikakseen Nordean, sillä tämä suuri ja vakavarainen pankki pystyy tarjoamaan omille asiakkailleen helpon lainanhakuprosessin, kilpailukykyiset hinnat ja joustavan takaisinmaksun. Pankin tarjoamalle joustoluotolle voi myös hakea korotusta, joka luonnollisesti on myös asia joka ilahduttaa suurinta osaa lainanhakijoista.

Kuka voi hakea Nordea lainaa?

Nordea laina: 2 000 - 50 000 euroa

Nordea tarjoaa siis omille asiakkailleen haettavaksi monenlaisia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi Joustoluotto ja vakuudellinen kulutusluotto. Kummatkin ovat monikäyttöisiä ja helposti haettavia lainatuotteita.

 • Joustoluottoa voi hakea 2 000 – 50 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa sille on saatavilla 1 – 5,5 vuotta.
 • Vakuudellista kulutusluottoa voi hakea moniin eri kohteisiin, eli esimerkiksi auton ostoon, remontin tekoon sekä moniin muihin kohteisiin. Nordea vakuudellisen kulutusluoton osalta kannattaa kuitenkin keskustella myös pankkitoimihenkilöiden kanssa siitä, että minkälainen kulutusluotto sopisi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Hae 2 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Muistathan että voit hakea lainaa 100 – 60 000 helposti myös Lainaa.com lainahakemuksella. Löydät sen helposti sivuilta ja mikä parasta, se on todella nopea ja helppo täyttää. Koska me tarjoamme lainaa laajemmalla lainahaitarilla, voikin olla hyvä idea tarkistaa minkälainen tarjous sinulle olisi tarjolla meidän kauttamme.

Kannattaa myös muistaa, että lainanhakeminen kauttamme on aina ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Kaiken muun hyvän lisäksi saat itsellesi et vain yhtä, vaan useita kymmeniä upeita lainatarjouksia suorastaan ennätysnopeasti.

Yhdellä hakemuksella jopa useita kymmeniä lainatarjouksia!

Kun täytät helpon lainahakemuksemme ja haet lainaa sen avulla, saat siis itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Pääset myös tutustumaan Nordean antamaan tarjoukseen. Olitpa sitten etsimässä pientä pikavippiä tai remonttilainaa, niin Lainaa.com etsii sinulle aina edullisimman markkinoilta löytyvän lainan.

 1. Ei monia luottotarkistuksia!
 2. Saat lainatarjouksen useilta kymmeniltä eri luotonantajilta
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
Hae Lainaa

Nordea kokemuksia

Luonnollisestikin koska kyseessä on iso tekijä pankkialalla, niin se pystyy myös toimittamaan omille asiakkailleen laadukkaan ja monipuolisen palvelupaketin. Kuluttajat ovat olleet esimerkiksi ilahtuneita Nordean selkeästä ja informatiivisesta verkkosivusta, hyvin saatavilla olevasta asiakastuesta sekä totta kai myös monipuolisesta lainavalikoimasta.

Nordea asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Pankki tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastuen, jonne voi ottaa yhteyttä sekä puhelimen, live chatin, verkkotapaamisen, sekä mobiilipankin välityksellä. Mikä parasta, asiakastukea on saatavilla kellon ympäri joka ikinen päivä.

 • Puhelintuki: 0200 3000 (avoinna 24/7)
 • Live chat-palvelu (avoinna 24/7)
 • Verkkotapaaminen
 • Palautelomake

Nopein yhteydenottotavoista on live chat. Se löytyy helposti verkkosivun oikeasta alalaidasta, josta se vain klikataan auki. Kannattaa myös tutustua Nordean sivuilta löytyvään laajaan UKK-osioon, sillä mitä luultavimmin tulet löytämään vastauksen kysymykseesi jo sen laajoista kysymys/vastaus-patteristoista.

 • Nordea Bank Oyj
 • Satamaradankatu 5
 • 00020 Helsinki

Nordea lainaan liittyviä kysymyksiä

Miten vanha minun tulee olla että voin hakea Nordea lainaa?

18-vuotta.

Mitä lainatuotteita Nordea tarjoaa?

Nordea tarjoaa monenlaisia lainatuotteita omille asiakkailleen, niitä ovat esimerkiksi, erilaiset asuntolainat sekä kulutusluotot.

Tarvitsenko vakuutta Nordea lainalle?

