Ostosraha

Ostosraha.fi Ostosraha lainasivuston kautta voi hakea nopeasti itselleen 400 – 10 000 euroa hyväehtoista lainaa. Lainalle voi myös saada takaisinmaksuaikaa todella joustavasti, eli aina 1 vuodesta jopa 8 vuoteen saakka. Lainalle voi myös saada maksuvapaita kuukausia ja se on aina haettavissa ilman vakuuksia.

Ostosraha laina lyhyesti:

 1. Voit hakea lainaa: 400 – 10 000 €
 2. Valitse maksuajaksi: 1 – 8 vuotta
 3. Lainarahat maksetaan tilille: Jopa 15 minuutissa!

Miksi Ostosraha?

Ostosrahan.fi:n lainat ovat siis helposti haettavissa ja nopeasti saatavilla. Kaiken muun hyvän lisäksi ne ovat myös saatavilla aina ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä helpottaa myös omalta osaltaan lainanhakuprosessia. Lainaan on myös mahdollista saada erilaisia upeita etuja mukaan, joita ovat esimerkiksi maksuvapaa kuukausi ja lainan korotusmahdollisuus.

Ostosraha.fi:n verkkosivut ovat helpot ja selkeät käyttää. Sivun oikeasta ylälaidasta löytyy esimerkiksi Menu-pudotusvalikko, jonka auki klikkaamalla pääsee tutustumaan helposti lainan hakuprosessiin, maksuvapaaseen kuukauteen, lainan korottamismahdollisuuteen sekä muihin mielenkiintoisiin aiheisiin. Samaisen Menu-pudotusvalikon alta löytyy myös Asiakaspalvelun tarkemmat tiedot ja aukioloajat.

Kuka voi hakea Ostosraha lainaa?

Ostosraha laina: 400 – 10 000 euroa

Ostosrahan kautta haettava laina on edullinen ja nopeasti saatavilla oleva. Se soveltuukin hyvin vaikka yllättävän shoppailureissun, uuden auton tai mikä ettei uuden mökkisaunan rahoittamiseen. Kyseessä on siis monipuolinen lainatuote, jonka avulla moni unelma voi käydä toteen.

Ostosraha kulutusluotto siis soveltuu loistavasti muuttuviin elämäntilanteisiin ja monenlaisiin lainarahan tarpeisiin. Jos siis tarvitset edullista lainarahaa itsellesi nopeasti 400 – 10 000 euroa, niin kannattaa ehdottomasti klikata itsensä tämän kyseisen lainapaikan sivuille ja täyttää helppo verkkohakemus muutamassa minuutissa.

 • Lainatuotteet – Kulutusluotto, Pikalaina
 • Lainasivusto – Selkeä ja informatiivinen
 • Mihin sopii – Remontti, auton osto, matka

Lainalaskuri: Mitä laina maksaa?

Testasimme Ostosraha lainalaskuria, joka on löydettävissä helposti lainapaikan verkkosivuilta. Teimme kolmelle eri lainasummalle esimerkkilaskelmat arvosteluumme, jotta sinun olisi helpompi vertailla niiden kokonaiskuluja:

Lainaesimerkki #1 – 500€

 • Lainasumma: 500€
 • Laina-aika: 1 vuosi
 • Maksettava takaisin: 617,97€

500€ laina 12 kuukauden maksuajalla on Ostosrahalla hyvinkin edullinen, sillä sitä on maksettava takaisin kaiken kaikkeaan vain: 617,97€.

Lainaesimerkki #2 – 1 000€

 • Lainasumma: 1 000€
 • Laina-aika: 1 vuosi
 • Maksettava takaisin: 1 236,96€

1 000€ pikalaina 12 kk maksuajalla maksaa kokonaisuudessaan vain : 1 236,96€.

Lainaesimerkki #3 – 2 000€

 • Lainasumma: 2 000€
 • Laina-aika: 1 vuosi
 • Maksettava takaisin: 2 469,60€

Jos otat itsellesi hieman suuremman lainan, eli 2 000 euron suuruisen Ostosrahan, niin maksat sitä takaisin 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kokonaisuudessaan vain : 2 469,60€.

