Pikavippi

Pikavippi on mahtava lainatuote, joka on helposti ja nopeasti haettavissa. Sen saamiseksi ei vaadita vakuuksia. Pikavipit soveltuvat upeasti äkillisen rahapulan paikkaamiseen. Lainaa.comin sivuilta löytyy mahtava määrä upeita lainapaikkoja, joista voit hakea itsellesi nopean, edullisen ja joustavan pikavipin helposti.

Pikavippi pähkinänkuoressa:

  1. Lainaa 20-4 000 € HETI tilille
  2. Luottopäätös heti
  3. Joustavat takaisinmaksut – nyt myös pidemmällä ajalla

Pikavipit ovat niin kuluiltaan kuin laina-ajoiltaankin todella hyviä. Tästä syystä niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Pikavippi sopii monenlaiseen lainantarpeeseen.

Ota pikavippi nopeasti kauttamme!

Hae1. Täytä lainahakemus ja hae pikavippiä Hakemus välitetään monelle eri rahoituslaitokselle jotka tarjoavat perinteisten lainojen lisäksi myös pikavippiä.
Kilpailuta2. Saat useita lainatarjouksia heti
Kilpailutamme pankit puolestasi ja saat jo alle 1 minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset
Valitse lainatarjous3. Valitse paras ja nopein pikavippi Valitse ja hyväksy lainatarjous. Lainarahat maksetaan välittömästi ja ne näkyvät tililläsi jopa HETI.

Ota pikavippi tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Pikavippivertailu – vertaile ja löydä paras pikavippi

PikavippiPikavippivertailun avulla löydät itsellesi nopeasti parhaan vipin. Alla näet kattavan listan eri lainaajista, joilta voit hakea helposti ja nopeasti 20-4 000 euron pikavipin itsellesi. Parhaimmat pikavipit ovat aina edullisia ja tietenkin myös nopeasti saatavilla.

Vuonna 2019 pikavipit ovat edelleen säilyttäneet suosionsa. Lainaa.com-sivulla voit vertailla pikavippejä. Olemme koonneet omiin listoihimme kaikki parhaat pikavippipaikat ja totta kai myös arvostelleet ne. Löydät siis takuuvarmasti kauttamme parhaat, nopeimmat ja edullisimmat pikavipit, joita markkinoilta löytyy.

Lainaa.comin sivuston pikavippivertailu on helppo ja nopea tapa saada käsitys siitä, mitä vuoden 2019 vippimarkkinoilla tapahtuu. Vertailun avulla näet nopeasti pikavipin suuruuden, milloin lainarahat ovat pankkitilillä, maksuajat sekä esimerkkivipin, josta näet, miten paljon tyypillinen vippi maksaa korkoineen ja kuluineen. Näet lisäksi tietysti myös pikavipin ikärajan.

Kun sopiva pikavippi on löytynyt, klikkaa itsesi lainasivustolle ja tee lainahakemus.

Mistä saada pikavippi nopeasti?

Nopea pikavippi löytyy samalla tavalla kuin edullinenkin pikavippi, eli Lainaa.comin sivulta. Olemme listanneet parhaat ja luotettavimmat toimijat omille sivuillemme ja laatineet niistä selkokieliset arvostelut.

Pikavippirahat ovat hakijan tilillä vain muutamissa minuuteissa.

Pikavippivertailu on oiva tapa löytää nopea pikavippi, jonka saa tilille heti
Yllä olevan listan avulla voi helposti ja nopeasti varmistaa itselleen mahdollisimman nopean pikavipin. Listaa kannattaa käyttää hyväksi nopeaa pikavippiä etsiessä ainakin siinä tapauksessa, jos lainarahalla on kova kiire.

Pikavippien korko

Pikavippien korko on asia, joka mietityttää monia. Mutta toisin kuin moni luulee, niiden korot ovat nykyisin varsin kohtuullisia. Tämä on yksi niitä syitä, miksi pikavippien suosio on noussut vuosi vuodelta.

Yleisesti voisi sanoa, että pikavippien korkotaso asettuu välille 9-20%. Koska pikavipit kuitenkin yleensä maksetaan takaisin suhteellisen nopeasti, ei korkokuluja pääse kertymään samalla tavalla kuin muissa lainatuotteissa.

