Remonttilaina

Kun koittaa tarve tehdä remonttia, kannattaa suunnata katse lainamarkkinoille. Itse asiassa remonttia suunnitteleva voi jopa päästä valitsemaan monen laadukkaan luotonantajan vaihtoehdoista itselleen parhaiten sopivan. Koska remontit tunnetusti nielevät rahaa, niiden rahoittamiseen tarvitaan usein lainarahaa. Remonttilaina auttaa tässä. Säästäminen on toki mahtava juttu, mutta jos halvalla lainarahalla voi nopeuttaa ja helpottaa prosessia, niin mikä ettei!

Hae remonttilaina suoraan netistä tai kivijalkapankista

Remonttilainaa voi hakea muutamastakin eri paikasta, eli joko perinteisestä kivijalkapankista tai joltakin netin useista lainasivustoista. Itse asiassa netistä löytyy tänä päivänä niin mahtavasti tarjontaa myös remonttilainan suhteen, että moni remontoija on päätynyt ottamaan lainansa netistä.

Kaiken muun hyvän lisäksi netistä haettavat remonttilainat ovat myös yleensä helpommin haettavissa, nopeammin saatavilla sekä kuluiltaan todella kilpailukykyisiä. Hyviä syitä remonttilainan hakemiseen netistä on useita. Koska koko lainanhakuprosessin voi tehdä netissä, ei sinun tarvitse sopia tapaamisia pankkiin.

Muista budjetoida remontti huolella

Remontti alkaa aina ammattimaisella budjetoinnilla. Toki remontoinnissa saattaa matkan varrella tulla esiin yllätyksiä. Tästä syystä on hyvä, että luotonantaja on joustava niin maksuaikataulujensa kuin myös lisärahoituksen suhteen.

Kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, minkä verran lainaa tarvitaan. Remonttia varten on hyvä varata aina hieman ylimääräistä. Remontit ovat tunnettuja siitä, että niissä tulee matkan varrella eteen yllätys tai parikin.

Kulutusluotto sopii remontin kulujen kattamiseen upeasti

Paras lainatuote remontin rahoittamiseen ovat kulutusluotot, sillä ne on itse asiassa kohdennettu juuri kyseisen kaltaisiin lainarahan tarpeisiin. Yleensä netistä haettavat kulutusluotot ovat myös vakuudettomia.

Kulutusluottoja voi hakea suoraan netistä 100-60 000 euroa, eli niiden avulla voi tehdä vähän isommankin remontin. Tämän kyseisen lainamuodon takaisinmaksuaika on joustava, eli lainasummasta riippuen voit saada laina-aikaa 1-15 vuotta. Kulutusluotto sopii siis paremmin kuin hyvin remontin kulujen kattamiseen. Hyvin usein kulutusluottoihin on myös mahdollista saada erilaisia etuja, kuten esimerkiksi maksuvapaita kuukausia.

Muista kilpailuttaa ja vertailla myös remonttilainat

Remonttilainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa. Korot ja kulut vaihtelevat rahoituslaitoksittain, joten pienellä vertailulla voi saada aikaan selvää säästöä.

Ei kannata ottaa ensimmäistä vastaantulevaa lainatarjousta, vaan lainatarjouksiin tutustuminen on hyvästä. Lainaa.comista voit saada vain yhdellä hakemuksella itsellesi jopa 30 lainatarjousta netin parhaimmilta luotonantajilta.

Lainaa.com helpottaa remontoijan elämää

Me Lainaa.comilla tiedämme myös sen, että remontin tekeminen voi olla stressaavaa aikaa ja pistää hermot kireälle. Tästä syystä haluamme omalta osaltamme helpottaa lainanhakijan elämää.

Löydät siis sivuiltamme helposti täytettävän ja yksinkertaisen lainahakemuksen, johon täytät vain haluamasi lainasumman, laina-ajan sekä omat henkilö- ja yhteystietosi. Kun klikkaat lainahakemuksen eteenpäin, me välitämme sen omille yhteistyökumppaneillemme, joita löytyy jopa useita kymmeniä.

Remonttilainan hakeminen kauttamme ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä yhtäkään saamistasi laina-tarjouksista. Mitä luultavimmin tulet kuitenkin saamaan itsellesi niin upeita tarjouksia, että löydät niiden joukosta itsellesi sopivan ja polkaiset remontin käyntiin tuossa tuokiossa.

Remonttilaina - lainalaskuri

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Paras mahdollinen lainatarjous sinun remonttiasi varten

Sanomattakin on selvää, että kaikki meidän kanssamme yhteistyötä tekevät pankit ja rahoituslaitokset ovat luotettavia ja tunnettuja toimijoita, joilta on turvallista lainata rahaa. Kun siis olet saanut hyvän lainatarjouksen, voit alkaa toteuttamaan suunnitelmiasi.

Voit säästää avullamme jopa tuhansia euroja

Lainaa.comin lainavertailun avulla voi säästää parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja. Säästetyt rahat voi sijoittaa esimerkiksi juurikin remonttiin.

Remontin kohdalla on hyvä muistaa kotitalousvähennyksen merkitys. Voit siis vähentää remontin kustannuksista kaikki työn osuudet. Saadaksesi itsellesi kotitalousvähennyksen remontti täytyy teettää yrityksellä tai yrittäjällä.

Suunnittele remontti huolellisesti ja varmista takaisinmaksukykysi

Remontin suunnittelu on vaativaa puuhaa, joka pitää tehdä huolella. Matkan varrella tulee toki yllätyksiä, mutta me pystymme auttamaan niiden taltuttamisessa. Jos tarvitset lisärahoitusta kesken remontin, käänny vain meidän puoleemme.

Remontti on iso projekti, joten on tärkeää hoitaa se huolella. Meidän kauttamme saatavat lainatarjoukset ovat aina edullisia, jotta sinun taloutesi kestäisi remontin aiheuttamat kulut.

Usein kysyttyä

✅ Mistä voin hakea itselleni remonttilainaa?

Voit hakea itsellesi remonttilainan joko perinteisestä kivijalkapankista tai joltakin netissä toimivista lainasivustoilta kuten esimerkiksi Lainaa.com:lta.

✅ Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Jos haet remonttilainaa kauttamme, niin voit saada sitä jopa 60 000 euroa.

✅ Tarvitsenko remonttilainaa varten vakuutta?

Yleensä netistä haettavat remonttilainat ovat aina saatavilla ilman vakuutta.

✅ Mikä lainatuote on paras remonttilaina?

Yleensä remonttilainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja.

✅ Kannattaako myös remonttilaina kilpailuttaa?

Kyllä. Myös remonttilaina on tärkeää muistaa kilpailuttaa, sillä vain niin saa edullisimman lainatarjouksen.

✅ Voinko hakea remonttilainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Yleensä myös remonttilainoja on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Se voikin olla varteenotettava vaihtoehto, jos lainasumma nousee suureksi.

Remonttilaina aiheeseen liittyvät julkaisut