Resurs Bank

Resurs Bank Resurs Bank -sivujen kautta haet itsellesi lainaa 1 000-50 000 euroa helposti ja nopeasti. Takaisinmaksuaikaa lainoille voi saada 1-12 vuotta lainasummasta riippuen. Lainaaminen on helppoa ja nopeaa, sillä se tapahtuu alusta loppuun saakka Resurs Bankin verkkosivujen kanssa.

Tämän laadukkaan nettipankin kautta haet itsellesi helposti pienen tai vähän suuremman lainan, joka on aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Tarjolla on myös yhdistelylaina, jonka avulla yhdistät useat pienet lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Resurs Bank -laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 1 000-50 000 €
 2. Laina-aika: 1-12 vuotta
 3. Miten nopeasti? 1-2 pankkipäivän aikana

Miksi Resurs Bank?

Resurs Bank

Ruotsalaista alkuperää olevan Resurs Bankin kautta hoituu rahan lainaaminen siis helposti ja suhteellisen nopeasti. Lainanhakija voi halutessaan hakea myös lisälainaa.

Lainoille on myös saatavilla maksuvakuutus, joka auttaa elämän muuttuvissa tilanteissa. Se nimittäin maksaa kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajalta sairauden, työttömyyden tai kuoleman varalta.

Kuka voi hakea Resurs Bank -lainaa?

 • 23-vuotias
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot

Resurs Bank laina: 1 000 - 50 000 euroa

Resurs Bankin kautta lainan hakeminen on helppoa ja järkevää, sillä voit hakea itsellesi 1 000 – 50 000 euroa vakuudetonta lainaa. Lainapäätöksen saat välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen ja jos se on myönteinen, rahat maksetaan tilille 1- 2 pankkipäivän kuluessa. Kannattaa myös huomioida, että kulutusluoton hakeminen Resurs Bankin kautta ei maksa mitään, eikä sido mihinkään. Lainahakemus täytetään helposti verkossa ja myös mahdolliset liitteet on helppo toimittaa sähköisesti.

Kannattaa myös hyödyntää Resurs Bankin sivuilta löytyvää lainalaskuria, jossa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa muuttamalla voi helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselleen parhaiten sopivan kuukausilyhennyserän. Resurs Bank mahdollistaa lainan hakemisen myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Se kannattaa varsinkin suurien lainasummien kohdalla. Rinnakkaishakija lisää yleensä myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Hae 1 000 - 50 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit täyttää Resurs Bankin sivuilta löytyvä helpon lainahakemuksen tai voit täyttää Lainaa.comin hakemuksen ja saada itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa uskomattomat 30+ lainatarjousta. Me välitämme lainahakemuksesi jopa useille kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille, joista yksi on Resurs Bank.

Täytä yksi lainahakemus ja vastaanota 30+ lainahakemusta!

Hae lainaa hakemuksemme avulla ja vastaanota useita kymmeniä upeita lainatarjouksia. Lainan hakeminen meidän kauttamme ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit siis kaikessa rauhassa tutkia saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Meidän kauttamme voi hakea lainaa 100 – 60 000 euroa.

Jos siis haluat varmistaa saavasi kaikkein edullisimman lainatarjouksen, laita hakemus menemään meidän kauttamme.

 1. Lainatarjouksia(30+)
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Ilmainen lainahakemus!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Resurs Bank kokemuksia

Lainanhakijoiden kokemuksista käy hyvin äkkiä selväksi, että Resurs Bankin tarjoamat lainat ovat kuluttajaystävällisiä ja niiden hakuprosessi on helppo. Lainakriteeritkin ovat varsin kohtuullisia.
Monia miellyttää myös se, että Resurs Bankilla lainan korko määräytyy lainasumman, valitun takaisinmaksuajan ja lainanhakijan oman taloudellisen tilanteen mukaan. Lainat ovat saatavilla ilman takaajia tai vakuuksia ja niitä voi hakea rinnakkaishakijan kanssa.

