Pikavippi

Pikavippi on mahtava lainatuote, joka on helposti ja nopeasti haettavissa. Sen yksi suurimpia etuja onkin juuri se että se haetaan nopeasti ja helposti netistä, eikä siihen vaadita koskaan vakuuksia tai takaajia. Pikavipit ovat myös aina nopeasti saatavilla, jonka ansiosta ne soveltuvat upeasti äkillisen rahapulan paikkaamiseen. Lainaa.com sivuilta löytyykin mahtava määrä upeita lainapaikkoja, joista voit hakea itsellesi nopean, edullisen ja joustavan pikavipin helposti.

Pikavippi pähkinänkuoressa:

  1. Lainaa 20 – 4 000 € HETI tilille
  2. Luottopäätös heti
  3. Joustavat takaisinmaksut – nyt myös pidemmällä ajalla

Kaiken lisäksi nykyiset pikavipit ovat myös niin kuluiltaan kuin myös takaisinmaksuajoiltaankin todella hyviä. Tästä syystä niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Uudet pikavipit ovat myös pidentäneet laina-aikojaan ja lainasummiaan, jonka ansiosta tämä kyseinen lainatuote sopii monenlaiseen lainarahan tarpeeseen.

Pikavippivertailu – Vertaile ja löydä paras pikavippi

PikavippiPikavippivertailun avulla löydät siis itsellesi nopeasti parhaan vipin. Alla näet laajan listan eri lainaajista, joilta voit hakea helposti ja nopeasti 20 – 4 000 euron pikavipin itsellesi. Parhaimmat pikavipit ovatkin aina edullisia ja tietenkin myös nopeasti saatavilla.

Vuonna 2019 pikavipit ovat edelleen säilyttäneet suosionsa ja mikä ettei, kun niiden ominaisuudet ovat muuttuneet vuosi vuodelta aina vain paremmiksi. Lainaa.com sivulla voit siis myös kätevästi vertailla pikavippejä ja kaiken lisäksi se tapahtuu suorastaan uskomattoman helposti. Olemme koonneet nimittäin omille listoillemme kaikki parhaat pikavippipaikat ja totta kai myös arvostelleet ne. Löydät siis takuuvarmasti kauttamme parhaat, nopeimmat ja edullisimmat pikavipit joita markkinoilta löytyy.

Lainaa.com sivuston pikavippivertailu on siis helppo ja nopea tapa saada käsitys siitä mitä vuoden 2019 vippimarkkinoilla tapahtuu. Vertailun avulla näet nopeasti pikavipin suuruuden, milloin lainarahat ovat pankkitilillä, maksuajat sekä esimerkkivipin jossa näet miten paljon tyypillinen vippi maksaa korkoineen ja kuluineen. Näet lisäksi tietysti myös pikavipin ikärajan.

Kun sopiva pikavippi on löytynyt, voit helposti klikata itsesi lainasivustolle ja tehdä siellä helpon lainahakemuksen.

Mistä nopeasti pikavippi?

Nopea pikavippi löytyy samalla tavalla kuin edullinenkin pikavippi, eli Lainaa.com sivulta. Olemme listanneet parhaat ja luotettavimmat toimijat omille sivuillemme ja laatineet niistä selkokieliset arvostelut.

Kuten moni tietää, suurin osa lainasivustoista pyrkii maksamaan lainat ulos mahdollisimman nopeasti ja silloin kun puhutaan pikavipeistä, niin lainarahat ovat yleensä tilillä jopa muutamissa minuuteissa.

Pikavippivertailu on oiva tapa löytää nopea pikavippi jonka saa tilille heti

Yllä olevan listan avulla voi helposti ja nopeasti varmistaa itselleen mahdollisimman nopean pikavipin. Listaa kannattaa käyttää hyväksi nopeaa pikavippiä etsiessä, ainakin siinä tapauksessa jos lainarahalla on kova kiire.

Pikavippien korko

Pikavippien korko on asia joka mietityttää monia. Mutta toisin kuin moni luulee, ne ovat kuitenkin nykyisin varsin kohtuullisia. Tämä on yksi niitä syitä miksi pikavippien suosio on noussut vuosi vuodelta.

Yleisesti voisi sanoa, että pikavippien korkotaso asettuu välille 9 – 20%. Koska pikavipit kuitenkin yleensä maksetaan takaisin suhteellisen nopeasti, tarkoittaa se myös sitä että korkokuluja ei pääse kertymään samalla tavalla kuin muiden lainatuotteiden kyseessä ollessa.

