Risicum

Risicum Risicumin kautta haet itsellesi lainaa 4 000-10 000 euroa todella helposti ja näppärästi. Takaisinmaksuaikaa lainoille voi saada 36, 48, 60 tai 84 kuukautta lainasummasta riippuen. Lainaaminen tapahtuu kokonaisuudessaan Risicumin verkkosivuilla.

Risicumin kautta voi hakea joko pieniä tai suuria lainasummia. Kaikki lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Kyseessä on siis kulutusluotto, joka maksetaan lainanhakijan tilille kerralla.

Risicum-laina lyhyesti:

 1. Lainasummat: 4 000-10 000 €
 2. Laina-aika: 36, 48, 60 tai 84 kk
 3. Miten nopeasti? Noin 10 minuutissa

Miksi Risicum?

Risicum

Risicum-laina on mahtavan helppo tapa rahoittua, kun on tarvetta edulliselle lainalle. Laina on saatavilla vakuudettomana, minkä takia lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti. Lainan maksu tapahtuu tasaerissä, joten omaa taloutta on helppo suunnitella.

Risicumin kautta haettaville Kertalainoille on myös mahdollista saada maksuvapaata, jos elämäntilanne niin vaatii.

Kuka voi hakea Risicum lainaa?

 • 20-vuotias
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot

Risicum laina: 4 000 - 10 000 euroa

Risicum Kertalaina on kätevä lainatuote, jonka hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Lainarahat on saatavilla välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, minkä takia lainat sopivat hyvin myös nopeaan lainarahan tarpeeseen.

Risicumin lainakriteerit ovat kohtuullisia. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias henkilö, joka on pitänyt raha-asioistaan hyvää huolta. Toisin sanoen se siis tarkoittaa sitä, että hakijalta ei löydy merkintöjä luottotiedoista.

Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Itse lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti Risicumin verkkosivujen kautta. Lainapäätös on saatavilla välittömästi ja jos on myönteinen, rahat maksetaan tilille heti. Risicumin laina on myös kulujensa puolesta kilpailukykyinen.

Hae 4 000 - 10 000 euron laina suoraan tai Lainaa.com hakemuksella

Voit hakea lainaa suoraan Risicumin lainahakemuksella tai Lainaa.comin hakemuksella. Jos päätät hakea lainaa meidän hakemuksemme välityksellä, saat yhdellä ainoalla hakemuksella itsellesi jopa 30+ lainatarjousta. Lainaa.com hakemus antaa sinulle myös lisää vapaa-aikaa, sillä sinun tulee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka jälkeen voit ottaa rennosti.

Kun klikkaat hakemuksen eteenpäin, välitämme sen eteenpäin omille laadukkaille yhteistyökumppaneillemme, joita löytyy siis jopa useita kymmeniä. Voit siis olla varma, että sinulle tarjotaan markkinoiden halvinta lainaa.

Edullinen laina nopeasti kauttamme!

Edullisen lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Täytät vain helpon hakemuksemme ja vastaanotat itsellesi muutamissa minuuteissa jopa useita kymmeniä lainatarjouksia markkinoiden parhailta luotonantajilta.

Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi sopivimman. Lainahakemuksemme täyttäminen ei myöskään maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Lainaa.comin hakemuksella voit hakea itsellesi lainaa 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Maksuaikaa kauttamme haettaville lainoille voi saada 1 – 20 vuotta.

 1. Useita kymmeniä lainatarjouksia
 2. Hae lainaa 100 – 60 000 euroa
 3. Helppo lainojen kilpailutus!

Aloita lainan hakeminen tästä

Lainan arvioudut korot ja kulut:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Risicum kokemuksia

Tutustuimme tarkemmin kuluttajien kokemuksiin Risicumista. Kokemuksista käy selväksi, että iso syy positiivisiin palautteisiin löytyi hyvästä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta ja reiluista lainoista.

Risicum on lunastanut hieman kriittisempienkin lainanhakijoiden odotukset ja pystynyt tuomaan markkinoille nopean, edullisen, hyvät ehdot omaavan ja helposti haettavan lainatuotteen. Ei siis ole mikään ihme, että Risicum nauttii suurta suosiota suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa.