Yllä olevat lainaesimerkit on poimittu lainaajan sivuilta tämän arvostelun luomisen yhteydessä (05.06.2019).

Ostosraha edut

Ostosraha lainapaikka tarjoilee omille asiakkailleen myös mukavasti erilaisia etuja. Esimerkiksi sellaisille henkilöille jotka ovat jo Ostosrahan asiakkaita, tarjolla on mahtava lainan korotus mahdollisuus. Korotettu laina on kaiken lisäksi myös sekin saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Maksuvapaa kuukausi – Ostosrahan asiakkaana pääset myös nauttimaan maksuvapaista kuukausista. Voit siis saada itsellesi yhden maksuvapaan kuukauden, jos olet hoitanut lainanlyhennyksesi asianmukaisesti. Maksuvapaa kuukausi on helppo ottaa käyttöön OPR-Online-palvelussa, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Eräpäivän siirto – Ostosraha mahdollistaa myös niin tarvittaessa eräpäivän siirron, josta se perii 10 euron järjestelypalkkion. Tämä voikin olla joskus hyvä idea, jos lainan maksuun tarvitaan lisää joustoa.

Ostosraha – Edullinen ja nopea lainapaikka!

Kun tarjolla on edullista ja helposti haettavaa lainarahaa 400 – 10 000 euroa, on ymmärrettävää että moni lainanhakija kiinnostuu. Ostosraha.fi on kuitenkin paljon muutakin kuin vain edullinen ja nopea, sillä se on myös kilpailukykyinen. Hyvin todennäköistä onkin että lainanhakija tulee vertailun päätyttyä arvostamaan entistäkin enemmän lainaajan lainatuotteita ja hinnoittelupolitiikka.

Kokemuksia

Kokemukset Ostosrahan lainasivustosta ovat positiivisia, sillä sen tarjoamat lainatuotteet ovat hyväehtoisia ja edullisia. Tämän lisäksi ne ovat myös tosiaan aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen Ostosrahan kautta on myös aina täysin ilmaista.

Ostosraha.fi onkin yksi Suomen suosituimmista lainasivustoista, juurikin hyvien ehtojensa ja edullisuutensa ansiosta. Lainoihin ei myöskään ole liitetty mitään piilokuluja.

Lainalle on siis mahdollista saada 1-3 maksuvapaata kuukautta ja lainaaja antaa myös omille asiakkailleen mahdollisuuden eräpäivän siirtoon. Kirsikkana kakun päällä, laina maksetaan tilille niinkin nopeasti kuin 15 minuutissa lainapäätöksen jälkeen.

 • Ilmainen lainahakemus
 • Laina saatavilla aina ilman vakuuksia
 • Maksuvapaat kuukaudet

Kun tarkastelee edellä mainittuja seikkoja, on helppo ymmärtää että lainaaja on koettu miellyttäväksi paikaksi asioida. Koska kyseisen lainasivuston lainat ovat edullisia ja hyväehtoisia, niin tästä syystä se myös kestää vertailun todella hyvin.

Ostosraha asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Kuten sanottua, lainaajalla on tarjota omille asiakkailleen myös hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki, joka palvelee kuluttajia arkipäivisin kello 09.00-18.00.

Yhteyttä voi ottaa joko nopean live chatin, sähköpostin (asiakaspalvelu@ostosraha.fi) tai puhelimen (020 741 2030) välityksellä.

 • OPR-Vakuutus Oy
 • Lautatarhankatu 8 B
 • 00580 Helsinki

Ostosraha lainaan liittyviä kysymyksiä

Onko Ostosraha turvallinen lainapaikka?

Ostosraha.fi lainahakemus
Ostosraha.fi lainahakemus

Kyllä. Tässä on ehdottomasti täysin turvallinen lainasivusto jossa voi hakea itselleen lainaa. Se on hoitanut sivustonsa suojauksen asianmukaisesti ja se on myös rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni lainaa?

20-vuotta.

Mihin Ostosraha laina soveltuu?

Ostosrahan kautta haettava laina on monikäyttöinen, eli sillä voi rahoittaa vaikka lomamatkan, arjen yllättäviä menoja, lääkärikuluja, kesämökin päivityksen tai vaikka auton tai veneen oston.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Jopa alle 15 minuutissa. Ostosraha.fi:n kautta haettava laina on todella nopeasti saatavilla, eli se maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen noin 15 minuutissa.

