Pikalaina

Pikalaina on yksi netin suosituimmista lainamuodoista. Kyseiseen kategoriaan kuuluvat niin pikavippi, pikaluotto kuin myös pienlainat. Tämän lisäksi kyseiseen lainakategoriaan lasketaan myös tietyt jousto-, ja kulutusluotot. Vippi on näistä kaikista nopein ja näppärin lainamuoto, silloin kun puhutaan pienehköistä lainasummista. Usein niitä voidaan myös hakea ja nostaa tekstiviestin välityksellä. Pikalainat ovat yleensä summiltaan suhteellisen pieniä, eli aina 100 eurosta noin 5 000 euroon saakka.Pikalaina

Pikalainaa voit hakea näppärästi suoraan netistä aina muutamasta kympistä jopa 5 000 euroon saakka

Pikalaina on siis kaikkein helpoin tapa rahoittua nopeasti. Kaikeksi onneksi markkinoille on nykyisin tullut myös muita nopeita lainatuotteita tarjolle, joista voisi mainita esimerkiksi erilaiset pikaluotot. Periaatteessa kyseessä ovat keskenään hyvin samankaltaiset tuotteet, mutta erojakin niiden välillä löytyy.

Pienlaina ja pikalaina ovat nimittäin periaatteessa samoja lainatuotteita, eli pieniä, nopeasti saatavilla olevia lainoja, jotka maksetaan takaisin nopealla aikataululla. Pikaluotot taas käsittävät myös joustoluotot ja kulutusluotot. Niissä lainasummat saattavat myös nousta hieman suuremmiksi ja takaisinmaksuajat pidemmiksi. Joka tapauksessa myös ne ovat nopeasti saatavilla.

Pikavippi

Pikavippi on nopea ja kätevä lainatuote. Sen avulla voi rahoittaa helposti ja näppärästi yllättävän rahantarpeen. Pikavippi on samalla yksi tunnetuimmista lainatuotteista. Se löytyy myös kaikeksi onneksi useimmilta netin lainapaikoilta ja sen edut sekä kulut ovat myös vuosi vuodelta muuttuneet aina vain paremmiksi.

Pikavippien suurimpia etuja on ehdottomasti se, että ne ovat helposti haettava ja todella nopeasti saatavilla olevia lainoja. Tämän lisäksi pikavippien lainakriteerit ovat usein varsin alhaiset, joka tarkoittaa että kyseistä lainaa voivat hakea monenlaisissa elämäntilanteissa olevat lainanhakijat.

  • Pikavippiä voi hakea 20 – 4 000 euroa
  • Maksuaikaa 7 vrk – 12 kuukautta
  • Lainarahojen maksu välittömästi

Kuten huomata saattaa pikavipit ovat eduiltaan todella loistavia, silloin kun tarvitaan nopeasti pienehkö summa lainarahaa. Ne ovat siis pelastus kun postilaatikkoon tipahtaa yllättävä lasku, tarvitaan rahaa ennen palkkapäivää tai pesukone menee yllättäen rikki.

Koska niiden hakuprosessi on myös äärimmäisen helppo ja nopea, saa lainanhakija ne käyttöön jopa muutamissa minuuteissa ja ongelma on selvitetty.

Lue lisää Pikavippi – sivullamme.

Pikaluotto

Pikaluotto on nopeasti maksettava laina, jonka virallinen muoto on joko Joustoluotto tai Kulutusluotto. Myös niitä löytyy markkinoilta todella monipuolisesti ja kaiken lisäksi niiden hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Nopea pikaluotto voi siis olla myös niin sanottu luottotili, joka tarkoittaa sitä, että anot itsellesi esimerkiksi 100 euron lainaa, ja sinulle myönnetään 2 000 euron pikaluotto. Nostat ja maksat korkoa kuitenkin vain siitä summasta, jonka siirrät luottotililtä omalle pankkitilillesi.

Tämä tarkoittaa siis että voit saada itsellesi todella helposti edullisen pienen pikalainan, myös hyödyntämällä netistä löytyviä käteviä joustoluottoja.

Pikaluotto löytyy netistä joko joustoluoton tai kulutusluoton nimellä ja voit hakea sitä 100 – 5 000 euroa

Nopea kulutusluotto taas voi olla kätevä silloin, kun olet aikeissa ostaa jotakin hieman kalliimpaa netistä tai tarvitset luottotiliä, josta voit helposti ja nopeasti nostaa jopa 70 000 euron lainarahoja tilillesi. Kulutusluotto onkin todella monipuolinen lainatuote ja sen avulla voi todella helposti rahoittaa pientä, kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta. Kaiken lisäksi netistä haettavat kulutusluotot ovat myös todella nopeasti saatavilla ja niin halutessaan niitä voi myös hakea pienempiäkin summia.

Sekä joustoluotot kuin myös kulutusluototkin ovat myös aina vakuudettomina saatavilla. Pikaluotto on myös äärettömän helppo ja nopea hakea suoraan netistä ja niin tekemällä säästät myös uskomattoman määrän omaa aikaasi. Pikaluoton hakemiseen ei mene kuin muutama minuutti aikaa ja lainarahat ovat saatavilla jopa välittömästi.

  • Joustava luotto – Pikaluotto jossa voit saada käyttöösi 100-2000 euron luoton
  • Joustoluotto – Sama kun yllä, eri nimellä vaan
  • Kulutusluotto – tällä luotolla saat käyttöösi jopa 5000 euron pikaluoton ja voit nostaa luottoa pankkitilillesi aina kun sitä tarvitset

Usein kysyttyä

Mikä on pikalaina?

Pienlaina eli pikalaina, on lyhytaikainen vakuudeton ja määrältään pieni lainasumma. Pikalainaa haetaan yleensä netissä verkkohakemuksella tai tekstiviestin välityksellä.

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Yleensä pikalainat maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, eli jopa muutamissa minuuteissa.

Voinko hakea pikalainaa myös mobiililaitteen välityksellä?

Kyllä, suurin osa nykyisistä lainapaikoista mahdollistaa lainojen hakemisen myös millä tahansa mobiililaitteella