Risicum asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Risicum tarjoaa ammattitaitoisen ja helposti tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 07.00 – 22.00 ja viikonloppuisin kello 09:00 – 21.00. Yhteydenotto käy helposti seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • 0200 90900
Postiosoite

 • Aurajoki Nordic Oy
 • Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
 • 20100 Turku

Risicum lainaan liittyviä kysymyksiä

✅ Miten haen Risicumin lainaa?

Lainaa haetaan helposti ja nopeasti Risicumin verkkosivujen kautta näppärällä sähköisellä hakemuksella.

✅ Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot.

✅ Miten nopeasti Risicumin laina on saatavilla?

Risicumin laina maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

✅ Mikä on Risicumin Online-palvelu?

Risicumin Online-palvelussa hallinnoit kätevästi ja helposti omaa lainaasi ja omia tietojasi. Sinne kirjaudutaan puhelinnumerolla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla.

✅ Onko Risicumilla asiakastuki?

Kyllä. Asiakastuki palvelee puhelimen ja sähköpostin välityksellä arkisin kello 07.00-22.00 ja viikonloppuisin kello 09.00-21.00.

✅ Onko Risicumin laina edullinen?

Kyllä. Risicumin lainat ovat hinnoiltaan todella kilpailukykyisiä. Sen takia moni suomalainen kuluttaja onkin päätynyt hakemaan itselleen lainaa Risicumin kautta.

✅ Kuinka paljon voin hakea Risicumin lainaa?

Lainaa voi hakea 4 000 – 10 000 euroa.

✅ Miten pitkä maksuaika lainoille on saatavilla?

Lainoille on mahdollista saada laina-aikaa 36 – 84 kuukautta.

Risicum Mobiilissa

Risicum.fi kotisivut mobiilissa
Risicum.fi näyttää mobiilissa tältä

Lainan hakeminen mobiililla käy aivan yhtä helposti kuin pääsivustollakin. Lainaa haettaessa lainanhakija vain yksinkertaisesti avaa Risicumin kotisivut omalla mobiililaitteellaan ja täyttää lainahakemuksen.

Luonnollisesti kaikki palvelut, kuten asiakaspalvelu, ovat käytettävissä myös mobiililaitteilla. Koska mobiiliversio toimii näin loistavasti, tarkoittaa se sitä, että lainahakemuksen voi tehdä jopa liikkeellä ollessa.

Yhteenveto

Risicum on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos tarvitset 4 000 – 10 000 euroa lainaa. Risicumin myöntämä Kertalaina on kulutusluotto, joka maksetaan lainanhakijan tilille kerralla. Sen hakeminen on todella yksinkertaista, sillä hakuprosessi tapahtuu kokonaisuudessaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen avulla.

Alustava luottopäätös on saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi aukioloaikojen puitteissa.

Risicum pähkinänkuoressa

Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy:tä ja se on myös yksi Suomen vanhimpia ja vakavaraisimpia pienlainapalveluita. Kyseessä on kotimainen luotonantaja, jolla on myös hyvä maine.

Risicum on panostanut asiakaspalveluun, sillä se palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti ja tämän lisäksi myös mittaa jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä. Risicumin tavoite on olla kohtuullinen ja vastuullinen luotonmyöntäjä ja vaatimattomasti myös Suomen paras ja luotettavin kumppani arkipäivän raha-asioissa.

Yleistä
Nimi:Risicum
Kotisivut:www.risicum.fi
Omistaja:Aurajoki Nordic Oy
Y-tunnus:1998514-5
Postiosoite:Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku
Sähköposti:asiakaspalvelu@risicum.fi
Puhelinnumero:0200 90900
Ikäraja:20 vuotta
Arvosana:
Lainatuotteet
Lainamuoto:Laina
Nostokulu:
Korko alkaen:19,90 %
Avausmaksu:
Kuukausimaksu:11 €
Maksuhäiriömerkintä?Ei
Lainapalvelu avoinna:07:00-22:00, 09:00-21:00
Risicum lainan tiedot
Lainaa:4 000 - 10 000 €
Pienin lainasumma:4 000 €
Suurin lainasumma:10 000 €
Laina-aika:3 - 7 vuotta
Pienin laina-aika:3 vuotta
Suurin laina-aika:7 vuotta
Heti tilille *):-
Laina tilillä?Alle 15 min
Muuta:

*) = Lainarahat maksetaan tilille välitettömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.