Nordea

Nordea Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita pankkipalveluja niin yksityisasiakkaille kuin myös yrityksillekin. Pankin kautta voit hakea kulutusluottoa ja joustoluottoa aina 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Laina-aikaa Nordean joustoluotoille voi saada 1-5,5 vuotta. Kyseessä on vakuudeton kertaluotto.

Nordea-laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 2 000-50 000 € väliltä
 2. Valitse maksuajaksi: 1-5,5 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Saman päivän aikana

Miksi Nordea?

Nordea

Moni kuluttaja on valinnut omaksi lainapaikakseen Nordean, sillä tämä suuri ja vakavarainen pankki pystyy tarjoamaan helpon lainanhakuprosessin, kilpailukykyiset hinnat ja joustavan takaisinmaksun. Pankin tarjoamalle joustoluotolle voi hakea myös korotusta.

Kuka voi hakea Nordean lainaa?

Nordea laina: 2 000 - 50 000 euroa

Nordea tarjoaa haettavaksi monenlaisia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi joustoluotto ja vakuudellinen kulutusluotto. Kummatkin ovat monikäyttöisiä ja helposti haettavia lainatuotteita.

 • Joustoluottoa voi hakea 2 000 – 50 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa sille on saatavilla 1 – 5,5 vuotta.
 • Vakuudellista kulutusluottoa voi hakea moniin eri kohteisiin, kuten esimerkiksi auton ostoon, remontin tekoon sekä moniin muihin kohteisiin. Nordean vakuudellisen kulutusluoton osalta kannattaa kuitenkin keskustella myös pankkitoimihenkilöiden kanssa siitä, minkälainen kulutusluotto sopisi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Hae 2 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Muistathan, että voit hakea 100 – 60 000 euroa lainaa helposti myös Lainaa.comin lainahakemuksella.

Lainan hakeminen kauttamme on aina ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Kaiken muun hyvän lisäksi saat itsellesi useita kymmeniä upeita lainatarjouksia suorastaan ennätysnopeasti.

Yhdellä hakemuksella jopa useita kymmeniä lainatarjouksia!

Kun täytät helpon lainahakemuksemme ja haet lainaa sen avulla, saat siis itsellesi jopa useita kymmeniä lainatarjouksia. Pääset myös tutustumaan Nordean antamaan tarjoukseen. Olitpa sitten etsimässä pientä pikavippiä tai remonttilainaa, niin Lainaa.com etsii sinulle aina edullisimman markkinoilta löytyvän lainan.

 1. Ei monia luottotarkastuksia!
 2. Saat lainatarjouksen useilta kymmeniltä eri luotonantajilta
 3. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Nordea kokemuksia

Nordea on iso tekijä pankkialalla, joten ei ihmekään, että se pystyy tarjoamaan kuluttajille kokonaisvaltaista palvelua. Kuluttajat ovat olleet esimerkiksi ilahtuneita Nordean selkeästä ja informatiivisesta verkkosivusta, hyvin saatavilla olevasta asiakastuesta sekä monipuolisesta lainavalikoimasta.

Nordea asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Pankki tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastuen, johon voi ottaa yhteyttä niin puhelimen, live chatin, verkkotapaamisen kuin mobiilipankin välityksellä. Asiakastukea on saatavilla kellon ympäri joka ikinen päivä.

Asiakaspalvelu

 • 0200 3000
Postiosoite

 • Nordea Bank Oyj
 • Satamaradankatu 5
 • 00020 Helsinki

Nopein yhteydenottotavoista on live chat. Se löytyy helposti verkkosivun oikeasta alalaidasta. Kannattaa myös tutustua Nordean sivuilta löytyvään laajaan UKK-osioon, josta löytyvät useimmiten kysytyt kysymykset.

Nordea lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Miten vanha minun tulee olla, että voin hakea Nordean lainaa?

18-vuotias.

✅ Mitä lainatuotteita Nordea tarjoaa?

Nordea tarjoaa monenlaisia lainatuotteita. Niitä ovat esimerkiksi erilaiset asuntolainat sekä kulutusluotot.

✅ Tarvitsenko vakuutta Nordean lainalle?

Se riippuu lainatuotteesta. Esimerkiksi kulutusluottoja Nordea tarjoaa sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Tarjolla on myös vakuudeton Joustoluotto, jota voi hakea 2 000 – 50 000 euroa.

✅ Mitä kortteja Nordealla on tarjolla?

Nordealla on useita erilaisia kortteja valikoimissaan. Niitä ovat esimerkiksi:

 • Nordea Gold
 • Nordea Credit
 • Nordea Premium
 • TUOHI MasterCard
 • Finnair Plus MasterCard
 • Stockmann MasterCard
 • Nordea Debit
 • Nordea Electron

✅ Miten nopeasti Joustoluotto maksetaan tilille?

Jos saat myönteisen luottopäätöksen, Joustoluotto maksetaan tilillesi ma-su kello 07.00 – 22.30.

✅ Miten haen Joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain täyttää yksinkertainen verkkohakemus ja klikata se eteenpäin. Lainapäätöksen saat nopeasti ja jos se on myönteinen, maksetaan lainarahat tilillesi saman päivän aikana.

✅ Onko Joustoluotto saatavilla ilman vakuuksia?

Kyllä. Joustoluotto on myös siitä mukava lainatuote, että se on tosiaankin saatavilla aina ilman vakuuksia. Niin halutessaan sille voi hakea korotusta helposti netissä.

✅ Voinko kilpailuttaa Nordean?

Kyllä! Jos sinulla on jo laina tai olet hakemassa uutta lainaa, voit myös kilpailuttaa Nordean nopeasti netissä.

Nordea Mobiilissa

Nordea.fi kotisivut mobiilissa
Nordea.fi näyttää mobiilissa tältä

Sanomattakin on selvää, että Nordea toimii loistavasti myös mobiililaitteilla. Pääset hoitamaan pankkiasioitasi aina, kun sinulle parhaiten sopii.

Pankki myös lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia mobiilisovellukseensa. Mobiilisovelluksen kautta voi ostaa esimerkiksi rahasto-osuuksia.

Yhteenveto

Tämä pankki tarjoaa asiakkailleen pankkipalveluja 200 vuoden vankalla kokemuksella. Todella monella suomalaisella kuluttajalla on pankkitoimintoja Nordeassa. Myös Nordean lainat ovat tutustumisen arvoisia.

Nordea pähkinänkuoressa

Nordea on tunnettu ja luotettava Pohjoismainen pankki, josta löytyy monen suomalaisen pankkitili. Päivittäisten raha-asioiden hoitamisen lisäksi myös säästäminen ja erilaiset vakuutukset sekä sijoittaminen on mahdollista Nordeassa.

Nordealla on noin 9,3 miljoonaa henkilöasiakasta ja 572 000 yritysasiakasta. Pankki työllistää 28 990 henkilöä, sen liiketoiminnan tuotot ovat yhteensä 9 miljardia euroa ja se on listattu Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseihin.

Yleistä
Nimi:Nordea
Kotisivut:www.nordea.fi
Omistaja:Nordea Rahoitus Suomi Oy
Y-tunnus:2858394-9
Postiosoite:Aleksis Kiven katu 9, Helsinki
Sähköposti:
Puhelinnumero:0200 5000
Ikäraja:18 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:
Nostokulu:
Korko alkaen:8,5 %
Avausmaksu:125 - 300 €
Kuukausimaksu:4,50 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:07:00-22:30
Nordea lainan tiedot
Lainaa:2 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma:2 000 €
Suurin lainasumma:50 000 €
Laina-aika:1 - 5,5 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:5,5 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.