Ostosraha

Ostosraha Ostosrahan kautta voit hakea itsellesi 400-3 000 euroa edullista kulutusluottoa. Takaisinmaksuaikaa lainoille voi saada 1-3 vuotta lainasummasta riippuen. Ostosraha ei vaadi lainoille koskaan takausta tai vakuutta.

Lainan hakeminen käy helposti Ostosrahan omien verkkosivujen kautta tehtävällä näppärällä sähköisellä hakemuksella. Myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti ja jos se on myönteinen, rahat siirretään välittömästi sen jälkeen tilillesi.

Ostosraha-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 400-3 000 €
 2. Laina-aika: 1-3 vuotta
 3. Miten nopeasti: Noin 15 minuutissa

Miksi Ostosraha?

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa omille asiakkailleen siis edullista kulutusluottoa, jonka avulla hoituu nopeasti monenlainen lainarahantarve. Lainat ovat edullisia ja nopeasti saatavilla.

Ostosraha on myös reilu luotonantaja, sillä se tarjoaa lainoilleen myös maksuvapaita kuukausia. Tämä lainapaikka on todella läpinäkyvä hinnoittelunsa suhteen, jonka ansiosta lainaajalle ei pääse tulemaan minkäänlaisia yllätyksiä.

Kuka voi hakea Ostosrahan lainaa?

Ostosraha laina: 400 - 3 000 euroa

Ostosrahan kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti 400 – 3 000 euroa lainaa. Maksuaikaa voi saada 1 – 3 vuotta. ostosraha hinnoittelee lainansa läpinäkyvästi, joten lainanhakija tietää aina, mitä laina tulee kokonaisuudessaan kustantamaan.

Ostosrahan lainoihin ei myöskään ole liitetty minkäänlaisia piilokuluja, eli ne ovat siis kilpailukykyisiä myös hinnoittelunsa suhteen.

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa, sillä se tapahtuu kokonaisuudessaan Ostosrahan verkkosivujen kautta näppärällä sähköisellä hakemuksella. Lainat ovat saatavilla todella nopeasti, eli ne maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Kaikki Ostosrahan kulutusluotot ovat saatavilla ilman vakuutta tai takaajia.

Hae 400 - 3 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Lainaa voi hakea joko suoraan Ostosrahan sivuilta tai Lainaa.comin hakemuksella. Meidän hakemuksemme täytettyäsi saat jopa yli 30 lainatarjousta.

Tämän lisäksi meidän hakemuksellamme voit hakea lainarahaa huomattavasti suuremmalla lainahaitarilla, eli 100 – 60 000 euroa. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Lainahakemuksen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Lainahakemuksen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Täytät siis vain helpon hakemuksemme ja klikkaat sen eteenpäin. Tämän jälkeen me välitämme sen omille yhteistyökumppaneillemme, joita löytyy uskomattomat 30+ kappaletta. Ne kaikki ovat luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia ja niistä jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa.

Voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan. Hae siis markkinoiden edullisinta lainaa meidän kauttamme!

 1. Huima määrä upeita lainatarjouksia (30+)
 2. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Ilmainen lainahakemus!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Ostosraha kokemuksia

Ostosraha on tunnettu ja laadukas luotonantaja. Kuluttajat ovat olleet tyytyväisiä hyvät ehdot omaaviin ja edullisiin lainoihin.

Ostosrahan nettisivut ovat informatiiviset. Sieltä löytyy paljon tietoa lainoista ja Ostosrahan toimintaan liittyvistä aiheista.

Ostosraha asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ostosraha tarjoaa omille asiakkailleen hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee joka päivä kello 08.00 – 22.00. Yhteydenotto käy helposti seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 020 741 2030
Postiosoite

 • OPR-Finance Oy
 • Lautatarhankatu 8 B
 • 00580 Helsinki

Ostosraha löytyy myös sosiaalisesta mediasta, eli Instagramista, Facebookista sekä tämän lisäksi YouTubesta.

Ostosraha lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Onko Ostosraha turvallinen lainapaikka?