Resurs Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Resurs Bank tarjoaa hyvin tavoitteissa olevan asiakastuen, joka palvelee joka päivä kello 08.00 – 18.00. Yhteydenotto käy helposti seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 09 622 4308
Postiosoite

 • Resurs Bank AB
 • PL 3900
 • 00002 Helsinki

Resurs Bankin sivuilta löytyy myös kätevä ”Kysymyksiä & Vastauksia” -osio, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Resurs Bank lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Mikä on Resurs Bank?

Resurs Bank on laajalti pohjoismaisilla markkinoilla toimiva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

✅ Miten nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille 1 – 3 arkipäivässä.

✅ Voinko pitää maksuvapataa lainanlyhennyksestä?

Tutustu omaan lainasopimukseen ja ota yhteyttä Resurs Bankin asiakastukeen, jossa osataan neuvoa asian suhteen.

✅ Voinko maksaa koko lainan ennenaikaisesti pois?

Kyllä. Resurs Bank antaa mahdollisuuden maksaa laina pois kokonaisuudessaan. Tästä ei myöskään koidu lisäkuluja lainaajalle.

✅ Mikä on Resurs Bankin maksuvakuutus?

Kyseessä on Resurs Bankin tarjoama edullinen vakuutus, jonka avulla voi turvata luoton takaisinmaksun myös muuttuvissa elämäntilanteissa.

✅ Miten lainan korko määrittyy?

Lainan korko määrittyy lainasumman, takaisinmaksuajan ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Korko liikkuu välillä 7,59 % – 21,59 %.

✅ Onko Resurs Bank turvallinen lainapaikka?

Kyllä. Kyseessä on ehdottomasti turvallinen lainapaikka, jonka kautta lainan hakeminen on 100% turvallista aina ja joka tilanteessa.

✅ Tarvitaanko lainoille vakuuksia?

Lainoille ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Resurs Bank Mobiilissa

Resursbank.fi kotisivut mobiilissa
Resursbank.fi näyttää mobiilissa tältä

Resurs Bankin kautta voi hakea lainaa myös mobiililla. Sivut ovat mobiiliystävälliset ja toimivat laitteella kuin laitteella. Kaikki palvelut ovat käytettävissä niin älypuhelimilla kuin tableteillakin.

Tämän ansiosta lainahakemuksen voi laittaa menemään vaikka liikkeellä ollessaan. Resurs Bankin mobiiliversio avautuu nopeasti suoraan selaimeen ja mahdollistaa helpon ja nopean asioinnin.

Yhteenveto

Resurs Bank on tutustumisen arvoinen luotonantaja. Se myöntää 1 000 – 50 000 euron suuruisia lainoja, joille annetaan 1 – 12 vuotta maksuaikaa. Resurs Bank tarjoaa kulutusluottoa, tililuottoa, yhdistelylainaa sekä yrityslainaa. Lainapäätös on nopeasti saatavilla ja rahat maksetaan tilille 1-2 pankkipäivässä myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Resurs Bank pähkinänkuoressa

Resurs Bank on laajalti Pohjoismaisilla markkinoilla toimiva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa joustavia maksu- ja rahoitusratkaisuja niin kuluttajille kuin myös yrityksillekin. Resurs Bankilla on ollut pankkitoimiluvat jo vuodesta 2001 lähtien. Kuluttajalainojen myöntämisen se aloitti vuonna 1985.

Lainan hakeminen tästä nettipankista on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kuluttajan tiedot ovat siis aina turvassa. Lainan hakeminen ei myöskään maksa mitään, eikä sido hakijaa mihinkään.

Yleistä
Nimi:Resurs Bank
Kotisivut:www.resursbank.fi
Omistaja:Resurs Bank AB
Y-tunnus:2110471-4
Postiosoite:PL 3900, 00002 Helsinki
Sähköposti:asiakaspalvelu@resurs.fi
Puhelinnumero:09 622 4308
Ikäraja:23 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina ja Yrityslaina
Nostokulu:
Korko alkaen:7,56 %
Avausmaksu:95 €
Kuukausimaksu:5 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:08:00 - 18:00
Resurs Bank lainan tiedot
Lainaa:1 000 - 50 000 €
Pienin lainasumma:1 000 €
Suurin lainasumma:50 000 €
Laina-aika:1 - 12 vuotta
Pienin laina-aika:1 vuosi
Suurin laina-aika:12 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Saman päivän aikana
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.