Pikavippien yleisin laina-aika on noin 3 kuukautta. Laina-aikaa niille voi saada nykyisin aina viikosta jopa yhteen vuoteen saakka. Koska lainasummat ovat suhteellisen pieniä, eli 20 eurosta aina 2 000 euroon, niin usein pidempää laina-aikaa ei tarvita.

Pikavipin korolla ei siis ole niin suurta merkitystä.

Pikavippi on nopea ja helppo lainatuote, jota voit hakea 20-4 000 euroa helpolla verkkohakemuksella

Korkokatto pikavipeille

Uusi, vuoden 2019 syyskuun 1 päivä asetettu korkokatto asettaa nimelliskorolle korkeintaan 20% koron. Korko, johon ei ole sisälletty muita kuluja tai maksuja, saa olla maksimissaan 20 prosenttia.

  • Korkokatto (2019): viitekorko +20 prosenttiyksikköä
  • Korkokatto astui voimaan: 1.9.2019
  • Korkokatto koskee kaikkia lainoja!

Lue lisää korkokatosta täältä

Pikavippien korot ovat nykyisin varsin kohtuullisia. Tähän vaikuttaa suuresti vuonna 2013 voimaan tullut korkokatto. Tätä ennen pikavippien korot saattoivat olla todella korkeita, mutta vuonna 2013 asetettu pikavippilainsäädäntö asetti niille varsin kohtuullisen korkokaton.

Aiempi korkokatto näytti tältä:

Pikavippien, eli korkeintaan 2 000 euron suuruisten lainojen, korko ei saanut nousta suuremmaksi kuin mitä laki määritteli. Kaikki pikavippejä myöntävät lainapaikat joutuivat noudattamaan vuonna 2013 tullutta lakia, jossa korko ei voinut olla korkeampi kuin viitekorko +50 prosenttiyksikköä.

  • Korkokatto: viitekorko +50 prosenttiyksikköä
  • Korkokatto asetettiin vuonna 2013
  • Korkokatto koskee kaikkia alle 2 000 euron lainoja

Pikavippien sääntely on siis nykyisin hyvin hoidettua. Niille on olemassa edellä mainittu korkokatto ja sen lisäksi luotonantajan tulee olla rekisteröity luotonantajarekisteriin.

Laadukkaan ja tiukan valvonnan ansioista nykyiset pikavippejä tarjoavat lainasivustot ovat poikkeuksetta turvallisia toimijoita, joilta pikavippien hakeminen on helppoa ja turvallista.

Usein kysyttyä

✅ Kenelle pikavippi sopii?

Pikavippi on hyvä lainatuote pieneen ja lyhytaikaiseen lainarahan tarpeeseen.

✅ Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippien lainakriteerit ovat matalia, eli myös 18-vuotiaat voivat hakea pikavippiä. Periaatteessa ainoa vaadittava asia täysi-ikäisyyden lisäksi on puhtaat luottotiedot.

✅ Miten maksan pikavippiä takaisin?

Pikavipit maksetaan yleensä takaisin lyhyellä takaisinmaksuajalla ja niiden lyhennystä hoidetaan kuukausittain. Keskimääräinen pikavippien laina-aika onkin vain kolme kuukautta.

✅ Voiko opiskelija saada pikavipin?

Kyllä. Myös opiskelijoiden on mahdollista hakea itselleen pikavippiä.

✅ Onko pikavippi turvallinen lainatuote?

Kyllä. Pikavippi on turvallinen lainatuote. Kyseistä lainatuotetta tarjoavat sivustot ovat poikkeuksetta huolehtineet asianmukaisesti turvallisuudesta ja tämän lisäksi luotonantajia myös valvoo sekä Etelä-Suomen aluehallintovirasto kuin myös Finanssivalvonta.

✅ Mistä löydän edullisen pikavipin?

Edullinen pikavippi löytyy Lainaa.comin sivuston avulla helposti ja nopeasti ilman turhaa hämminkiä. Voit tutustua pikavippi arvosteluihin ja etsiä itsellesi mieluisen pikavipin.