Ostosraha.fi lainahakemus
Ostosraha.fi lainahakemus

Kyllä. Ostosraha on täydellisen turvallinen lainapaikka. Se on hoitanut sivustonsa suojauksen asianmukaisesti ja se on myös rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

✅ Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa?

21-vuotias.

✅ Mihin Ostosrahan laina soveltuu?

Ostosrahan kautta haettava laina on monikäyttöinen, eli sillä voi rahoittaa vaikka lomamatkan, arjen yllättäviä menoja, lääkärikuluja, kesämökin päivityksen tai vaikka auton tai veneen oston.

✅ Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainaa saa jopa alle 15 minuutissa. Ostosraha.fi:n kautta haettava laina on todella nopeasti saatavilla, eli se maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen noin 15 minuutissa.

✅ Tarvitaanko lainalle vakuutta tai takausta?

Ei. Kaikki lainat ovat saatavilla ilman vakuutta tai takausta.

Ostosraha.fi on mielenkiintoinen, nopea ja edullinen lainapaikka. Sen avulla voi rahoittaa niin pienen kuin hieman suuremmankin lainan tarpeen. Lisäksi lainat ovat saatavilla nopeasti myönteisen lainapäätöksen saamisen jälkeen.

 • Nopea
 • Hyvät ehdot
 • Edullinen

✅ Kuinka paljon lainaa voin hakea Ostosrahan kautta?

Voit hakea lainaa 400 – 3 000 euroa.

✅ Voinko maksaa Ostosrahan lainan pois ennenaikaisesti?

Kyllä. Niin halutessaan lainaaja voi myös maksaa koko lainan pois etuajassa, eikä siitä peritä mitään ylimääräisiä kuluja.

✅ Voiko lainalle saada maksuvapaita kuukausia?

Kyllä. Ostosraha mahdollistaa yhden maksuvapaan kuukauden.

Ostosraha Mobiilissa

Ostosraha.fi kotisivut mobiilissa
Ostosraha.fi näyttää mobiilissa tältä

Ostosraha mahdollistaa lainan hakemisen myös mobiililla, eli niin halutessaan lainahakemuksen voi tehdä myös jollakin mobiililaitteella ja pistää sen menemään vaikka liikkeellä ollessa. Yhä useampi haluaa käyttää nykyisin mobiililaitetta asioiden hoitamiseen.

Yhteenveto

Ostosrahan tarjontaan kannattaa kurkata tarkemmin, kun on tarvetta edulliselle lainarahalle. Tämä kyseinen toimija on siis luotettava ja kotimainen luotonantaja, joka on jo vuosien ajan helpottanut suomalaisten kuluttajien arkea edullisilla lainoillaan. Monia lainanhakijoita on myös ilahduttanut se, että Ostosrahan lainoille on saatavilla 1 -3 vuotta laina-aikaa.

Ostosraha pähkinänkuoressa

Ostosrahan taustalta löytyy OPR-Finance Oy, joka on kotimainen ja luotettava rahoitusalan toimija. Se on tarjonnut suomalaisille kuluttajille lainarahoitusta jo vuodesta 2005 alkaen.

Tänä päivänä OPR-Finance Oy toimii jopa viidessä eri EU-maassa Suomen lisäksi. Se on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Se kertoo siitä, että kyseessä on luotettava toimija.

Yleistä
Nimi:Ostosraha
Kotisivut:www.ostosraha.fi
Omistaja:OPR-Finance Oy
Y-tunnus:1993902-6
Postiosoite:Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@ostoraha.fi
Puhelinnumero:020 741 2030
Ikäraja:21 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:-
Korko alkaen:19,9 %
Avausmaksu:0 €
Kuukausimaksu:0 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:08:00 - 22:00
Ostosraha lainan tiedot
Lainaa:400 - 3 000 €
Pienin lainasumma:400 €
Suurin lainasumma:3 000 €
Laina-aika:1 - 3 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:3 vuotta
Heti tilille *):HETI
Laina tilillä?Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.