Tarvitaanko lainalle vakuutta tai takausta?

Ei. Kaikki lainat ovat aina saatavilla ilman vakuutta tai takausta.

Kuten huomata saattaa, Ostosraha.fi on mielenkiintoinen, nopea ja hyväehtoinen lainapaikka. Se pystyy siis rahoittamaan helposti niin pienen kuin vähän suuremmankin lainarahan tarpeen. Kaiken lisäksi kaikki sen kautta haettavat lainat ovat suorastaan salamannopeasti saatavilla, jonka takia voit rahoittaa sen avulla helposti vaikka pientä pikalainan tarvetta jonka toivotaan olevan käytössä mahdollisimman pian.

 • Nopea
 • Hyväehtoinen
 • Edullinen

Ostosraha Mobiilissa

Ostosraha.fi kotisivut mobiilissa
Ostosraha.fi näyttää mobiilissa tältä

Ostosraha toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit sekä hakea lainaa kuin myös hallinnoida omia tietojasi helposti myös mobiililaitetta käyttämällä. Avaat vain yksinkertaisesti kyseisen lainapaikan sivun suoraan selaimessa, eli sinun ei edes tarvitse ladata laitteellesi mitään ylimääräisiä sovelluksia.

Yhteenveto

Ostosraha.fi on siis hyvämaineinen, turvallinen lainapaikka. Sen hyväehtoiset kulutusluotot ovat tulleet monille suomalaisille kuluttajille tutuiksi ja niiden avulla on rahoitettu niin keittiöremonttia, uutta autoa kuin myös unelmien matkaakin. Harva lainapaikka pystyykin tarjoamaan näin runsaasti etuja mitä juuri tämä lainaaja tekee, sillä tosiaankin edullisuuden ja nopeuden lisäksi se tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia ja lainan korotusmahdollisuuden. Koska kaikki sen kautta haettavat lainat ovat myös saatavilla vakuudettomina, tarkoittaa se sitä että kynnys niiden hakemiseen on varsin pieni.

Jotakin kertoo myös se, että kyseinen lainasivusto on toiminut suomen lainamarkkinoilla luotonantajana jo noin 14 vuoden ajan. Toimintavuosien määrä kertookin paremmin kuin hyvin kyseisen lainasivuston suosiosta. Ostosrahan menestyksen resepti on yksinkertainen, sillä se on tehty hyvistä ehdoista, edullisista hinnoista ja monikäyttöisistä lainoista.

Ostosraha pähkinänkuoressa

Ostosraha.fi on OPR-Finance Oy:n lainasivusto, joka tarjoaa käteviä kulutusluottoja suomalaisille kuluttajille. OPR-Finance Oy on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 saakka, eli sillä on myös runsaasti tietoa siitä mitä suomalainen kuluttaja lainaltaan ja lainapaikaltaan toivoo.

Yleistä
Nimi: Ostosraha
Kotisivut: www.ostosraha.fi
Omistaja: OPR-Finance Oy
Y-tunnus: 1993902-6
Postiosoite: Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@ostoraha.fi
Puhelinnumero: 020 741 2030
Ikäraja: 20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto: Laina
Nostokulu: 34 €
Korko alkaen: 24,90%
Avausmaksu: 0 €
Kuukausimaksu: 0 €
Maksuhäiriömerkintä? Ei
Lainapalvelu avoinna: 09:00 - 18:00
Ostosraha lainan tiedot
Lainaa: 400 - 10 000 €
Pienin lainasumma: 400 €
Suurin lainasumma: 10 000 €
Laina-aika: 1 - 8 vuotta
Pienin laina-aika: 1 vuosi
Suurin laina-aika: 8 vuotta
Heti tilille *): HETI
Laina tilillä? Heti
Muuta:
Ajankohtaiset kampanjat ja edut
Alennuskoodi:
Ilmainen ensilaina:
Koroton laina:
Kulutun laina:
Voimassaoloaika:
Kampanjan alku:
Kampanjan loppu:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.