Riippuu täysin siitä mitä lainatuotetta olet hakemassa. Esimerkiksi kulutusluottoja Nordea tarjoaa sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Onkin ihan sinusta ja lainarahan tarpeestasi kiinni kumpi niistä sopii sinulle paremmin. Tarjolla on myös vakuudeton Joustoluotto, jota voi hakea 2 000 – 50 000 euroa.

Mitä kortteja Nordealla on tarjolla?

Nordealla on useita erilaisia kortteja valikoimissaan, joita ovat esimerkiksi:

 • Nordea Gold
 • Nordea Credit
 • Nordea Premium
 • TUOHI MasterCard
 • Finnair Plus MasterCard
 • Stockmann MasterCard
 • Nordea Debit
 • Nordea Electron

Miten nopeasti Joustoluotto maksetaan tilille?

Jos saat myönteisen lainapäätöksen, Joustoluotto maksetaan tilillesi ma-su klo. 07.00 – 22.30.

Miten haen Joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain täyttää yksinkertainen verkkohakemus ja klikata se eteenpäin. Lainapäätöksen saat nopeasti ja jos se on myönteinen, maksetaan lainarahat tilillesi saman päivän aikana.

Onko Joustoluotto saatavilla ilman vakuuksia?

Kyllä. Joustoluotto on myös siitä mukava lainatuote, että se on tosiaankin saatavilla aina ilman vakuuksia. Niin halutessaan sille voi myös hakea lainan korotusta helposti netissä.

Voinko kilpailuttaa Nordean?

Kyllä! Jos sinulla on jo laina tai olet hakemassa uutta lainaa, voit myös kilpailuttaa Nordean nopeasti netissä.

Nordea Mobiilissa

Nordea.fi kotisivut mobiilissa
Nordea.fi näyttää mobiilissa tältä

Sanomattakin on selvää että Nordea toimii loistavasti myös mobiililaitteilla, eli tarjolla on elämää helpottava ja kätevä mobiiliversio. Kyseessä on siis helppokäyttöinen sovellus, joka mahdollistaa sen että pääset hoitamaan pankkiasioitasi aina silloin kun haluat.

Nordea myös lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia mobiilisovellukseensa, joka tarkoittaa sitä että voit niin halutessasi esimerkiksi tarkastella omia pankkitietojasi, voit ostaa uusia rahasto-osuuksia sekä liittää liitetiedostoja viesteihin.

Yhteenveto

Nordea tarjoaa asiakkailleen pankkipalveluja 200-vuoden vankalla kokemuksella. Todella monella suomalaisella kuluttajalla onkin pankkitoimintoja Nordeassa. Esimerkiksi sen tarjoamat kätevät ja helposti haettavat lainat ovat todellakin tarkemman tutustumisen arvoisia, sillä ne kestävät vertailun suvereenisti minkä tahansa muun pankin tai rahoituslaitoksen lainojen kanssa.

Nordea pähkinänkuoressa

Nordea on tunnettu ja luotettava Pohjoismainen pankki jossa monella meillä Suomalaisella on pankkitili. Päivittäisten raha-asioiden hoitamisen lisäksi myös säästäminen ja erilaiset vakuutukset sekä sijoittaminen on mahdollista Nordeassa.

Tällä hetkellä Nordealla on pelkästään henkilöasiakkaita noin 9,3 miljoonaa ja yritysasiakkaita 572 000. Pankki työllistää 28 990 henkilöä, sen liiketoiminnan tuotot ovat yhteensä 9 miljardia euroa ja se on listattu sekä Helsingin, Tukholman kuin myös Kööpenhaminan pörsseihin.

Yleistä
Nimi: Nordea
Kotisivut: www.nordea.fi
Omistaja: Nordea Rahoitus Suomi Oy
Y-tunnus: 2858394-9
Postiosoite: Aleksis Kiven katu 9, Helsinki
Sähköposti:
Puhelinnumero: 0200 5000
Ikäraja: 18 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:
Nostokulu:
Korko alkaen: 8,5 %
Avausmaksu: 125 - 300 €
Kuukausimaksu: 4,50 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 07:00-22:30
Nordea lainan tiedot
Lainaa: 2 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma: 2 000 €
Suurin lainasumma: 50 000 €
Laina-aika: 1 - 5,5 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 5,5 vuotta
Heti tilille *): -
Laina tilillä? Saman päivän aikana
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.