Yleistä onkin että pikavippien laina-aika on noin 3 kuukautta. Takaisinmaksuaikaa niille voi kuitenkin saada nykyisin aina viikosta jopa yhteen vuoteen saakka. Koska lainasummat ovat suhteellisen pieniä, eli 20 eurosta aina 2 000 euroon saakka, niin usein pidempää laina-aikaa ei tarvita.

Pikavipin korko ei siis pääse määrittelemään lainan hintaa juurikaan, koska sitä ei edes ehdi lyhyessä laina-ajassa juurikaan kertyä.

Pikavippi on nopea ja helppo lainatuote, jota voit hakea 20 – 4 000 euroa helpolla verkkohakemuksella

Korkokatto pikavipeille

Uusi – vuoden 2019 syyskuun 1 päivä asetettu korkokatto asettaa nimelliskorolle korkeintaan 20% koron. Tämä tarkoittaa että korko, johon ei ole sisälletty muita kuluja tai maksuja saa maksimissaan olla 20 prosenttia.

  • Korkokatto (2019): viitekorko +20 prosenttiyksikköä
  • Korkokatto astui voimaan: 1.9.2019
  • Korkokatto koskee kaikkia lainoja!

Lue lisää korkokatosta täällä

Pikavippien korot ovat myös nykyisin varsin kohtuullisia ja tähän vaikutti suuresti vuonna 2013 tullut korkokatto. Tätä ennen pikavippien korot saattoivat olla todella korkeita, mutta vuonna asetettu pikavippilainsäädäntö asetti niille varsin kohtuullisen korkokaton.

Aiempi korkokatto näytti tältä:
Pikavippien, eli korkeintaan 2 000 euron suuruisten lainojen korko ei saanut nousta suuremmaksi kuin mitä laki määritteli. Kaikki pikavippejä myöntävät lainapaikat joutuivat noudattamaan vuonna 2013 tullutta lakia, jossa korko ei voinut olla korkeampi kuin viitekorko +50 prosenttiyksikköä.

  • Korkokatto: viitekorko +50 prosenttiyksikköä
  • Korkokatto asetettiin vuonna 2013
  • Korkokatto koskee kaikkia alle 2 000 euron lainoja

Pikavippien sääntely on siis nykyisin todella hyvin hoidettu, eli paitsi että niille on olemassa tuo edellä mainittu korkokatto, niin tämän lisäksi luotonantajien tulee myös olla rekisteröityjä luotonantajarekisteriin.

Laadukkaan ja tiukan valvonnan ansioista nykyiset pikavippejä tarjoavat lainasivustot ovatkin poikkeuksetta turvallisia toimijoita, joista pikavipin hakeminen on paitsi nopeaa ja helppoa, niin tämän lisäksi myös todella turvallista.

Onko pikavippi turvallinen lainatuote?

Kyllä. Pikavippi on turvallinen lainatuote. Kyseistä lainatuotetta tarjoavat sivustot ovat poikkeuksetta huolehtineet asianmukaisesti turvallisuudesta ja tämän lisäksi luotonantajia myös valvoo sekä Etelä-Suomen aluehallintovirasto kuin myös Finanssivalvonta.

Mistä löydän edullisen pikavipin?

Edullinen pikavippi löytyy Lainaa.com sivuston avulla helposti ja nopeasti ilman turhaa hämminkiä. Voit tutustua pikavippi arvosteluihin ja etsiä sieltä itsellesi mieluisen pikavipin.

Usein kysyttyä

Kenelle pikavippi sopii?

Pikavippi on hyvä lainatuote pieneen ja lyhytaikaiseen lainarahan tarpeeseen.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippien lainakriteerit ovat matalia, eli ne ovat yleensä haettavissa myös 18-vuotiailla. Periaatteessa ainoa vaadittava asia täysi-ikäisyyden lisäksi on puhtaat luottotiedot.

Miten maksan pikavippiä takaisin?

Pikavipit maksetaan yleensä takaisin lyhyellä takaisinmaksuajalla ja niiden lyhennystä hoidetaan kuukausittain. Keskimääräinen pikavippien laina-aika onkin vain kolme kuukautta.

Voiko opiskelija saada pikavipin?

Kyllä, myös opiskelijoiden on mahdollista hakea itselleen pikavippiä.